Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var!!!
Kızım sadece anne sütüyle besleniyor, biberon almıyor. Önümüzdeki haftadan itibaren hafta içi üç gün öğlene kadar babasıyla birlikte kalacak. O yüzden biberona alıştırmaya çalışıyorum ama pek sevmedi. Ne yapmalıyım? Fikirlerinize ihtiyacım var...
guzel anneler ve bebisleri hepinizi cok ozledim umarim keyifler yerindedir
biz berbat bir haftasonu gecirdik esimle kavga ettik ben bebeleri alip evden cekip gittim ...
hersey birbirine girdi bakalim bugun insallah donucem evime umarim hersey yoluna girer kizlar dua edin ..
Merhabalar herkeseee , iyi haftalar olsun hepimizeee
Daha geçmişe bakamadım o yüzden inşallah iyisinizdir , bu gün bilgisayar kursuna başladım bebeğimi 4 saat annemle evde bırakıyorumçok özledim onu , ilk defa bu kadar ayrı kaldık kızımla .. Çalışan anneler size sesleniyorum allah kolaylık versin çok zormuş ben daha bu gün salya sümük oldum kızıma kavuşunca :2:
Fakat itiraf etmek gerekirse evden ilk defa bu kadar uzak kalınca iyi hissettim biraz
ay acıktım valla.tahıl bağırsaklara da iyi gelir sanırım lifli ya.bal alerji yapmıyor mu sanki 8 aylık içindi o ballı kaşık maması.anlamadım valla.1 yaşa kadar vermeyin diyorlardı.hadi hayırlısı az büyüsün ben bunlardan yapcam
Eki Görüntüle 612238 Eki Görüntüle 612239 Eki Görüntüle 612240 Eki Görüntüle 612241 Eki Görüntüle 612242 Eki Görüntüle 612243 Eki Görüntüle 612244 Eki Görüntüle 612245
meraba güzel hanımlarnasılsınız öğleden beri şöyle bir geçmiş yaptım da çok okuyamadm uyanır simdi bizimki malum babadan hayır yok öğleden sonra işyerinde inanılmaz yoğundum katılamadım aranıza neler yaptınız bakim 4 gibi de çıkdım işden kızımın dr kontrolü wardı strese girmişdim 5. ay kontrolümüzüde atlattık çok şükür kısaca anlatayım.. bizim kız kilo almadığı için dr bir sürü tahlil yapmısdı çok sükür hormon testi falan temiz çıkdı çirozluğu genetik galiba dedi 5.200 62 cm di en son 5.500 63 cm olmus dr 1 ayda ilk defa bu kadar kilo aldı ek besinler işe yaramıs dedi sewindim bende tabi.. biraz kansızmıs demir ilacının dozunu arttırdı.. 7 8 aylık olduğunda bir daha bakarız dedi.. gelişimi gayet yerinde dedi diş çıkarma ewresi başlar artık dedi ama ben ilaç yada jel werecekmisiniz demeyi unuttum:18: aşılarını konusduk 6 ayda rota asımızın sonuncusunu olacakmısız bu kadar tabi bizim kız dr görünce bastı yaygarayı sanırım artık tanıyor birde ne kadar soğuk olursa olsun haftada en az 3 kere yıkıyacaksın dedi kulağı we burnu tıkanmıs sebebi az banyo yapması dedi.. şimdilik bu kadar kalkıp kız uyumus iken ewi toplasam ii olacak
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var!!!
Kızım sadece anne sütüyle besleniyor, biberon almıyor. Önümüzdeki haftadan itibaren hafta içi üç gün öğlene kadar babasıyla birlikte kalacak. O yüzden biberona alıştırmaya çalışıyorum ama pek sevmedi. Ne yapmalıyım? Fikirlerinize ihtiyacım var...
