Merhabalar,
2-3 gün önce farkeetim oğluşumun dudaklarının iç kısmı beyazlaşmıştı.ama emmekten oldu diye düşünüp üstünde durmadım.Bugün öğlende çok daha fazlaydı.Üst dudak ve alt dudakta da yarıya kadar nerdeyse beyazdı.Doktorunu aradım hemen.Aftmı diye sordu hayır dedim.Parçalı değil bütün olarak beyazlaşma var deyince kan sayımına bakalım kanı düşük olabilir yarın getir dedi.Bakalım yarın götürücem kan sayımı için.Moralim bozuldu.Aranızda bunu yaşayan var mı ?
guzel anneler ve bebisleri hepinizi cok ozledim umarim keyifler yerindedir
biz berbat bir haftasonu gecirdik esimle kavga ettik ben bebeleri alip evden cekip gittim ...
hersey birbirine girdi bakalim bugun insallah donucem evime umarim hersey yoluna girer kizlar dua edin ..
ayy muffincim facede görüp duruyorum bende yapmak için sabırsızlanıyorum
ben de ordan aldım ama hangi sayfaydı unuttum muhtemelen yemek sayfası.sen hangi sayfada gördün peki
Olur arada böyle gerginlikler canım hayırlısıyla barışırsınız,unutulur inşallah. Bebeler sabır bırakmıyor ki birbirimize karşı :)guzel anneler ve bebisleri hepinizi cok ozledim umarim keyifler yerindedir
biz berbat bir haftasonu gecirdik esimle kavga ettik ben bebeleri alip evden cekip gittim ...
hersey birbirine girdi bakalim bugun insallah donucem evime umarim hersey yoluna girer kizlar dua edin ..
Bizim doktorda yok birsey dedi ama Atakan deli gibi kemirmek istiyor elimizi falan kemirince sakinleşiyor yavrum.Kabartısı yoksada etkisileri oluyorBanada dis gibi geliyor cnm ama iki gun once dr gittik dis yok dedi birden mi cikiyor bu dis merak ediyörum
Maşallah hepsi öyle olur inşallahbu arada dişi çıkan var mı bizim alttan iki dişimiz çıktı. Maşallah diyeyim oğlum bize hiç hissettirmedi o kadar ki doktor kontrolunde doktor farketti :)
Geçmiş olsun canım.Telefonla çok saglıklı olmuyor bu teşhisler.Gidince daha güzel sonuc alırsınız.Merhabalar,
2-3 gün önce farkeetim oğluşumun dudaklarının iç kısmı beyazlaşmıştı.ama emmekten oldu diye düşünüp üstünde durmadım.Bugün öğlende çok daha fazlaydı.Üst dudak ve alt dudakta da yarıya kadar nerdeyse beyazdı.Doktorunu aradım hemen.Aftmı diye sordu hayır dedim.Parçalı değil bütün olarak beyazlaşma var deyince kan sayımına bakalım kanı düşük olabilir yarın getir dedi.Bakalım yarın götürücem kan sayımı için.Moralim bozuldu.Aranızda bunu yaşayan var mı ?
