2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Halt etmiş o, evet su artırıyor ama sadece sulu kısmını...Süt artırıcı şeyleri tüketmeden artmıyor maalesef,hamilelikte almadığım kiloyu emzirirken aldım beee...

takipteyim canım, umarım doktorluk bi sorun değildir de geçicidir. :26:

kizlar bebeler yurutecte
birbirlerine bir gulucuk atmaya basladilar bir egleniyorlar hem cok hosuma gitti hem de duygulandim yahu sulugoz miyim neyim
Ne güzel ya, ikiz bebekler çok tatlı.. Birbirlerini keşfetmeleri de ayrı güzel:)
3 tane cadı kız... Dayanabilir misin bilmiyorum:)
Konuşmadan direk yollayacağım canım ya, zaten daha 4 gündür geliyor, Ela'da henüz insanları çok tanımadığı için etkilenmez hiç. İçime sinmedi bir defa. Şimdi ben konuşsam o an için düzeltecek muhtemelen ama ya ben işe gidince, aklım hep evde kalır. Bu sabah geldiğinde kızın altını değiştirmişti. Sonra hep onda, alt değiştirmesini bari yapsın diye karışmadım. Biraz önce, ki saat 15:00 olmuş, bir baktım altı dopdolu kızın, altını gittim kendim değiştirdim. Geldi yardım etmeye çalışıyor.. Bunun altını değiştirmedin mi bugün hiç dedim, sabah değiştirdim dedi.. Bu kadr şeyden sonra konuşmanın faydasız olacağını düşünüyorum. Karar verdik, akşam eşim gelince söyleyip göndereceğim. İlk deneyim böyle oldu napalım artık.. Annem bakmak istiyor da, tek başına korkuyor biraz. Tansiyonu var, çocukla evde yanlızken tansiyonum çıkar, birşey olur diye..
Süt veremedim diye üzülmeyin kızlar. Benim teyzemin hiç sütü gelmedi, bebek doğduğundan beri hep mama yedi. Şimdi 3 yaşında, zehir gibi bir çocuk. Annesine de çok bağlı tabiki. Süt içmedi diye annesinin kokusunu bilmez vs. diyenler kötü niyetinden diyordur, herşey süt mü sanki..

Bence tek şey su değil. Tatlı yediğim günler göğüslerim fena halde doluyor mesela.. Helva, bulgur.. Su sadece sulu kısmı artırıyor bence.

bu arada dannn diye bi konu atayım da ortaya, incilerimiz dökülsün.

o değil de siz bu kıl tüy işini ne yapıyorsunuz hatunlar? ben jiletle dost oldum ve kendime çok kızıyorum, ama vaktim olmuyor. ayrıca hormonlar normale dönüp (hatta saçlar da gidiyor ya vs) bu tüyler de mi azdı ne? kaş bıyık da dahil...

Benimki kesinlikle azaldı. Hamileyken de azanlmıştı zaten. Doğumdan sonra da çok az çıkıyor. Ben ağdacıya gidiyorum. Uzun yıllardır gittiğim bir kız var, anneme bırakıp ona gidiyorum, yarım saate hallediyor. Ama 2 ayda bir gidiyorum yetiyor nerdeyse..

amannn canım boşver abartıyorlar bazen.her süt veren anne olsaydı inekler yılın annesi seçilirdi.boşver annelik yürekte.sütte filan değil.

hosgeldiiiiiinnnn
naber nasılsın atakanım napıyomus.sevdımı yenı evını
gule gule oturun canım
Teşekkür ederiz, inşallah. Evden yana pek şansım yoktur ama hayırlısı bakalım
KOrnejler takılmamış geldğimiz gün onlar takıldı. Matkap sesinden korktu çok ağladı teyzesi dudağını büktü. Evde kapılarda yoktu ses heryerde Dünde eksik kornejin biri geldi, takıldı kapılar gelmeden yine aynısı gözünden yaşlar gele gele ağladı, çok tırsak olacak galiba oğlum Evde eksikler var ama kaç gündür bıktık oglumla gelenden gidenden çogunu yaptırmıcaz valla illallah ettik idare etcez :)

Kolay gelsin canım. Bitince rahat edersin ama. Güle güle otur evinde.

valla sen gidince alır kumandayı tv izler.ne demek sabah değiştirmek bunların çalışmaya niyeti yok.en iyisi komşu vb ni bakıcı diye tutmak.

güle güle otur canım yeni başlangıçlar iyidir hep.bebiş de kornişfobik olmasın aman

Son düzenleme:

öyle canımm öyleee .. hatırladıkça delleniyorum vallahi yatacak yeri yok yeriiii

Ne demiş atalarımız ; " dinsizin hakkından imansız gelir " ...Siz yazın bana sorunları hemen çözüm bulayım ,yeni bi topik mi açsam ne , güzin ablanın kayınvalidezede versiyonu ; iriss abla

aç aç bak nasıl trend topik yapıyoruz seni

Aman canım hiç anlamıyorum ki bu hap işlerinden test mi alsan acaba birkaç gün daha bekleyip?
Zaten zammbak'ı okuyalı benimde midem falan bir tuhaf psikolojik olarak, halbuki hamileliğimde hiç bulantım falan olmamıştı
Daha hiç adet olmadım bu ara hamile kalmış olsam nerden anlıcam diyorum bende
Eşime dün diyorum onun için yanyana gelmemiz lazım önce diyor sanki bebek 50defada oluyor 1defada oluyor
Birde hamileliğimi bulantısz geçirdim, karnımda 5aydan sonra cıktı.Hamile falan kalsam dogumdan 2-3ay önce öğrenirim falan

oh akşama kazandibim de hazır.
sütü arttırıyor bende, herkese yarar mı bilmiyorum o yüzden yazmadım- bi de malum kalori.
ama içindeki nişasta türevleri ve bol süt şekerle birleşince gelsin bebişlere sütler.

bugün kolaya kaçtım ama, dr oetkerinkini yaptım. mutfak mis gibi karamelize olmuş şeker kokuyor canınızı istettirmek gibi olmasın

o kadar güzel anlattın ki bende mi yapsam dedim bir an çıksın 2si aynı anda ayyy neyse ağzımı hayır açayım

Üst üste hamile kalan arkadaşım doktora gitti ilk gidişinde cinsiyeti ögrendi, 2li tarama yaptırdı 3aylık olmuş bebek :) Olacağı varsa oluyor hayırlısı hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…