2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kabak olabilir kereviz olabilir. patates ve havucu koyuyorsundur zaten. maydanoz katabilirsin biraz.
Bal kabagi? Olabilir ewet. Kerevizi hiiiccc sevmem alsam miki. Vermememiz gereken bi sebze varmi

pırasayı nasıl yaptın? ıspanağı nasıl yapacaksın? :)

corbalarda genel kaide haslayıp püre yapmak mı? yoksa un yag ile de terbiye yapılıyor mu?
Ben heasla pure yap yontemini kullaniyorum. Patates ana malzeme havuc pirasa bi gunde pirinc pirasa ekliyorum. Bugunde patates ispanak irmik hasladim. Cok cesit koymuyorum ilk basladigim sebzenin tadini alsin die

canım bebeklerde sebzelerden bakla ve patlıcan tercıh edılmez yazıyor bendekı kıtapta
patlıcanda bıraz nıkotın var dıye bılıorum sanırım oyuzden

kızlar bugun aile hekımıne gıttık burnu 1haftadr tıkalı kuzumun.bruno fayda etmedı
İLİADİN burun damlası verdı.prospektusde 2yasından kucuklerde kullanılmaz dıyo napıyım:44::44:
Bide bagımlılık yapıomus bu damla

canım bebeklerde sebzelerden bakla ve patlıcan tercıh edılmez yazıyor bendekı kıtapta
patlıcanda bıraz nıkotın var dıye bılıorum sanırım oyuzden
Sagol canimcim yaza patlican yerler heralde

canım senin ferrumda da paraben varmış prospektüse bir bak.
Ya madem kabiz yapmayani var mite ferrum verirler anlamadim. Bende ferruma yeni basladim bakiyim napcak ogluma

canım paraben var diye bıraktım.hem ıslak mendillerde bile paraben içermez diyorsa azı da çoğu da zararlı demekki.kaldı gitti ilaçta olup yutmak daha da kötü bence
Hangisine karar verdin, ferromix daha etkili gibi ama diğeri da daha masum -yan etkisiz- gibi ,bilemedim şimdi :44:

ben kararımı multitabs kullandığım için veremedim henüz.onda A-C-D vitamini var.bu yazdığım demir ilacında da A vitamini var.fazlası zararlı olablir diye dr a sorcam.
Muffinncim yeşillik, özellikle de marul süt yapıyor üşenmek yok :79:

yeşillik yıkamaya inanılmaz derecede üşeniyorum.kızı mama sandalyesine koyuyorum biberonunu yıkayım diye hemen cırlıyor al beni gibilerinden.bana hayatta kısır yaptırmaz bu zilli.,

acıktımmmm.limon ve adaçayı da sütü azlatıyormuş

kızlar biraz konunun dışında olacak ama :)) ben biraz burçlarla fazla ilgilenirim bebeğimin yükselen burcunu bulamıyorum . hiç aranızda bebeği ağustos başında 14.25 civarı doğan var mı yükseleni ne oluyor??

süpersin muffincim ya. ben de söliyim eşim bunlardan alsın bugün

canım multitabs A-C-D vitamini içeriyor.400 D vitamini var içinde.yemeğine karıştırabiliyorsun bugün mamasına 10 damla damlatıp verdim.ama diğer 2 demir damlasına karar veremedim.biri A vitamini içeriyor.benim multitabs da da var.zararı olabilir fazla A vit.nin.dr a sormak lazım

kızlar dr a gidecek var mı varsa sorar mısınız?Multitabs ile ferromixin beraber kullanılabilir mi?ikisinde de A vitamini var.mamalarda da var.

yok kız ben seni ağlatırmıyım hiç kıyamam ama doğru diğilmi

Merhabalar herkese nasılsınız bakalım bebişler nasıl ? bu ek gıda işine biz biraz hızlı başladık fakat şimdi yavaştan almaya başladım çünkü kızım hazmetmekte zorlanıyor biraz .. bende kaşık mamasının içine 2 dilim elma rendeliyorum karıştırıp bunu akşam yatmadan yarım saat önce veriyorum artık meyve suyu vermiyorum .. yoğurt normalde bir daha ki ay geçicez fakat 1 defa denedim ben çok sevdi bizimki hapur hupur yedi .. Elma ve havuç püresini sevmedi bende bekledim yarın tekrardan versem mi ki ? yada içine başka ne koysam sever ? ve başka neler vermeliyim ? 2 gün sonra tam 4.5 aylık olacak kızım .. ona göre bişiler yazarsanız çok sevinirim

Patates havuc pirinc hasla catalla ez suzgecten gecir azcik zeytinyagi baya lezzetli oluyor valla bide tuz olsa tamam

merhabalar aranızda saglıkocagından salgın var 6 12 aylık bebeklere kızamık asısı yapılcak dıye arananlar varmı?

Canlar ben kafayi tahilla bozdum . Bebeklerimize meyve zebze puresi yogurt veriyoruz cok guzel ama tahila da cok ihtiyaclari varmis ve islenmemis tahil olmasi gerekiyormus .mesela pirinc nunu sadece bos enerji veriyormus besleyiviligi ve vitamin degeri dusukmus

slmmmmm hatunlarrr bizim paşa bugün sünnet olduuuu :) ayrıntılar ve sayfada geri dönmeler paşa uyuduğundaaa

tahıllılara 6.aydan sonra gecılıyo dıye bılıyrum ben muahallebbısını soyle yapıyorum pırınc unu,bugday nısastası,mısır nısastası, irmik hepsını harmanlıyorum 1sb.suya 1 yemek kasıgı yetıyo pıstıkten sonra meyve puresı ve pekmez sonra huup mıdeye

merhabalar aranızda saglıkocagından salgın var 6 12 aylık bebeklere kızamık asısı yapılcak dıye arananlar varmı?

Ben aranmadım, daha 6 aylık olmadık zaten.Ama arkadaşımın 28 haziran doğumlu kızına 6 ay aşılarını yaparken kuzamığı da yapmışlar salgın var diye. Normalde 12. Ayda yapılıyormuş galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…