valla yaaaa e bide kızlara göz dikcekler oğullarına isticekler bakDoktorumuz söylemişti ,kablosuz modem,cep telefonu,telsiz ev telefonu ;bunların hepsi radyasyon kaynağı,yaydığı titreşimler bebeği sürekli uyarır dedi.Hatta avm ler,kapalı alanlar bunların hepsindeki tüm aletler,vericiler bilmemneler hep rahatsız eder mümkün olduğu kadar götürmeyin demişti.Biz bugüne kadar sadece 1 kez avm ye gittik,o da mecburen.Benimki zaten o kadar kalabalıkta durmaz,yeni yeni yabancılama huyundan vazgeçiyo...
Hiçbrini yapma ,keyif yap
Anammmm ,yerim seni ben tontilik...Bizim kızlar büyüyüp elbiseler giydikçe topikteki erkek anaları iyice deliricek gibi görünüyo
Ne kadar koku o kadar parfümmmm...
Aynı fikirdeyim ,benimki çok sıcakta darlanıyo zaten.Evimiz de büyük,o kadar ısıtmak da çok masraflıTermometreye bakıyorum ,genelde 21 derecede duruyo.Doktorumuz şunu söylemişti ; kışın evde normal bir kıyafet üzerine de hırka giyilecek derecede olmalı ev ısısı...Vücut dengesi yazı kışı ayarlayabilmeliymiş,bence mantıklı,yazın 25,kışın 25 derece olmamalı...Şey gibi;sebze ve meyveleri mevsiminde tüketelim gibi bişey
Yanınızda nasıl yatırıyosunuz ,benimki alıştı mı yoksa huyu mu öyle bilmiyorum,normalde hiç bizimle yatmadı (hiç denemedim zaten) haftasonu abimde kaldık,ben Umay'la uyudum,uyurken de azıcık ayaklarına falan dokunayım,sevgi pıtırcığı olalım dedim ama ı-ıııı ,itip durdu ayaklarını cadıBen de aman dokunmayım,aman uyanmasın diyerekten kasıla kasıla uyumuşum,hala ağrıyo heryerim
Bunların doğuştan ayarlı heralde saatleri,Umay'ın da gündüz uykusu asla 31 dakika olmaz,en fazla 30 dak.
ayy cnm yaa senınkılerde baya bı kuduruklarmıs senın bebeklkıgınde oylemıymıs:) benım sevval kızım cook mızmız cok bagırıyo valla sabretmekten baska care yok alıstım ben artık
Doktorumuz söylemişti ,kablosuz modem,cep telefonu,telsiz ev telefonu ;bunların hepsi radyasyon kaynağı,yaydığı titreşimler bebeği sürekli uyarır dedi.Hatta avm ler,kapalı alanlar bunların hepsindeki tüm aletler,vericiler bilmemneler hep rahatsız eder mümkün olduğu kadar götürmeyin demişti.Biz bugüne kadar sadece 1 kez avm ye gittik,o da mecburen.Benimki zaten o kadar kalabalıkta durmaz,yeni yeni yabancılama huyundan vazgeçiyo...
Anammmm ,yerim seni ben tontilik...Bizim kızlar büyüyüp elbiseler giydikçe topikteki erkek anaları iyice deliricek gibi görünüyo
Aynı fikirdeyim ,benimki çok sıcakta darlanıyo zaten.Evimiz de büyük,o kadar ısıtmak da çok masraflıTermometreye bakıyorum ,genelde 21 derecede duruyo.Doktorumuz şunu söylemişti ; kışın evde normal bir kıyafet üzerine de hırka giyilecek derecede olmalı ev ısısı...Vücut dengesi yazı kışı ayarlayabilmeliymiş,bence mantıklı,yazın 25,kışın 25 derece olmamalı...Şey gibi;sebze ve meyveleri mevsiminde tüketelim gibi bişey
Yanınızda nasıl yatırıyosunuz ,benimki alıştı mı yoksa huyu mu öyle bilmiyorum,normalde hiç bizimle yatmadı (hiç denemedim zaten) haftasonu abimde kaldık,ben Umay'la uyudum,uyurken de azıcık ayaklarına falan dokunayım,sevgi pıtırcığı olalım dedim ama ı-ıııı ,itip durdu ayaklarını cadıBen de aman dokunmayım,aman uyanmasın diyerekten kasıla kasıla uyumuşum,hala ağrıyo heryerim
Bunların doğuştan ayarlı heralde saatleri,Umay'ın da gündüz uykusu asla 31 dakika olmaz,en fazla 30 dak.
Doktorumuz söylemişti ,kablosuz modem,cep telefonu,telsiz ev telefonu ;bunların hepsi radyasyon kaynağı,yaydığı titreşimler bebeği sürekli uyarır dedi.Hatta avm ler,kapalı alanlar bunların hepsindeki tüm aletler,vericiler bilmemneler hep rahatsız eder mümkün olduğu kadar götürmeyin demişti.Biz bugüne kadar sadece 1 kez avm ye gittik,o da mecburen.Benimki zaten o kadar kalabalıkta durmaz,yeni yeni yabancılama huyundan vazgeçiyo...
