Muffinnn sen bizim herşeyimizsin
Muffinnn sen bizim herşeyimizsin
Bu arada bu D vitamini ne zamana kadar kullanılıcak bilen var mı?
multitabs açıldıktan sonra buzdolabında konmalıymış.bu sanırım içinde koruyucu madde yok anlamına mı geliyor.demekki dışarda bozulan bişey.
ben yeşillik vb doğramak yıkamaktan üşendiğim için bulgurun üzerine tuz atıp kaynar su döküp şişirip onu yiyorum.hoşuma da gidiyor canım çekiyor arada.kısır ince iş.vaktim yok.bulgurda demir mi vardı?
valla ben de dün akşamdan beri yeniden kısır mucizesi yaşıyorum. epeydir yapmıyordum, sütüm de azalıyor gibiydi. yaptım dün akşam koca bi tabak yedim, gece gögüslerim dolu dolu oldu. şimdi öğlen de kalanı yedim akşama da faydası olur umarım. :26:yaşasın kısır
yok canım sarı bu bıdıkKızıl mı bu bıdık?Sistemi kapmış yalnız bi elde de mouse hazırım nerde benim oyunlarım der gibi:)
ben senın o tombık yanaklarını yerım...çızmelere bayıldım...cok da kıskandımEki Görüntüle 604494 Eki Görüntüle 604495 kızlar kızımla bugün gezmelere gittik yeni geldik ii akşamlar nasılsınız
nedemek canım hıc onemlı degılteşekkürler canım bunlar cok işime yarayacak
hımmmm daha dıkkatlı olcaz artıkDoktorumuz söylemişti ,kablosuz modem,cep telefonu,telsiz ev telefonu ;bunların hepsi radyasyon kaynağı,yaydığı titreşimler bebeği sürekli uyarır dedi.Hatta avm ler,kapalı alanlar bunların hepsindeki tüm aletler,vericiler bilmemneler hep rahatsız eder mümkün olduğu kadar götürmeyin demişti.Biz bugüne kadar sadece 1 kez avm ye gittik,o da mecburen.Benimki zaten o kadar kalabalıkta durmaz,yeni yeni yabancılama huyundan vazgeçiyo...
Anammmm ,yerim seni ben tontilik...Bizim kızlar büyüyüp elbiseler giydikçe topikteki erkek anaları iyice deliricek gibi görünüyo
senın kuzular nezaman desteklı oturmaya basladı canım.suan desteksızmı oturuyorlar merak etım.bıde yurutecde kac dakkıka tututyorsunyaa yurutecte cok egleniyor bebelerr
bız 6.aya kadar kullancaz.bebişlerde kontrollerde doktor karar verecekmıs.bıngıldagın kapanmasıyla alakalıymıs.kapandıgı zaman elveda devit.1yası buluyomus sanırım:44:Bu arada bu D vitamini ne zamana kadar kullanılıcak bilen var mı?
çok sevindim ya mucize gibi valla bugun yine yapacağım sütümden de biraz stok yapayım bari cok şükür kısırı herkes denemeli
multitabs açıldıktan sonra buzdolabında konmalıymış.bu sanırım içinde koruyucu madde yok anlamına mı geliyor.demekki dışarda bozulan bişey.
ben yeşillik vb doğramak yıkamaktan üşendiğim için bulgurun üzerine tuz atıp kaynar su döküp şişirip onu yiyorum.hoşuma da gidiyor canım çekiyor arada.kısır ince iş.vaktim yok.bulgurda demir mi vardı?
kızlar dr a sordum multitabs( D-A-C) vitamini ilacını kullanabilirsiin dedi.böylece BHA adlı zararlı madde içeren MONOVİT D3 ilacını tarihe gömdüm bir daha vermiycem
parabensiz 2 demir ilacı buldum bitkiselmiş kabızlık yapmıyormuş.floradix ve nutrigen ferromixin.yalnız multitabs da A ve C vitamini var .nutrigen ferromixin de de var.iki kez a vitamini sıkıntı yapar mı acaba.haa bir de bunlar kabızlık yapmıyormuş.araştırın şekerler..nutrigende çinko ve folik asit de varmış.araştıranlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim
FLORADIX LIQUID IRON AND VITAMIN FORMÜLA 250 ml - Prospektüs | İlaç Pedia
Nutrigen | Nutrigen Ferromixin Toz Form | 10,80 TL
Muffinncim yeşillik, özellikle de marul süt yapıyor üşenmek yok :79:
ya ben maydonozu cok sevıyorum ama o da sutu azaltıyormuss herseye eklıyordum
bıraktım bende
Uyku tulumu alıcaktım ya ben, öğle arası gittim mothercare ,malum ayın 15'inde bazı ürünlerde indirim oluyo ya,bingooo uyku tulumunda da varmış,kapıverdim hemen,inşallah kullanabilriim bizim yangın ayşedeBayağı üründe vardı indirim ,önlük falan da aldım,bu ara en çok onu kullanıyoruz sanki.Birkaç tane de uzun kollu tişört aldım...
gle güle kullansın canım bende öğle arası anneme gittim bizim kudurukla kudurduk biraz emmedi gıcık sonra da kucağımda uyudu anneannesi banyoda yaptırmış missdi kokladım kokladım geldim.. bende dün gitti mothercare önlük aldım süt saklama poşeti falan ama unutmusum 15'nde indirim olduğnu yaa keske bgn gitseydim.. önlüklerde de warmı indirim
Cnm ben azar azar kahvaltıya basladım 1 yumurta sarısını ıkeye boluyorum paylastırıyrum 2 kup seker peynır 30cc ıhlamur var kahvaltıda bulamac yapmıyorum baska neler ekleyebılırım hee bu arada asılarınız hayırlı osun:) sıra bızde bebeler kac kg olmus boyları nasıl?
senın kuzular nezaman desteklı oturmaya basladı canım.suan desteksızmı oturuyorlar merak etım.bıde yurutecde kac dakkıka tututyorsun
Ben çok kolay yapıyorum ya ; salçası,limonu ,tuzunu suyuna ekliyorum o şekilde kapatıyorum ,şişiyor.Sonra da yeşillikleri ekliyorum.Sadece yeşil soğan ve dereotu (maydanoz sütü kesiyo diye koymuyorum,normalde koyarım).Tabii ki kuru reyhan da ekliyorum,anammm canım çekti,eve gitsem de yesem
Vardı evet2'li muşamba önlükleri 8,50 tl ye aldım.
aman canım ben dün 4lü muşamba önlükleri 24 tl ye aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?