2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyi fikir gerçekten. Ben de hemen araştırıp alayım. Hatta haftaya birgün kadını Ela ile yanlız bırakıp dinlesem nasıl davrandığını da iyi olur..

yapın kız yapın bende o kadar merak ediyorumki bakıcıların bebeklerle nasıl konuştuğunu sabırsızlandım inşallah ii şeyler duyarsın canım

maşallah kuzuma baya güzel bi düzen kurmuşsunuz canım ya

benimde kagrolasıca bi yapım var çatır çatır konuşamıyorum kızdığım şeyleri tatlım suratımı felaket asarım ama bide konuşsam çok kızdım şuan kendime

Yine atalarımız demiş ki ; " susma sustukça sıra sana gelecek " .Bunu söyleyen atalarımızı ayrı bir severim, o ayrı ...

iyi fikir gerçekten. Ben de hemen araştırıp alayım. Hatta haftaya birgün kadını Ela ile yanlız bırakıp dinlesem nasıl davrandığını da iyi olur..

Ben araştırmıştım ama almadım henüz ; Cenix VR-W600H ,bu modele bi bak ,senin gibi hukuk öğrencileri anfide falan kullanıyomuş,bayağı uzaktan sesleri alıyomuş.

Aman kızzzz,maşallah de...

olsun canim bizi unutma yine de burada
napsinlar teyzesi uyumak haricinde herbirseyi yapiyorlar
ek gida falan derken yatagin icinde fildir fildir donuyorlar yurutecle ask yasamaya basladilar (henuz tam beceremeseler de) oglusumun iki disi var kizcem tembel cikti daha yok
ve tabii ki benim canima okuyorlar
kuzum ya hem temmuz hem ağustos zor oluyordu birde kız büyüdü artık çok zor oluyor sen naptın nasılsın minikler nsıl

aşırı hareketlendler ya şimdi yanıma altını değiştircem ayaklarından tutmuş dönüyor ben çeviriyorum o dönüyor
yemeklere el atıyor mama sandalyesi sanırım şart olmaya başladı gerçi salıncak vardı komşunun onda oturttum durmuyor kendini itiyor

yürüteçde gezmeye başladılar demi . aman bırak dişleri geç çıksın bizimde dişimiz yok oğluşunun ki hayırlı olsun. erken çıkan diş erken dökülüyor

mama sandalyesi de cozum degil ki
dun bizimki mama sandalyesinde ozel yerinde duran tabagi aldi icinde yemekle beraber halinin ustune firlatti
bir de buyuk is basarmis gibi donup bana guluyor kizsam mi gulsem mi bilemedim

mama sandalyesi de cozum degil ki
dun bizimki mama sandalyesinde ozel yerinde duran tabagi aldi icinde yemekle beraber halinin ustune firlatti
bir de buyuk is basarmis gibi donup bana guluyor kizsam mi gulsem mi bilemedim

şarkı söyleyerek emzryorum biliyormusun ,

Ben araştırmıştım ama almadım henüz ; Cenix VR-W600H ,bu modele bi bak ,senin gibi hukuk öğrencileri anfide falan kullanıyomuş,bayağı uzaktan sesleri alıyomuş.

Teşekkürler canım, ben de araştırayım bakalım..
Kadın beni sinir eden hareketlerine devame diyor bu arada.. Akşama göndereceğim sanırım.. İlk haftadan böyle yapan ileride daha da kötüleşir. Annem de hiç ısınamadım diyor zaten.. Yeni bakıcı arama çalışmalarına başlıyorum

Gene ne yaptı yelloz yaaa ? Annen uzakta mı oturuyor ,bi süre idare edemez mi ? Sen ne tarafta oturuyodun ,florya tarafı mıydı ,yanlış mı hatırlıyor ben :44:

düzen mi?
ne düzeniiii???
düzen ne arar laa bizim evdeee !

ben bu çocuğu anlamadıımm bir çok uslu bir delleniyor, dün gece çıldırttı beniii,
akşam uyumak bilmedi, 12 de o bağırış çığırış ben bağırış çığırış bayılttım sonunda ama sabaha kadar intikamını aldıı, 50 kere kalktıkkk..
artık 6 da en son ağlamaya başlayacakken yastığı kafama çekip çığlığı bastımmmm
eşim de tırsıp hadi yan odada uyu biraz ben bakarım işe de geç giderim dedi, sağolsun diycem ama pişman ettiiiii yaaa..

hadi ben 9 a kadar uyudum da uyandığımdan beri de o 3 saatte evi soktuğu halden çıkarmaya çalışıyorumm.
bu çocuk 6 aylık olacak nerdeyse ben daha 1 gün bu kadar dağıtamadım yaa bütün oyuncaklar ortada, kıyafetleri sağda solda, salon yatak odasına, yatak odası salona taşınmışşşş..

ayy ben uykusuzluğa razıyım yaaa

haa bu arada bu velet huysuzlaştıkça kullaklarını çınlatıyorum acı acııı İRİSSSSS

slm kızlar nasılsınız, galiba benim 2. hakikaten geliyor, değer 2 katı yükselmiş, ilk başta çok üzüldüm ama eşim yardımcı tutarız dedi. Allahtan aldır diye ısrarcı olan bir eşim yok. Tam tersi bana destek oluyor, henüz kalp atışını bile duymadım ama alıştım bu fikire. Belki çook istediğim kızım geliyordur...

Ahh benim oğlan bi gün uslu olsa ona bile razıyım, şuan bile klavyeyi yiyecek neredeyse.
2 gecedir çok huzursuz, hep uyanıyor, emmiyorda ağlıyor sadece, şaştım kaldım...

canım benim yaa, hayırlı olsun, hayırlısı ne ise o olsun inşallah..
ama senin adına sevindim inan normal doğum yapmış olsaydım ben de hemen 2. bebeği isterdim, hatta hala içim gidiyor ama bakma sezaryenden dolayı beklemek zorunayım işte..

inan bana şimdi zor gelecek, birkaç sene de zorlayacak seni ama ilerde iyi ki yapmışım, iyi ki olmuş diyeceksin..Rabbim yardımcın olsun şimdiden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…