2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

valla yaaaa e bide kızlara göz dikcekler oğullarına isticekler bakhepte gçok güzel kokanlar zararlı oluo zaten haklısın canım

ayy cnm yaa senınkılerde baya bı kuduruklarmıs senın bebeklkıgınde oylemıymıs:) benım sevval kızım cook mızmız cok bagırıyo valla sabretmekten baska care yok alıstım ben artık

Biraz cazgirmisim ama.benim oglanin biri 4.aya kadar iyidi kendi uyur bagirmaz sabrederdi sonradan baktiki olmayacak onunda gozu acildi

Benimkilerde tam dersi illa ki bir yerleri ellenecek uyurken

walla canım bindebir alıyoruz biz aramıza bizimkinin neden bilmem uyurken birseyi tutma hastalığı war eline mendilini veriyorum yoksa o el sabaha kadar sallanıyor:)

Gunaydin herkese
Gun 6 da ayfin oldu bana aslinda gelemedim buralara. Hazir oglusun uyumusken kahvalti yapim. Optum. Bu arada dunku resimlereee ba yil dimmmmmm

kızlar aranızda vajinal gaz yaşayan var mı? az önce bende yoğun bir şekilde oldu ve resmen karnım azıcık da olsa küçüldü... neler oluyor ya? :44:

deneyeyim canim en son pijamami serdim nevresimin ustune bayaa faydali oldu
kuzum butun gece yuzustu yatti kokuyu alabilmek icin

cikrikcilar da bir yerdeydi tatlim ama adini hatirlamiyorum :44:
canım aldığın yer neredeydi adını hatırlıyonmu

anam mumkun degil benimkileri hafif sarmaya baslasam ciyakliyorlar
ama basta kundaga sokmak alistirmak gerekliymis
yarım kundak yap canım aynı sorunu ben bu şekilde hallettim

ben chicco nunkini kullaniyorum tatlim bence guzel kokusu cok parfumlu degil
kızlar ben johnsos baby şampuan kullanıyorum ama çocuk banyo yapıo şöle bi burcu burcu kokmuyo değiştircem ne tavsiye edersiniz

yakinda ben de pepike misafirlige gidicem
kız pepik senin ev nerede sonunda ben gelip kovacam o misafirler el insaf yaaaa

aynen ya oglum sakindi sonra bakti ki aglamayana bebe yok o da basladi
Biraz cazgirmisim ama.benim oglanin biri 4.aya kadar iyidi kendi uyur bagirmaz sabrederdi sonradan baktiki olmayacak onunda gozu acildi

o ne ki tatlim :44:
kızlar aranızda vajinal gaz yaşayan var mı? az önce bende yoğun bir şekilde oldu ve resmen karnım azıcık da olsa küçüldü... neler oluyor ya? :44:

ya bende kablosuz modem kullanıyorum hatta demiri uyuturken hep nette takılırımama biz kullanmasak bile bilgisayrımda 10 tane wireless gözüküyo bütün komşuların wireless var onları nasıl engellicez

ayy bizdede yasaklı site görünüyor ne alaka ise bizm bilgi işlem de açmıyor bişeyi gıcıklar

o ne ki tatlim :44:

O ne canimmm yaaaa. aksam bisilermi oldu yoksaaa

valla tıbbi ve hepimizin karşılaşabileceği bi sorun olduğundan açıkca yazıyorum, afedersiniz.

vajinadan gaz çıktı, yani hava çıkışı düşünün. bazen adetliyken olurdu da bu seferki garip geldi, balonun sönmesi gibiydi. resmen karnım indi biraz...
pepikcim, yoo akşam kardeş kardeş uyuduk

Canim hic bilmiyorum kardilasmadim ama merak ettim nedir bu niye oldu

kızlar hani iki bacaktan bi koldan yaptırdığımız aşı vardı adını hatırlıyamadım bi kaç ay önce demin kızın üstünü değiştiriodum sapsarı yeşil gibi olmuş kenarları kızarmış en üstü kabuk gibi olmuş birazdan götürcem bakalım heralde iltihap ama neden ilk başata değilde şimdi oldu

kızlar komşuma sordum ebe kendisi aşını tuttuğunu gösterio daha ii biraz patlayıp kabuk tutcak devam etcek böle sonra iz kalcak endişelencek bişi yokmuş herşey kontrol altında

evet canim verem asisi o

çoookkkk güzelllll

Benim oglumunda oldu hatta cesit cesit hal aldi asi yeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…