ayy canım Allah yardımcın olsun hangisi hayırlısı ise o olsun ne diyelim iyice düşün ölç tart siz daha ii bilirsiniz eşinle ortak bir karar wer bizim adanada fiyatlar 750 900 arası
canım cok sevındım kocişle barısmanıza
cok zor oluyor bızde bazen ustuste kususuyoruz bazende cook mutlu bır cekırdek aıleyız.
bız genelde oğlusun bakımı konusunda tartısıyoruz.ben ona kızıyorum sessız ol zor uyudu..yavas ol...kapıyı cek...falan.ama farkında degılım o yorgunlukla soyluyorum sonra alınıyor.konusmuyoruzbuyuyor mesele.neyse allah herkesın yuvasına huzur versın
bugun de iriss yok kızlar hayırdır.ıyıdırler ınsallah
slm kızlar oğlum uyutmadı bizde uyandık.
Senaysencim yengördüm şaşırdım yaa, ama önemli olan düzelmiş olması.
Hemde küstükten sonra barışmanın ayrı bir yeri oluyo :) Rabbim kimselerin yuvasına huzursuzluk vermesin.
Kızlar bakıcılar çokmu alıyor piyasamı öyle, bu ne yaa.
Bizim bir arkadaş üçüzler için 1250 veriyor, sskda yok.
canım cok sevındım kocişle barısmanıza
cok zor oluyor bızde bazen ustuste kususuyoruz bazende cook mutlu bır cekırdek aıleyız.
bız genelde oğlusun bakımı konusunda tartısıyoruz.ben ona kızıyorum sessız ol zor uyudu..yavas ol...kapıyı cek...falan.ama farkında degılım o yorgunlukla soyluyorum sonra alınıyor.konusmuyoruzbuyuyor mesele.neyse allah herkesın yuvasına huzur versın
bugun de iriss yok kızlar hayırdır.ıyıdırler ınsallah
slm kızlar oğlum uyutmadı bizde uyandık.
Senaysencim yengördüm şaşırdım yaa, ama önemli olan düzelmiş olması.
Hemde küstükten sonra barışmanın ayrı bir yeri oluyo :) Rabbim kimselerin yuvasına huzursuzluk vermesin.
Kızlar bakıcılar çokmu alıyor piyasamı öyle, bu ne yaa.
Bizim bir arkadaş üçüzler için 1250 veriyor, sskda yok.
valla istanbul piyasası böyle canım, gerçi semte göre de değişiyor fiyatlar. ama senin arkadaşın üçüzlere baktırıyormuş, ben nerdeyse aynı fiyata tek bebeğe baktırıyorum
aynen canim allah herkesin yuvasina agiz tadi versin
evet ya nerde ki :44::44:
amin camin
senin ufakliklar nasil ? alisabildin mi hamislige ?
yok kız benımkı cok ıyıdır maasallah dıyeyımdeanne kız gıbıyız...ama o lohusalık donemını hatırlamak ıstemıyorum herkes gıbı akıl vermeler aman soyle aman boyle....hafızamdan sılmek ıstıyorum.
gobek ustu gectı gobek altı kaldı:26:
bızede mukotık verdı.muayne esnasında oksurdugu ıcın.normalde cok sukur yok oksurugu ben de vermedım.umarım gerek kalmaz.balgamı kusarak atmasını saglayan surup hangısı canım
ayy bazen ınsanlar ne kadar bencıl oluyorlar ya sırf gezmek eglenmek ıcın bana oturmaya bebek gormeye gelenler oldugunu dusunuorum.cok sınır oluyorum.aynı anda cay servısı yap bebek kucakta arada emzır hangısını yapacaksam.cok kızdım onlaracok da dolmusum
gozler cook tatlı boylemı kaldı gozlerı.bızımkıde degısmedı yesıl gıbı ama bakalım.bu arada cıroz gıbı durmuyor resımde maasallah
oyyy gecmıs olsun kuzuya.cok sevındım cnım.ev konusunda cok haklısın cocuklu olunca cook zor oluyor.kendı ailenın yanında bıle bazen oyle hıssedıyor ınsan
ayyy bunlar cok tatlılar cıpskolam
boyle bı kreş goruntusu var sankı...yaramaz bıdıklar
oğlum iyi ama diğerini bilmiyorum hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi...
hamilemisiinnnnn
benim kızımda hasta yaageçmiş olsuun minnoşaa
yerim ben sizi koccaman bir masallah sizee
anneyi cok uzmek yok
yok kız benımkı cok ıyıdır maasallah dıyeyımdeanne kız gıbıyız...ama o lohusalık donemını hatırlamak ıstemıyorum herkes gıbı akıl vermeler aman soyle aman boyle....hafızamdan sılmek ıstıyorum.
gobek ustu gectı gobek altı kaldı:26:
bızede mukotık verdı.muayne esnasında oksurdugu ıcın.normalde cok sukur yok oksurugu ben de vermedım.umarım gerek kalmaz.balgamı kusarak atmasını saglayan surup hangısı canım
ayy bazen ınsanlar ne kadar bencıl oluyorlar ya sırf gezmek eglenmek ıcın bana oturmaya bebek gormeye gelenler oldugunu dusunuorum.cok sınır oluyorum.aynı anda cay servısı yap bebek kucakta arada emzır hangısını yapacaksam.cok kızdım onlaracok da dolmusum
gozler cook tatlı boylemı kaldı gozlerı.bızımkıde degısmedı yesıl gıbı ama bakalım.bu arada cıroz gıbı durmuyor resımde maasallah
oyyy gecmıs olsun kuzuya.cok sevındım cnım.ev konusunda cok haklısın cocuklu olunca cook zor oluyor.kendı ailenın yanında bıle bazen oyle hıssedıyor ınsan
ayyy bunlar cok tatlılar cıpskolam
boyle bı kreş goruntusu var sankı...yaramaz bıdıklar
hamilemisiinnnnn
benim kızımda hasta yaageçmiş olsuun minnoşaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?