2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hepsi tıkır tıkır oturacak canım, sen hiç telaş etme. sadece yavrunu soğuktan tozdan koru yeter. sıfır evse siz kullandıkça oturur, ilk başlarda eziyet verir ama sonradan da tadından yenmez.

canım okuduguma gore senın bakıcıdan farkın yok sankı o ev hanımı ben aklıma ne geldı ben bayrampasada ot. Buralarda olsaydın senın bebeyede bakardım nolcakkı kı ha ıkı bebe ha 3 bebe alıstım nasılsa ıyı kudururlar hee

walla cnm bnde bilmiyorum yapıyor yemek saolsuna sabah 7 aksam 5 geri kalan saatte de fox taki hersyi takip ediyo

yaa canım yaa valla ıkı bebeyle benı ozendırdın hee nee guzeldı valla o ıkı bebegı tasımak aklıma geldı sımdı de bı tane olsa bana oyuncak gıbı gelır

bende 1 haftadır mide bulantılarım aşırı sabah akşam üşütmüşümdür inşalah bende sprial + pz kullanıyorum olur yani artık güvenmiyorum

Aman dikkat et diyemiyorum, çünkü olacağı varsa istersen sur dik, yinede oluyor...

kizlar bebeler yurutecte
birbirlerine bir gulucuk atmaya basladilar bir egleniyorlar hem cok hosuma gitti hem de duygulandim yahu sulugoz miyim neyim

Bende oğluma alsammı acaba çekiniyorum...

hepsi tıkır tıkır oturacak canım, sen hiç telaş etme. sadece yavrunu soğuktan tozdan koru yeter. sıfır evse siz kullandıkça oturur, ilk başlarda eziyet verir ama sonradan da tadından yenmez.

Ufak tefek birsürü arıza var ama dediğin gibi zamanla yapılır artık ne yapalım kiracılık zor şey uğraşıp düzen kuruyoruz sonra hoop başka bir eve gidip onun eksikleri ile uğraşıyoruz :)

SENAYSEN..

hayirli olsun canim pitir pitir konussunlar insallah[/QUOTE]

SAOL CANIM anne demelerını sabırlızlıkla bek. Asılardan sonra atesı cıktımı merak ettım bu arada sen calısıyorsun bebeklerının yemeklerını ıstemı yapıyorsun nasıl oluyo ev gıbı galıba ıs yerın bu arada lılyumece bana fecebok tan ulastı:|

yaa canım yaa valla ıkı bebeyle benı ozendırdın hee nee guzeldı valla o ıkı bebegı tasımak aklıma geldı sımdı de bı tane olsa bana oyuncak gıbı gelır

size özenirken ikinci geliyor :)
bu defa daha tecrübeliyim, sık sık gitmicem, kendimi çok kasmıcam, hemde oğlumun kıyafetleri yeni daha, masrafsız bebe olacak :)

yurutec de istedgi gibi geziyor ya daha cok keyif aliyor
ben 40 tl ye aldim oyuncakli sesli boy ayarlamali gayet de emniyetli
ya bu varken onu fazla kullanmam acaba boşuna mı almış olurum diye düşünüyorum ama bilemedim şimdi, aman belki alırım ucuz yollu ama sağlam bişey, o da nasıl olacaksa

agiz tadiyla oturun canim

ayni seyi ben diyorum birkac sene sonra 3. yapicam tatil niyetine bakarim diye
millet de diyor ki ya yine ikiz olursa
ben de 3 uz olmadikca koymaz diyorumm

SENAYSEN..

hayirli olsun canim pitir pitir konussunlar insallah[/QUOTE]

SAOL CANIM anne demelerını sabırlızlıkla bek. Asılardan sonra atesı cıktımı merak ettım bu arada sen calısıyorsun bebeklerının yemeklerını ıstemı yapıyorsun nasıl oluyo ev gıbı galıba ıs yerın bu arada lılyumece bana fecebok grsyoruz.

aynen cnım bende 2 yasına gırsınler kısmetse 3. Istıyorumda senın oglun da var napcan kıı:/ ben once saglıklı sonra bı oglusum olsun ıstıyorum canı gonulden valla tek basımıza bakıyoruz helal bıze bee sankı daha oncekı hayatımızda bakmıs gıbıyız:

ates cikti ama ondan onemlisi cok huysuzluk yapti
bizim kendi isyerimiz onun icin biraz daha sansliyim bir yandan bebek uyutup bir yandan rapor yaziyorum o ayri
yemek isini genelde evde yapip getiriyorum degisiyor
lilyumece ye selam soyle ozletmesin kendini

Sağol canım
Ayy evet birde oda ikiz olursa Sizi evden kovarlar valla bebeler evi ele gecirir hep birlikte

bu defa daha tecrübeliyim, sık sık gitmicem, kendimi çok kasmıcam, hemde oğlumun kıyafetleri yeni daha, masrafsız bebe olacak :)

Valla arka arkaya dogum yapan arkadasımla biraz once konustum oda diyor 2.cide cok farklı davrandım rahattım diye.İlk duydugunda çok aglamıştı oda tam 1yas var aralarında. Gereksiz telaştan, korkulardan uzak oluyor insan. Kıyafetler beşik dersen oyle kar oluyor :) İlk gunler zor oldu ama büyük küçüğü kıskandı ama şimdi alıştı.Sabah kalkıyor hemen kardeşine bakıyor yerinde yoksa oda oda arıyor diyor
Çalışmayı düşünüyorsan zaten bu sekilde daha iyi olur, bu buyuyecekti tam sonra digerini dusunecektiniz.Şimdi Allahın izni ile 2si birden elden cıkar işe donersin merak etme :)

ZAMBAK..

ayy sımdı ne heyecanlısındır kalp atısı kg boyu her ay heyecanla gıdersın dr bebegını gormeye Rabbım gonlune gore versın hamış anne :) cnm ıns bu sefer sutun cok olurda bol bol emzırırsın

Şuan doğudayız batıya gidince çalışmayı düşünüyordum.
Belkide böylesi dediğin gibi daha iyi olacak.
Çalışırken çocuk düşünemezdim...

as. Cnm solerım is yerın eve yakınmı? ne guzel masallhları var bebeklerını kar kıs demedın getırdın goturdun ısyerıne cok sukur hasta da etmedın ne guzel baktın kolay kolayda hasta olmazlar artık bız hep evdeydık cok ısterdım dısarı cıkmak ama kımse yokkı bana yardım etsın cıkayım yaza sabak bı cıkıcam aksama kadar eve gırmıycem bu arada ates olunca ne kullandın bızde 5.de gıtcez de

selam kızlar..

Nabersiniz? Bbebişler ne alemde?

İşe başlayan oldumu aranızda bebeklerinize kim bakıo ve zor oldumu ilk iş gününüz? bende başlayacağım galıbada merak edıorum kesin salya sümük lük bi durumdur(

arabayla 30 dk falan suruyor canim. Hepimiz bebislerin ustune titredik
bahar da kendini at sokaklara keyfini cikart hem prenseslere de iyi gelir
ates cikinca soydum soguk kompres yaptim da huysuzlaninca mecbur calpol verdim yoksa ciyak ciyaktik

dün çok ağladım aslında, eşim yetişti imdadıma, 1 saat konuştu ve tatmin etti beni.
Oğluma haksızlık gibi geldi, en çok ona üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…