2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aman yaa aradan şuda çıksın buda çıksın diye alıyoruz ama sonu gelmiyo. Gerçi ben doğudayım, yalnız kalmamak bi yandan güzel ama misafir zor yaa...

bizimki de yoğurtta surat büzüştürüyor, bende cam rendede armut püresi yapıp katıyorum tatlı oluyor o zaman yiyor :)

aa yi olur aslında doğal meyveli yoğur ben biraz daha sabretcem yaa 6 ayı doldurmak istiyorumsütüm fazla fazla yetiyo çok şükür.. tek tük veriyom sadece aklıma ne gelirse bugün bişey vermedim mesela

kesme bence ya faydası olmaz filan diyolar doğru dğilmiş onlar kesilmezse 9 aya kadar emzirebilirmişsin.. yine sen bilirsin ama emzirmek çok farklı bi bağ zaten seni paylaşıcak 8-9 ay sonra bari o yönden doygunluk yaşasın biraz.. Allah kaldıramıycağı yük vermezmiş kimseye demekki bu kadar kişi arasından sen kldırabilecek kişisin sakın kendini salma daha önce de demiştim artık sen 3 canlızın canım benim

sana özel dua etmek gerek var ya Allah yardımcın olsun kardeşim...

Bende bende isterimmm

Aynen bu ikiz annelerini daha bi özel seviyorum sizler seçilmiş insanlarsınız zaten :)

ben süt sağmıyorum artık ya 9a doğru emzirip işe gidiyorum 12 de geliyorum hemen emziriyorum acıkmıyor herhalde babası duruyor diyor :)

Canım ben 2 ay daha emzirmiştim daha emzirebilirdim ama bulantıdan dolayı yemek yiyemiyordum bide emziğine bayılacak gibi oluyordum bu sebeble kestim emzirmeyi. Senin oğluşta az emiyormuş zaten bence devam edebilir.

Sagol canim gece gece motivasyon tavan yapti.valla beyzadeler emmiyo dogru duzgun.hemen acikiyor sagip vermezsem .daha cok mama vermek zorunda kaliyorum.esim ver gitsin mamayi ugrasma diyor ama yirtiniyorum iste

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var!!!

Kızım sadece anne sütüyle besleniyor, biberon almıyor. Önümüzdeki haftadan itibaren hafta içi üç gün öğlene kadar babasıyla birlikte kalacak. O yüzden biberona alıştırmaya çalışıyorum ama pek sevmedi. Ne yapmalıyım? Fikirlerinize ihtiyacım var...

Canım ben 2 ay daha emzirmiştim daha emzirebilirdim ama bulantıdan dolayı yemek yiyemiyordum bide emziğine bayılacak gibi oluyordum bu sebeble kestim emzirmeyi. Senin oğluşta az emiyormuş zaten bence devam edebilir.

Ahh beni en iyi anlayabilecek sensin galiba, ama yaş farkı sanki daha fazla seninkilerin.
Bu durumu atamıyorum bir türlü, annemde oğluma yazık ettiğimi düşünüyo, daha çok üzülüyorum bu defa

Ahh beni en iyi anlayabilecek sensin galiba, ama yaş farkı sanki daha fazla seninkilerin.
Bu durumu atamıyorum bir türlü, annemde oğluma yazık ettiğimi düşünüyo, daha çok üzülüyorum bu defa

Neden öyle düşünüyor ki. annesin sen 1 evlada da yeter yüreğin 5 evlada da. Lütfen böyle üzme kendini. Evet bir süre daha geç olsaydı daha iyiydi ama olmuş bir kere. Bence iyi yönlerini düşünerek kendini motive etmeye çalış, haksızlık ettiğini düşündükçe düşüncen derinleşir, bu sefer yeni bebekle bağ kuramazsın. Onun da bir suçu yok ki kuzunun.

Annesini hiç ememeyen bebekler var. Benim ilk oğlum 6 ay emdi sonra mamayla büyüdü, evet başka bebek yoktu ama olmadı, ememedi. Maşallah gayet sağlıklı bir çocuk, bana da olması gereken kadar düşkündür. Zaten yapış yapış bir anne çocuk ilişkisi de çok sağlıklı değil.

Belki sonra istemeyecektiniz başka çocuk zor gelecekti. Bize 10 sene zor geldi ikinci çocuk fikri sonra surprizz bu yavru çıktı geldi, ki senin durumuna benzer bir şekilde hamile kaldım ben de. Şimdi istememekle ne büyük hata yaptığımızı anlıyoruz. Her şeyde var bir hayır canım benim. Hep hayır tarafını düşün ki hayır olsun.

günaydınnn kızlarr ay yine geldik işe çok işim war başlasam biryerden diyorum ama üşeniyorum yaa

olurmu öyle şey 2. bebeğin suçu ne unutma karnında herseyden etkileniyor Allah sana bir hediye wermiş belkide minicik bir kız çocuğu

Cnmbenim annen henüz alisamadigi icin böyle diyordur.bence sen dert etme moralini bozma güç topla daha dogmasına nerden baksan 8 ay o vakte oğlun büyüyüp yürüyecek bizler gibi yemek yemeye başlayacak 6 ayı atlattirsan gerisi problem değil anne sevgisi bölünsede tükenmez bence tam aksi çoğalır hem sen demissin daha cok üstüne düşüyorum diye bak şimdiden aranizdaki bağ güçlenmiş..
bende ikinci cocuğu 3 yıl sonra istiyorum ama oldu diyelim asla aldırmam üstelik ne sıkıntılar atlattım ona rağmen dusun yani..verdiyse allahım vardır bı hikmeti ne guzel şanslı anmesin mevlam seni layık gördü ikiz anneleri gibisin ama onlardan daha şanslısın en azından biri büyüyecek sonra diger minnos gelecek.mevlam ne verirse hayırlısını verir onunda alacağı nefes bu zamanaymis hamileliğin guzel gecer insallah canım vicdan azabı yapma kendine olurmu olgusun hissetmesin etrafa kulak tıka tadını çıkarmaya calis

Ben de birazdan gidicem, bugün 9 da gidebildiğim tek gün, diğer günler 7:30'da başlıyor derslerim :)

tadını çıkar ozaman kuzucuk ne yapıyor uyuyormu.. 7.30 mu ayy oda kötü bende 4 gün çalışıyorum 3 gün ewdeyim dün bitti bugünle beraber kaldı 3 gün

biz takım tutmuyoruz ama dayısı fanatik izmirden gelirken kızıma hediye getirmiş banyodan sonrada hemen giydirmiş anneannesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…