Bal kabagi? Olabilir ewet. Kerevizi hiiiccc sevmem alsam miki. Vermememiz gereken bi sebze varmikabak olabilir kereviz olabilir. patates ve havucu koyuyorsundur zaten. maydanoz katabilirsin biraz.
Ben heasla pure yap yontemini kullaniyorum. Patates ana malzeme havuc pirasa bi gunde pirinc pirasa ekliyorum. Bugunde patates ispanak irmik hasladim. Cok cesit koymuyorum ilk basladigim sebzenin tadini alsin diepırasayı nasıl yaptın? ıspanağı nasıl yapacaksın? :)
corbalarda genel kaide haslayıp püre yapmak mı? yoksa un yag ile de terbiye yapılıyor mu?
canim bir gun bir yumurta , eski kasar , az tulum , ekmek karistiriyorum
ertesi gun eski kasar , az tulum , ekmek , pekmez , devam sutu ve az kaymak karistiriyorum
aman walla asi deme canimiza okudu insallah sizinki kolay gecer
bebeler 8 er kg ve 70 - 71 cm olmuslar
hımmm pekı kasarı nasıl bulamaca koyuyorsun pekmezle devam sutu
olurmu kı calsuyum ve demır..? Bu arada ben aksamları muhallebı ypyrum ıyı uyuyolarcorbalarına ırmıkte koyuyormusun masallah cok ıyımıs boyları kg bakalım 2 aftamız kaldı ates cok oldumu ne yapıyorsun cıkınca canım lılyumeceyle fecebook ta gorustuk.
Kizlar su sebze corbasi isine basliyim dedim pirasa yedi gecen hafta bugun ispanak denicem baska ne olabilir sebze?
cnm balkabagıda sevıyolar ıcıne patates ırmık az yag bazende muhallebısıne katıyorum bugunde karnıbahar sogan havuc pırıc ayrı haslıyorum ben blandır yapmıyorum artık tel suzgecten gecırıyorum az tanelı oluyo
Sagol canimcim yaza patlican yerler heraldecanım bebeklerde sebzelerden bakla ve patlıcan tercıh edılmez yazıyor bendekı kıtapta
patlıcanda bıraz nıkotın var dıye bılıorum sanırım oyuzden
Karnibahar gaz yapar belki dedi. Haftaya bak kabagi ve karnibahar verim bende. Sogan sarimsak baslamadim daha ama pirasa bisi yapmadiysa soganda yapmaz sanirim. Blendr yapiyorum ama tam cekmiyorum bende puruzsuz yapmiyorum taneler oluyor biraz. Corba taneli eh iste biraz yiyorda elma armutu yiyemiyor bogazuna yapisiyorcanim bir gun bir yumurta , eski kasar , az tulum , ekmek karistiriyorum
ertesi gun eski kasar , az tulum , ekmek , pekmez , devam sutu ve az kaymak karistiriyorum
aman walla asi deme canimiza okudu insallah sizinki kolay gecer
bebeler 8 er kg ve 70 - 71 cm olmuslar
hımmm pekı kasarı nasıl bulamaca koyuyorsun pekmezle devam sutu
olurmu kı calsuyum ve demır..? Bu arada ben aksamları muhallebı ypyrum ıyı uyuyolarcorbalarına ırmıkte koyuyormusun masallah cok ıyımıs boyları kg bakalım 2 aftamız kaldı ates cok oldumu ne yapıyorsun cıkınca canım lılyumeceyle fecebook ta gorustuk.
