Ama ben senin saçını başını yerimmmmm ,poz mu vermiş bu hasba
dün çok ağladım aslında, eşim yetişti imdadıma, 1 saat konuştu ve tatmin etti beni.
Oğluma haksızlık gibi geldi, en çok ona üzüldüm.
aynı bınadayız bız daireler karşılklı canım::) beımde ıs yerım çok yakın ama ben bır gunde kullanmak ıstıyorum zaten sabah 9 akşam 6 6 bucuk gıbı evde olyorum
aynen cnım bende 2 yasına gırsınler kısmetse 3. Istıyorumda senın oglun da var napcan kıı:/ ben once saglıklı sonra bı oglusum olsun ıstıyorum canı gonulden valla tek basımıza bakıyoruz helal bıze bee sankı daha oncekı hayatımızda bakmıs gıbıyız:
Oooo,sıkıntı yok o zaman ,bence tek günde kullan... Bu arada kv ile karşılıklı dairelerde oturmak deyince hafif irkildim,brrrrrrr
aynen oyle yapıcam. irkilme:) benım kayınvalıdem normal bıldıgın kaynana değil:)) bana çok yardımı oluyo arkadaş gıbıyız o yzuden sıkıntı yok:) akşam eve gıttıgınde bebegın naıpıo senı gorunce:) kuzucuk
Wavybayb kızının gözü nasıl oldu?
slm kızlar 2 gündür hastaydım giremedim halada hastayım gerçi en zoruda oğluşumu kucağıma emzirmekten emzirmeğe almak kv saolsun geldi baktı tam aramız düzeldi ısındım dedim bugün yine dellendim.sabah sütümü sağdım 150den fazla çıktı hatta sağsam dahada gelcekti sonra ne olduysa gün içerisinde azaldı oğlum emerken sürekli ağlıyo emmek istemedi bende sağıp veriim dedim bi baktım 80 ml anca çıktı ben salak insan kv ye sütüm az ondan herhalde ağlıo dedim senmisin bunu söyleyen kayınpederime eşimin abisine herkese anlatmış hepside teker teker arıo sütü azalmış öocuk açmış diye ya zaten bu konuda hassasım az öncede beni aramış nasılsınız diye bende kızdım niye herkese sölüyosun diye yabancımı onlar diye kimse benim psikolojimi düşünmüyo eşimede kızgınım beni onlarla muhattap ediyo kv neredeyse yüzüme kapattı
sütüm çok geç geldi canım benim bide sıvı kaybından hastanede yattık sonra sağıp verdim biberona alıştı beni az emdi öğürdü aldıramadık kuscak gibi oluyodu sonrada kesildi sütlü olamadım isterdim ama beni suçum değilki hastaneye gittiğimizde emzirme odasına bile giremiyorum altını değiştirmek için herkez emzirio die üzülüyorum valla
hanımlar bebeğinin sadece kafası terleyen anneler var mı acaba
hosgeldiiiiiinnnnSağol canım.
Normalde gıcık iş bebekle daha beter oluyormuş gerçekten :) Yerleştirme işi bitti gibi annem bebeğe baktı ogün ben akşama kadar yerleştirdim çogunu. Ama normal iş yapmaya bile ara vermiştim bu canımı cıkardı ve tek işe bakamadım tabi beyefendi sadece emerek sakinleşip uyudgu için molalarım osekilde oldu :)
Gardrop kurulmadığı için kıyafetler kaldı, valizlerden arayıp buluyoruz hep darma duman oldu hepsi
Ee tabi birde herzaman oldugu gibi evden yana şansım olmadıgı için bu evde de birsuru tamirat cıktı basımıza, sözde sıfır ev. Tüm kapıları söktüler yeni geldi daha kapısız köy gibiydi ev
yaa ben balıgı cok sevıyorum ama butun ev kokuyo.kıs gunude cam ac kapı ac ev buz gıbı oluyo.aspırator de ıse yaramıyo.sız nasıl pısırıyorsunuz ızgara?tava?herturlu kokuyobugün balık günümüz, istavrit ve çipura.
Her hafta trabzondan günü birlik balık geliyor, süpper oluyor...
kızlar moralim çok bozuk
kızım tek gözünü kısıyor, ama ne kısma resmen yanağı yukarı çıkıyor. özellikle eline bi oyuncak uzattığımda ya da birşey gösterirken.
doktorunu aradım, ya göz tembelliğidir ya da eğer birşeye bakma dışında da kısıyorsa nörolojik bir sıkıntı olabilir dedi. Allah'tan genelde birşeyi uzattığımda kısıyor da yine de takip edicem. eğer geçici bir sorun değilse galiba bizim kızın gözleri bozuk
hanımlar bebeğinin sadece kafası terleyen anneler var mı acaba
Yaaa kızlar ne güzel muhabbet ediyorsunuz kıskandım vallaaa..:79: arada okuyup okuyup kaçıyorum o kadar yoğunum ki bugün.. aslında herkese verecek bir cevabım var ama vakit yok
hişşş üzüntü yok kk olarak kızarız bak şimdi
bende sizlerdenim (kv düşmanıyım) ama benimkinin yanında sizinkiler melek sanki
bizzz
bende bunu sorcaktım.emerken uyurken...normaldede bası cok sıcak atesı varmıs gıbı.ama alnına bakıyorum yoook
hosgeldiiiiiinnnn
naber nasılsın atakanım napıyomus.sevdımı yenı evını
gule gule oturun canım
yaa ben balıgı cok sevıyorum ama butun ev kokuyo.kıs gunude cam ac kapı ac ev buz gıbı oluyo.aspırator de ıse yaramıyo.sız nasıl pısırıyorsunuz ızgara?tava?herturlu kokuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?