Sağol canım.
Normalde gıcık iş bebekle daha beter oluyormuş gerçekten :) Yerleştirme işi bitti gibi annem bebeğe baktı ogün ben akşama kadar yerleştirdim çogunu. Ama normal iş yapmaya bile ara vermiştim bu canımı cıkardı ve tek işe bakamadım tabi beyefendi sadece emerek sakinleşip uyudgu için molalarım osekilde oldu :)
Gardrop kurulmadığı için kıyafetler kaldı, valizlerden arayıp buluyoruz hep darma duman oldu hepsi
Ee tabi birde herzaman oldugu gibi evden yana şansım olmadıgı için bu evde de birsuru tamirat cıktı basımıza, sözde sıfır ev. Tüm kapıları söktüler yeni geldi daha kapısız köy gibiydi ev
Sabah geldi 10-15 dk baktı Ela'ya sonra mızlayınca bana getirdi direk, bu ağlıyor emecek diye bana verdi. Ben de emzirdim sonra gazını çıkarıyorum. Dün emirdikten sonra annem ona demişti aslında gazını sen çıkarsan iyi olur, kızım da işlerini yapar diye o da gelip almıştı. Bunun üzerine bugün de gelip almasını bekliyorum. Kesinlikle gelmedi, içeride oturup televizyon izledi, bir de sakız çiğniyor çakkıdı, çakkıdı ses geliyor.. Ben uyutup beşiğe koydum kızı, geldim bilgisayarın başına, hala hiç ses yok kadından. Bu arada annem kapıyı çaldı, kapıyı ben açtım, yine gelmedi. Annemle 15-20 dk oturduk hala gelmek yok.. Sonunda biz gittik yanına, öyle oturuyor.. Bu durumda göndermeye karar vermekte haklıyım değil mi?
Ben Yenibosna'da oturuyorum, annem şirinevlerde. Arabayla 10-15 dk sürüyor. Yakınız aslında ama tek başına çocuk bakmak zor ben bile bu kadar zorlanıyorum annem tek nasıl baksın diye düşünüyorum. Bir de imkanımız varken onun yanına yardımcı olsun diye düşünüyorum ama bu kadın pek yardımcı olacak gibi durmuyor.. Eğer doğru düzgün birini bulamazsam annem bakacak tabi de bulsam daha iyi olacak.
cnm uyardana kv o butun gun kızınımı uyutuyo yaa oynasın bıraz sonrada sen cekıyosun rahat etcem dıye uyutuyolr sonra anne ugrassın kımın umrunda bebek uyuyunca o kadar saat npıyo yemegını ypyomu cnm
olr canım olur ben sütac bakkaldan kutu sut alıyorum o bebe kavanozlarına aksamdan mayalıyorum gene sutacın yogurduyla valla cok guzel tutuyo Allahtan cok sevıylar masallah dıyeyım
slm kızlar nasılsınız, galiba benim 2. hakikaten geliyor, değer 2 katı yükselmiş, ilk başta çok üzüldüm ama eşim yardımcı tutarız dedi. Allahtan aldır diye ısrarcı olan bir eşim yok. Tam tersi bana destek oluyor, henüz kalp atışını bile duymadım ama alıştım bu fikire. Belki çook istediğim kızım geliyordur...
bende 1 haftadır mide bulantılarım aşırı sabah akşam üşütmüşümdür inşalahbende sprial + pz kullanıyorum olur yani artık güvenmiyorum
kizlar bebeler yurutecte
birbirlerine bir gulucuk atmaya basladilar bir egleniyorlar hem cok hosuma gitti hem de duygulandim yahu sulugoz miyim neyim
hepsi tıkır tıkır oturacak canım, sen hiç telaş etme. sadece yavrunu soğuktan tozdan koru yeter. sıfır evse siz kullandıkça oturur, ilk başlarda eziyet verir ama sonradan da tadından yenmez.
yaa canım yaa valla ıkı bebeyle benı ozendırdın hee nee guzeldı valla o ıkı bebegı tasımak aklıma geldı sımdı de bı tane olsa bana oyuncak gıbı gelır
ya bu varken onu fazla kullanmam acaba boşuna mı almış olurum diye düşünüyorum ama bilemedim şimdi, aman belki alırım ucuz yollu ama sağlam bişey, o da nasıl olacaksa
Sağol canım.