Bugün milupa nın sitesinde okudum aynen şöyle diyor:gece sık uyanan bebeğinizi hergün yattığı saatten bi yarım saat önce yatırın nasıl deliksiz uyuduğuna şaşıracaksınız!!Valla denedim bugün hadi bakalım görücez...
canım aldığın yer neredeydi adını hatırlıyonmu
yarım kundak yap canım aynı sorunu ben bu şekilde hallettim
kızlar ben johnsos baby şampuan kullanıyorum ama çocuk banyo yapıo şöle bi burcu burcu kokmuyo değiştircem ne tavsiye edersiniz
kız pepik senin ev nerede sonunda ben gelip kovacam o misafirler el insaf yaaaa
Biraz cazgirmisim ama.benim oglanin biri 4.aya kadar iyidi kendi uyur bagirmaz sabrederdi sonradan baktiki olmayacak onunda gozu acildi
kızlar aranızda vajinal gaz yaşayan var mı? az önce bende yoğun bir şekilde oldu ve resmen karnım azıcık da olsa küçüldü... neler oluyor ya? :44:
kızlar aranızda vajinal gaz yaşayan var mı? az önce bende yoğun bir şekilde oldu ve resmen karnım azıcık da olsa küçüldü... neler oluyor ya? :44:
Hmm,biliyorum ben orayı,hatta üyeyim de ama gel gör ki,bizim burda yasaklı siteler arasında ,ne akla hizmet yasaklamışlar bilmiyorum.Geçen bilgi işlemi aradım açıcaklardı ama henüz açılmadı.Nurturia bayağı faydalı bir site,önceleri takip ediyodum,akşama evden bakarım olmazsa...
o ne ki tatlim :44:
O ne canimmm yaaaa.aksam bisilermi oldu yoksaaa
valla tıbbi ve hepimizin karşılaşabileceği bi sorun olduğundan açıkca yazıyorum, afedersiniz.
vajinadan gaz çıktı, yani hava çıkışı düşünün. bazen adetliyken olurdu da bu seferki garip geldi, balonun sönmesi gibiydi. resmen karnım indi biraz...
pepikcim, yoo akşam kardeş kardeş uyuduk
kızlar hani iki bacaktan bi koldan yaptırdığımız aşı vardı adını hatırlıyamadım bi kaç ay önce demin kızın üstünü değiştiriodum sapsarı yeşil gibi olmuş kenarları kızarmış en üstü kabuk gibi olmuş birazdan götürcem bakalım heralde iltihap ama neden ilk başata değilde şimdi oldu
ben anne olmadan önce
gece ne kadar geç yatacağım ya da sabah ne kadar geç kalkacağımı düşünmezdim.dişlerimi fırçalar, saçlarımı uzun uzun tarayabilirdim... Kesintisiz, düşüncesiz uyuyabilmenin kıymetini bilmezdim.evimi her gün temizlerdim. Hatta süsler, püsler, küçük dekorasyon oyunları yapardım. Evimi dağıtacak şeylerin küçük oyuncaklar, yırtık kağıtlar olacağı aklıma bile gelmezdi... Saksılarımın zehirli olup olmadığını düşünmemiştim bile. Ya da banyoda duran el sabununun bir içecek gözüyle görülebileceğini... üzerime bu kadar işeneceğini, kusulacağını ve daha da ilginci bundan rahatsız olmayacağımı bilemezdim. Gaz çıkartmanın eğlenceli tarafını göremezdim. Ağlayan bir bebeği aşısı yapılsın ya da test için kan alınacak diye böğüre böğüre kucağımda sıkabileceğimi bilmezdim. Ağlamaklı gözlere bakıp ağlayabileceğimi, minik bir tebessümden büyük mutluluklar yaşayabileceğimi düşünemezdim. Saatlerce uyuyan bir bebeği seyretmek için uyanık kalabileceğimi... Kalbimin vücudumun dışında bir yerlerde olabileceğini... Aç bir bebeği doyurmanın insanın ruhunu nasıl doyurabildiğini.. Bir anne ile çocuğunun arasındaki bağın göbek bağından çok daha sağlam olduğunu... Bu kadar küçük bir bedenin bu kadar büyük bir huzur verebileceğini...düşünemezdim... Bütün bir gece boyunca, hatta geceler boyunca her şeyin yolunda gidip gitmediğini kontrol etmek için 10 dakikada bir uyanacağıma.kapılardan nefes sesi dinleyeceğime.başkasının öksürüklerinin ciğerimi parçalayabileceğine.bir insan öpücüğünün kesilen parmağımın acısını dindirebileceğine.inanamazdım.... Iyi ki bana bu duyguları yaşatıyorsun iyi ki benimsin bebeğim.... Kızlar tam bizi anlatıo dimi duygulandım
kızlar hani iki bacaktan bi koldan yaptırdığımız aşı vardı adını hatırlıyamadım bi kaç ay önce demin kızın üstünü değiştiriodum sapsarı yeşil gibi olmuş kenarları kızarmış en üstü kabuk gibi olmuş birazdan götürcem bakalım heralde iltihap ama neden ilk başata değilde şimdi oldu
evet canim verem asisi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?