şarlot nedir yahu hiç duymadım. ama yine de olsa da yesem diyorum ay çok oburumşarlot tarifin ya da resmini bekliyoruz canım.beni acıktırdın valla
kızlar bebişler gece 00.00 dan sabah 7 hadi 6 olsun .o saate kadar kesintisiz uyuması için ne yapmamız lazım bilen varsa nolurr yazsın.sarhoş gibiyim yok emziği düştü yok gazı var yok bezi doldu sürekli uyanıyor 2 haftadır.tracy hoggun kitabından sonra böyle oldu.hoş yeme saatlerimiz düzene girdi ama gece uykusu vasat.
birde günde 600-700 cc alıyor toplamda.süt mama ikisi birlikte.sizce yeterli mi yoksa az mı?beslenme saatlerimiz 7-11-15-19-23 5 kez besliyorum.iyi mi kötü mü bilemedim
slm kızlar benim kızımda 5 ay 10 günlük oldu nesnelere uzanıyor.vuruyor ağzına götürüyor ama hala dönmedi malaesefff :44: ben hala sadece anne sütüyle besliyorum kızımı henüz ek gıdaya geçmedim..ama bi kaç gündür gece deriksiz uyuyan kızım ağlayarak uyanıyo ve uyku halinde ağlıyor memde direk uykuya dalıyo memden çekmek istediğimde yine ağlıyo ...acaba doymuyo mu..doktora kalsa 6 aydan önce ek gıda yok diyo ama ne bilim kafam karıştı..sizler başladınızmı ek gıdaya bana önerilerinzi ne sizce ufaktan başlasammı ? cici beeb elma suyu yoğurt falan
şarlot tarifin ya da resmini bekliyoruz canım.beni acıktırdın valla
Canim gecen ki misafirlerime internetten baktim uyduruk bi tarif aslinda ama pratik.) resim yukleyemiyorum ben bir turlu telden nete giriyorum. Tarifi verim hemen. 2 paket kremsantiyi iki su bardagi soguk sutle cirpiyosun. 1 paket eti kakaolu biskuvi yarim paket peti ure biskuvi 2 muz dograniyor ince ince ( tarifte 2 elma dogra diyor ama elmali bence guzel degil) findik ceviz ne varsa.karistir 2 saat en az dolapta beklet oldu bitti ustune cikolata sos yaziyor ama ben dokmadim damla cikolata koydum yerine
pepikcim izninle senı ve kendımı topıgın en cok mısafır agırlayan zavallı annelerı olarak ılan edıyorumAksama yine misafir var ve oglusum sagolsun ewi anca supurdum. Hazirlik yapmam lazimmm ama nasil? Ne yapim. Pofff bebekle zor misafir. Agirlaniyor bi sekil ama oglum cok agliyor hep kucak istiyor.
selam kızlar, bayaadır giremedim valla özledim sizi
oğlum artık çok zamanımı almaya ve ciddi ciddi beni yormaya başladı, çok şükür sağlığı yerinde, gerisi önemli değil
son gelişmelerimizi uzuun uzuun anlatayım
5. ay kontrolümüzü ve 2. rota aşımızı olduk.. 8buçuk kg kuzum maşallah..
herşey yoluda çok şükür..
anne sütü ve ara sıra 1 veya 2 defa mama veriyorum.. gerçi biz eşimle 1-2 defa elma suyu ve yoğurt tattırdık ama dr. bilmiyor yoksa kızıyor 6. aydan önce
neyse bu ay sonuna doğru yavaş yavaş başlıyoruz ek gıdaya.. kısaca bahsedeyim, önce 5-6 gün bir meyve, örn. elma, suyunu sıkıp (cam rendede rendele tülbent ya da tel süzgeçten suyunu çıkar dedi) 1 tatlı kaşığı ile başla, hergün arttırarak yarım çay bardaı olunca yoğurda geç aynı şekilde, sonra başka bir meyve suyu dedi... alışınca ana öğünleri anne sütü ama güne 2 öğün biri yarım çay bardağı meyve suyu diğeri yarım çay bardağı yoğurt ara öğün yapacaksın dedi..
ben meyve suyundan önce yoğurtla başlamayı tercih ettim, dün gece mayaladım güzel tutmuş bugün vericem 2-3 tatlı kaşığı...
bu arada içtiği kadar su da vermeye başla ek gıdaya başlayınca dedi..
akşamları da 50-60 cc milupa gece çayı içiriyorum bir süredir, sanki daha rahat uyuyor, yine de en az 2 kere uyanıyor.. akşam 9 gibi uyuyor, 11-11 buçukta uyanıyor o zaman mama veriyorum gece daha uzun uyuyor 4-5 gibi uyanıyor.. sonra 7 gibi uyanıyori8 e kadar oynuyoruz sonra 10 a kadar tekrar uyuyor.