Eki Görüntüle 612747
biz takım tutmuyoruz ama dayısı fanatik izmirden gelirken kızıma hediye getirmiş banyodan sonrada hemen giydirmiş anneannesi
yaa kızlar daha önce bakıcımızın ssk olayını anlatmıştım ya size. ben blöf yaptığını düşünüyordum ama dün yine geldi ben ayrılıcam diye. illa ssk istiyor ve maaşından çok az miktarda keserek yapmamızı istiyor, bu da bizim ekstra 250 tl vermemiz anlamına geliyor. ki şu an bu bizi çok zorlar. ben dün akşam işten ayrılmasının onun için iyi olmayacağını tekrar düşünmesini söyledim bakalım bugün ne diycek. yeni birini nasıl bulurum, bulduğum kişiyle bir arada durmadan nasıl emanet ederim bilmiyorum. dün gece hiç uyumadım düşünmekten. annem gelir yanında dururum yeni bakıcının diyor ama sabahın köründe gelemeyeceğine göre benim en az 2 saat onları yanlız bırakmam gerekecek. bunları düşününce, şu anki bakıcının hem kızımı sevdiği ve iyi baktığı hem de ev işlerini iyi yaptığını da düşününce acaba şartları zorlayıp yapsam mı sigortasını düyorum ama o da içime sinmiyor, daha 2 ay oldu gireli oturup para konuşuyoruz, bir de ssk yaparsam ipleri onun eline vermiş olucam gibi geliyor. bir akıl verin nolur? bazen diyorum basayım istifamı oturup bakıyım çocuğuma.. offf:100:
bu arada dün iyi bir şey de oldu, kızım dönmeye başladı ve ayaklarını tutmaya.:81: ne zaman ayaklarını farkedecek diyordum, dün yatarken tutmaya başladıi dönmesini de kolaylaştırdı sanırım bu :111:
Kendini koy bakicinin yerine ssk istemezmisin? Hepimiz isteriz. Calisan hanimlar ssk niz iptal yapmiyoruz deseler nolur. Bence durumun varsa yap tabikiyaa kızlar daha önce bakıcımızın ssk olayını anlatmıştım ya size. ben blöf yaptığını düşünüyordum ama dün yine geldi ben ayrılıcam diye. illa ssk istiyor ve maaşından çok az miktarda keserek yapmamızı istiyor, bu da bizim ekstra 250 tl vermemiz anlamına geliyor. ki şu an bu bizi çok zorlar. ben dün akşam işten ayrılmasının onun için iyi olmayacağını tekrar düşünmesini söyledim bakalım bugün ne diycek. yeni birini nasıl bulurum, bulduğum kişiyle bir arada durmadan nasıl emanet ederim bilmiyorum. dün gece hiç uyumadım düşünmekten. annem gelir yanında dururum yeni bakıcının diyor ama sabahın köründe gelemeyeceğine göre benim en az 2 saat onları yanlız bırakmam gerekecek. bunları düşününce, şu anki bakıcının hem kızımı sevdiği ve iyi baktığı hem de ev işlerini iyi yaptığını da düşününce acaba şartları zorlayıp yapsam mı sigortasını düyorum ama o da içime sinmiyor, daha 2 ay oldu gireli oturup para konuşuyoruz, bir de ssk yaparsam ipleri onun eline vermiş olucam gibi geliyor. bir akıl verin nolur? bazen diyorum basayım istifamı oturup bakıyım çocuğuma.. offf:100:
bu arada dün iyi bir şey de oldu, kızım dönmeye başladı ve ayaklarını tutmaya.:81: ne zaman ayaklarını farkedecek diyordum, dün yatarken tutmaya başladıi dönmesini de kolaylaştırdı sanırım bu :111:
Kendini koy bakicinin yerine ssk istemezmisin? Hepimiz isteriz. Calisan hanimlar ssk niz iptal yapmiyoruz deseler nolur. Bence durumun varsa yap tabiki
Hayirdir insallah canim. Uzuldum. İnsallah sorununuzu halledersiniz. Cocuk olunca sorunlari cabuk buyutuyoruz insallahda cabucak cozersinix
naptın kızz, üzüldüm şimdi. inşallah düzeltirsiniz canım aranızı, sakin kalmaya çalış, bu da geçicek diye düşünüp kendini çok üzmemeye çalış.
buraya yazarsan sıkılınca rahatlarsın biraz
çok üzüldüm canım ya olabilir ama böle şeyler her evlilikte umarım aranız düzelir biz bile bigün tartışk gibi oldu sıkıldım annende sinirimi bozuyu falan die sıkıldm diyince kalcanmı annende bi kaç gün dedi bakalım ne dicem die e kalsammiş büyücek yok dedim zaten yarım saate kalmadı barıştk güzel haberler ver bize
üzüldüm senin için cnm. konu bebeklerden dolayı ise sudan sebeplerden bile kavga oluyo.inşallah çok büyümeden tekrar düzelir aranız.bu erkeklerde hiç anlayışlı degiller.
caanım arada oluyor bizlerde de gerginlik.allah size sabır versin 2 bebek daha da yorucu ve gerici sabret canım eşinle barışınnn.kaynana neden olduysa erkekler annelerine laf ettirmez deneme sakın.
