Tam başlayınca meyvelere falan bende öyle deneyim olmazsa :)
Aman Allah yardımcın olsun. Ne bitmedi bu misafirlerimiz maşallah
Benimde bebek bitti şimdi yeni ev bahanesi çıktı. Ya bir sorun ne yaptın yerleşebildin mi diyeDün gelmek isteyenler vardı bahane bulduk valla herşey yerleşmedi daha ama onu soran yok ki :)
bizimki de yoğurtta surat büzüştürüyor, bende cam rendede armut püresi yapıp katıyorum tatlı oluyor o zaman yiyor :)
Benim oğlum emiyo ama sütüm çok az canım, yani sadece gece bide arada huysuzlanınca emiyor, kes diyorlar ama kıyamıyorum canımı çok acıtıyo bu durum. Ufaklığı kontrole gitmedim, zaten değer çok düşük çıktı 1000'lerde falan kalp atışı duyuluyormuş, o zamanı beklicem, Nefsime o kadar ağır geliyorki bu bebek, alışmak çok zor, ama şuda varki oğluma daha çok bağlandım, daha çok öpüp kokluyorum onu...
Slm kızlar nasılsınız, misafirleri uğurladım ama mutfak kalkmış kaçıyo.
Oğlum yarı yaşına geldi hala görmeye geliyorlar, bundan sonrakilere diyeyimde bari ufaklık doğunca ikisini bir görmeye gelsinler.
Benim oğlanda bi garip, meyveli yapıyorum yemiyo sade yiyo yoğurdu.
sana özel dua etmek gerek var ya Allah yardımcın olsun kardeşim...
Bende bende isterimmm
Benim oğlum emiyo ama sütüm çok az canım, yani sadece gece bide arada huysuzlanınca emiyor, kes diyorlar ama kıyamıyorum canımı çok acıtıyo bu durum. Ufaklığı kontrole gitmedim, zaten değer çok düşük çıktı 1000'lerde falan kalp atışı duyuluyormuş, o zamanı beklicem, Nefsime o kadar ağır geliyorki bu bebek, alışmak çok zor, ama şuda varki oğluma daha çok bağlandım, daha çok öpüp kokluyorum onu...
Aynen bu ikiz annelerini daha bi özel seviyorum sizler seçilmiş insanlarsınız zaten :)
ben süt sağmıyorum artık ya 9a doğru emzirip işe gidiyorum 12 de geliyorum hemen emziriyorum acıkmıyor herhalde babası duruyor diyor :)
Canım ben 2 ay daha emzirmiştim daha emzirebilirdim ama bulantıdan dolayı yemek yiyemiyordum bide emziğine bayılacak gibi oluyordum bu sebeble kestim emzirmeyi. Senin oğluşta az emiyormuş zaten bence devam edebilir.
Ahh beni en iyi anlayabilecek sensin galiba, ama yaş farkı sanki daha fazla seninkilerin.
Bu durumu atamıyorum bir türlü, annemde oğluma yazık ettiğimi düşünüyo, daha çok üzülüyorum bu defa
Ahh beni en iyi anlayabilecek sensin galiba, ama yaş farkı sanki daha fazla seninkilerin.
Bu durumu atamıyorum bir türlü, annemde oğluma yazık ettiğimi düşünüyo, daha çok üzülüyorum bu defa
günaydınnn kızlarr ay yine geldik işe çok işim war başlasam biryerden diyorum ama üşeniyorum yaa
Cnmbenim annen henüz alisamadigi icin böyle diyordur.bence sen dert etme moralini bozma güç topla daha dogmasına nerden baksan 8 ay o vakte oğlun büyüyüp yürüyecek bizler gibi yemek yemeye başlayacak 6 ayı atlattirsan gerisi problem değil anne sevgisi bölünsede tükenmez bence tam aksi çoğalır hem sen demissin daha cok üstüne düşüyorum diye bak şimdiden aranizdaki bağ güçlenmiş..Ahh beni en iyi anlayabilecek sensin galiba, ama yaş farkı sanki daha fazla seninkilerin.
Ben de birazdan gidicem, bugün 9 da gidebildiğim tek gün, diğer günler 7:30'da başlıyor derslerim :)
Bu arada günaydın demeyi unutmusum direk dalmısim lafaCok ayıp bana cok )
Gunaydin guzel anneler tatli minnoslar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?