Alıntı yapıp, yazmayı unuttum.. Seherinde aile hastanesi Ali Osman Koyuncuoğlu'nu tavsiye ederim. Sorunlu gebelik, tüp bebek vs. İle bayağı uğraşıyor..
slmmmmm hatunlarrr bizim paşa bugün sünnet olduuuu :)ayrıntılar ve sayfada geri dönmeler paşa uyuduğundaaa
merhabalar aranızda saglıkocagından salgın var 6 12 aylık bebeklere kızamık asısı yapılcak dıye arananlar varmı?
benim kız uyandı bile, ne zaman internette vakit geçireyim desem gece 12 bile olsa anlıyor.
Çokk geçmiş olsun erkek olmuş paşa desene.allh düğününü görmeyide nasip etsin.
oyy maşallah, erkek olmuşşş
teşekkürler canım, tavsiye ettiklerinizi arkadaşa iletiyorum umarım şifa bulur
geçmiş olsun, maşallah
bizim bebişler 6 ay olmadığı için aramadılar herhalde, benim eltimin kızıda 8 aylık 6. ay aşılarından 2 hafta sonra yaptırdılar.
sağolun teşekkür ederim m , aminnnnnnnnyahu genelde geceleri giriyorum geriye dönüp sayfalara bakınca birçok soruna cevap vermiş oluyorsunuz yetişemiyorum ,
bu arada sünnet için tavsiyem mümkün olduğu kadar erken yaptırılması ,ben ilk doğduğunda istemiştim ama eşim istememişti ,o zaman hiç anesteziye gerek kalmıyacaktı, hatta şu anda bile 5 aylık iken narkoz kullanmak istedileri lokal anestezi diye direttim açıkçası , biraz ağladı ama,narkoz almasından iyidir diye düşünmekteyim kendimce ,ee daha da gecikse idik herhalde o zaman engel olamazdık narkoz verilmesine , neyse oldu da bitti maşallah ,diyelim ,
Slm kızlar nasılsınız?
Ben çok fenayım, hayırlısı diyorum ama hamileyim
Şimdi sonucu aldım, ne yapıcam bilmiyorum, o kadarda dikkat ettik ama Rabbim ol diyince oluyor
Yapacak bişey yok, 2. bebeğe hazırlanmak gerek sadece.
Aslında çok kötü değilim, sadece oğlum küçük o nedenle biraz üzgünüm, birde yazın oğlumla koşma planlarım vardı ama nasip diyorum artık.
Ya korunduk aslında, ama anladımki hiçbir korunma yöntemi %100 değil, kondom %99 deniyor ama o %1'lik ikramiye bize vurdu.
Herkes yuhh diyecek, annem belki kızacak , oyy oooyy diyorum sadece
Yapacak bişey yok, 2. bebeğe hazırlanmak gerek sadece.
Aslında çok kötü değilim, sadece oğlum küçük o nedenle biraz üzgünüm, birde yazın oğlumla koşma planlarım vardı ama nasip diyorum artık.
Ya korunduk aslında, ama anladımki hiçbir korunma yöntemi %100 değil, kondom %99 deniyor ama o %1'lik ikramiye bize vurdu.
Herkes yuhh diyecek, annem belki kızacak , oyy oooyy diyorum sadece
sen milleti boşver herkes herseye yorum yapıyor zaten onemli olan bu bebeği istemen ve vücudunu ve psikolojini ayarlayabilmen ve 9 ay sonra biri yeni doğmuş diğeri 14 aylık bir evladın olacak bas edebilirmisin bunları dusun birde rahim yeni kendini topladı vucudun bebişinde yorulan ve ebişini oluşturan vücudun toparlandımı birde sen normalmi doğum yaptn oda onemli
Gercektenmi hayirlisi olsunn. Mevlam neylerse guzel eyler kimseye kaldiramayacagi yuk vermez sende demekki o kudreti gormus ki vermis hic uzulecek bisey yok tadini cikar
Dediğim gibi kızlar, kondom çok iyi bilirdim ama değilmiş, hemde daha 2 gün önce arkadaşımla konuştum, kadın doğumcu kendisi ve iyi yöntem dedi.
O nedenle adetin gecikmesini çok önemsemedim.
Vücuduma gelince, çok şükür normal olduğu için sıkıntım yok, sadece 5 kilonun üzerine kilo eklenecek o sıkıntı var.
Hep kızım olsun derdim, belkide Rabbim kızımı bekletmeden veriyor.
Karalar bağlamak istemiyorum, eşimde sevindi zaten, hayırlısı diyorum sadece.
Oğlum çok hareketli doktor bile şaşırdı, o yoracak beni.
Ama o kadar çok bebek isteyen varki etrafımda eğer istemezsem onlara haksızlık ederim diye çekiniyorum
Slm kızlar nasılsınız?
Ben çok fenayım, hayırlısı diyorum ama hamileyim
Şimdi sonucu aldım, ne yapıcam bilmiyorum, o kadarda dikkat ettik ama Rabbim ol diyince oluyor
şimdiden sonra dusunmek uzulmek yok ekim annesi olacan 2013 ekim annelerine gitme bizimle kal bizimle paylas inanmayacan ama az once yorum yazacaktım kızının ultrasyon fotolarını yakında goruruz diye birden ağzıma geldi sonrada allah soyletti dedim unutma hep yanındayız hep destek veririz nerde oturuyorsun sen şehir olarak
şimdiden sonra dusunmek uzulmek yok ekim annesi olacan 2013 ekim annelerine gitme bizimle kal bizimle paylas inanmayacan ama az once yorum yazacaktım kızının ultrasyon fotolarını yakında goruruz diye birden ağzıma geldi sonrada allah soyletti dedim unutma hep yanındayız hep destek veririz nerde oturuyorsun sen şehir olarak
Hayırlı olsunn. İlk okuduğumda saka sandim sonradan idrak ettimbence ardarda olması güzel . Herseyde bir hayir vardır . İkisi beraber büyüyecek . Benim iki cocuk arasında 10 sene var ve keske ikinci hemen olsaydı diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?