doktor olmuşum vesselam
Benim annem hem doktor hem aşçı hem mühendis hem öğretmen hem kuaför hem ayakkabı bağlayıcısı vs vs............:119::119::119:
Anneyiz biz aneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
sen öyle söyleyince "bi kadın... la başlayan ve sonu ayıpçı biten söylem geldi aklıma, ne diyor bu kız dedim. Allah'tan sonra iyi bağladın
sen öyle söyleyince "bi kadın... la başlayan ve sonu ayıpçı biten söylem geldi aklıma, ne diyor bu kız dedim. Allah'tan sonra iyi bağladın
Kızlar.. Malum soguk bebeklerınızı kac gunde bı yıkıyosunuz
kızlar bebekleriniz kacınçı ayda dönmeye başladı benim bebek yeni 4. ayını doldurdu ama dönemiyor.bide uzatılan bişeyi ne zaman almaya başladı.bunları merak ettim internette 4. ayda yapar diyo.
kızlar bebekleriniz kacınçı ayda dönmeye başladı benim bebek yeni 4. ayını doldurdu ama dönemiyor.bide uzatılan bişeyi ne zaman almaya başladı.bunları merak ettim internette 4. ayda yapar diyo.
Aksama yine misafir var ve oglusum sagolsun ewi anca supurdum. Hazirlik yapmam lazimmm ama nasil? Ne yapim. Pofff bebekle zor misafir. Agirlaniyor bi sekil ama oglum cok agliyor hep kucak istiyor.
Kan tahlillerinde kansızlık çıktı canım üfürüm sebebi olabilirmiş kansızlık. Üzerinde durulma sebebi eşimde de üfürüm olması aslında. Zaten üfürüm duyulmasada kalp tetkikleri yapılmalıymış normalde de. Kan durumu takip edilecek. Kansızlık düzeldiği halde üfürüm devam ediyor mu edilmiyor mu ona bakılacak.Cnm gecmis olsun. İnsallahbi sorun cikmaz. Ufurum oglumda 1. Ayda tespit edildi dr cok onemli bisi olmadigini hic ustunde durmamamizi ve 6. Ay kontrolunde kapanip kapanmadigina bakalim dedi. Defalarca bakildi kalbine ama hic narkozu duymamistiminsallah hafta sonunu da aksiliksiz rahat gecirirsin simdiden hayirli olsun yeni yuvaniz
Canım herşeyin doğalı daha iyi tabi, katılıyorum sana keşke olsa doğalı da onları kullansak, yedirsek içirsek.. Ama malesef doğal olmayan o kadar çok şey var ki.. Sütü yetmeyen annelerşn verdiği mülipalar çok mu doğal?? Benim asıl söylemek îstediğim şu internette her yazılana inanmamak lazım.. Bîri yazmış d vîtamininde bha var, o da kansorejenmîş ee o zaman kullanmayalım.. O yazıyı kim yazmış, gerçekten adı belirtilen mi yazmış, bu kişi ne kadar uzman vs. vs. Düşünmek lazım. Öyle bîr duruma geldik ki ben bir kaç siteye prof. ... Adıyla yazı girip mama da kansöröjen madde varmış yazabilirim şu an, ve eminîm bu bilgi de yayılır ve akıllarda şüphe yaratır. Bu nedenle sırf dedîkodulardan oluşan bilgilere itibar etmeyelim. Ataştıralım, uzman kuruluşların dediklerini înceleyelim ve sırf doğal değil diye çocuklarımızı önemlî şeylerden mahrum etmeyelim. Yaptırdığımız aşılarda da beğenmediğimiz o koruyucu maddelerden var ama hepimiz yaptırıyoruz aşıları ve artık kimse veremden ölmüyor mesela..
