2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin sabah emzirirsin oglene kadar ddiyorsun cok uzun bir zaman degil sen gelene kadar belki acikmaz aciksada esin biberonla kasikla verip oyalar olmazmi

canım, ara ara hepimiz tartışıyoruz, diğer arkadaşların dediği gibi bebekten sonra özellikle de bebekle ilgili konularda daha çok tartışıyoruz ama artık daha da farklı bir bağımız var eşlerimizle. o yüzden düzelir mutlaka üzülme. dualarımız seninle

işte çok büyük bi çelişki bu. bende de benzer duygular oluyor. işe geldiğimde bazen kendimi daha iyi hissediyorum, farklı bir ortamda da var olmak, işe yaramak, kafa dağıtmak iyi geliyor, sonra böyle düşündüğüm için üzülüyorum:26:kızıma haksızlık ediyor gibi hissediyorum. eve koşa koşa gidiyorum her akşam o ayrı tabi

muffincim bunlar harka görünüyor:125: şu biberin içinde yağda yumurtayı bebeleri beklemeden kendimiz için bile yapabiliriz bayıldım. bulduğun sayfayı paylaşır mısın?

yaa şu diş için olan jeli ben de merak ediyorum, bizim kız delirdi artık çıkamadı bi türlü dişler, dün baktım alt damağının ön tarafı sertleşmiş, yakındır pirinçleri görmemiz

medelanın calma diye bir biberonu var, biz onu kullanıyoruz, anne memesine en çok benzeyen biberon, hem memeyi de reddetmiyor biberona alışıp. tavsiye ederim, biraz pahalı ama işe yarıyor.

Eki Görüntüle 612747

biz takım tutmuyoruz ama dayısı fanatik izmirden gelirken kızıma hediye getirmiş banyodan sonrada hemen giydirmiş anneannesi

maşallah yavru aslana banyolu banyolu da mis gibi yatıyor güzellik

yaa kızlar daha önce bakıcımızın ssk olayını anlatmıştım ya size. ben blöf yaptığını düşünüyordum ama dün yine geldi ben ayrılıcam diye. illa ssk istiyor ve maaşından çok az miktarda keserek yapmamızı istiyor, bu da bizim ekstra 250 tl vermemiz anlamına geliyor. ki şu an bu bizi çok zorlar. ben dün akşam işten ayrılmasının onun için iyi olmayacağını tekrar düşünmesini söyledim bakalım bugün ne diycek. yeni birini nasıl bulurum, bulduğum kişiyle bir arada durmadan nasıl emanet ederim bilmiyorum. dün gece hiç uyumadım düşünmekten. annem gelir yanında dururum yeni bakıcının diyor ama sabahın köründe gelemeyeceğine göre benim en az 2 saat onları yanlız bırakmam gerekecek. bunları düşününce, şu anki bakıcının hem kızımı sevdiği ve iyi baktığı hem de ev işlerini iyi yaptığını da düşününce acaba şartları zorlayıp yapsam mı sigortasını düyorum ama o da içime sinmiyor, daha 2 ay oldu gireli oturup para konuşuyoruz, bir de ssk yaparsam ipleri onun eline vermiş olucam gibi geliyor. bir akıl verin nolur? bazen diyorum basayım istifamı oturup bakıyım çocuğuma.. offf:100:

bu arada dün iyi bir şey de oldu, kızım dönmeye başladı ve ayaklarını tutmaya.:81: ne zaman ayaklarını farkedecek diyordum, dün yatarken tutmaya başladıi dönmesini de kolaylaştırdı sanırım bu :111:

çok zor bir durum kötü olmus.. istifa olayından baslayalım o kadar okuduk ettik bir işe baslaık şimdi istifa etmek biraz yanlış gibi geliyor hem maddi hem manewi olarak destek sağlıyor çalışmak.. bakıcı kızına iyi bakıyor olabilir çok çok da ii olabilir ama şimdiden böyle yaparsa ilerde neler yapacak diye düşünmeden edemiyor insan 2 ayda hemen sgk diye tutturması çalışdığım için genellikle arkadaslarımda çalışan iyi kötü birçok olay duyuyoruz bakıcılarla ilgili.. mesela bir arkadasım ağlıyordu geçenlerde ne oldu dedim kızı 6 yasında 6 senedir aynı bakıcı bakıyor.. her dediğine ewet diye diye ipleri iyice eline warmıs bakıcı kadın arkadasım ewe gidince bağırıyormus ewi yeni sildim tepeleme işde kızı uyuttum elleme falan sanki ben bakıcıyımda o ewin hanımı gibi die ağlıyordu çıkar işden dedim suratıma baktı ben bunu neden düşünemedim die okadar benimsemişlerki duurmu düşün artık.. canım ii düşün taşın belki daha iyisini bulursun bu kadın biraz fazla istekkar gibi geldi

