Ajanım,evet...Bakıcılar özel ilgi alanımajanmısınız kız
Kıııızzzzz ne diyon ,dualarım kabul oluyo demek kidüzen mi?
ne düzeniiii???
düzen ne arar laa bizim evdeee !
ben bu çocuğu anlamadıımm bir çok uslu bir delleniyor, dün gece çıldırttı beniii,
akşam uyumak bilmedi, 12 de o bağırış çığırış ben bağırış çığırış bayılttım sonunda ama sabaha kadar intikamını aldıı, 50 kere kalktıkkk..
artık 6 da en son ağlamaya başlayacakken yastığı kafama çekip çığlığı bastımmmm
eşim de tırsıp hadi yan odada uyu biraz ben bakarım işe de geç giderim dedi, sağolsun diycem ama pişman ettiiiii yaaa..
hadi ben 9 a kadar uyudum da uyandığımdan beri de o 3 saatte evi soktuğu halden çıkarmaya çalışıyorumm.
bu çocuk 6 aylık olacak nerdeyse ben daha 1 gün bu kadar dağıtamadım yaa bütün oyuncaklar ortada, kıyafetleri sağda solda, salon yatak odasına, yatak odası salona taşınmışşşş..
ayy ben uykusuzluğa razıyım yaaa
haa bu arada bu velet huysuzlaştıkça kullaklarını çınlatıyorum acı acııı İRİSSSSS
Anammmm,hayırlısı ile gelsin minik prensesimizslm kızlar nasılsınız, galiba benim 2. hakikaten geliyor, değer 2 katı yükselmiş, ilk başta çok üzüldüm ama eşim yardımcı tutarız dedi. Allahtan aldır diye ısrarcı olan bir eşim yok. Tam tersi bana destek oluyor, henüz kalp atışını bile duymadım ama alıştım bu fikire. Belki çook istediğim kızım geliyordur...
Bak şimdiSabah geldi 10-15 dk baktı Ela'ya sonra mızlayınca bana getirdi direk, bu ağlıyor emecek diye bana verdi. Ben de emzirdim sonra gazını çıkarıyorum. Dün emirdikten sonra annem ona demişti aslında gazını sen çıkarsan iyi olur, kızım da işlerini yapar diye o da gelip almıştı. Bunun üzerine bugün de gelip almasını bekliyorum. Kesinlikle gelmedi, içeride oturup televizyon izledi, bir de sakız çiğniyor çakkıdı, çakkıdı ses geliyor.. Ben uyutup beşiğe koydum kızı, geldim bilgisayarın başına, hala hiç ses yok kadından. Bu arada annem kapıyı çaldı, kapıyı ben açtım, yine gelmedi. Annemle 15-20 dk oturduk hala gelmek yok.. Sonunda biz gittik yanına, öyle oturuyor.. Bu durumda göndermeye karar vermekte haklıyım değil mi?
Ben Yenibosna'da oturuyorum, annem şirinevlerde. Arabayla 10-15 dk sürüyor. Yakınız aslında ama tek başına çocuk bakmak zor ben bile bu kadar zorlanıyorum annem tek nasıl baksın diye düşünüyorum. Bir de imkanımız varken onun yanına yardımcı olsun diye düşünüyorum ama bu kadın pek yardımcı olacak gibi durmuyor.. Eğer doğru düzgün birini bulamazsam annem bakacak tabi de bulsam daha iyi olacak.
Kız benim bile ağlayasım geldi ,dur şimdi işyerindeyim,eve gidince ağlarımmmkizlar bebeler yurutecte
birbirlerine bir gulucuk atmaya basladilar bir egleniyorlar hem cok hosuma gitti hem de duygulandim yahu sulugoz miyim neyim
Bak işte,ne kadar çok iyi tarafı var ,iyi düşünelim iyi şeyler olsun...Polyanna geldiiiii...:119:size özenirken ikinci geliyor :)
bu defa daha tecrübeliyim, sık sık gitmicem, kendimi çok kasmıcam, hemde oğlumun kıyafetleri yeni daha, masrafsız bebe olacak :)
Var ,hem de birsürü .Tam 3 aylıkken başladım ben işe,yarın da tam 6 aylık Umay'ım...Çok da salya sümük olmadık aslında...İlk ay kayınvalidem baktı,sonra annem geldi ama bakıcı da buldum ben,marta kadar annem burda.selam kızlar..