Yemeğe mi geliyolarBen hala şok oluyorum şu bebeklilere yemeğe gelen misafirlere yaaa Al bikaç kilo mantı ,dök yoğurdu üstüne,hem erkenden de uykuları gelir kalkar giderler
Caya bebek gormeye geliyorlar. Ay burda ole kiymali falan yapan yer olsa tam super olcaj.ay normalde zamanda misafiri çok seviorum ama bebek olunca çok zor oluo ya hamur işimi yapcaksın canım evde varsa hazır pasta tabanlarından falan bi pasta yap hazır yufkadan bişiler yapabilirsn bebişle herşeyn kolayına kaçmak zorundayız
Canim bide ilk defa evimize gelicekler ve ben ilk tsnisicam. Neyseki disardan soyleme imkanimiz var. Bi kisir yapim dedim boregi patateslu soyledim de. Boregin tarifini sorarmisss ha ha haaa.bebekli eve misafir gelenler bence yanlarında getirsinler yemeklerini bizde yakın zamanda bebiş görmeye gitcez ben bişiler yapıp götürmeyi düşünüyorum canım eşin hazır bişiler alsın yanınada patates salatası yap yeter
Teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için :)
Kan tahlillerinde kansızlık çıktı canım üfürüm sebebi olabilirmiş kansızlık. Üzerinde durulma sebebi eşimde de üfürüm olması aslında. Zaten üfürüm duyulmasada kalp tetkikleri yapılmalıymış normalde de. Kan durumu takip edilecek. Kansızlık düzeldiği halde üfürüm devam ediyor mu edilmiyor mu ona bakılacak.
Çok haklısın canım kesinlikle.
Teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için :)
Kan tahlillerinde kansızlık çıktı canım üfürüm sebebi olabilirmiş kansızlık. Üzerinde durulma sebebi eşimde de üfürüm olması aslında. Zaten üfürüm duyulmasada kalp tetkikleri yapılmalıymış normalde de. Kan durumu takip edilecek. Kansızlık düzeldiği halde üfürüm devam ediyor mu edilmiyor mu ona bakılacak.
Çok haklısın canım kesinlikle.
Caya bebek gormeye geliyorlar. Ay burda ole kiymali falan yapan yer olsa tam super olcaj.ha haaa bak bu manti isini ilk yemege gelene yapicam.
Pembelerde cok yakismisss masallah
Bu saat oldu benim oglan uyumadi. Bi sarlot yaptim disariya 1 tepsi borek soyledim bide dolma bende kisir yaparsam tam super olucak
Portakal suyu zararlı ol
kızlar benim doktorum geçen ay bir damla verdi bize. amerikadan getirttik yanlız. demir içerikli bir multivitamin, ondan beri d vitaminini de bıraktırdı. bu damlanın içinde varmış. şu anda iş yerinde olduğum için bakamıyorum ama eve geçince bakarım ben de içinde paraben bha vs var mı diye. bu arada bu damla kızıma hiç gaz, huzursuzluk vs yapmadı ki benim kızım çok gazlı bir bebekti. eğer içinde bu maddelerden yoksa ismini paylaşırım sizinle de..
canım bazı ülkeler yasaklamış zaten.almanyada parabensiz olanı varmış bazı forum sitelerindeki anneler ecza depolarıyla anlaşıp geitirtmeye çalışmış.floravital diye bir ilaç.bir de demir damlasının prospektüsünde yazıyor açıkça.madem zararsız neden bazı bebek kozmetik ürünlerinde alkol-paraben vb içermez yazsın ki.şimdiki bebeler ondan agresif hiperaktif ve mutsuz ben hep bu maddelerin kullanımına bağlıyorum gıdalarda da var mesela.
kızlar d vitamini olarak multitabs veren var mı onda da yokmuş diye okudum.
ilk kez başlıcaksan bence günde 1 ver. ben de hala tattırıyorum, ama yediklerimizden, artık kahvaltı, öğlen ve akşama denk geliyo tabi. her seferinde az az veriyorum. suyu da ben içerken şstiyo, o zaman da biraz veriyorum, o kadarkızlar doktorumuz bu ay yavaş yavaş bazı besinlerden tattır dedi; elma, armut, muz, patates, pirinç gibi.
bu haftayı meyve haftası ilan ettim ben değişikli olarak rendeleyip veriyorum.
