2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım cok sevındım kocişle barısmanıza
cok zor oluyor bızde bazen ustuste kususuyoruz bazende cook mutlu bır cekırdek aıleyız.
bız genelde oğlusun bakımı konusunda tartısıyoruz.ben ona kızıyorum sessız ol zor uyudu..yavas ol...kapıyı cek...falan.ama farkında degılım o yorgunlukla soyluyorum sonra alınıyor.konusmuyoruzbuyuyor mesele.neyse allah herkesın yuvasına huzur versın

ayy canım Allah yardımcın olsun hangisi hayırlısı ise o olsun ne diyelim iyice düşün ölç tart siz daha ii bilirsiniz eşinle ortak bir karar wer bizim adanada fiyatlar 750 900 arası

benim eşim pek tutumlu değildir, bir de hiç duygusal değildir. ona göre kız iyi bakıyor ya başka birini bulmaya uğraşacağımıza verelim parayı gitsin diyor ama bize ne kadar para kalacak hiç hesap etmiyor. adanada iyiymiş fiyatlar, zaten hep bu istanbul piyasası yüzünden çektiğimiz hayırlısı diyorum artık ben de.. öğlen emzirmeye gittiğimde sorucam kararın nedir diye, sonra da bişey demeden dönücem işe, akşama kadar düşünme payım olsun son kararı vermeden..

slm kızlar oğlum uyutmadı bizde uyandık.

Senaysencim yengördüm şaşırdım yaa, ama önemli olan düzelmiş olması.
Hemde küstükten sonra barışmanın ayrı bir yeri oluyo :) Rabbim kimselerin yuvasına huzursuzluk vermesin.

Kızlar bakıcılar çokmu alıyor piyasamı öyle, bu ne yaa.
Bizim bir arkadaş üçüzler için 1250 veriyor, sskda yok.

ayy o konu bizde de var, hele ilk zamanlar daha da fenaydı, eşim resmen lohusa depresyonuna girmişti yok sen bana hep yüksek sesle söylüyorsun bebekle ilgili şeyleri, yok ben de onun iyiliğini düşünüyorum, yok bu kız neden bende uyumuyor falan. hala da sana bi farklı gülüyor sanki diye kapris yapıyor kendi bunalımım, evdeki kalabalık,her kafadan bir ses, emzirme sıkıntılarının üstüne bi de kocamın tripleriyle uğraştım durdum ama şimdi iyiyiz çok şükür

bugun de iriss yok kızlar hayırdır.ıyıdırler ınsallah

ya evet irisi ben de merak ettim, aşıları da yarındı ama.. belki işleri yoğundur kimbilir:44:

valla istanbul piyasası böyle canım, gerçi semte göre de değişiyor fiyatlar. ama senin arkadaşın üçüzlere baktırıyormuş, ben nerdeyse aynı fiyata tek bebeğe baktırıyorum

aynen canim allah herkesin yuvasina agiz tadi versin

evet ya nerde ki :44::44:
bugun de iriss yok kızlar hayırdır.ıyıdırler ınsallah

amin camin
senin ufakliklar nasil ? alisabildin mi hamislige ?

valla istanbul piyasası böyle canım, gerçi semte göre de değişiyor fiyatlar. ama senin arkadaşın üçüzlere baktırıyormuş, ben nerdeyse aynı fiyata tek bebeğe baktırıyorum

orasıda antalya tabi, ığdırda ise bir arkadaş 400e bakıyor, ığdır çok uygun ama kaliteli bakıcı bulmak çok zor.

ewet canım babasının gözü yeşil şimdilik bizim kızn da öyle bakalım değişecekmi dr 1 yasına kadar değişebilir dedi sordum merak ettimde:) çok yaından die öyle gözüküyor canım malesef yaa..

yerim ben sizi koccaman bir masallah sizee
anneyi cok uzmek yok

saol canım aksama kadar kuduruyoruz ev bebek dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…