Olur arada böyle gerginlikler canım hayırlısıyla barışırsınız,unutulur inşallah. Bebeler sabır bırakmıyor ki birbirimize karşı :)
Canim benim uzulme sartlar cok zor hersey cok zor bence kavga etmeniz cok normal merak etme gececek seni cok iyi anliyorum
senaysen inşallah bir an önce düzelir aranız Allah yardımcınız olsun üzme kendini olurmu yavrulara da yansıyor
valla bizde haftasonu pekiyideğildik :) amasonunda ikimizde kös kös oturduk evde , ee bize konuşması kolay olur , barışın diye de, inşallah büyük bir sorun değildir atlatırsınız , gitmek te kolay bir şey değil , haberleri bekliyor olucağız, amagüzel haberleri
canım lütfen sag duyulu olmaya çalış aman bu anlarınız sizin için çok önemli hele bi başkası yüzünden tartıştıysanız kendinize yazık edersiniz, bak yanınızda kimse yokken eşinle beraberdin şimdi iki bebek, bizlerin iki katı stres içindesiniz eşinde daralmıştır belki başbaşa kalıp tekrar sakince konuşun inşallah hallolur sorun neyse...
canım benim hayırdır? inşallah en kısa zamanda barışırsınız evden gitmişsindir ama aklın ondadır onunki de sende..
canım, ara ara hepimiz tartışıyoruz, diğer arkadaşların dediği gibi bebekten sonra özellikle de bebekle ilgili konularda daha çok tartışıyoruz ama artık daha da farklı bir bağımız var eşlerimizle. o yüzden düzelir mutlaka üzülme. dualarımız seninle
senaysenim, daha yeni okudum durumuneredesin şimdi, durum düzeldi de lütfen
Eki Görüntüle 612789 teyzeleyy gunaydınn ben cokk yayamazz oduummEki Görüntüle 612797 oleyy atık kendımı kadıyabılıyom
ssk istemekte haklı tabi, gerçi emeklilik için değil kredi almak için istiyor. benim kızdığım nokta bunu işe girerken sormama rağmen söylememiş olması, daha üzerinden 2 ay geçti ve hemen sözünden caydı. eğer başta söylemiş olsaydı ücretini ona göre konuşurduk, kendisine güvendiğimizi hissettiği an istedi sskyı. bir de zaten şu an 1200 tl veriyoruz, sigorta yapınca (kredi alması için bordrolu olması gerekiyor, isteğe bağlı sigorta da yetmiyor) vergi dahil 450 tl daha ödememiz gerekiyor. 1000 artı sigorta istiyor. ben de ancak 900 artı sigorta yapabiliriz dedim. durumumuz da bu kadar iyi değil yani sonuçta maaşla çalışan ay sonunu getirmeye çalışan insanlarız..
yerim ben sizi koccaman bir masallah sizee
anneyi cok uzmek yok
Eki Görüntüle 612789 teyzeleyy gunaydınn ben cokk yayamazz oduummEki Görüntüle 612797 oleyy atık kendımı kadıyabılıyom
1200 mü weriyorsunuz sasırdm walla benim eşim bankacı kendisi şef normal memur olanlar 800 artı sigorta yani 4 yıllık ünw mezunular sabah 9 aksam 8 8.30 falan.. ya canım iyi düşün tasın sgk tabi herkes ister ama bakıcılık yaparken sigorta yapılmayacağını biliyorlar şöyle diyebilirsin 1200 tl ye anlaşdık senle ille sigorta istiyorsan werdiğimz paranın içinden sen yaptır de.. sorması ayıp sen ne kadar maaş alıyorsunki şundan dolay diyorum aldığın bütün maaş bakıcıya gidecek sana 200 300 kalacaksa çalışdığına değmez bebişine sen bakarsın daha ii
maşallah sizehiç de benzemiyorlar birbirlerine dimi? ikisi de ayrı ayrı tatlı
canım anlaştığımız paradan yapmamıza razı değil. 900 artı sigorta dedim, bu durumda bize 1350ye mal oluyor, onu bile kabul etmedi. benim maaşım iyi çok şükür ama dediğin gibi ün. mezunları o parayı alamıyor, işte insan canını emanet edince yüz buluyorlar. bir görsen aslında çok da düzgün bir kız ama iş maddiyata gelince özellikle de istanbulda herkesin gözü çok açık