Normalde gıcık iş bebekle daha beter oluyormuş gerçekten :) Yerleştirme işi bitti gibi annem bebeğe baktı ogün ben akşama kadar yerleştirdim çogunu. Ama normal iş yapmaya bile ara vermiştim bu canımı cıkardı ve tek işe bakamadım tabi beyefendi sadece emerek sakinleşip uyudgu için molalarım osekilde oldu :)
Gardrop kurulmadığı için kıyafetler kaldı, valizlerden arayıp buluyoruz hep darma duman oldu hepsi
Ee tabi birde herzaman oldugu gibi evden yana şansım olmadıgı için bu evde de birsuru tamirat cıktı basımıza, sözde sıfır ev. Tüm kapıları söktüler yeni geldi daha kapısız köy gibiydi ev
yaa canım yaa valla ıkı bebeyle benı ozendırdın hee nee guzeldı valla o ıkı bebegı tasımak aklıma geldı sımdı de bı tane olsa bana oyuncak gıbı gelır
yurutec de istedgi gibi geziyor ya daha cok keyif aliyor
ben 40 tl ye aldim oyuncakli sesli boy ayarlamali gayet de emniyetli
agiz tadiyla oturun canim
ayni seyi ben diyorum birkac sene sonra 3. yapicam tatil niyetine bakarim diye
millet de diyor ki ya yine ikiz olursa
ben de 3 uz olmadikca koymaz diyorumm
SAOL CANIM anne demelerını sabırlızlıkla bek. Asılardan sonra atesı cıktımı merak ettım bu arada sen calısıyorsun bebeklerının yemeklerını ıstemı yapıyorsun nasıl oluyo ev gıbı galıba ıs yerın bu arada lılyumece bana fecebok tan ulastı:|
Sağol canımyurutec de istedgi gibi geziyor ya daha cok keyif aliyor
ben 40 tl ye aldim oyuncakli sesli boy ayarlamali gayet de emniyetli
agiz tadiyla oturun canim
ayni seyi ben diyorum birkac sene sonra 3. yapicam tatil niyetine bakarim diye
millet de diyor ki ya yine ikiz olursa
ben de 3 uz olmadikca koymaz diyorumm
size özenirken ikinci geliyor :)
bu defa daha tecrübeliyim, sık sık gitmicem, kendimi çok kasmıcam, hemde oğlumun kıyafetleri yeni daha, masrafsız bebe olacak :)
size özenirken ikinci geliyor :)
bu defa daha tecrübeliyim, sık sık gitmicem, kendimi çok kasmıcam, hemde oğlumun kıyafetleri yeni daha, masrafsız bebe olacak :)
Sağol canım
Ayy evet birde oda ikiz olursaSizi evden kovarlar valla bebeler evi ele gecirir hep birlikte
Valla arka arkaya dogum yapan arkadasımla biraz once konustum oda diyor 2.cide cok farklı davrandım rahattım diye.İlk duydugunda çok aglamıştı oda tam 1yas var aralarında. Gereksiz telaştan, korkulardan uzak oluyor insan. Kıyafetler beşik dersen oyle kar oluyor :) İlk gunler zor oldu ama büyük küçüğü kıskandı ama şimdi alıştı.Sabah kalkıyor hemen kardeşine bakıyor yerinde yoksa oda oda arıyor diyor
Çalışmayı düşünüyorsan zaten bu sekilde daha iyi olur, bu buyuyecekti tam sonra digerini dusunecektiniz.Şimdi Allahın izni ile 2si birden elden cıkar işe donersin merak etme :)
ates cikti ama ondan onemlisi cok huysuzluk yapti
bizim kendi isyerimiz onun icin biraz daha sansliyim bir yandan bebek uyutup bir yandan rapor yaziyorum o ayri
yemek isini genelde evde yapip getiriyorum degisiyor
lilyumece ye selam soyle ozletmesin kendini
as. Cnm solerım is yerın eve yakınmı? ne guzel masallhları var bebeklerını kar kıs demedın getırdın goturdun ısyerıne cok sukur hasta da etmedın ne guzel baktın kolay kolayda hasta olmazlar artık bız hep evdeydık cok ısterdım dısarı cıkmak ama kımse yokkı bana yardım etsın cıkayım yaza sabak bı cıkıcam aksama kadar eve gırmıycembu arada ates olunca ne kullandın bızde 5.de gıtcez de
ZAMBAK..
ayy sımdı ne heyecanlısındır kalp atısı kg boyu her ay heyecanla gıdersın dr bebegını gormeye Rabbım gonlune gore versın hamış anne :) cnm ıns bu sefer sutun cok olurda bol bol emzırırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?