2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Slmmm. Ben Acıbadem özel sigorta itibariyle kabullenıyorum. Yoksa normalde evet pahalı,

Msoe herkesin kafası rahat olmalı. Mümkünse eğer zorla bütçeyi. Önemli olan guvenebılecegın biri. Yoksa ssk sızda bulursun. Bıkacsene sonra krese vereceksiniz değilmi ozamana kadar idare et derim.

İyi dileklere teşekkürler
Resmi küçültmeyi beceremedim,teknoloji özürlü olunca olmuyor işte Sıkıştır diyorum ama sonrasını yapamadım :44:

yeniden boyutlandır kısmına gir o zaman, ve resmini yeniden kaydetmeyi unutma, yoksa eski boyutuyla kalır. arkadaşların dediği gibi paintten de yapabilirsin ama ben ilk yolu bildiğim ve kullandığım için bundan memnunum

ayy şişdim hafta sonu eşimle tarısmısdık bizde bende sinirlendim annemlere gittim kıızda alıp yarım saat komsu görmüş ağlıyordu falan die babamda hemen anlamıs tabi bağırdı falan bana kızı da üzüyorsunuz die benimle koınsmuyor şimdi baya içime battı bu arada eşimle o anlıkdı sonra düzeldi ama babam çok üzülmüş

bebişine maaşşaaallaah benim kızımda ilkkez bensiz gidecek dr kontrolune cunku akşam olan randevuyu oglene almak zorunda kaldım kucucuk burnu akıyor kızım nezle galibaa...neyse resim kucultmeyi paintten yapabilirsin cnm
Geçmiş olsun çin prensesim ,hemen iyileşir inşallah ,iyi haberleri bekliyoruz...
Ben Fatih 29 Mayıs Hastanesi'nde doğum yaptım.Doktorumdan çok çokkkkk memnundum ,-ki benim kadar kötü hamilelik geçirene rastlamadım henüz.- Çocuk doktoru da çok iyiydi ama ben Sarıyer'de oturuyorum ,çok uzak.Rutin kontrollere burda bi doktora gidiyoruz.Çok şükür şimdiye kadar bi hastalık durumu da olmadı ,olsaydı oraya gidicektim.Fatih'teki çocuk doktoru ; Süheyla Tekin.Yakınsanız düşünebilrsin.

Evet ayrı ayrı yiyecek,parmağınla hafif ezerek veya çok küçük parçalar halinde verebilirsin dedi.Blender ve bulamaç kesinlikle yasak dedi.Kavanozdakileri çok acil durumlarda ver ama onlar da çok kötü değil dedi.Milupa ve Hipp en iyisi bu konuda dedi.Hipp vermiştim zaten ben ,ondan veririm akşamları süt az olduğu durumlarda.

canım resmi sağ tıkla birlikte aç çıkınca paintte aç yukarıda yeniden boyutlandır die onu 50 yap sonra kaydet tamam dır

iriscim bi sorabilsen ne güzel olur.. akşama kadar karar vermeye çalışıyorum, iyi birini bulabileceğimi bilsem ben de kesin konuşucam ama şu an yemiyor rest çekmek :18:

valla bilemedim canım, hala düşünüyorum cebimize harcamak üzere kalacak son paramız sayılır, bugün kazan yarın ye şeklinde yaşıyoruz zaten kenara para koyabildiğimiz yok

demek hepsi aynı pabucları bıraz dama atıldıgı ıcın yapıyorlar sanırım
ayy ılkkez goruyoruz dımı zammbak oglusunu cok seker...senındemı sacların yoookkk:78::78:

Eki Görüntüle 612840

kızım çok hasta teyzoşları :2:
kıyamam sana neyın var senın annen senı doktora goturmedı mıııı

hosgeldın hatun merak ettık valla.
umaya maasallah annesı kılosu boyu cok guzel resımlerden bellı zaten.sen yınede foto yukle paintten kucultuluyomus sanırım.ben capture ıle kesıyorum

kizlar biz gece problemimizi cozduk sayilir
meger cocuklarin sindiriminde sorun varmis
bebeler cok su icmeye basladi bagirsaklari bir calismaya basladi
durmadan kaka yapiyoruz gece kakaya uyaniyoruz ama
en azindan mizirdanmamiz azaldi
ek gidaya gecen teyzoslar bool boool su iteleyin kankilere

ayy demek bu haftasonunda bisi varmis
artik venus mu ters gitti mars mi duz gitti neyse
canim cok sevindim esinle baristigina off zaten gidince de sorun cozulmuyor ya
senin mutlu oldugunu gorunce baban da unutur canim

