ben hurdaya ciktim galiba sabah sag kolum ve elim titriyordu
Meraba ek gidanin ardindan ayni miktar sut icmeye devam ediyorlarmi yoksa azaldimi birazcik
Benimkide kurulmuş saat gibi ya saat 8 buçuk dedim mı gözleri acıyor yatağında ses talimi yapıyor gelde uyu bı hafta sonum var valla bütün uyuma planlarım suya düşüyor Neyseki şimdi uyuttum tekrar inş kalkmaz.
Dün aksam misafirim vardı kısır falan vardı menüde yatmadan önce büyük bir tabak kısır yemiştim valla lohusalik zamanımda bile böyledir göğüs acısı yaşamamıştım haftalardır çok yumusakti göğüslerim süt azalıyor sandim ama kısır sayesinde atağa gecti gece kıyafetim bile islanmişti akmış çünkü kesinlikle sutum azaldı diyenler kısır yesin :)
herkese iiiyi hafta sonlarıııı
bir haftadır doğru düzgün dışarı çıkamıyoruz havalardan, valla oğlum sıkılmaya başladı, annesi de öyle tabiiiiiiiiiii
Bu hafta sonu gezme haftasi olsun insallahhh. Bizde 1 aydir ewdeyiz. Komsu harici hic disari cikmadik.
Benimkide kurulmuş saat gibi ya saat 8 buçuk dedim mı gözleri acıyor yatağında ses talimi yapıyor gelde uyu bı hafta sonum var valla bütün uyuma planlarım suya düşüyor Neyseki şimdi uyuttum tekrar inş kalkmaz.
Dün aksam misafirim vardı kısır falan vardı menüde yatmadan önce büyük bir tabak kısır yemiştim valla lohusalik zamanımda bile böyledir göğüs acısı yaşamamıştım haftalardır çok yumusakti göğüslerim süt azalıyor sandim ama kısır sayesinde atağa gecti gece kıyafetim bile islanmişti akmış çünkü kesinlikle sutum azaldı diyenler kısır yesin :)
Bu hafta sonu gezme haftasi olsun insallahhh. Bizde 1 aydir ewdeyiz. Komsu harici hic disari cikmadik.
bu arada
sederk
beyazzlale
beyazmelek
cologne
melike
misbonum
mrswigy
nerelerdesiniz kızlar yaaaaaaaaa
Benim oğlum da uyumuyor iki gündür. Üçte uyanıyor altıya kadar ayakta. Ne yaptıysam uyutamıyorum bir türlü. Gündüz bebeğim uyusa da uyuyunmuyor, ev işi yemek vs. gece uykusu çok önemli o yüzden. Gözlerim yanıyordu birkaç haftadır, dün doktora gittim göz kuruluğu başlamış. Bu bebişler bizi hurdaya çıkaracak galiba büyüyene kadar
gelmesin gelmesin 6. ay gelmesinnnnnnnnnnnnnnnnnnsekerler kac gundur giremiyorum dogru duzgun
umarım herkesler iyidir
ben bu ara deoresyona gircem sanirim gece uykularimiza birsey oldu hicc kalmadi
ee gunduz zaten uyumuyoruz bende de hal kalmadi
bir de dun 6. ay asilarimizi olduk ates ve huzursuzluk yapiyor kizlar haberiniz olsunn
ayy sabah sabah icinizi kararttim di mi
neysem uyumadigimiz her uyku kankilerimizin uykularina katilsin insallahhh
misbonum nilsu yüzünden giremiyor dadiğerleri de bebek gazisi olmuştur sanırım
ama özledik yahuuuu
en çok muhabbet ettiğimiz arkadaşlarımızdı
ayy ayy 6. ay asilarinda ates bahane huzursuzluk şahaneee
Allahtan bir daha 12. aya kadar asi yokmus sekerler
demircanim beyazmelek girdi gecenlerde keyfi yerindeymis pasalarla ugrasiyormuss
ama hakkattem-n digerleri nerde ki:44:
geçmiş olsun canım.dişiniz hayırlı olsunnnmerhaba kızlar yaklaşık 1 aydır girmiyorum neredeyse.herkese öncelikle iyi,mutlu seneler
Girmeye zaman bulamadım bir türlü.20 gündür istanbul da annemdeyim.yrın dönüyorum kısmetse evimeee.
Bizdeki son gelişmeler..
2 tane diş çıkarttık alt dişlerimizi.
Ek gıdaya yavaş yavaş geçtik.(çorba , meyve suyu)
yaramazlık,huysuzluk son safhada
birde idrar enf. Var azıcık ama tekrar istedi dr 10 gündür alamadım doğru düzgn artık hastanenin idrar poşetlerini ben bitirdm.
Benim tırnak batmam vardı tırnağım çekildiameliyat olacaktım aslında batık yer alınacaktı fakat burada gittiğim dr çekti.ben muayeneye gttm hem ameliyat için gün almaya ne old anlamadan tırnağım çekildi.iyileşmek üzre ama tırnak ne zaman çıkar bilmem.
Szilerde ne var ne yok öpüldünüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?