2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dün çok ağladım aslında, eşim yetişti imdadıma, 1 saat konuştu ve tatmin etti beni.
Oğluma haksızlık gibi geldi, en çok ona üzüldüm.

Canım oğluna değil doğacak bebişleri haksızlık olacak emin ol.bende senin gibi düşünmüştüm.oğlumu emmeyi erken bırakmak zorunda kaldı.ama şu an kızıma acıyorum oğlanın istekleri hiç bitmiyor kızı atıyorum bir köşeye kızımla çok vakit geçiremiyorum.
Ama büyüyorlar canım hatta kızım abisi yanında olduğunda daha sakin onu izliyor hep
Ve iyimi doğurmuşum kızım çokkkkk tatlı beeeee

aynı bınadayız bız daireler karşılklı canım::) beımde ıs yerım çok yakın ama ben bır gunde kullanmak ıstıyorum zaten sabah 9 akşam 6 6 bucuk gıbı evde olyorum

Oooo,sıkıntı yok o zaman ,bence tek günde kullan... Bu arada kv ile karşılıklı dairelerde oturmak deyince hafif irkildim,brrrrrrr

Yuru be bende istiyom 3.ve tek

Oooo,sıkıntı yok o zaman ,bence tek günde kullan... Bu arada kv ile karşılıklı dairelerde oturmak deyince hafif irkildim,brrrrrrr

aynen oyle yapıcam. irkilme:) benım kayınvalıdem normal bıldıgın kaynana değil:)) bana çok yardımı oluyo arkadaş gıbıyız o yzuden sıkıntı yok:) akşam eve gıttıgınde bebegın naıpıo senı gorunce:) kuzucuk

İyi bari normal kv de varmış ,sevindimmm... Naapsın ,çığlığı basıp kendini üstüme atıyo bıdık.Zevkli oluyo ama tavsiye ederim...

Wavybayb kızının gözü nasıl oldu?

ahh canım, sağol.

valla durum devam ama tedbirli ve mantıkçı babası birkaç gün gözlemleyelim, belki gelip geçici bir durumdur diyo. hatta bu yüzden bozuldum ona akşam. tik olabilir, taklit ediyo olabilir vs gibi bi sürü pollyanna tavrı işte. normalde bu hal annelerde olur ama hastalık oldu mu anneler de karmakarışık oluyor.

şu an ara ara hatta nadir olduğu için ben de 1-2 gün bekleme kararı aldım, ama takipteyim.

canım herkesin huzuru için baştan uzak tut kv yi.annem de kayınvalide ama geline hiç böyle şeyler yapmadı.nasıl insanlar bunlar ya.benimki de uyuz.neler yaşadım.oğluyla onun yanında 1 kez tartıştık sevinçten havaya uçacaktı.hatta oğluna biz böyle değildik babanla demiş.iyi niyetli olsa her evlilikte olur oğlum derdi.art niyetli kadın.tartışma sebebimiz de onlarda 1 ay kalmaktı.eşimin izni çoktu önceden işkence gibi 1 ay düşünün kızlar bunalıma giriyordum resmen.bana besleme muamelesi yapardı anne deyip değer verdiğim için.ama diğer gelin kibirli suratına bakmıyor o değerlii aaaa onun her sözü değerli.şükür ki ayrı şehirlerdeyiz.annem diyor ki bebeğe sen işe başlayınca 2 ay ben 2 ay o baksın.hayıırrr dedim.anneme göre de kendi bakacak kv bakmayacak uzaktan torun sevecek.annemin de derdi bu.dayanamam o kadına.analık yapmadı bana.ara bozan.