yok kız benımkı cok ıyıdır maasallah dıyeyımdeKayınvalide ve iyi vakit geçirme ,ikisini aynı cümlede bile zor kullandım :111::111::111:
gobek ustu gectı gobek altı kaldı:26:kızlar benim hamileyken karnımda upuzuuuuuuuun çizgi olmuştu hala geçmedi göbek deliğimde hala simsiyah geçsin istiyorum artık geçmiyo ya fikriniz varmı ne zaman geçer
bızede mukotık verdı.muayne esnasında oksurdugu ıcın.normalde cok sukur yok oksurugu ben de vermedım.umarım gerek kalmaz.balgamı kusarak atmasını saglayan surup hangısı canımsaol canım largopenle mukotik vermişti bitmemişti vardı az bi kullanayım faydası olcakmı bakalım
ayy bazen ınsanlar ne kadar bencıl oluyorlar ya sırf gezmek eglenmek ıcın bana oturmaya bebek gormeye gelenler oldugunu dusunuorum.cok sınır oluyorum.aynı anda cay servısı yap bebek kucakta arada emzır hangısını yapacaksam.cok kızdım onlaraTam başlayınca meyvelere falan bende öyle deneyim olmazsa :)
Aman Allah yardımcın olsun. Ne bitmedi bu misafirlerimiz maşallah
Benimde bebek bitti şimdi yeni ev bahanesi çıktı. Ya bir sorun ne yaptın yerleşebildin mi diyeDün gelmek isteyenler vardı bahane bulduk valla herşey yerleşmedi daha ama onu soran yok ki :)
gozler cook tatlı boylemı kaldı gozlerı.bızımkıde degısmedı yesıl gıbı ama bakalım.bu arada cıroz gıbı durmuyor resımde maasallahEki Görüntüle 612747
biz takım tutmuyoruz ama dayısı fanatik izmirden gelirken kızıma hediye getirmiş banyodan sonrada hemen giydirmiş anneannesi
oyyy gecmıs olsun kuzuya.cok sevındım cnım.ev konusunda cok haklısın cocuklu olunca cook zor oluyor.kendı ailenın yanında bıle bazen oyle hıssedıyor ınsangünaydın herkese,
yorucu bir haftasonundan sonra kahvemi alıp "kendi evimde" keyif yapmak ne güzelmiş- kısaca özet geçeyim.
evde hafif bi esinti seziyordum ben, eşim de gitti bi usta getirdi, tüm haftasonumuza mal oldu, tüm pimapenler değişti. biz de sığındık eş dost arkadaş evlerine kızımla. yahu ne zormuş bütün gün kotla, artı sürekli diken üstündesin başkasının evinde. çok yakın arkadaşlarıma gitmek istemedim, malum çalışıyorlar bi haftasonları var diye ama inanın insanın kendi evi gibisi yokmuş
kızımın gözünü sormuşsunuz, teşekkürler. doktora gittiğime pişman oldum. ihmal etmeyeyim hemen gideyim dedim ama beklesem de olurmuş, şimdi geçtiçok şükür birşey yokmuş hatta doktor niye getirdiniz ki gibi bi muameleyle itinayla kapısından geçirdi bizi
dün de malum o kadar işlemden sonra yardımcımız evdeydi tüm gün. yorgunluktan da insan ölmez diyerekten tekrar merhaba diyor, kucağınıza salıyorum kendimiii :103:
ayyy bunlar cok tatlılar cıpskolamEki Görüntüle 612789 teyzeleyy gunaydınn ben cokk yayamazz oduummEki Görüntüle 612797 oleyy atık kendımı kadıyabılıyom
senaysen abaa senden gıduk aytık annem bıze 1 yumurta sarısı yıdırıyor yuppıcnm usttekı cok sakındı sımdı fıldır sıldır donuyo alttakıde cok sakınlaestı senınkılerde huy degıstırdılermı? Bu arada dun yazmıstım ama gormedın sanırım umarım aranızı duzelltırsının hıc bır seye deymez aslında bılıyrmusun esınde haklı ınsan kafa dınlemek ıstıyor hafta sonu evınde bıde hızmet edıyosun dımı ıkı bebeyle cook zorr anlıyorum
[/QUOTE]çok sewindim barısmanıza ahh su aileler walla insanı çıldırtıyorlar hiç demiyorlar bunlarında ihtiyaçları war die mesela kv bizde kalıyor gece arada wc ye kalkıyor bir bakıyorum bizim odada kıza bakmaya gelmiş sinir oluyorumama ne yapıcaksın katlanıyoruz mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?