devam sütünden mi mayaladın
Ben irmak koyuyorum pirinc de bazen
Banada dis gibi geliyor cnm ama iki gun once dr gittik dis yok dedi birden mi cikiyor bu dis merak ediyörum
Gecmis olsun canim
Benim oglumda mama aliyordu ve 4. Ayda basladik ek gida tattirmalarina . İki cay kasigi ile baslayip bir kahve fincanina ciktik ilk ay sindi cay fincani jadar veriyorum meyve suyu ve yogurtla basladik sonra meyve puresi yogurt corba devsm ediyotuz
canım bende hem süt hem mama veriyorum az az tattırıyorum.rezene demle anne sütünü artırır ben bir sürü şey denedim.en çok işe yarayan rezene-akşam 9 ve geceyarısı 3 te süt sağmak.her fırsatta sağ.ben makineyi bıraktım elle sağmak artırıyor sanki
saol canım largopenle mukotik vermişti bitmemişti vardı az bi kullanayım faydası olcakmı bakalım
canım tam hatırlamıyorum ama ya kadıncada gördüm yada bebeğim bugün ne yese sayfasında
merhaba
az önce eylül anneleri topiğinde paylaştım şimdi de size yazmak istedim benim sütümü arttırmak için kullandığım bitki karışımı
1 paket ısırgan otu
80 gr rezene
30 gr anason
30 gr kimyon
bunların hepsini karıştırsın aktarcı yemeklerden önce çay demler gibi 1 su bardağına 1 tatlı kaşığı koyup üzerine fokur fokur kaynayan su dök ve çay tabağı kapat ağzına demlensin yemek boyunca yemekten hemen sonra süzüp iç yediklerini hemen süte çeviriyor 1 gün sonra bile fark edeceksin arttığını ben çok faydasını gördüm her yemekten sonra içmelisin mutlaka ben yanımda taşıyorum bir yere gidince de içiyorum
kızlar benim hamileyken karnımda upuzuuuuuuuun çizgi olmuştu hala geçmedi göbek deliğimde hala simsiyah geçsin istiyorum artık geçmiyo ya fikriniz varmı ne zaman geçer
kızlar bu arada yokmu aranızda ek gıda verip mamayı suyu red eden yavru..ben napıcam bu durumu ek gıda versem mama su içmiyor ,ek gıda vermesem vermemiş oluyorum
kızlar bu arada yokmu aranızda ek gıda verip mamayı suyu red eden yavru..ben napıcam bu durumu ek gıda versem mama su içmiyor ,ek gıda vermesem vermemiş oluyorum
hangi ilçesiymiş o canım benimde eşim sivaslı da ondan sordum merak ettim
hanımlar ne kadar çok şey yazmışsınız yaa dün akşamdan beri geçmiş okuyorum ben okuyorum siz yazıyorsunuz ben okuyorum siz yazıyorsunuz ben okuyorum siz yazıyorsunuz nihayet son sayfaya ulaştım yaa ama ne alıntı yapabildim ne de doğru düzgün beğene tıklayabildim size yetişebilmek için ne yapacağımı şaşırdım yahu....
öncelikle sırt dikeni konusuna geleyim. kayınvalidem sivaslı ve evlenirken istanbula gelmiş. orda hep bebeklerin sırtını ovarlar çıkarırlarmış hep anlattı durdu hamileyken ama ben yaptırmadım. kıyamam oğluma benim annemler bilmiyor hiç öyle birşey. olsa sizde uyumazdınız dedi. bende kv ye yaptırmadım ama bi kere ben banyonun yarısında başından ayrıınca hemen ovmuş azcık ben gelene kadar bir baktım sırtı kızarmış anne ne yaptın ben yapma demedimmi dedim. zaten bebiş biraz ele avuca gelince tek yıkamaya başladım ama şimdi sizde deneyen var mı acep? çıkarmayı başaranınız ya da?
Bebişimi normal musluk suyuyla kombiden yıkıyorum bende hatta içme suyunu kaynatıp veriyordum ama içmiyordu şimdi direk kaynatmadan ve musluktan veriyorum o da içiyor mamasınıda ondan yapıyorm.
bebeişim sonunda ayağını ağzına götürmeyi başardı kızlar. kaç gündür uğraşıyordu iyice yaklaşmıştı dün ağzına aldıve başparmağını bir güzel ısırdı ve ağlama başladı bende kahkahaya boğuldum. cumartesi günü benim memişi ısırmıştı tabi ben hiç beklemiyordm bi çığlık bastım garibimin ödü patladı başladı ağlamaya susturamadım dünde parmağına dişlerinin izi çıktı bende yaaa bak nasıl oluyormuş bir daha memişimi ısırma diye diye güldüm
bu arada tüm fotoları gördüm annişler hepsi birbirinden güzel maşşalllllaaaaahhh hepsini Allah nazarlardan kazalardan hastalıklardan vs den korusun inşallah aminnnn
Canım benim kız ilk denemelerimde ek gıdayı verince mamayı red etti bende anladım ki ek gıdayı biraz fazla vermişimşimdi daha az vermeye çalışıp mamasını ve suyunu daha çok vermeye gayret ediyorum
Su iciremiyordum bende simdi bardakla veriyorum iciyor. Mamayi reddetmiyor ac sa tabi. Memeyi reddediyor benimki uykusu varsa asla yanastiramiyorum mama yiyor ozmnda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?