2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben irmak koyuyorum pirinc de bazen
Banada dis gibi geliyor cnm ama iki gun once dr gittik dis yok dedi birden mi cikiyor bu dis merak ediyörum
Gecmis olsun canim
Benim oglumda mama aliyordu ve 4. Ayda basladik ek gida tattirmalarina . İki cay kasigi ile baslayip bir kahve fincanina ciktik ilk ay sindi cay fincani jadar veriyorum meyve suyu ve yogurtla basladik sonra meyve puresi yogurt corba devsm ediyotuz

merhaba
ya bu zamanlarda herkes mi böyledir bilmiyorum insanın hep bi çekip gidesi oluyor :) düzelir inşallah aranız. benimde evim annme yakın olsa ben de 2, 3 kez giderdim heralde

bu arada dişi çıkan var mı bizim alttan iki dişimiz çıktı. Maşallah diyeyim oğlum bize hiç hissettirmedi o kadar ki doktor kontrolunde doktor farketti :)

Hayirdir insallah canim. Uzuldum. İnsallah sorununuzu halledersiniz. Cocuk olunca sorunlari cabuk buyutuyoruz insallahda cabucak cozersinix

Anammm,panik oldum birden...Gerçi sen istiyomuşun ,en kısa zamanda inşallah hayırlısıyla ....Kaç mesajda bir kalp alıyoz merak ettim
ben tam bilmiyorum, ama 500 ü geçince 2 olacaktı onu biliyodum.
kızllaaar nasılsınız bi geçmişi okudum geldim hemencik benim kız balgamlandı biraz ilaç içiriyorum hafta sonu kontrol var geçmezse kontrolü öne alayım bari o kadar dikkat edioruz ama neden oldu bilmem
geçmiş olsun canım, inşallah çabuk toparlar. benim büyük hasta, öksürüp duruyo anlamadım, tam da iyileşiyo diyodum :18:
naptın kızz, üzüldüm şimdi. inşallah düzeltirsiniz canım aranızı, sakin kalmaya çalış, bu da geçicek diye düşünüp kendini çok üzmemeye çalış.
buraya yazarsan sıkılınca rahatlarsın biraz

bende bugun nıye yoktun dıyordum uzuldum konu bebek bakımımı yoksa bz bazen tartısırızda cnm umarım uzun surmez

Merhabalar herkeseee , iyi haftalar olsun hepimizeee
Daha geçmişe bakamadım o yüzden inşallah iyisinizdir , bu gün bilgisayar kursuna başladım bebeğimi 4 saat annemle evde bırakıyorum çok özledim onu , ilk defa bu kadar ayrı kaldık kızımla .. Çalışan anneler size sesleniyorum allah kolaylık versin çok zormuş ben daha bu gün salya sümük oldum kızıma kavuşunca :2:
Fakat itiraf etmek gerekirse evden ilk defa bu kadar uzak kalınca iyi hissettim biraz

Benim ailem Adana'da kendim mersindeyim evlendim geldim 3,5 yıldır burdayim annem Adanada kızkardeşim Sivas'ta bende burda çil yavrusu gibi dağıldık (

Merhabalar,
2-3 gün önce farkeetim oğluşumun dudaklarının iç kısmı beyazlaşmıştı.ama emmekten oldu diye düşünüp üstünde durmadım.Bugün öğlende çok daha fazlaydı.Üst dudak ve alt dudakta da yarıya kadar nerdeyse beyazdı.Doktorunu aradım hemen.Aftmı diye sordu hayır dedim.Parçalı değil bütün olarak beyazlaşma var deyince kan sayımına bakalım kanı düşük olabilir yarın getir dedi.Bakalım yarın götürücem kan sayımı için.Moralim bozuldu.Aranızda bunu yaşayan var mı ?

Canim benim kuzenimin bebeğinde oldu geçenlerde gece ateşlenmesi ertesi gun ağzı pamukcuk olmuş karbonatla geçmedi Dr ilaç verdi oyle gecti belki sizinkide pamukcuktur

çok üzüldüm canım ya olabilir ama böle şeyler her evlilikte umarım aranız düzelir biz bile bigün tartışk gibi oldu sıkıldım annende sinirimi bozuyu falan die sıkıldm diyince kalcanmı annende bi kaç gün dedi bakalım ne dicem die e kalsammiş büyücek yok dedim zaten yarım saate kalmadı barıştk güzel haberler ver bize

bizimkındede var canım dogdugundan berı.emmekten oluyor bence.beyaz kabarıkcık seklınde.ama dudagın tamamı degıl.sankı dudagın ıcınde bı beyaz dudak daha var gıbı.anlatamadım yahu
bende aft sanıp karbonatlı su denemıstım uzun sure gecmeyınce normal oldugunu anladım.bence endıse etme.kanı dusuk de olabılır ama bu durum okadar yaygın kı korkulacak bısey yok kan damlası ılacı vs.gecer ınsallah

bende arkadaşa katılıyorum banada pamukcuk gibi geldi sanki geçer inşallah

üzüldüm senin için cnm. konu bebeklerden dolayı ise sudan sebeplerden bile kavga oluyo.inşallah çok büyümeden tekrar düzelir aranız.bu erkeklerde hiç anlayışlı degiller.

üzüldüm senin için cnm. konu bebeklerden dolayı ise sudan sebeplerden bile kavga oluyo.inşallah çok büyümeden tekrar düzelir aranız.bu erkeklerde hiç anlayışlı degiller.

ay canım sadece benmiyim diorum ya bebekten dolayı her zaman kavga edebilirim ama eşimle değil kayınvalidemlerle yaptıkları herşey gözüme batıo hamilelikten kalma alınganlığımız geçmedi sanırım

ay acıktım valla.tahıl bağırsaklara da iyi gelir sanırım lifli ya.bal alerji yapmıyor mu sanki 8 aylık içindi o ballı kaşık maması.anlamadım valla.1 yaşa kadar vermeyin diyorlardı.hadi hayırlısı az büyüsün ben bunlardan yapcam

ayy muffincim facede görüp duruyorum bende yapmak için sabırsızlanıyorum

devam sütünden mi mayaladın

kızllaaar nasılsınız bi geçmişi okudum geldim hemencik benim kız balgamlandı biraz ilaç içiriyorum hafta sonu kontrol var geçmezse kontrolü öne alayım bari o kadar dikkat edioruz ama neden oldu bilmem

geçmiş olsun canım dr hangi ilaclaır verdi

canım bende hem süt hem mama veriyorum az az tattırıyorum.rezene demle anne sütünü artırır ben bir sürü şey denedim.en çok işe yarayan rezene-akşam 9 ve geceyarısı 3 te süt sağmak.her fırsatta sağ.ben makineyi bıraktım elle sağmak artırıyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…