2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

doktor olmuşum vesselam

Benim annem hem doktor hem aşçı hem mühendis hem öğretmen hem kuaför hem ayakkabı bağlayıcısı vs vs............:119::119::119:
Anneyiz biz aneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...

Benim annem hem doktor hem aşçı hem mühendis hem öğretmen hem kuaför hem ayakkabı bağlayıcısı vs vs............:119::119::119:
Anneyiz biz aneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...

sen öyle söyleyince "bi kadın... la başlayan ve sonu ayıpçı biten söylem geldi aklıma, ne diyor bu kız dedim. Allah'tan sonra iyi bağladın

sen öyle söyleyince "bi kadın... la başlayan ve sonu ayıpçı biten söylem geldi aklıma, ne diyor bu kız dedim. Allah'tan sonra iyi bağladın

O da aklıma gelmedi değil ama konuya bu daha uygun gibi geldi

kızlar diş çıkaranlar var mı? ilk diş buğdayı kimden bakalım

bizim damaklar kabarmış ama henüz kara görünmedi

arkadaşlar özel günleriniz için pasta cupcake kurabiye bebek ve nikah şekerleri ayrıca istediğiniz gibi magnet tasarımları yapıyoruz ve gönderiyoruz.bizi tanmak isteyen özelden ulaşabilir...sevgiler ŞEKER PERİSİ

kızlar bebekleriniz kacınçı ayda dönmeye başladı benim bebek yeni 4. ayını doldurdu ama dönemiyor.bide uzatılan bişeyi ne zaman almaya başladı.bunları merak ettim internette 4. ayda yapar diyo.

kızlar bebekleriniz kacınçı ayda dönmeye başladı benim bebek yeni 4. ayını doldurdu ama dönemiyor.bide uzatılan bişeyi ne zaman almaya başladı.bunları merak ettim internette 4. ayda yapar diyo.

benim oğlum da tam dönmüyor, yarım dönüyor , neredeyse 5buçuk aylık ama dr.umuz gayet normal bu, 6. aydan sonra tam dönmeye başlar dedi,,

yaklaşık 1 ay olmuştur herşeyi uzanıp almaya başladı, tabi alıp doğruu ağzına götürüyor

Kızım 4.5 aylıkken dönmeye başladı yere koyduğum an dönüyor uzattığım herşeyinde alıyor ve hoppp ağıza
Ama bebekten bebeğe değişir canım mesela oğlum 6 aylıkken dönmeye başlamıştı.
Kız çocukları gelişimi daha çabuk olurmuş:44:

Aksama yine misafir var ve oglusum sagolsun ewi anca supurdum. Hazirlik yapmam lazimmm ama nasil? Ne yapim. Pofff bebekle zor misafir. Agirlaniyor bi sekil ama oglum cok agliyor hep kucak istiyor.

bebekli eve misafir gelenler bence yanlarında getirsinler yemeklerini bizde yakın zamanda bebiş görmeye gitcez ben bişiler yapıp götürmeyi düşünüyorum canım eşin hazır bişiler alsın yanınada patates salatası yap yeter

Teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için :)
Kan tahlillerinde kansızlık çıktı canım üfürüm sebebi olabilirmiş kansızlık. Üzerinde durulma sebebi eşimde de üfürüm olması aslında. Zaten üfürüm duyulmasada kalp tetkikleri yapılmalıymış normalde de. Kan durumu takip edilecek. Kansızlık düzeldiği halde üfürüm devam ediyor mu edilmiyor mu ona bakılacak.

Çok haklısın canım kesinlikle.

Yemeğe mi geliyolar Ben hala şok oluyorum şu bebeklilere yemeğe gelen misafirlere yaaa Al bikaç kilo mantı ,dök yoğurdu üstüne,hem erkenden de uykuları gelir kalkar giderler

Caya bebek gormeye geliyorlar. Ay burda ole kiymali falan yapan yer olsa tam super olcaj. ha haaa bak bu manti isini ilk yemege gelene yapicam.
Eki Görüntüle 602056 dünyalar güzelim DOĞA NİL'İM

Pembelerde cok yakismisss masallah

Bu saat oldu benim oglan uyumadi. Bi sarlot yaptim disariya 1 tepsi borek soyledim bide dolma bende kisir yaparsam tam super olucak

kızlar buarada bg sto..re diye bir marka var çok kaliteli ve pahallı bunun net sitesinde 3*4günde bir farklı ürünlerde indirim oluyo bi bakın isterseniz ben bayağa alışveriş yaptım ordan

Canim bide ilk defa evimize gelicekler ve ben ilk tsnisicam. Neyseki disardan soyleme imkanimiz var. Bi kisir yapim dedim boregi patateslu soyledim de. Boregin tarifini sorarmisss ha ha haaa.

İnsallah tez zamanda atlatirsiniz cnm. Bizimde 6. Ayda bskilcak devam ediyor mu diye.

slm kızlaar nasılsınız, oğlumla bi slm verelim dedik.
Bugün 1 saat uyudu ve yemeğimi yaptım yuppiii
Doktorumuz çok hareketli olacak hazırlıklı olun dedi, normalde çok hareketli çocuğu sevmem ama hipotroid nedeniyle bunu duyduğuma sevindim...

geçmiş olsun canım inşallah üfürüm vb yoktur.geçmişi okuyamadım o nedenle yeni yazabildim.

şarlot tarifin ya da resmini bekliyoruz canım.beni acıktırdın valla

ilk kez başlıcaksan bence günde 1 ver. ben de hala tattırıyorum, ama yediklerimizden, artık kahvaltı, öğlen ve akşama denk geliyo tabi. her seferinde az az veriyorum. suyu da ben içerken şstiyo, o zaman da biraz veriyorum, o kadar

sağol canım ya, ben de giden birilerinden isteyeyim.

oooooyyyy süper, hadi hayırlısı
e senin kocan da iyiymiş canım afferim size
Kızlar.. Malum soguk bebeklerınızı kac gunde bı yıkıyosunuz
haftada 2 genelde, ama ev sıcak. eğer soğuk olsaydı 1 kere yıkardım kesin
iyi aman zararı olmasında.multitabs alırım ben de sanırım.

kızlar emzirmek kilo verdiriyor ya.benimki emmiyor makineyle sütü veriyorum.kilo verdiren vücudun süt üretimi mi bebeğin emmesi mi?
sütün kendisi canım
Eki Görüntüle 602050

paşamdaki yatışa bakın hanımlar (o yeleğin oraya nasıl geldiğini bilmiyorum onuda kendi çekmiş herhalde)
oyy tam paşaymış bu yaf. maşallah
süt soğuyunca alırsın kaymağını
evet canım doğru bilmişsin
:44::44::44: düşündümmmm düşündümmm hala düşünüyorum:26:
ben de haaaalaaaaaa düşüremedim jetonu :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…