günaydın herkese,

yorucu bir haftasonundan sonra kahvemi alıp "kendi evimde" keyif yapmak ne güzelmiş- kısaca özet geçeyim.

evde hafif bi esinti seziyordum ben, eşim de gitti bi usta getirdi, tüm haftasonumuza mal oldu, tüm pimapenler değişti. biz de sığındık eş dost arkadaş evlerine kızımla. yahu ne zormuş bütün gün kotla, artı sürekli diken üstündesin başkasının evinde. çok yakın arkadaşlarıma gitmek istemedim, malum çalışıyorlar bi haftasonları var diye ama inanın insanın kendi evi gibisi yokmuş

kızımın gözünü sormuşsunuz, teşekkürler. doktora gittiğime pişman oldum. ihmal etmeyeyim hemen gideyim dedim ama beklesem de olurmuş, şimdi geçti çok şükür birşey yokmuş hatta doktor niye getirdiniz ki gibi bi muameleyle itinayla kapısından geçirdi bizi

dün de malum o kadar işlemden sonra yardımcımız evdeydi tüm gün. yorgunluktan da insan ölmez diyerekten tekrar merhaba diyor, kucağınıza salıyorum kendimiii :103:

Kendini koy bakicinin yerine ssk istemezmisin? Hepimiz isteriz. Calisan hanimlar ssk niz iptal yapmiyoruz deseler nolur. Bence durumun varsa yap tabiki

Kendini koy bakicinin yerine ssk istemezmisin? Hepimiz isteriz. Calisan hanimlar ssk niz iptal yapmiyoruz deseler nolur. Bence durumun varsa yap tabiki

ssk istemekte haklı tabi, gerçi emeklilik için değil kredi almak için istiyor. benim kızdığım nokta bunu işe girerken sormama rağmen söylememiş olması, daha üzerinden 2 ay geçti ve hemen sözünden caydı. eğer başta söylemiş olsaydı ücretini ona göre konuşurduk, kendisine güvendiğimizi hissettiği an istedi sskyı. bir de zaten şu an 1200 tl veriyoruz, sigorta yapınca (kredi alması için bordrolu olması gerekiyor, isteğe bağlı sigorta da yetmiyor) vergi dahil 450 tl daha ödememiz gerekiyor. 1000 artı sigorta istiyor. ben de ancak 900 artı sigorta yapabiliriz dedim. durumumuz da bu kadar iyi değil yani sonuçta maaşla çalışan ay sonunu getirmeye çalışan insanlarız..

gunaydin guzel anneler ve bebikleri

kizlar iyiki varsiniz hepinize iyi dilekleriniz ve dualariniz icin cok tesekkur ederim
ya aslinda biz oyle cok kavga eden bir cift degiliz hatta sesimizi bile yukseltmeyiz cekip gitmek de yoktur amaa
o gun iki bebe gece kudurdu gece uyumadiklari icin gunduz de kudurmaya devam ettiler
sonra bunlar ciyak ciyakken esim de ben sikildim gibi bir laf etti
ee uykusuz olan ben bir guzel bu lafi kendi ustume alindim o da sagolsun tipik yengec erkegi
aciklama geregi duymadi kendi lafini bir guzel patladik mi
ben ha babam benden nasil sikilir diye dusunuyorum :2:
neyse iki gun sakinlestik sonra anladik ki
esimin sikildigi kendi anasiyla babasiymis
gecen de yazmistim eve haftasonu biri geliyor biri gidiyor diye
hic bize sormuyorlar musaitmisiniz bir geliyorlar oturuyorlar 7 - 8 saat
dun esimle konusunca dediki ya haftasonlari bebeleri alip evden cikip gidelim
ozleyene goturururz ama en azindan canimiz istediginde kalkariz
ee benim zaten canima minnet opustuk koklastik baristik

bu bebeler insanda sabir falan birakmiyinca boyle seyler de oluyormus aman diim kizlar biz yasadik siz hiccc yasamayin

