2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebişler gece 00.00 dan sabah 7 hadi 6 olsun .o saate kadar kesintisiz uyuması için ne yapmamız lazım bilen varsa nolurr yazsın.sarhoş gibiyim yok emziği düştü yok gazı var yok bezi doldu sürekli uyanıyor 2 haftadır.tracy hoggun kitabından sonra böyle oldu.hoş yeme saatlerimiz düzene girdi ama gece uykusu vasat.

birde günde 600-700 cc alıyor toplamda.süt mama ikisi birlikte.sizce yeterli mi yoksa az mı?beslenme saatlerimiz 7-11-15-19-23 5 kez besliyorum.iyi mi kötü mü bilemedim

ben günde 3 kez besliyorum azmı acaba?
zaten kusuyor oğlum, o nedenle sık vermiyorum

slm kızlar benim kızımda 5 ay 10 günlük oldu nesnelere uzanıyor.vuruyor ağzına götürüyor ama hala dönmedi malaesefff :44: ben hala sadece anne sütüyle besliyorum kızımı henüz ek gıdaya geçmedim..ama bi kaç gündür gece deriksiz uyuyan kızım ağlayarak uyanıyo ve uyku halinde ağlıyor memde direk uykuya dalıyo memden çekmek istediğimde yine ağlıyo ...acaba doymuyo mu..doktora kalsa 6 aydan önce ek gıda yok diyo ama ne bilim kafam karıştı..sizler başladınızmı ek gıdaya bana önerilerinzi ne sizce ufaktan başlasammı ? cici beeb elma suyu yoğurt falan

canım sadece anne sütü veriyorsan ve doymadığını düşünüyorsan biraz mama ver istersen, o zaman anlarsın doyup doymadığını çünkü başlacağımız ek gıda onları doyuracak boyutta değil alıştırmalık sadece.. bizim de dr.umuz 6. aya kadar hiçbişeye izim vermedi, şimdi bu ayın sonunda çok az az başlatıyor.. gerçi ben ay sonunu beklemiycem

şarlot tarifin ya da resmini bekliyoruz canım.beni acıktırdın valla

Canim gecen ki misafirlerime internetten baktim uyduruk bi tarif aslinda ama pratik.) resim yukleyemiyorum ben bir turlu telden nete giriyorum. Tarifi verim hemen. 2 paket kremsantiyi iki su bardagi soguk sutle cirpiyosun. 1 paket eti kakaolu biskuvi yarim paket peti ure biskuvi 2 muz dograniyor ince ince ( tarifte 2 elma dogra diyor ama elmali bence guzel degil) findik ceviz ne varsa.karistir 2 saat en az dolapta beklet oldu bitti ustune cikolata sos yaziyor ama ben dokmadim damla cikolata koydum yerine

bak şimdi akşam akşam iş çıkardın bana pepik yaaa

kızlarrrrrrrrrrr yaptığım yoğurt çok güzel oldu ve kaymaksız olmuş çok şaşkın ve mutluyum bu durumdan çünkü kaymak sevmem bu arada tarifler verilmiş tatlı yapmayı çok severim tavsiye ediceğiniz tarifler varsa alabilirim

Aksama yine misafir var ve oglusum sagolsun ewi anca supurdum. Hazirlik yapmam lazimmm ama nasil? Ne yapim. Pofff bebekle zor misafir. Agirlaniyor bi sekil ama oglum cok agliyor hep kucak istiyor.
pepikcim izninle senı ve kendımı topıgın en cok mısafır agırlayan zavallı annelerı olarak ılan edıyorum
maasllah
annesı ogluna nazar degdıreceksın.neguzel bı duzenı var darısı basımıza

Canım bence memeyi emzik niyetine kullanıyor senin bıdık.kilosu alımı iyi isedoyuyordur korkma. Ek. Gıda dene bakalım alacakmış benim kız almadı.5 ay 4 günlügüz

Süpermis daha nolsun maşallah:))

oyyy acıktım gözümün önüne geldi bu tarif.bisküvileri kırıp krem şantiyle mi karıştırıyoruz ayyy bayılıcam en kısa zamanda yapcammm

bir öğünde kaç cc veriyorsun canım az değil mi?

ben mama vermiyorum canım, 12de prinç unu ve cicibebe (havuç suyuyla yapıyorum) 6da meyveli yoğurt, yada rondoda çektiğim bi kaç meyve, yatarkende muzlu prinç unu veriyorum.

zaten kusuyor, fazşa versem daha kusar, arada anne sütüde alıyor sürekli.
kilo geçen hafta 7600 boyda 70ti, sence azmı? doymuyor olabilirmi?

İnsallah tez zamanda atlatirsiniz cnm. Bizimde 6. Ayda bskilcak devam ediyor mu diye.
Kardiyolojide Ekg ile kontrol edildi. Doktorumuz ayrıca önemli bir artış belirtmez ise ve kesilmez ise 1sene sonra anestezi ile uyutup tekrar ekg ultrasonla kontrol edilecek bizimkide dedklerine göre..
geçmiş olsun canım inşallah üfürüm vb yoktur.geçmişi okuyamadım o nedenle yeni yazabildim.

Teşekkür ederim canım sağol

merhaba kızlar yine uzun zamandan beri yazamadım hele bu sıra hiç fırsat bulamıyorum çünkü girmem gereken sınavlarım var onlara çalışıyorum( bi yandan ev işi, bi yandan yemek diğer yandan kızım bi de sınav stresi neyse allah yeter ki sağlık versin herşeye razıyım ben.
bizde baya baya ek gıdalara geçtik. ipek hanım artık çok az emmeye başladı benimde sütüm iyice azaldı. bi gece uyandığında bi de sabah uyandığında güzel emiyor o kadar. bende mama takviyesi yapıyorum. ek gıda konusunuda doktora danışmadım çünkü her ay doktora götürmeye gerek görmüyorum tabi eğer sağlığı sıhhati yerindeyse.
öğlen genelde meyve suyu veriyorum elma muz ya da armut muz gibi. akşam üstü çorba içiriyorum yanı sıra biraz da yoğurt veriyorum gece uyumadan öncede muhallebisinin içine biraz cice bebe koyup öle yediriyorum. tabii su vermeyide ihmal etmiyorum. kahvalltıya da iki hafta sonra başaltıcam inşallah.
kızım tam 5 ay 10 günlük nerdeyse iki aydır tam dönüyordu zaten artık yavaş yavaş emeklemeye bile başladı sanki:)) sırt üstü yatırıyorum bi de bakıyorum yüz üstü dönmüş başka yerlere sürünerek gitmiş:)) bir de acayip sevinç çığlıkları atıyoruz, yüksek sesle bağırıyoruz bu ara. kahkahalarla gülüyoruz bazen işte bizden böyle teyzoşlarrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…