2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oleeey........valla sevindim neden bilmem

asssssss zambakcım ben sana demiştim çok iyi hatırlıyorum dikkat et diye

hayırlısı olsun rabbim sağlıklı mutlu huzurlu evlat nasip etsin inşallahh

Herkes öyle diyor, en fazla 2 yıl zorluk sonrasında rahatsın diyorlar.
İkiside yürünce etraf dağınıklığından başka şikayetim olmaz diye düşünüyorum, buradan gidene kadar yardımcı alıcam, zaten tayini akraba yada ailelere yakın bir yere aldırıcaz nasipse.
Batıda çalıpşma düşüncem vARDI ZATNE...

asssssss zambakcım ben sana demiştim çok iyi hatırlıyorum dikkat et diye

hayırlısı olsun rabbim sağlıklı mutlu huzurlu evlat nasip etsin inşallahh

Doktor mucize bebek diyor.
Hadi yırtık diyelim oda bir kere olur, sende de ne hormon varmış diyor:)
Doktorum bile sevindi ne hikmetse, hiç garip karşılamadı, arka arkaya iyi olacak diyor...

evlattan güzel nimet olur mu yaa, herşey öyle bir düzene girer ki sen bile şaşırırsın, sen şimdi hayatının 2. en güzel döneminin tadını çıkar

Ayy heyecanlandom esmanur kızım az once resmen bubaaa dedı yaa cook sasırdım ( nıye annee demedı yahuu:/)
ehehe inşallah anne de der yakında
Yine atalarımız demiş ki ; " susma sustukça sıra sana gelecek " .Bunu söyleyen atalarımızı ayrı bir severim, o ayrı ...

başla canım, sen daha başta böyle ısınamadıysan sonra da daha zor olur, gelişmeleri yaz bize de

Gene ne yaptı yelloz yaaa ? Annen uzakta mı oturuyor ,bi süre idare edemez mi ? Sen ne tarafta oturuyodun ,florya tarafı mıydı ,yanlış mı hatırlıyor ben :44:

Sabah geldi 10-15 dk baktı Ela'ya sonra mızlayınca bana getirdi direk, bu ağlıyor emecek diye bana verdi. Ben de emzirdim sonra gazını çıkarıyorum. Dün emirdikten sonra annem ona demişti aslında gazını sen çıkarsan iyi olur, kızım da işlerini yapar diye o da gelip almıştı. Bunun üzerine bugün de gelip almasını bekliyorum. Kesinlikle gelmedi, içeride oturup televizyon izledi, bir de sakız çiğniyor çakkıdı, çakkıdı ses geliyor.. Ben uyutup beşiğe koydum kızı, geldim bilgisayarın başına, hala hiç ses yok kadından. Bu arada annem kapıyı çaldı, kapıyı ben açtım, yine gelmedi. Annemle 15-20 dk oturduk hala gelmek yok.. Sonunda biz gittik yanına, öyle oturuyor.. Bu durumda göndermeye karar vermekte haklıyım değil mi?
Ben Yenibosna'da oturuyorum, annem şirinevlerde. Arabayla 10-15 dk sürüyor. Yakınız aslında ama tek başına çocuk bakmak zor ben bile bu kadar zorlanıyorum annem tek nasıl baksın diye düşünüyorum. Bir de imkanımız varken onun yanına yardımcı olsun diye düşünüyorum ama bu kadın pek yardımcı olacak gibi durmuyor.. Eğer doğru düzgün birini bulamazsam annem bakacak tabi de bulsam daha iyi olacak.

kızlar kahvaltıya gectnizmi biz şimdiye kadar meyve ve yoğurt yedik sebzelere ve kahvaltılara geçmedik sebzelerle kahvaltıya ne zaman gecsem acaba???başlasammı acaba?

Doktor mucize bebek diyor.
Hadi yırtık diyelim oda bir kere olur, sende de ne hormon varmış diyor:)
Doktorum bile sevindi ne hikmetse, hiç garip karşılamadı, arka arkaya iyi olacak diyor...

bende 1 haftadır mide bulantılarım aşırı sabah akşam üşütmüşümdür inşalah bende sprial + pz kullanıyorum olur yani artık güvenmiyorum

kızlar kahvaltıya gectnizmi biz şimdiye kadar meyve ve yoğurt yedik sebzelere ve kahvaltılara geçmedik sebzelerle kahvaltıya ne zaman gecsem acaba???başlasammı acaba?

forumlarıd karıştırmışım benim sıpa durmuo temmuz annelerine yazarken buraya yazmışım neyse bi slm verlim bari nasılsınız agustos anneleri ve bebişleri

ben de sarki soyluyorum mama yedirirken bet sesimle
hatta sol kolumda kizi uyuturken sag elimle oglana mama yedirmisligim bile vardirr
şarkı söyleyerek emzryorum biliyormusun ,

klube hosgeldin canimm
bosver bu aralar butun bebeler sapitti
ben de ciyak ciyak bagiriyorum bazen sonra uzuluyorum ama
esim bakarken dedigin gibi heryer heryere gidiyor yururken ha babam ayagima birsey batiyor sonra da toplamadan iste baktim ben diyor ben de cevabini veriyorum sonra bir anda nedense toplamaya basliyorr

iyi ustune kahve istememis
kuzenimin bakicisi yapmisti

biz 3 hafta falan once gectik

kizlar bebeler yurutecte
birbirlerine bir gulucuk atmaya basladilar bir egleniyorlar hem cok hosuma gitti hem de duygulandim yahu sulugoz miyim neyim

canim biz yurutece iki hafta oldu baslayali yani 6,5 aylik falandik
hopsiyi bilmem ama yuruteci kesin tavsiye ederim

canim biz yurutece iki hafta oldu baslayali yani 6,5 aylik falandik
hopsiyi bilmem ama yuruteci kesin tavsiye ederim

ya bu varken onu fazla kullanmam acaba boşuna mı almış olurum diye düşünüyorum ama bilemedim şimdi, aman belki alırım ucuz yollu ama sağlam bişey, o da nasıl olacaksa

Kızlarımı uyutum corbaları meyve purelerı yoguurtlarıda hazırr sımdı uzanayımda azcık tatıl yapayım sızınle kızlarr:x

canım naptınız, taşınma işi bitti mi? daha doğrusu işleri kolayladınız mı?
off kış günü taşınmak bi de bebekle çok zor olmuştur, Allah yardımcın olsun

Sağol canım.
Normalde gıcık iş bebekle daha beter oluyormuş gerçekten :) Yerleştirme işi bitti gibi annem bebeğe baktı ogün ben akşama kadar yerleştirdim çogunu. Ama normal iş yapmaya bile ara vermiştim bu canımı cıkardı ve tek işe bakamadım tabi beyefendi sadece emerek sakinleşip uyudgu için molalarım osekilde oldu :)
Gardrop kurulmadığı için kıyafetler kaldı, valizlerden arayıp buluyoruz hep darma duman oldu hepsi
Ee tabi birde herzaman oldugu gibi evden yana şansım olmadıgı için bu evde de birsuru tamirat cıktı basımıza, sözde sıfır ev. Tüm kapıları söktüler yeni geldi daha kapısız köy gibiydi ev

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…