farketmez bir bıdığımız daha olacak kız zammbak hamilelik takvimi yap su kadar gun kaldı diye gorelim
Çok saolun arkadaşlar, çok kötüydüm inanın, kabullenmek çok zor, kondomla nasıloldu hala anlayamıyorum, demekki güvenmemek gerekiyormuş.
Ben Iğdır'dayım canım, biz tayinciyiz, hep derdim, doğuda doğsun büyüsün, batıya gidince çalışıcam diye, hayat her zaman planlı olmuyor.
Ay güldürdün beni yaa :)
Acaba gebelik dışında bişey olabilirmi kızlar?
Çünkü geçen ay kist oluşup patlamıştı ama testte negatif çıkmış ve fitille adet olmuştum, bu ayda ondan gecikti diye düşünüyordum.
Kafamın bi yerinde sorular var hep, önümüzdeki hafta görünücem arkadaşa ama çok çekiniyorum, yuhh diyecek kadın yaa...
canım yarın kan testi yaptırsana en guvenilir yolu
İdrarda çıkınca hemen kana gittik zaten, değerim 165.
Eylem sen nerde oturuyorsun?
canım sen hangi şehirdesin
canım yakınmısız ya bende sultangazi de oturuyorum
Evet ya baya yakınız . Yazın kismetse sizin oraya daha yakın bir yere taşınacağım .
tmm kanda cıkmıssa baska bişey değildir doktorda onayladımı
Önümüzdeki hafta gidicem canım, varsa kese falan görünsün bari...
ohh gorusuruz bol bol
hadi hayırlısı eğer bebişse allah bağışlasın hayırlı evlat olsun inşallah
İnsaallah . O zamana kadar bebelerde biraz büyümüş olurlar
Şaka gibi yaa, aman dikkat arkadaşlar, hiçbir yönteme güvenmeyin, yumurtlama gününü takip edin, ben rahat davranıp etmedim, kondoma güvendim...
Oğlumda hep takip etmiştik, istediğimiz ay oldu.
Şaka gibi yaa, aman dikkat arkadaşlar, hiçbir yönteme güvenmeyin, yumurtlama gününü takip edin, ben rahat davranıp etmedim, kondoma güvendim...
Oğlumda hep takip etmiştik, istediğimiz ay oldu.
Canım kader kısmet olacağı varsa oluyor . Sen bu durumun guzel yönlerini duşun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?