kızlar elanın kakasında siyah parçalar var ya moralim çok bozuldu napayım bi ara kan görmüştüm gaita testi yapıldı temiz tahriştenmiş kremle geçmişti ama bu baya siyah pek bi ek gıdada vermiyorum ben daha neyin nesi buu
kızlar elanın kakasında siyah parçalar var ya moralim çok bozuldu napayım bi ara kan görmüştüm gaita testi yapıldı temiz tahriştenmiş kremle geçmişti ama bu baya siyah pek bi ek gıdada vermiyorum ben daha neyin nesi buu
Ek gıda olarak en son ne verdin.bide Demir kullanıyormusun
Bakayım ben de mothercare haftasonu,kollu mu sizin model?
canım ip gibi bişey mi bizimkinin de geçenlerde yeşil ip gibi bişeyler vardı.bir de kakasında kan demişsin kabız mıydı?kakada kan besin alerjisinden olabiliyor mesela anne süt ürünü ya da çerez yediyse bebekte oluyor.demir damlası kakanın rengini koyuşaştırıyor ama bilemedim şimdi
brazcık elma suyu verdim canım ama beğenmedi pek ara vardim bende vermiyim diye evet demir kullanıorum
iyi aman zararı olmasında.multitabs alırım ben de sanırım.
kızlar emzirmek kilo verdiriyor ya.benimki emmiyor makineyle sütü veriyorum.kilo verdiren vücudun süt üretimi mi bebeğin emmesi mi?
Demirdendir tatlım ama yinede takip et
ip gibi değil canım küçük parça gibi kan olayı baya oldu canım ıkındığı için tahriş olmuş o kremle geçti bi iki gündür azck vardı bugün baya kaka siyah şeylerle dolmuş korktum mama yiyo sütümde yok öle sebze falanda vermedim ama demir yaparmı bilmemki
Önemli olan sütü boşaltmak heralde,ha makine ha emme ,bu benim fikrim tabi...Senin yeni pompa nasıl bu arada,memnun musun,ben de onu alacaktım taşımaya üşenip avent almıştım.
hangi kremi kullandın canım?bir de biz bebelac kullanınca kaka koyu yeşil olmuştu.milupa kullanırken sarıydı.demir koyu renk yapar.hatta kokusu ağırdır.bir de ateş kusma var mı?
anestolla bebantheni karıştırıp sürmüştm canım kabız olmadığı halde ıkınıodu o bile geçti bende bebelac kullanıorum yok tatlım ya bişey neşesi iyi iştahı iyi inşallah demirdendir çok moralm bozuldu:44:
Haftada 1 yada iki yikiyorumKızlar.. Malum soguk bebeklerınızı kac gunde bı yıkıyosunuz
Kati gidaya geceli daha iyi kaka yapiyor oglum. Hergun duzenli oldu. Oyle yag falan vermiyorum ama meyve puresini gun arisi armut agirlikli yapiyorumkundak yapmak el kas kol gelişimini olumsuz etkiler mi?ben hala yapıyorum da.sıkı yapmıyorum cırtlı zaten elini kolunu çıkarabiliyor ama çocuğu kalıba koyup uyutmuş gibi oluyor sonradan üzülüyorum umarım gelişimini olumsuz etkilemez.
annemlerin durumu iyi değil güzelim orta halli memur emeklisi bir baba.tek maaş yani.ama insan da gelin almaya istek,geline değer verme olacak.nerdeeeeeeeee
yurtdışından mı getirttin canım
katı gıdaya geçen anneler.kızlar kabızlık sorunu oluyor mu bebişlerde?bizimki mamadan dolayı kabız .günde 3 çay k. z.yağ içirdim geçirmedi.ek gıdaya geçince napcam ben
ameda.iyi ama parçasını yıkamak üşendiriyor.biberonla birlikte 3 parça ama ben sevmem parçalı şeyleri.ürün güzel canım ama bu aralar o lastik vakumu eskisi gibi derin vakumlamıyor birbirine yapışıyor.açıp tekrar takıyorum düzeliyor.en güzeli elle sağma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?