2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar elanın kakasında siyah parçalar var ya moralim çok bozuldu napayım bi ara kan görmüştüm gaita testi yapıldı temiz tahriştenmiş kremle geçmişti ama bu baya siyah pek bi ek gıdada vermiyorum ben daha neyin nesi buu

demir veriyor musun? ondan olabilir mi ki?:44:

canım ip gibi bişey mi bizimkinin de geçenlerde yeşil ip gibi bişeyler vardı.bir de kakasında kan demişsin kabız mıydı?kakada kan besin alerjisinden olabiliyor mesela anne süt ürünü ya da çerez yediyse bebekte oluyor.demir damlası kakanın rengini koyuşaştırıyor ama bilemedim şimdi

Ek gıda olarak en son ne verdin.bide Demir kullanıyormusun

ip gibi değil canım küçük parça gibi kan olayı baya oldu canım ıkındığı için tahriş olmuş o kremle geçti bi iki gündür azck vardı bugün baya kaka siyah şeylerle dolmuş korktum mama yiyo sütümde yok öle sebze falanda vermedim ama demir yaparmı bilmemki

iyi aman zararı olmasında.multitabs alırım ben de sanırım.

kızlar emzirmek kilo verdiriyor ya.benimki emmiyor makineyle sütü veriyorum.kilo verdiren vücudun süt üretimi mi bebeğin emmesi mi?

Önemli olan sütü boşaltmak heralde,ha makine ha emme ,bu benim fikrim tabi...Senin yeni pompa nasıl bu arada,memnun musun,ben de onu alacaktım taşımaya üşenip avent almıştım.

hangi kremi kullandın canım?bir de biz bebelac kullanınca kaka koyu yeşil olmuştu.milupa kullanırken sarıydı.demir koyu renk yapar.hatta kokusu ağırdır.bir de ateş kusma var mı?

Önemli olan sütü boşaltmak heralde,ha makine ha emme ,bu benim fikrim tabi...Senin yeni pompa nasıl bu arada,memnun musun,ben de onu alacaktım taşımaya üşenip avent almıştım.

ameda.iyi ama parçasını yıkamak üşendiriyor.biberonla birlikte 3 parça ama ben sevmem parçalı şeyleri.ürün güzel canım ama bu aralar o lastik vakumu eskisi gibi derin vakumlamıyor birbirine yapışıyor.açıp tekrar takıyorum düzeliyor.en güzeli elle sağma

hangi kremi kullandın canım?bir de biz bebelac kullanınca kaka koyu yeşil olmuştu.milupa kullanırken sarıydı.demir koyu renk yapar.hatta kokusu ağırdır.bir de ateş kusma var mı?

anestolla bebantheni karıştırıp sürmüştm canım kabız olmadığı halde ıkınıodu o bile geçti bende bebelac kullanıorum yok tatlım ya bişey neşesi iyi iştahı iyi inşallah demirdendir çok moralm bozuldu:44:

canım popoda çatlak oldu sanırım bebğinin.benimki kabızdı dr aynı kremi verdi.ikisini karıştırıp mı süreceğiz? ben ayrı ayrı sürüyordum.bebelac kokusunu bile kötü yaptı yeşertti resmen.ama mecburdum bizim kızda laktoz intoleransı var.laktozsuz mama kullanmak zorunda.bebelac lf kullanıyorduk.şimdi milupa da veriyorum.

Kızlar.. Malum soguk bebeklerınızı kac gunde bı yıkıyosunuz
Haftada 1 yada iki yikiyorum
Kati gidaya geceli daha iyi kaka yapiyor oglum. Hergun duzenli oldu. Oyle yag falan vermiyorum ama meyve puresini gun arisi armut agirlikli yapiyorum

İyi ki ameda almışsın o zaman ,avent bayağı parçalı çünkü,ben günde 2 sefer sağıyorum ,o bile zor geliyor...Elle sağmayı hiç denemedim ama daha zor değil mi yau :111::111::111:

paşamdaki yatışa bakın hanımlar (o yeleğin oraya nasıl geldiğini bilmiyorum onuda kendi çekmiş herhalde)

Son düzenleme:
Aksama yine misafir var ve oglusum sagolsun ewi anca supurdum. Hazirlik yapmam lazimmm ama nasil? Ne yapim. Pofff bebekle zor misafir. Agirlaniyor bi sekil ama oglum cok agliyor hep kucak istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…