2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Muffinnn sen bizim herşeyimizsin

ayyy beni sevenler sağolsun.beni sizler var ettiniz.ablanız kurban olsun size

kızlar geçen portakalbahçem diye bir siteden finike portakalı ve kumkuat meyvesi sipariş ettm.öğlen 5-6 kumkuat yedim kabuklu yeniyor portakalımsı bişey.akşam inanılmazdı.süt yapıyor olabilir mi hayatımda ilk kez şişeyi doldurdum nasıl mutluyum.bugün sağmadım dünkü şişeyi veriyorum kıza ısıtıp ısıtıp.bir de rezene çayı içmiştim.milkplusa bağışıklık kazandı vücut sanırım ilk haftaki gibi olmuyor süt.ama dün haayatımda ilk kez o kadar mutlu oldum.

Bu arada bu D vitamini ne zamana kadar kullanılıcak bilen var mı?

Muffinnn sen bizim herşeyimizsin

multitabs açıldıktan sonra buzdolabında konmalıymış.bu sanırım içinde koruyucu madde yok anlamına mı geliyor.demekki dışarda bozulan bişey.
ben yeşillik vb doğramak yıkamaktan üşendiğim için bulgurun üzerine tuz atıp kaynar su döküp şişirip onu yiyorum.hoşuma da gidiyor canım çekiyor arada.kısır ince iş.vaktim yok.bulgurda demir mi vardı?

Ya madem kabiz yapmayani var mite ferrum verirler anlamadim. Bende ferruma yeni basladim bakiyim napcak ogluma

Muffinncim yeşillik, özellikle de marul süt yapıyor üşenmek yok :79:

çok sevindim ya mucize gibi valla bugun yine yapacağım sütümden de biraz stok yapayım bari cok şükür kısırı herkes denemeli

Kızıl mı bu bıdık?Sistemi kapmış yalnız bi elde de mouse hazırım nerde benim oyunlarım der gibi:)
yok canım sarı bu bıdıkresımden oyle gozukuyr olabılır.umarım pc duskunu oyun hastası bır cocuk yetıstırmem allahım
Eki Görüntüle 604494 Eki Görüntüle 604495 kızlar kızımla bugün gezmelere gittik yeni geldik ii akşamlar nasılsınız
ben senın o tombık yanaklarını yerım...çızmelere bayıldım...cok da kıskandım
teşekkürler canım bunlar cok işime yarayacak
nedemek canım hıc onemlı degıl
hımmmm daha dıkkatlı olcaz artık
ben delırıyorum cıldırıyorum gordukce.allahtan kardesımın kızı olacak insallah. butun kız bebek modasını uzerınde denıycem.pembişler,tütüler,tokalar,çoraplar ayyy sevgım taştııı
yaa yurutecte cok egleniyor bebelerr
senın kuzular nezaman desteklı oturmaya basladı canım.suan desteksızmı oturuyorlar merak etım.bıde yurutecde kac dakkıka tututyorsun
bız 6.aya kadar kullancaz.bebişlerde kontrollerde doktor karar verecekmıs.bıngıldagın kapanmasıyla alakalıymıs.kapandıgı zaman elveda devit.1yası buluyomus sanırım:44:

Ben çok kolay yapıyorum ya ; salçası,limonu ,tuzunu suyuna ekliyorum o şekilde kapatıyorum ,şişiyor.Sonra da yeşillikleri ekliyorum.Sadece yeşil soğan ve dereotu (maydanoz sütü kesiyo diye koymuyorum,normalde koyarım).Tabii ki kuru reyhan da ekliyorum,anammm canım çekti,eve gitsem de yesem

canım ben aylardır multitabs kullanıyorum doktorum monovit werdirmedi hem c vitamini kış aylarında bağısıklığını güçlendirir dedi.. demir ilacı ile yine doktorumun tavsiyesi ile ferrum hausmann kullanıyorum abdi ibrahimin piyasadaki en iyi demir ilacı demişdi ben sağlık ocaklarının werdiğini kullanmıyorum yani

Uyku tulumu alıcaktım ya ben, öğle arası gittim mothercare ,malum ayın 15'inde bazı ürünlerde indirim oluyo ya,bingooo uyku tulumunda da varmış,kapıverdim hemen,inşallah kullanabilriim bizim yangın ayşede Bayağı üründe vardı indirim ,önlük falan da aldım,bu ara en çok onu kullanıyoruz sanki.Birkaç tane de uzun kollu tişört aldım...

ya ben maydonozu cok sevıyorum ama o da sutu azaltıyormuss herseye eklıyordum
bıraktım bende

ben maydanozu hiç yemiyordum. annem, biz öyle şeyler bilmiyorduk ben sabah kahvaltıda bile yerdim sütüme de etkisi olmadı diyince az az yemeye başladım, kısırın içinde falan. bende de ters bi etkisi olmadı çok şükür

gle güle kullansın canım bende öğle arası anneme gittim bizim kudurukla kudurduk biraz emmedi gıcık sonra da kucağımda uyudu anneannesi banyoda yaptırmış missdi kokladım kokladım geldim.. bende dün gitti mothercare önlük aldım süt saklama poşeti falan ama unutmusum 15'nde indirim olduğnu yaa keske bgn gitseydim.. önlüklerde de warmı indirim

Vardı evet 2'li muşamba önlükleri 8,50 tl ye aldım.

canim bir gun bir yumurta , eski kasar , az tulum , ekmek karistiriyorum
ertesi gun eski kasar , az tulum , ekmek , pekmez , devam sutu ve az kaymak karistiriyorum
aman walla asi deme canimiza okudu insallah sizinki kolay gecer
bebeler 8 er kg ve 70 - 71 cm olmuslar

1 yasina kadar tatlim
ama ben gicigim ya demiri kestigimde o gazla d vit. de kestim
mamalarda falan da var ya birikme yapmasi tehlikeliymis diye

canim 5 aylikken destekli oturmaya basladilar simdi canlari isterse destekli isterse desteksiz oturuyorlar tamamen pasa gonullerine kalmis durumda
yurutecte istedigi kadar duruyorlar zaten yorulunca kendileri bagiriyor beni al diye
bazen 15 dk bazen 30 dk kalabiliyorlar
senın kuzular nezaman desteklı oturmaya basladı canım.suan desteksızmı oturuyorlar merak etım.bıde yurutecde kac dakkıka tututyorsun

off benim de canimi cektirdinn yaaa geliyorum size

bu arada lilyumece nerelerde goren var mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…