:44:
su da vermeli miyim?
tattır dedi ama çeyrek ya da yarım meyveyi bile rendeleyince bi sürü oluyor bi sorun olmaz değil mi?
tattırma işi günde kaç kez olmalı sizce?
sadece anne sütü alıyor o nedenle uyanık olduğu uzun aralıklarda ve genelde demirden sonra veriyorum süt de alamadığı için, doğru mu sizce?
şimdiden teşekkür ettik efendim
sağol canım ya, ben de giden birilerinden isteyeyim.öğlen eve gidince baktım bizim vitaminde ikisi de yok. ismi poly vi-sol iron. hem demir hem multivitamin. önce yarım damlayla başlamıştık bu ay tam ölçeğe geçtik, hiç bir sorun yok çok şükür. tavsiye ederim ama dediğim gibi bildiğim kadarıyla türkiyede yok
oooooyyyy süper, hadi hayırlısıaslında bende isitiyorum ikinci çocuğu ablamla benim aram 14 ay beraber büyümüşüz..bende öyle olsun istiyorum ki ben kolay kolay hamile kalamıyorum sanırım...28 yaşındayım ve 6 yıllık evliyim öncesinde iki aşılama iki tüp bebek geçmişim var. ve oğlum beklenmedik anda gelen mucizem...şimdi ise doğumdan beri korunmuyorum şimdilik adetim geçmiş bulunmakta ama emin değilim
e senin kocan da iyiymiş canım afferim sizeSeninkilerin durumu iyiymiş diycem de,benimkinin de gayet iyi ama ,kendineBen zaten istemiyorum,almadığı da iyi oldu,alsaydı kesin laf ederdi,ben de o lafları müsait bi yerine sokardım ... Takı da takmadı bu arada,nikahta altınları alamayınca,düğünde takmadı,düğünden sonra eşime vermiş bi bilezik "düğünde takmayı unuttum" demiş, o da " takılanları istemeyi unutmadın ama takmayı unuttun öyle mi" demiş
haftada 2 genelde, ama ev sıcak. eğer soğuk olsaydı 1 kere yıkardım kesinKızlar.. Malum soguk bebeklerınızı kac gunde bı yıkıyosunuz
sütün kendisi canımiyi aman zararı olmasında.multitabs alırım ben de sanırım.
kızlar emzirmek kilo verdiriyor ya.benimki emmiyor makineyle sütü veriyorum.kilo verdiren vücudun süt üretimi mi bebeğin emmesi mi?
oyy tam paşaymış bu yaf. maşallahEki Görüntüle 602050
paşamdaki yatışa bakın hanımlar(o yeleğin oraya nasıl geldiğini bilmiyorum onuda kendi çekmiş herhalde)
süt soğuyunca alırsın kaymağınıBu arada yoğurt mayaladım 3 saat oldu , 1 saat sonra açıp kontrol edicempeki ben bunun olup olmadığını nasıl anlıcam hadi oldu diyelim dolaba kaldırdık .. başka bir sorum olacak ben kaymak sevmem kaymaksız yoğurt nasıl yapılır bilen var mı ?
evet canım doğru bilmişsinyoğurt demişken, dün eşim dedi ki: "bu çocuklara 1 yaşına kadar inek sütü yasak diyordun sen, nasıl yoğurt vericez?"
ben de madem veriliyor, dur bi cevap uydurayım dedim: "Fermente olunca sütlükten çıkıyordur o, ondan verdiriyorlardır." doğru demiş miyim? hakkaten öyle mi?
ben de haaaalaaaaaa düşüremedim jetonu :44::44::44::44: düşündümmmm düşündümmm hala düşünüyorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?