2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım

caanım arada oluyor bizlerde de gerginlik.allah size sabır versin 2 bebek daha da yorucu ve gerici sabret canım eşinle barışınnn.kaynana neden olduysa erkekler annelerine laf ettirmez deneme sakın.

Olur arada böyle gerginlikler canım hayırlısıyla barışırsınız,unutulur inşallah. Bebeler sabır bırakmıyor ki birbirimize karşı :)
Banada dis gibi geliyor cnm ama iki gun once dr gittik dis yok dedi birden mi cikiyor bu dis merak ediyörum
Bizim doktorda yok birsey dedi ama Atakan deli gibi kemirmek istiyor elimizi falan kemirince sakinleşiyor yavrum.Kabartısı yoksada etkisileri oluyor
bu arada dişi çıkan var mı bizim alttan iki dişimiz çıktı. Maşallah diyeyim oğlum bize hiç hissettirmedi o kadar ki doktor kontrolunde doktor farketti :)
Maşallah hepsi öyle olur inşallah
Geçmiş olsun canım.Telefonla çok saglıklı olmuyor bu teşhisler.Gidince daha güzel sonuc alırsınız.
devam sütünden mi mayaladın

Yok canım normal yağlı süt.
Bu arada tarifler çok sevimli çok tatlı ama bu veletler ayaklanınca bizde hal kalır mı onlarla uğraşmaya bilemem

Canim benim uzulme sartlar cok zor hersey cok zor bence kavga etmeniz cok normal merak etme gececek seni cok iyi anliyorum

Z aman zaman ozellikle gece cocuklar uyumadiginda bizde sudan sebeplerle birbirimize gireriz iki cocuk olunca insanin tahammul siniri kalmiyor

yarın elma suyu ile yavaş yavaş başlayayım diyorum

ben aktardan karışık süt arttırıcı çay yaptırıyorum rezene vs var içinde her yemek sonrası içiyorum yemekten önce 1 tatlı kaşığı karışımı 1 su bardağına koyup ocakta fokur fokur kaynar suyla demliyorum yemekten kalkar kalkmazda süzüp içiyorum çok faydasını gördüm

saol canım largopenle mukotik vermişti bitmemişti vardı az bi kullanayım faydası olcakmı bakalım

antibiyotik kullanımı bittikten sonra atılmalıymış en fazla 1 hafta ağzı açık olarak kullanılabilirmiş bence tekrar kullanmamalısın bende attım

merhaba
az önce eylül anneleri topiğinde paylaştım şimdi de size yazmak istedim benim sütümü arttırmak için kullandığım bitki karışımı

1 paket ısırgan otu
80 gr rezene
30 gr anason
30 gr kimyon
bunların hepsini karıştırsın aktarcı yemeklerden önce çay demler gibi 1 su bardağına 1 tatlı kaşığı koyup üzerine fokur fokur kaynayan su dök ve çay tabağı kapat ağzına demlensin yemek boyunca yemekten hemen sonra süzüp iç yediklerini hemen süte çeviriyor 1 gün sonra bile fark edeceksin arttığını ben çok faydasını gördüm her yemekten sonra içmelisin mutlaka ben yanımda taşıyorum bir yere gidince de içiyorum

Ben icemedim 1 bardak bile cok kotu tadi ve kokusu nasil iciyorsun bisuii katiyomusun kokusu icin

senaysen inşallah bir an önce düzelir aranız Allah yardımcınız olsun üzme kendini olurmu yavrulara da yansıyor

muffin otri bebe kullanırken bana hiç gelmedi öyle bir tat canım..:44:

kızlar zambaktan haber var mı :26: bebişini görmeye gitmiş mi ? Bu arada kavgalar olmuş , çok büyütmemek lağzım sonra uzuyor da uzuyor , bizde de çok oluyordu aldım eşimi karşıma konuştum çocukla gece gündüz ilgilenip hem evi temizleyip hem kocanın gönlünü yapmanın kolay iş olmadığını ve bunun dışında eve gelen giden misafirleri ağırlamak (özellikle sevmediğimiz ve mecbur kaldığımız) insanların olduğunu anlattım kendimce .. ve çok şükür ufak tefek şeyler dışında artık pek bir tartışmamız olmuyor , allah herkese huzur mutluluk versin

kızlar bu arada yokmu aranızda ek gıda verip mamayı suyu red eden yavru..ben napıcam bu durumu ek gıda versem mama su içmiyor ,ek gıda vermesem vermemiş oluyorum

kızlar benim hamileyken karnımda upuzuuuuuuuun çizgi olmuştu hala geçmedi göbek deliğimde hala simsiyah geçsin istiyorum artık geçmiyo ya fikriniz varmı ne zaman geçer

doktor bana geçmesi bir yılı bulur demişti,lınea licra mı neydi o çigi halalsilik silik var ,pöff

valla bizde haftasonu pekiyideğildik :) amasonunda ikimizde kös kös oturduk evde , ee bize konuşması kolay olur , barışın diye de, inşallah büyük bir sorun değildir atlatırsınız , gitmek te kolay bir şey değil , haberleri bekliyor olucağız, amagüzel haberleri

kızlar bu arada yokmu aranızda ek gıda verip mamayı suyu red eden yavru..ben napıcam bu durumu ek gıda versem mama su içmiyor ,ek gıda vermesem vermemiş oluyorum

Canım benim kız ilk denemelerimde ek gıdayı verince mamayı red etti bende anladım ki ek gıdayı biraz fazla vermişim şimdi daha az vermeye çalışıp mamasını ve suyunu daha çok vermeye gayret ediyorum

Su iciremiyordum bende simdi bardakla veriyorum iciyor. Mamayi reddetmiyor ac sa tabi. Memeyi reddediyor benimki uykusu varsa asla yanastiramiyorum mama yiyor ozmnda

koyulhisar canım tokata daha yakın :)

canım lütfen sag duyulu olmaya çalış aman bu anlarınız sizin için çok önemli hele bi başkası yüzünden tartıştıysanız kendinize yazık edersiniz, bak yanınızda kimse yokken eşinle beraberdin şimdi iki bebek, bizlerin iki katı stres içindesiniz eşinde daralmıştır belki başbaşa kalıp tekrar sakince konuşun inşallah hallolur sorun neyse...

Canım benim kız ilk denemelerimde ek gıdayı verince mamayı red etti bende anladım ki ek gıdayı biraz fazla vermişim şimdi daha az vermeye çalışıp mamasını ve suyunu daha çok vermeye gayret ediyorum

peki son durum ne canım içiyormu mama ve su ? ben ek gıdayı o kadar çok ta vermedim bi gün bir çeyrek elma suyu veya püresi bigün çok az muz püresi bigün çok az havuç suyu..3 gündür kestim şimdi suyu ve mamayı içiyor...

Su iciremiyordum bende simdi bardakla veriyorum iciyor. Mamayi reddetmiyor ac sa tabi. Memeyi reddediyor benimki uykusu varsa asla yanastiramiyorum mama yiyor ozmnda

aaa nasıl bardakla içiyor bizimki biberondan bile fışkırtıyor nasıl yapıyorsun? ek neler veriyorsun bir günde canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…