canim bir gun bir yumurta , eski kasar , az tulum , ekmek karistiriyorum
ertesi gun eski kasar , az tulum , ekmek , pekmez , devam sutu ve az kaymak karistiriyorum
aman walla asi deme canimiza okudu insallah sizinki kolay gecer
bebeler 8 er kg ve 70 - 71 cm olmuslar
1 yasina kadar tatlim
ama ben gicigim ya demiri kestigimde o gazla d vit. de kestim
mamalarda falan da var ya birikme yapmasi tehlikeliymis diye
canim 5 aylikken destekli oturmaya basladilar simdi canlari isterse destekli isterse desteksiz oturuyorlar tamamen pasa gonullerine kalmis durumda
yurutecte istedigi kadar duruyorlar zaten yorulunca kendileri bagiriyor beni al diye
bazen 15 dk bazen 30 dk kalabiliyorlar
off benim de canimi cektirdinn yaaa geliyorum size
bu arada lilyumece nerelerde goren var mi ?
kızlar dr a sordum multitabs( D-A-C) vitamini ilacını kullanabilirsiin dedi.böylece BHA adlı zararlı madde içeren MONOVİT D3 ilacını tarihe gömdüm bir daha vermiycem
parabensiz 2 demir ilacı buldum bitkiselmiş kabızlık yapmıyormuş.floradix ve nutrigen ferromixin.yalnız multitabs da A ve C vitamini var .nutrigen ferromixin de de var.iki kez a vitamini sıkıntı yapar mı acaba.haa bir de bunlar kabızlık yapmıyormuş.araştırın şekerler..nutrigende çinko ve folik asit de varmış.araştıranlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim
FLORADIX LIQUID IRON AND VITAMIN FORMÜLA 250 ml - Prospektüs | İlaç Pedia
Nutrigen | Nutrigen Ferromixin Toz Form | 10,80 TL
Ondan da aldım,arkası muşamba olan önü beyaz , 11,50 ye aldım onları da ...Neyse sen de bi dahaki aya unutma,15 inde uğra
ewet canım benimkinin de önü beyaz arkası muşamba kendi üretimleri.. ayy walla 2 tane alırmısım nyse diğer ay unutmam inş sen gitmeden banada bir hatırlat bari:) haberleşir beraber gideriz hatta:)
1 yas diye biliyorum benBu arada bu D vitamini ne zamana kadar kullanılıcak bilen var mı?
alışverişe gitmek istiyorum bende bendeOndan da aldım,arkası muşamba olan önü beyaz , 11,50 ye aldım onları da ...Neyse sen de bi dahaki aya unutma,15 inde uğra
oyy maşallah canım yaa, pek güzel boyları kilolarıcanim bir gun bir yumurta , eski kasar , az tulum , ekmek karistiriyorum
ertesi gun eski kasar , az tulum , ekmek , pekmez , devam sutu ve az kaymak karistiriyorum
1 yas diye biliyorum ben
alışverişe gitmek istiyorum bende bende
oyy maşallah canım yaa, pek güzel boyları kiloları
ben maydanozu hiç yemiyordum. annem, biz öyle şeyler bilmiyorduk ben sabah kahvaltıda bile yerdim sütüme de etkisi olmadı diyince az az yemeye başladım, kısırın içinde falan. bende de ters bi etkisi olmadı çok şükür
Öğle arası koştura koştura bile zevkliydi
11 haftalık hamileymişsin cinsiyetini öğrendiniz mi? ben tam 11.haftamda öğrenmiştim de
pipicanlar cabuk gosteriyor cinsiyeti
Kizlar su sebze corbasi isine basliyim dedim pirasa yedi gecen hafta bugun ispanak denicem baska ne olabilir sebze?
Kizlar su sebze corbasi isine basliyim dedim pirasa yedi gecen hafta bugun ispanak denicem baska ne olabilir sebze?
Süper olur,Sarıyer'deyim ben,sen ne taraftasın?
canım ben dogumdan once aalısvers yapmıstım demcard dıye bı kart almıstım 1tlye indrmden faydalanmak ıcın.sonra form doldurdum.cep telıme ındırım haberlerı geıyo sureklı aklında bulunsungle güle kullansın canım bende öğle arası anneme gittim bizim kudurukla kudurduk biraz emmedi gıcık sonra da kucağımda uyudu anneannesi banyoda yaptırmış missdi kokladım kokladım geldim.. bende dün gitti mothercare önlük aldım süt saklama poşeti falan ama unutmusum 15'nde indirim olduğnu yaa keske bgn gitseydim.. önlüklerde de warmı indirim
anladım tatlım senınkıler de cok fenalar yaaa keyifçilercanim bir gun bir yumurta , eski kasar , az tulum , ekmek karistiriyorum
1 yasina kadar tatlim
ama ben gicigim ya demiri kestigimde o gazla d vit. de kestim
mamalarda falan da var ya birikme yapmasi tehlikeliymis diye
canim 5 aylikken destekli oturmaya basladilar simdi canlari isterse destekli isterse desteksiz oturuyorlar tamamen pasa gonullerine kalmis durumda
yurutecte istedigi kadar duruyorlar zaten yorulunca kendileri bagiriyor beni al diye
bazen 15 dk bazen 30 dk kalabiliyorlar
off benim de canimi cektirdinn yaaa geliyorum size
bu arada lilyumece nerelerde goren var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?