emen çocuk profesör mü oluyor.boşver ben de sütüm az olduğu için 2ay ağlaya ağlaya gezdim 60 cc-80 cc idi gün boyu toplamda.sonra kafaya koydum artırmayı inanınca mutluyken süt oluyor.olumsuz düşününce ııh azcık geliyor.ama değmez kendini ve bebeği yıpratıyorsun.o psikoloji sütü de azaltıyor.şu an damla bile mi gelmiyor canım?ingiltere de bir anneanne torununu emzirmek istemiş kadının sütü gelmiş.psikolojik bişey bu eğer damla geliyorsa artırabilirsin.hem yeğenlerime hem süt hem mama verdi ablam.zekiler ve okul 1. siler şu an.mama zehir değil sonuçta.arada ben de yiyorum aptamil çok lezzetli

Yaaa kızlar ne güzel muhabbet ediyorsunuz kıskandım vallaaa..:79: arada okuyup okuyup kaçıyorum o kadar yoğunum ki bugün.. aslında herkese verecek bir cevabım var ama vakit yok

hanımlar bebeğinin sadece kafası terleyen anneler var mı acaba
bizzz
bende bunu sorcaktım.emerken uyurken...normaldede bası cok sıcak atesı varmıs gıbı.ama alnına bakıyorum yoook
hosgeldiiiiiinnnn
naber nasılsın atakanım napıyomus.sevdımı yenı evını
gule gule oturun canım
bugün balık günümüz, istavrit ve çipura.
Her hafta trabzondan günü birlik balık geliyor, süpper oluyor...
yaa ben balıgı cok sevıyorum ama butun ev kokuyo.kıs gunude cam ac kapı ac ev buz gıbı oluyo.aspırator de ıse yaramıyo.sız nasıl pısırıyorsunuz ızgara?tava?herturlu kokuyo

canım uzak bir arkadaşın oğlu da yemek yiyeceği zaman tek gözü kısılıp yanağı yukarı gidiyormuş ..nörolojikmiş sanırım.ank ya gittiler tedavi gördü sanırım gayet normal bir çocuk 3 yaşında sanırım.bir arkadaş anlatmıştı.moralini bozma belki geçici bişeydir.bir arkadaşın bebeği 8 aylıkken göz bebeği hızlı hızlı yukarı aşağı hareket ediyormuş 4-5 kez olmuş kontrolsüzce.ist a gittiler beyin tomografisi bir sürü şey.bişey çıkmadı.bir daha da olmamış zaten.

gecen tv de bı doktor dıyor:
sut hormonları memelerde degıl beyındedır(pozıtıf ol mutlu ol ,no stres demek ıstıyo sanırım)
sutu artırdıgı ıspatlanan tek şey SU dur dıyor:44::44ben doktorun yalancısıym)

kafam karma karışık kızlar ne yapıcam bilemedim

ben lohusalıktan sonra normal dongume dondum 21 gunden 21 gune gecen ay ilaca başladım ama annemlerde kaldığım için 5 gün içemedim ilacımı eczaneye sordum bırak kulanma diğer ay başla dedi tabi prle konuyorduk ilac içerkende neyse 6 gün kanamam oldu 5 gün kız 21 gün gene olursun dedi 3 gün geçti ne gelen var ne giden ne yapayım ben şimdi sezeryanla doğum yaptım doğumum sıkıntılıydı dr gitmeye korkuyorum

Yaaa kızlar ne güzel muhabbet ediyorsunuz kıskandım vallaaa..:79: arada okuyup okuyup kaçıyorum o kadar yoğunum ki bugün.. aslında herkese verecek bir cevabım var ama vakit yok

aynen fırsat bulunca gecmısı okuyorum
tekrar bulunca ıkı soru cevap yapıyorum
uzun uzun takılamıyorumgercı ben uzun uzun takılacagım zmanda topıkte bır ben bır de zıyaretcıler oluyor pöfff....

Dün okudum ama burda mı başka biyerde mi hatırlayamıyorum ; başının terlemesi kalsiyum ve d vitamini eksikliğinden oluyomuş....
Hamsi hariç hepsini fırında canım,altına yağlı kağıt, soğan+patates+limon+defne yaprağı+tuz+zeytinyağı.üstüne de yağlı kağıt kapat...ohhhh missss...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…