cnm balkabagıda sevıyolar ıcıne patates ırmık az yag bazende muhallebısıne katıyorum bugunde karnıbahar sogan havuc pırıc ayrı haslıyorum ben blandır yapmıyorum artık tel suzgecten gecırıyorum az tanelı oluyo
Sagol canimcim yaza patlican yerler heralde
Karnibahar gaz yapar belki dedi. Haftaya bak kabagi ve karnibahar verim bende. Sogan sarimsak baslamadim daha ama pirasa bisi yapmadiysa soganda yapmaz sanirim. Blendr yapiyorum ama tam cekmiyorum bende puruzsuz yapmiyorum taneler oluyor biraz. Corba taneli eh iste biraz yiyorda elma armutu yiyemiyor bogazuna yapisiyor
ben corpalara kırık pırınc alıcam e vet karnıbaharda vardı pırtt dıye cıkardı aman ıcınde kalmasında bazemnde bulgur ırmık koyuyorum yogurtla karıstırsan meyvelerını belkı yer o zaman
canım ben aylardır multitabs kullanıyorum doktorum monovit werdirmedi hem c vitamini kış aylarında bağısıklığını güçlendirir dedi.. demir ilacı ile yine doktorumun tavsiyesi ile ferrum hausmann kullanıyorum abdi ibrahimin piyasadaki en iyi demir ilacı demişdi ben sağlık ocaklarının werdiğini kullanmıyorum yani
Ya madem kabiz yapmayani var mite ferrum verirler anlamadim. Bende ferruma yeni basladim bakiyim napcak ogluma
Hangisine karar verdin, ferromix daha etkili gibi ama diğeri da daha masum -yan etkisiz- gibi ,bilemedim şimdi :44:
Muffinncim yeşillik, özellikle de marul süt yapıyor üşenmek yok :79:
Ben çok kolay yapıyorum ya ; salçası,limonu ,tuzunu suyuna ekliyorum o şekilde kapatıyorum ,şişiyor.Sonra da yeşillikleri ekliyorum.Sadece yeşil soğan ve dereotu (maydanoz sütü kesiyo diye koymuyorum,normalde koyarım).Tabii ki kuru reyhan da ekliyorum,anammm canım çekti,eve gitsem de yesem
süpersin muffincim ya. ben de söliyim eşim bunlardan alsın bugün
ne oldugunu bilmiyorum ama keşek yasasam da gobişim kuculse biraz
topikçe toplanıp gidelim.şaka bir yana ppik misafir gurmesi odu
bizimde ası yerimiz oyleydi hatta birkaç gun once kabukluydu dun banyo yaptırırıken kabugun gittiğini gordum hala kızarık
geçmiş olsun canım birinin hastalığını gçiriyim derken diğeri hasta oluyor çok zor bir durum
çok guzeldi yine ağlattın beni amacın bu demi beni hep ağatmak
Merhabalar herkesenasılsınız bakalım bebişler nasıl ? bu ek gıda işine biz biraz hızlı başladık fakat şimdi yavaştan almaya başladım çünkü kızım hazmetmekte zorlanıyor biraz .. bende kaşık mamasının içine 2 dilim elma rendeliyorum karıştırıp bunu akşam yatmadan yarım saat önce veriyorum artık meyve suyu vermiyorum .. yoğurt normalde bir daha ki ay geçicez fakat 1 defa denedim ben çok sevdi bizimki hapur hupur yedi .. Elma ve havuç püresini sevmedi bende bekledim yarın tekrardan versem mi ki ? yada içine başka ne koysam sever ? ve başka neler vermeliyim ? 2 gün sonra tam 4.5 aylık olacak kızım .. ona göre bişiler yazarsanız çok sevinirim
merhabalar aranızda saglıkocagından salgın var 6 12 aylık bebeklere kızamık asısı yapılcak dıye arananlar varmı?
Canlar ben kafayi tahilla bozdum . Bebeklerimize meyve zebze puresi yogurt veriyoruz cok guzel ama tahila da cok ihtiyaclari varmis ve islenmemis tahil olmasi gerekiyormus .mesela pirinc nunu sadece bos enerji veriyormus besleyiviligi ve vitamin degeri dusukmus
merhabalar aranızda saglıkocagından salgın var 6 12 aylık bebeklere kızamık asısı yapılcak dıye arananlar varmı?
slmmmmm hatunlarrr bizim paşa bugün sünnet olduuuu :)ayrıntılar ve sayfada geri dönmeler paşa uyuduğundaaa
oyy maşallah, erkek olmuşşşslmmmmm hatunlarrr bizim paşa bugün sünnet olduuuu :)ayrıntılar ve sayfada geri dönmeler paşa uyuduğundaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?