2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Meraba ek gidanin ardindan ayni miktar sut icmeye devam ediyorlarmi yoksa azaldimi birazcik

İçiyor ilginçtir ki fazlalaştı bile diyebilirim. Çok sık mama takviyesi yapmıyordum oğluma emzirdikten sonra, artık ek gıda+ anne sütünde mama vermiyorum ama tek anne sütü öğünlerinde arkadan mama takviyesi de mutlaka yapıyorum. Büyüyorlar, iştahları da açılıyor sanırım.

Son düzenleme:

Ay aksam bnimde misafir menumde kisir vardi yemediiimmm. Yiyemedim daa dogrusu. Kalani kalkimde yiyim sabah sabah

herkese iiiyi hafta sonlarıııı

bir haftadır doğru düzgün dışarı çıkamıyoruz havalardan, valla oğlum sıkılmaya başladı, annesi de öyle tabiiiiiiiiiii

bu arada

sederk
beyazzlale
beyazmelek
cologne
melike
misbonum
mrswigy

nerelerdesiniz kızlar yaaaaaaaaa

Bu hafta sonu gezme haftasi olsun insallahhh. Bizde 1 aydir ewdeyiz. Komsu harici hic disari cikmadik.

ay evet yaa yarın mutlaka çıkmalıyız artık
bir de alıştırdım hergün yürüyüşe de olsa çıkıyoruz mutlaka, bu hafta hiç çıkamadık resmen bunaldık ana oğul birbirimize sarıyoruz

kısıra bayılırım bendede sütü arttırıyodu ama buseferde bebekte gaz yapıyodu oyüzden bayadır yemedim .senin bebişte gaz yaptımı.ah ah dolu dolu gögüslerimi özledim yaa

Bu hafta sonu gezme haftasi olsun insallahhh. Bizde 1 aydir ewdeyiz. Komsu harici hic disari cikmadik.

ah ne güzel olurdu.burda havalar yagmurlu.dışarı çıkılmıyor.1 haftada yagacakmış.eve tıkılıp kaldık.bide kızımda seviyor dışarıyı.sesi çıkmaz.baharı dört gözle bekliyorum:)))

benim gibi 5. aydan sonra meme ucu yara olan varmıııııı

sağolsun oğlum doğduğundan beri hiç canımı yakmadı ama son günlerde kaşınan damaklarını benimle rahatlatmaya çalıştığı için ikisi de yarıldı resmen, emzirirken ağlamamak için zor tutuyorum kendimi,

hayır bir de dişi çıkınca ne yapıcam onu hiç bilemiyorum:18:

Son düzenleme:

hurdalık bir şey kalsa yine iyi .. birde bu gün dişçiye gideceğim offfffffff en az 5 tane dolguluk dişim var bakalım neler olacak nelerrrr

gelmesin gelmesin 6. ay gelmesinnnnnnnnnnnnnnnnnn bu bebeklerin çoğuna bir şey oldu benim kızım da ilk defa dün 2 de uyandı 5 te uyuudu sonra da çok uyumuş giibi 7de uyandık agular gülücükler eşşek sıpaları ya

kızlar bu hamilelik takvimi çizelgesini nasıl yaptınız.biri banada anlatabilirmi zor degilse.ben baktım baktım beceremedim.beceriksizmiyim neyim

ayy ayy 6. ay asilarinda ates bahane huzursuzluk şahaneee
Allahtan bir daha 12. aya kadar asi yokmus sekerler

demircanim beyazmelek girdi gecenlerde keyfi yerindeymis pasalarla ugrasiyormuss
ama hakkattem-n digerleri nerde ki:44:

ayy ayy 6. ay asilarinda ates bahane huzursuzluk şahaneee
Allahtan bir daha 12. aya kadar asi yokmus sekerler

demircanim beyazmelek girdi gecenlerde keyfi yerindeymis pasalarla ugrasiyormuss
ama hakkattem-n digerleri nerde ki:44:

Beyazlaleyi merak ettim baktim gecenlerde en son aralik sonunda girmis foruma. Onun kuzusu rahatsizdi biraz insallah iyilesmistir. Butun kuzucuklar iyi olsunlar, saglikli olsunlar....

geçmiş olsun canım.dişiniz hayırlı olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…