Kozyatağı acıbadem hastanesinden Dr. Meryem Necafi var canım. bizim doktorumuz kendi olmadığında yönlendirmişti ona. memnun kaldık biz iyi bir kadın.
Teşekkür ederim canım, gelecek ayı beklemeden olmazsa bir de O' na götürelim. İnşallah bişey çıkmaz.

hatunlar dun bebelere suluk almistim oglum ask yasiyor resmen sulukla inanilmaz bisi ayiramiyoruz elindenn cigligi basiyorr

Kıyamam babacığına yaaa...Benimki de çok hassas ,bizden çok etkilenir

Hemen arıyorum canım ,birazdan yazarım...Belki kendisi boştadır,ne güzel olur valla

Umay içiyo valla lıkır lıkır ...

hatunlar dun bebelere suluk almistim oglum ask yasiyor resmen sulukla inanilmaz bisi ayiramiyoruz elindenn cigligi basiyorr
Nasıl bişey aldın,ben biberondan veriyorum ama geçmek istiyorum suluk muluk işlerine...

maşallah maşallah ne tatlı bakıyor, özellikle 3. resme bayıldım o ne tatlı gülüş öyle..

ben de almayı düşünüyordum suluk ama daha erken mi diyordum, gerçi siz bizden 1 ay büyüksünüz ama ben hayat su'yun bebk sularından almıştım onda suluk şeklinde bir uç çıkmıştı onu bile sevdi bizimki. ben de alayım artık bari bizim bıcırığa

Yanlış ölçtüğü kesin. Baş çevresinde milimetrenin bile çok önemi var. 40,2 ölçtü önce. İzlem kitapçığına ölçümleri yazıp, geçmiş aylara baktı. Geçen ayın 40,4 olduğunu görünce tekrar ölçtü ve yazdığını düzeltti, bize yorum yapmadan. Şimdi hangisine inanalım gelişme geriliği çok daha kötü. Offffff.:18::18::18:

iris

İnşallah sorunsuz atlatıcaz teyzesi ,gelişmeleri yarın yazarım...
Yavaş yavaş denemelere devam et ,çok ısrar etme ki daralmasın yavru,eninde sonunda alışıcak...[/QUOTE]

inşallah bir sorun çıkmaz teyzesi yesin onu yok zaten daraltmadan üstüne gitmeden yavaş yavaş denemeler bizimki seçmiyor çok şükür zaten sadece beslenme alışkanlığı bozuluyor mama su içmiyor derdim buydu...

ataşehir pahalı bir semt ne bilim fiyat abartı gelince çok özellik aradım galiba bu arada bana yakınsan tam karşında çamlık/ümr.de oturuyorum...orası için benim söylediğim şey çok zor gibi görünüyor Allah yardımcın olsun benim kapı komşumda o tarafda bebek bakıyordu acep ne alıyordu merak ettim:44::44:

bu arada kızlar misafir konusunda ben pek rahatım sanırım kim olursa olsun aramadan gelemiyor bende eşime sorayım diyorum topu ona atıyorum müsaitsek alıyoruz son söz bende yine misafir olunca da önce kızım başka hiçbişeye bakmıyorum kusura bakmayın diyorum yavrumla ilgileniyorum uyuttuğumda misafirle ilgileniyorum veya bişey yapcaksam direk gelenin kucağına veriyorum ikram konusundada burası bebekli ev aranmaz öyle özel şeyler yemek falan misafir umduğunu değil bulduğunu diyorum ne varsa onu koyuyorum evladım ,eşim önce gelir...

ayy demek bu haftasonunda bisi varmis
artik venus mu ters gitti mars mi duz gitti neyse
canim cok sevindim esinle baristigina off zaten gidince de sorun cozulmuyor ya
senin mutlu oldugunu gorunce baban da unutur canim

ayy olabilir bu hafta sonu yıldızlarımız yerlere düşmüş:) ama şimdi süt dökmüş kedi gerçekten arada ayar yapmak gerekiyor.. ewet ben zaten ewi terk etmedim yarım saatliğine burnu sürtsün die çıukdım ama o ewi terk ettm sandı babam unutur unuturda suratını öyle görünce vicdan yaptım.. bu arada bizim içinde bağırmıyor kız için şu kızın boynu bükük bırakırsanız die iyice piskopata bağladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…