2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

farketmez bir bıdığımız daha olacak kız zammbak hamilelik takvimi yap su kadar gun kaldı diye gorelim

Ay güldürdün beni yaa :)
Acaba gebelik dışında bişey olabilirmi kızlar?
Çünkü geçen ay kist oluşup patlamıştı ama testte negatif çıkmış ve fitille adet olmuştum, bu ayda ondan gecikti diye düşünüyordum.
Kafamın bi yerinde sorular var hep, önümüzdeki hafta görünücem arkadaşa ama çok çekiniyorum, yuhh diyecek kadın yaa...

hiçbirseyin garantisi yokki cabım ablamda senin gibi hamile kaldı o spiralle hamiş kaldı ama amlam aldırmak zorunda kaldı nasip işte sizinde nasibiniz buymuş hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız bu doneminni geçirmeni sağlasın

canım yarın kan testi yaptırsana en guvenilir yolu

hadi hayırlısı eğer bebişse allah bağışlasın hayırlı evlat olsun inşallah

Şaka gibi yaa, aman dikkat arkadaşlar, hiçbir yönteme güvenmeyin, yumurtlama gününü takip edin, ben rahat davranıp etmedim, kondoma güvendim...
Oğlumda hep takip etmiştik, istediğimiz ay oldu.

Şaka gibi yaa, aman dikkat arkadaşlar, hiçbir yönteme güvenmeyin, yumurtlama gününü takip edin, ben rahat davranıp etmedim, kondoma güvendim...

doğru soyluyorsun canım dikkat etmek gerekiyor sende canını sıkma ouzi nin dediği gibi keyfini çıkar bak can eriği zamanı tam as erme donemine geliyor onları dusun artık boşver gerisini

Canım kader kısmet olacağı varsa oluyor . Sen bu durumun guzel yönlerini duşun .

Canım kader kısmet olacağı varsa oluyor . Sen bu durumun guzel yönlerini duşun .

Ne diyeyimki canım, karalar bağlasam ne değişecekki?
Sadece dünyaya gelmeye kısmeti varsa engel olunamıyor onu anladım, yine söylüyorum kondoma çok güvenmmemem gerekiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…