Hayirdir insallah canim. Uzuldum. İnsallah sorununuzu halledersiniz. Cocuk olunca sorunlari cabuk buyutuyoruz insallahda cabucak cozersinix

üzüldüm senin için cnm. konu bebeklerden dolayı ise sudan sebeplerden bile kavga oluyo.inşallah çok büyümeden tekrar düzelir aranız.bu erkeklerde hiç anlayışlı degiller.

caanım arada oluyor bizlerde de gerginlik.allah size sabır versin 2 bebek daha da yorucu ve gerici sabret canım eşinle barışınnn.kaynana neden olduysa erkekler annelerine laf ettirmez deneme sakın.

Olur arada böyle gerginlikler canım hayırlısıyla barışırsınız,unutulur inşallah. Bebeler sabır bırakmıyor ki birbirimize karşı :)

Canim benim uzulme sartlar cok zor hersey cok zor bence kavga etmeniz cok normal merak etme gececek seni cok iyi anliyorum

senaysen inşallah bir an önce düzelir aranız Allah yardımcınız olsun üzme kendini olurmu yavrulara da yansıyor

canım benim hayırdır? inşallah en kısa zamanda barışırsınız evden gitmişsindir ama aklın ondadır onunki de sende..

senaysenim, daha yeni okudum durumu neredesin şimdi, durum düzeldi de lütfen

1200 mü weriyorsunuz sasırdm walla benim eşim bankacı kendisi şef normal memur olanlar 800 artı sigorta yani 4 yıllık ünw mezunular sabah 9 aksam 8 8.30 falan.. ya canım iyi düşün tasın sgk tabi herkes ister ama bakıcılık yaparken sigorta yapılmayacağını biliyorlar şöyle diyebilirsin 1200 tl ye anlaşdık senle ille sigorta istiyorsan werdiğimz paranın içinden sen yaptır de.. sorması ayıp sen ne kadar maaş alıyorsunki şundan dolay diyorum aldığın bütün maaş bakıcıya gidecek sana 200 300 kalacaksa çalışdığına değmez bebişine sen bakarsın daha ii

yerim ben sizi koccaman bir masallah sizee
anneyi cok uzmek yok

senaysen abaa senden gıduk aytık annem bıze 1 yumurta sarısı yıdırıyor yuppı cnm usttekı cok sakındı sımdı fıldır sıldır donuyo alttakıde cok sakınlaestı senınkılerde huy degıstırdılermı? Bu arada dun yazmıstım ama gormedın sanırım umarım aranızı duzelltırsının hıc bır seye deymez aslında bılıyrmusun esınde haklı ınsan kafa dınlemek ıstıyor hafta sonu evınde bıde hızmet edıyosun dımı ıkı bebeyle cook zorr anlıyorum

Eki Görüntüle 612789 teyzeleyy gunaydınn ben cokk yayamazz oduumm Eki Görüntüle 612797 oleyy atık kendımı kadıyabılıyom

maşallah size hiç de benzemiyorlar birbirlerine dimi? ikisi de ayrı ayrı tatlı

canım anlaştığımız paradan yapmamıza razı değil. 900 artı sigorta dedim, bu durumda bize 1350ye mal oluyor, onu bile kabul etmedi. benim maaşım iyi çok şükür ama dediğin gibi ün. mezunları o parayı alamıyor, işte insan canını emanet edince yüz buluyorlar. bir görsen aslında çok da düzgün bir kız ama iş maddiyata gelince özellikle de istanbulda herkesin gözü çok açık

çok sewindim barısmanıza ahh su aileler walla insanı çıldırtıyorlar hiç demiyorlar bunlarında ihtiyaçları war die mesela kv bizde kalıyor gece arada wc ye kalkıyor bir bakıyorum bizim odada kıza bakmaya gelmiş sinir oluyorum ama ne yapıcaksın katlanıyoruz mecbur

