Benim oglumunda oldu hatta cesit cesit hal aldi asi yeri
çoookkkk güzelllll
Slm buyuk kizda aft cikti agzi burnu heryeri yara yemek yiyemiyo pipet fean zor yani.2 3 gundur hayat zindan yavruma. Bugunde gicik bi oksuruk tuttu hemde ikisinide zencefilli pekmez oglana verdim kizada balli zencefil.
Slm buyuk kizda aft cikti agzi burnu heryeri yara yemek yiyemiyo pipet fean zor yani.2 3 gundur hayat zindan yavruma. Bugunde gicik bi oksuruk tuttu hemde ikisinide zencefilli pekmez oglana verdim kizada balli zencefil.
kızlar aranızda vajinal gaz yaşayan var mı? az önce bende yoğun bir şekilde oldu ve resmen karnım azıcık da olsa küçüldü... neler oluyor ya? :44:
deneyeyim canim en son pijamami serdim nevresimin ustune bayaa faydali oldu
kuzum butun gece yuzustu yatti kokuyu alabilmek icin
cikrikcilar da bir yerdeydi tatlim ama adini hatirlamiyorum :44:
anam mumkun degil benimkileri hafif sarmaya baslasam ciyakliyorlar
ama basta kundaga sokmak alistirmak gerekliymis
ben chicco nunkini kullaniyorum tatlim bence guzel kokusu cok parfumlu degil
yakinda ben de pepike misafirlige gidicem
aynen ya oglum sakindi sonra bakti ki aglamayana bebe yok o da basladi
o ne ki tatlim :44:
kızlar hani iki bacaktan bi koldan yaptırdığımız aşı vardı adını hatırlıyamadım bi kaç ay önce demin kızın üstünü değiştiriodum sapsarı yeşil gibi olmuş kenarları kızarmış en üstü kabuk gibi olmuş birazdan götürcem bakalım heralde iltihap ama neden ilk başata değilde şimdi oldu
kızlar komşuma sordum ebe kendisi aşını tuttuğunu gösterio daha ii biraz patlayıp kabuk tutcak devam etcek böle sonra iz kalcak endişelencek bişi yokmuş herşey kontrol altında
evet ya tam bizim topiğin annelerini anlatıo
Bu hafta baska yok canlarin siz gelin bu haftadaa.)
ne komik olur di mi etrafta bir suru aylik aylik bebeler
pepikcim biz gelelim yarimiz bebeleri oyalar diger yarimiz da sofrayi beraber hazirlar
ne komik olur di mi etrafta bir suru aylik aylik bebeler
pepikcim biz gelelim yarimiz bebeleri oyalar diger yarimiz da sofrayi beraber hazirlar
İstesin dursunlar,veren kimmmmmmvalla yaaaa e bide kızlara göz dikcekler oğullarına isticekler bakhepte gçok güzel kokanlar zararlı oluo zaten haklısın canım
O da doğru ya :44:ya bende kablosuz modem kullanıyorum hatta demiri uyuturken hep nette takılırımama biz kullanmasak bile bilgisayrımda 10 tane wireless gözüküyo bütün komşuların wireless var onları nasıl engellicez
Aynı yerde mi çalışıyoz kız yoksaayy bizdede yasaklı site görünüyor ne alaka ise bizm bilgi işlem de açmıyor bişeyi gıcıklar
O zaman ben de geliyim yiyimmm :125:ne komik olur di mi etrafta bir suru aylik aylik bebeler
Haftasonu da biz bi arkadaşa gitmiştik bebek görmeye - ve göstermeye ,onlar gelememişti bize - 23 günlük bebekti ,bi birimiz emziriyoz,altını değiştir,yok burnunu çek,doğru dürüst görüşemedik.Herifler viskileri götürdü amaBenim eltimin ve yengesinin 3 er ay arayla bebelerimiz var bir arada cok gir gir muhabbet oluyor ama 3 umuzun ayni anda biaarada olmasi biraz guc oluyo bi biri acikiyo digeri altini piletiyor biri uyuyor)))
kızlar dr a sordum multitabs( D-A-C) vitamini ilacını kullanabilirsiin dedi.böylece BHA adlı zararlı madde içeren MONOVİT D3 ilacını tarihe gömdüm bir daha vermiycem
parabensiz 2 demir ilacı buldum bitkiselmiş kabızlık yapmıyormuş.floradix ve nutrigen ferromixin.yalnız multitabs da A ve C vitamini var .nutrigen ferromixin de de var.iki kez a vitamini sıkıntı yapar mı acaba.haa bir de bunlar kabızlık yapmıyormuş.araştırın şekerler..nutrigende çinko ve folik asit de varmış.araştıranlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim
FLORADIX LIQUID IRON AND VITAMIN FORMÜLA 250 ml - Prospektüs | İlaç Pedia
Nutrigen | Nutrigen Ferromixin Toz Form | 10,80 TL
geçenlerde kısır yapmıştım, hayal işte, dedim topikçek toplansak herhalde menüde mutlaka kısır yapardım ne de olsa favori yiyeceğimiz dedim, sonra kısırın bittiğini görüp rüyamdan uyandım. hayal kurarken bile yiyom sonum hiç hayır değil efendim
valla ben de dün akşamdan beri yeniden kısır mucizesi yaşıyorum. epeydir yapmıyordum, sütüm de azalıyor gibiydi. yaptım dün akşam koca bi tabak yedim, gece gögüslerim dolu dolu oldu. şimdi öğlen de kalanı yedim akşama da faydası olur umarım. :26:yaşasın kısır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?