Nabersiniz? Bbebişler ne alemde?
İşe başlayan oldumu aranızda bebeklerinize kim bakıo ve zor oldumu ilk iş gününüz? bende başlayacağım galıbada merak edıorum kesin salya sümük lük bi durumdur(
Ajanım,evet...Bakıcılar özel ilgi alanım
Kıııızzzzz ne diyon ,dualarım kabul oluyo demek kiDur ben seni azad edeyim de yeni dualar edeyim kendime yau ,imana geldimmmm:111::111::111:
Anammmm,hayırlısı ile gelsin minik prensesimiz
Bak şimdiYaymış seninki ayol,bi kahve yapaydın hatuna belki canı çekmiştir,anan da fal bakaydı tam olurdu...Niye bekledin ki gelip almasını ,götürüp verseydin,"al gazını çıkart" deseydin.Gazını çıkrıp uyuttuktan sonra bakıcıyı naapcan,biblo olarak mı işe aldın?Gönder ya da gönderme diyemem ama konuşarak düzeltmeye çalış,olmuyosa gönder diyebilirim.Yani sınırlarını iyi belirle...
Kız benim bile ağlayasım geldi ,dur şimdi işyerindeyim,eve gidince ağlarımmmSenin bıdıkların resmini göremedik hala ama yaaa,koysana bi görelim
Bak işte,ne kadar çok iyi tarafı var ,iyi düşünelim iyi şeyler olsun...Polyanna geldiiiii...:119:
Var ,hem de birsürü .Tam 3 aylıkken başladım ben işe,yarın da tam 6 aylık Umay'ım...Çok da salya sümük olmadık aslında...İlk ay kayınvalidem baktı,sonra annem geldi ama bakıcı da buldum ben,marta kadar annem burda.
Aman dikkat et diyemiyorum, çünkü olacağı varsa istersen sur dik, yinede oluyor...
Bende oğluma alsammı acaba çekiniyorum...
hımm iyiymiş:))
Benım de kayınvalıdem bakacak. inşallah bende salya sümük olmam bizimde ayın 4 ünde 6 ay bıtecek. süt izni ni bir günde mı kullanıyosun yoksa hergun 2 saat mi?
yemek ne yapcaksınız ya:26:
O kadar dertlenmeyin ya ,sevişmeyin olsun bitsino değilde benim eşim bende çok telaşlı sanki tek başıma yapıyorum
bugün balık günümüz, istavrit ve çipura.
Her hafta trabzondan günü birlik balık geliyor, süpper oluyor...
O kadar dertlenmeyin ya ,sevişmeyin olsun bitsinBen hiç telaş yapı muyum bak
bugün balık günümüz, istavrit ve çipura.
Her hafta trabzondan günü birlik balık geliyor, süpper oluyor...
Kız benim bile ağlayasım geldi ,dur şimdi işyerindeyim,eve gidince ağlarımmmSenin bıdıkların resmini göremedik hala ama yaaa,koysana bi görelim
yemek ne yapcaksınız ya:26:
O kadar dertlenmeyin ya ,sevişmeyin olsun bitsinBen hiç telaş yapı muyum bak
bende evde değildim kız 15 gündür ondan önce 2 kere ldu oda adet sonuydu sanırım hamile kalınmaz demi adet sonu hem sprial filan felan var
olmaz öyle ayda bri kezde olsa olması lazım
bende evde değildim kız 15 gündür ondan önce 2 kere ldu oda adet sonuydu sanırım hamile kalınmaz demi adet sonu hem sprial filan felan var
olmaz öyle ayda bri kezde olsa olması lazım
Benim işyerim çok yakın,müdürüm de fazlaca anlayışlı ( ballı kaymak durumu yani ) ,geç gelip erken çıkıyorum,saatlere de takılmıyo kimse zaten...Ama uzak olsaydım,tek bir günde kullanırdım .Senin işyeri uzak mı,kv bakacaksa geç gelmen de sorun olmaz heralde.Sizde mi kalıcak evi yakın mı?
evden giriyim boy boy koyucam teyzesi
masallah sana
kokorec alicam wallaa
ya biz en etkili yontemi kullaniyoruz bebeleri
ne zaman yanassak sipalar bir basliyor sustuklarinda da biz yorgun oluyoruz artik
sevismeyin demesi kolay da tatlim hasret kaldik yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?