kizlar iyiki varsiniz hepinize iyi dilekleriniz ve dualariniz icin cok tesekkur ederim
ya aslinda biz oyle cok kavga eden bir cift degiliz hatta sesimizi bile yukseltmeyiz cekip gitmek de yoktur amaa
o gun iki bebe gece kudurdu gece uyumadiklari icin gunduz de kudurmaya devam ettiler
sonra bunlar ciyak ciyakken esim de ben sikildim gibi bir laf etti
ee uykusuz olan ben bir guzel bu lafi kendi ustume alindim o da sagolsun tipik yengec erkegi
aciklama geregi duymadi kendi lafini bir guzel patladik mi
ben ha babam benden nasil sikilir diye dusunuyorum :2:
neyse iki gun sakinlestik sonra anladik ki
esimin sikildigi kendi anasiyla babasiymis
gecen de yazmistim eve haftasonu biri geliyor biri gidiyor diye
hic bize sormuyorlar musaitmisiniz bir geliyorlar oturuyorlar 7 - 8 saat
dun esimle konusunca dediki ya haftasonlari bebeleri alip evden cikip gidelim
ozleyene goturururz ama en azindan canimiz istediginde kalkariz
ee benim zaten canima minnet opustuk koklastik baristik

bu bebeler insanda sabir falan birakmiyinca boyle seyler de oluyormus aman diim kizlar biz yasadik siz hiccc yasamayin [/QUOTE]

ayy canım Allah yardımcın olsun hangisi hayırlısı ise o olsun ne diyelim iyice düşün ölç tart siz daha ii bilirsiniz eşinle ortak bir karar wer bizim adanada fiyatlar 750 900 arası

Kayınvalide ve iyi vakit geçirme ,ikisini aynı cümlede bile zor kullandım :111::111::111:
yok kız benımkı cok ıyıdır maasallah dıyeyımdeanne kız gıbıyız...ama o lohusalık donemını hatırlamak ıstemıyorum herkes gıbı akıl vermeler aman soyle aman boyle....hafızamdan sılmek ıstıyorum.
kızlar benim hamileyken karnımda upuzuuuuuuuun çizgi olmuştu hala geçmedi göbek deliğimde hala simsiyah geçsin istiyorum artık geçmiyo ya fikriniz varmı ne zaman geçer
gobek ustu gectı gobek altı kaldı:26:

saol canım largopenle mukotik vermişti bitmemişti vardı az bi kullanayım faydası olcakmı bakalım
bızede mukotık verdı.muayne esnasında oksurdugu ıcın.normalde cok sukur yok oksurugu ben de vermedım.umarım gerek kalmaz.balgamı kusarak atmasını saglayan surup hangısı canım
ayy bazen ınsanlar ne kadar bencıl oluyorlar ya sırf gezmek eglenmek ıcın bana oturmaya bebek gormeye gelenler oldugunu dusunuorum.cok sınır oluyorum.aynı anda cay servısı yap bebek kucakta arada emzır hangısını yapacaksam.cok kızdım onlaracok da dolmusum
Eki Görüntüle 612747

biz takım tutmuyoruz ama dayısı fanatik izmirden gelirken kızıma hediye getirmiş banyodan sonrada hemen giydirmiş anneannesi
gozler cook tatlı boylemı kaldı gozlerı.bızımkıde degısmedı yesıl gıbı ama bakalım.bu arada cıroz gıbı durmuyor resımde maasallah
oyyy gecmıs olsun kuzuya.cok sevındım cnım.ev konusunda cok haklısın cocuklu olunca cook zor oluyor.kendı ailenın yanında bıle bazen oyle hıssedıyor ınsan
Eki Görüntüle 612789 teyzeleyy gunaydınn ben cokk yayamazz oduumm Eki Görüntüle 612797 oleyy atık kendımı kadıyabılıyom
ayyy bunlar cok tatlılar cıpskolam
boyle bı kreş goruntusu var sankı...yaramaz bıdıklar

Son düzenleme:
ohh afiyet olsunn
degistiriyorlar walla kizim oglani yoldan cikardi o da bagiriyor artik
canim sagol aramiz duzeldi meger esimin sikildigi ben degil kendi anasiyla babasiymis
dedigin gibi bebe olunca insan ister istemez birbirine sardiriyor

dogru diyorsun canim benim annemler aramadan gelmez gelirse de kesin bir sebebi vardir alisveris yapmislardir birakir 1 saat icinde kalkar giderler
ama bunlar yok sabah 11 de gel aksam 7 ye kadar ee ikimiz de calisiyoruz bir haftasonumuz var ailece
senin kv ye de masallah yahu evli ciftin odasina dan diye girilir mi
[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…