2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gel canım gel ,oturur yeriz kısırı , üstüne de rezene çayımızı içeriz ,ohhh misss...

süpersin muffincim ya. ben de söliyim eşim bunlardan alsın bugün

Ondan da aldım,arkası muşamba olan önü beyaz , 11,50 ye aldım onları da ...Neyse sen de bi dahaki aya unutma,15 inde uğra

ewet canım benimkinin de önü beyaz arkası muşamba kendi üretimleri.. ayy walla 2 tane alırmısım nyse diğer ay unutmam inş sen gitmeden banada bir hatırlat bari:) haberleşir beraber gideriz hatta:)

ewet canım benimkinin de önü beyaz arkası muşamba kendi üretimleri.. ayy walla 2 tane alırmısım nyse diğer ay unutmam inş sen gitmeden banada bir hatırlat bari:) haberleşir beraber gideriz hatta:)

Süper olur,Sarıyer'deyim ben,sen ne taraftasın?

Bu arada bu D vitamini ne zamana kadar kullanılıcak bilen var mı?
1 yas diye biliyorum ben
Ondan da aldım,arkası muşamba olan önü beyaz , 11,50 ye aldım onları da ...Neyse sen de bi dahaki aya unutma,15 inde uğra
alışverişe gitmek istiyorum bende bende
oyy maşallah canım yaa, pek güzel boyları kiloları

canım ikisinde de a vit varsa olmaz, fazla gelebilir. dr danış bence

ben maydonoz koyuyorum olumsuz bi etki görmedim 2 gün önce yemiştim hala etkisi devam ediyor akşam yine yapayımda bu haftayı sütle kapatalım, bakıcımızla bu hafta son zavallı toplamda 2 hafta gelebildi, eşim geceye geçiyor 2 hafta gündüz evde sonra zaten sömestr giriyor şubat 9 da sınavlar için ankaraya gidiyorum o zamanda kv mi alıp geliriz çok şükür bakıcı olayımız biter inşallah, amaaaa kısır yemeye devaaaaam

Öğle arası koştura koştura bile zevkliydi

biz de pazar günü bir yakınımızı hastaneye ziyarete gitmiştik kızı anneme bırakıp, dönüşte bi kaçamak yapalım 1 saat dolaşalım geç alalım annemden dedik. ama ne yaptık? zarada indirim varmış, kıza alışveriş yaptık eşim de diyor ki bebekten kendimize ayırdığımız zamanı yine ona harcadık bu nasıl iş bir de zaman kısıtlı aynen senin gibi koştura koştura yaptık alışverişi

mesai bitti ,kızıma kavuşma zamanı

Kizlar su sebze corbasi isine basliyim dedim pirasa yedi gecen hafta bugun ispanak denicem baska ne olabilir sebze?

Kizlar su sebze corbasi isine basliyim dedim pirasa yedi gecen hafta bugun ispanak denicem baska ne olabilir sebze?

pırasayı nasıl yaptın? ıspanağı nasıl yapacaksın? :)

corbalarda genel kaide haslayıp püre yapmak mı? yoksa un yag ile de terbiye yapılıyor mu?

canım ben dogumdan once aalısvers yapmıstım demcard dıye bı kart almıstım 1tlye indrmden faydalanmak ıcın.sonra form doldurdum.cep telıme ındırım haberlerı geıyo sureklı aklında bulunsun
anladım tatlım senınkıler de cok fenalar yaaa keyifçiler
maasaalah onlara boylarına poslarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…