bayıldım ben bu lafa timsah haatoplu yapmasın midem kaldırmaz valla zaten gaz çıkarınca duramıyorum timsah yutmuş gibi kokuyor
irmik ve maya hemen denicem, bi bebişe bi banaaaairmik unu diye bişi varmıydı ? ben atıyormuyumgoogle amcanında pek faydası olmadı bu konuda ,
zambak ı merAK EDER OLDUM
yarı buçuk yaşınız kutlu ve mutlu olsun iriss:119::119:
biz 2.doz rotayı yatırdık ,aynı çelişkilerle ama bittigeçti, 6 .ay aşılarına doğru ilerliyoruz :18::18:
ya ben yürüteç kullanmak istiyorum ,paşa eğlensin birazyoksa beni onu eğlendirmeye çalışmaktan imanım gevriyo :111:
dişler için pırasa ve soğandan vazgeçtim , doktor ver ama fazla durmasın elinde oda tat oluşturuyor dedi, ki mantıklı geldi bana diş kaşıyıcılarını buzdolabına koyuyorum .ama bu aralar sıkıntımız yok , daha önce olanda tükürük bezlerindendi sanırım , doktor öle dedi :) ansızın çıldıması vs.
halen ek gıdaa başlamadık , ay sonu başlarız belki, acelem yok .
saçlarım içinde maya işe yaradı ,kk dakisaç topicinde var , halen yoğun dökülmeler yaşayanlar bence denesin ,
ben de 2 kalpliyim yehhuuuuu
canım ya bu sinomarin serum fizyolojikten dahamı etkili ben düzenli fizyolojik kullanıyorum ama bikaç gecedir işe yaramıyo.kullanan birisi olarak yorumlarını bekliyorum.ona göre degiştireyim bende
tez zamanda çıksa artık bu dişlerde biz ve bebeklerimiz az rahatlasak.benimkisi geceleri pek uyanmazdı.bikaçgecedir uyanıyo tekrar uykuya dalana kadar sabah oluyo.gündz uykusu hiç yok gibi oldu.seninkisinin başlangıç safhası galiba.inşallah hafif atlatır.)))
yok diilim hayatım. keşke olsam2 Kalpli ne kızzzz,hamile misin? Nooluyo :26::26::26:
ben de 2 kalpliyim yehhuuuuu
bebiş mi yolda
yaa evet gece uykusuzlukları yeni başladı, diğer belirtiler devam ediyor bir süredir. bi de işin kötüsü ben işe başladın bu ayın başında ve uykusuzluğa hiç dayanamıyorum. evde olsam idare ederdim ama gece uyumadan işe gelmek çok kötü
yok diilim hayatım. keşke olsamkesin kafayı sıyırıyorum bu aralar. eşim de böle bakıyo noluyooo lannn nerden geliyon sen bu aşka diye
500 mesajı geçmişim de ondan 2 tane kalbim oldu ona sevindim
yok canım benim, 500 mesajı geçtim de ona seviniyodum.
kızllaaar nasılsınız bi geçmişi okudum geldim hemencik benim kız balgamlandı biraz ilaç içiriyorum hafta sonu kontrol var geçmezse kontrolü öne alayım bari o kadar dikkat edioruz ama neden oldu bilmem
kızllaaar nasılsınız bi geçmişi okudum geldim hemencik benim kız balgamlandı biraz ilaç içiriyorum hafta sonu kontrol var geçmezse kontrolü öne alayım bari o kadar dikkat edioruz ama neden oldu bilmem
Sadece balgam mı,öksürük ,grip falan yok mu?Neden olur bilemedim ben de :44:
gecmıs olsun canım yaa cıgerlerını usutmus soguk havada olur bol bol ıhlamur ver pekmezde cok ıyı gelıyo tavsıye ederım
yok tatlım ya burnu akmıo öksürük çok nadir sadece balgam oda kusturmaya başladı daha öncedende olmuştu şurup verdi 2 tane öksürürğünün arttığını hissedersen hırıltı falan hemen gel demişti olmadı geçmişti şimdi o şuruplardan veriyorum bakalım kusturuo balgamı atması için çıkarıo zaten görüorum canım işte sıcak tutuyorum serum fizyolojk kullnıyorum arada genizini rahatlatsın die artmaz inşallah ya
geçmiş olsun canım. öksürük yoksa sorun değil geçer. kusması da iyi dediğin gibi, çıkartır balgamları..
Canim bende mersindeyim ben kızımı forum yasam hastanesinde uzm dr aysen toprak'a ggötürüyorum doğumuda orda yaptım cok memnunum KADIN dogumcumda mükemmel ve 7/24 cocuk Dr oluyor çünkü yenidgan yogun bakim mevcut malum benim minik tosbam orda yattı 18 gun once allah sonra onlar sayesinde hayatta şükür Dr larimdanda hastanedende cok memnunum benSaglik ocagina yazdirdim. Cunku mersindeyiz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?