12 de mutlaka öğle uykumuz var, alıştık çok şükür, bir de 3-4 gibi bir ikindi uykumuz varbunlar düzene girdi artık..
ayy ne çok birikmiş yazacaklarım
slm kızlar benim kızımda 5 ay 10 günlük oldu nesnelere uzanıyor.vuruyor ağzına götürüyor ama hala dönmedi malaesefff :44: ben hala sadece anne sütüyle besliyorum kızımı henüz ek gıdaya geçmedim..ama bi kaç gündür gece deriksiz uyuyan kızım ağlayarak uyanıyo ve uyku halinde ağlıyor memde direk uykuya dalıyo memden çekmek istediğimde yine ağlıyo ...acaba doymuyo mu..doktora kalsa 6 aydan önce ek gıda yok diyo ama ne bilim kafam karıştı..sizler başladınızmı ek gıdaya bana önerilerinzi ne sizce ufaktan başlasammı ? cici beeb elma suyu yoğurt falan
Uyku tulumu kullanan var mı arkadaşlar ?Umay beline kadar açıyo üstünü ,tulumla uyutabilir miyim acaba ?
maasllah
annesı ogluna nazar degdıreceksın.neguzel bı duzenı var darısı basımıza
Kızlar.. Malum soguk bebeklerınızı kac gunde bı yıkıyosunuz
selam kızlar, bayaadır giremedim valla özledim sizi
oğlum artık çok zamanımı almaya ve ciddi ciddi beni yormaya başladı, çok şükür sağlığı yerinde, gerisi önemli değil
son gelişmelerimizi uzuun uzuun anlatayım
5. ay kontrolümüzü ve 2. rota aşımızı olduk.. 8buçuk kg kuzum maşallah..
herşey yoluda çok şükür..
anne sütü ve ara sıra 1 veya 2 defa mama veriyorum.. gerçi biz eşimle 1-2 defa elma suyu ve yoğurt tattırdık ama dr. bilmiyor yoksa kızıyor 6. aydan önce
neyse bu ay sonuna doğru yavaş yavaş başlıyoruz ek gıdaya.. kısaca bahsedeyim, önce 5-6 gün bir meyve, örn. elma, suyunu sıkıp (cam rendede rendele tülbent ya da tel süzgeçten suyunu çıkar dedi) 1 tatlı kaşığı ile başla, hergün arttırarak yarım çay bardaı olunca yoğurda geç aynı şekilde, sonra başka bir meyve suyu dedi... alışınca ana öğünleri anne sütü ama güne 2 öğün biri yarım çay bardağı meyve suyu diğeri yarım çay bardağı yoğurt ara öğün yapacaksın dedi..
ben meyve suyundan önce yoğurtla başlamayı tercih ettim, dün gece mayaladım güzel tutmuş bugün vericem 2-3 tatlı kaşığı...
bu arada içtiği kadar su da vermeye başla ek gıdaya başlayınca dedi..
akşamları da 50-60 cc milupa gece çayı içiriyorum bir süredir, sanki daha rahat uyuyor, yine de en az 2 kere uyanıyor.. akşam 9 gibi uyuyor, 11-11 buçukta uyanıyor o zaman mama veriyorum gece daha uzun uyuyor 4-5 gibi uyanıyor.. sonra 7 gibi uyanıyori8 e kadar oynuyoruz sonra 10 a kadar tekrar uyuyor.
12 de mutlaka öğle uykumuz var, alıştık çok şükür, bir de 3-4 gibi bir ikindi uykumuz varbunlar düzene girdi artık..
ayy ne çok birikmiş yazacaklarım
ben günde 3 kez besliyorum azmı acaba?
zaten kusuyor oğlum, o nedenle sık vermiyorum
Canim gecen ki misafirlerime internetten baktim uyduruk bi tarif aslinda ama pratik.) resim yukleyemiyorum ben bir turlu telden nete giriyorum. Tarifi verim hemen. 2 paket kremsantiyi iki su bardagi soguk sutle cirpiyosun. 1 paket eti kakaolu biskuvi yarim paket peti ure biskuvi 2 muz dograniyor ince ince ( tarifte 2 elma dogra diyor ama elmali bence guzel degil) findik ceviz ne varsa.karistir 2 saat en az dolapta beklet oldu bitti ustune cikolata sos yaziyor ama ben dokmadim damla cikolata koydum yerine
bir öğünde kaç cc veriyorsun canım az değil mi?
Kardiyolojide Ekg ile kontrol edildi. Doktorumuz ayrıca önemli bir artış belirtmez ise ve kesilmez ise 1sene sonra anestezi ile uyutup tekrar ekg ultrasonla kontrol edilecek bizimkide dedklerine göre..İnsallah tez zamanda atlatirsiniz cnm. Bizimde 6. Ayda bskilcak devam ediyor mu diye.
geçmiş olsun canım inşallah üfürüm vb yoktur.geçmişi okuyamadım o nedenle yeni yazabildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?