slm kızlar nasılsınız, galiba benim 2. hakikaten geliyor, değer 2 katı yükselmiş, ilk başta çok üzüldüm ama eşim yardımcı tutarız dedi. Allahtan aldır diye ısrarcı olan bir eşim yok. Tam tersi bana destek oluyor, henüz kalp atışını bile duymadım ama alıştım bu fikire. Belki çook istediğim kızım geliyordur...
slm kızlar nasılsınız, galiba benim 2. hakikaten geliyor, değer 2 katı yükselmiş, ilk başta çok üzüldüm ama eşim yardımcı tutarız dedi. Allahtan aldır diye ısrarcı olan bir eşim yok. Tam tersi bana destek oluyor, henüz kalp atışını bile duymadım ama alıştım bu fikire. Belki çook istediğim kızım geliyordur...
canım benim yaa, hayırlı olsun, hayırlısı ne ise o olsun inşallah..
ama senin adına sevindim inan normal doğum yapmış olsaydım ben de hemen 2. bebeği isterdim, hatta hala içim gidiyor ama bakma sezaryenden dolayı beklemek zorunayım işte..
inan bana şimdi zor gelecek, birkaç sene de zorlayacak seni ama ilerde iyi ki yapmışım, iyi ki olmuş diyeceksin..Rabbim yardımcın olsun şimdiden
asssssss zambakcım ben sana demiştim çok iyi hatırlıyorum dikkat et diye
hayırlısı olsun rabbim sağlıklı mutlu huzurlu evlat nasip etsin inşallahh
Herkes öyle diyor, en fazla 2 yıl zorluk sonrasında rahatsın diyorlar.
İkiside yürünce etraf dağınıklığından başka şikayetim olmaz diye düşünüyorum, buradan gidene kadar yardımcı alıcam, zaten tayini akraba yada ailelere yakın bir yere aldırıcaz nasipse.
Batıda çalıpşma düşüncem vARDI ZATNE...
ehehe inşallah anne de der yakındaAyy heyecanlandom esmanur kızım az once resmen bubaaa dedı yaa cook sasırdım ( nıye annee demedı yahuu:/)
Yine atalarımız demiş ki ; " susma sustukça sıra sana gelecek " .Bunu söyleyen atalarımızı ayrı bir severim, o ayrı ...
başla canım, sen daha başta böyle ısınamadıysan sonra da daha zor olur, gelişmeleri yaz bize deTeşekkürler canım, ben de araştırayım bakalım..
Kadın beni sinir eden hareketlerine devame diyor bu arada.. Akşama göndereceğim sanırım.. İlk haftadan böyle yapan ileride daha da kötüleşir. Annem de hiç ısınamadım diyor zaten.. Yeni bakıcı arama çalışmalarına başlıyorum
Gene ne yaptı yelloz yaaa ? Annen uzakta mı oturuyor ,bi süre idare edemez mi ? Sen ne tarafta oturuyodun ,florya tarafı mıydı ,yanlış mı hatırlıyor ben :44:
kızlar kahvaltıya gectnizmi biz şimdiye kadar meyve ve yoğurt yedik sebzelere ve kahvaltılara geçmedik sebzelerle kahvaltıya ne zaman gecsem acaba???başlasammı acaba?
Doktor mucize bebek diyor.
Hadi yırtık diyelim oda bir kere olur, sende de ne hormon varmış diyor:)
Doktorum bile sevindi ne hikmetse, hiç garip karşılamadı, arka arkaya iyi olacak diyor...
kızlar kahvaltıya gectnizmi biz şimdiye kadar meyve ve yoğurt yedik sebzelere ve kahvaltılara geçmedik sebzelerle kahvaltıya ne zaman gecsem acaba???başlasammı acaba?
şarkı söyleyerek emzryorum biliyormusun ,
düzen mi?
ne düzeniiii???
düzen ne arar laa bizim evdeee !
ben bu çocuğu anlamadıımm bir çok uslu bir delleniyor, dün gece çıldırttı beniii,
akşam uyumak bilmedi, 12 de o bağırış çığırış ben bağırış çığırış bayılttım sonunda ama sabaha kadar intikamını aldıı, 50 kere kalktıkkk..
artık 6 da en son ağlamaya başlayacakken yastığı kafama çekip çığlığı bastımmmm
eşim de tırsıp hadi yan odada uyu biraz ben bakarım işe de geç giderim dedi, sağolsun diycem ama pişman ettiiiii yaaa..
hadi ben 9 a kadar uyudum da uyandığımdan beri de o 3 saatte evi soktuğu halden çıkarmaya çalışıyorumm.
bu çocuk 6 aylık olacak nerdeyse ben daha 1 gün bu kadar dağıtamadım yaa bütün oyuncaklar ortada, kıyafetleri sağda solda, salon yatak odasına, yatak odası salona taşınmışşşş..
ayy ben uykusuzluğa razıyım yaaa
haa bu arada bu velet huysuzlaştıkça kullaklarını çınlatıyorum acı acııı İRİSSSSS
Sabah geldi 10-15 dk baktı Ela'ya sonra mızlayınca bana getirdi direk, bu ağlıyor emecek diye bana verdi. Ben de emzirdim sonra gazını çıkarıyorum. Dün emirdikten sonra annem ona demişti aslında gazını sen çıkarsan iyi olur, kızım da işlerini yapar diye o da gelip almıştı. Bunun üzerine bugün de gelip almasını bekliyorum. Kesinlikle gelmedi, içeride oturup televizyon izledi, bir de sakız çiğniyor çakkıdı, çakkıdı ses geliyor.. Ben uyutup beşiğe koydum kızı, geldim bilgisayarın başına, hala hiç ses yok kadından. Bu arada annem kapıyı çaldı, kapıyı ben açtım, yine gelmedi. Annemle 15-20 dk oturduk hala gelmek yok.. Sonunda biz gittik yanına, öyle oturuyor.. Bu durumda göndermeye karar vermekte haklıyım değil mi?
Ben Yenibosna'da oturuyorum, annem şirinevlerde. Arabayla 10-15 dk sürüyor. Yakınız aslında ama tek başına çocuk bakmak zor ben bile bu kadar zorlanıyorum annem tek nasıl baksın diye düşünüyorum. Bir de imkanımız varken onun yanına yardımcı olsun diye düşünüyorum ama bu kadın pek yardımcı olacak gibi durmuyor.. Eğer doğru düzgün birini bulamazsam annem bakacak tabi de bulsam daha iyi olacak.
kizlar bebeler yurutecte
birbirlerine bir gulucuk atmaya basladilar bir egleniyorlar hem cok hosuma gitti hem de duygulandim yahu sulugoz miyim neyim
Ben bile duygulandım, sen duygulanmasan tuhaf olurdu :)
kızlar ben yürüteç alsam mı almasam mı bilemedim yaaa
hopsi miz var ama onu da 7. ayda kullanmaya başlaycaz, ee yürütece de 7.aydan önce koymayı düşünmem zaten,
almıyım dimi en iyisi:44:
hopsimiz de şudur
Body trimmer: Hopsi.--.Storchenmühle
canim biz yurutece iki hafta oldu baslayali yani 6,5 aylik falandik
hopsiyi bilmem ama yuruteci kesin tavsiye ederim
canım naptınız, taşınma işi bitti mi? daha doğrusu işleri kolayladınız mı?
off kış günü taşınmak bi de bebekle çok zor olmuştur, Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?