İyi dileklere teşekkürler
Resmi küçültmeyi beceremedim,teknoloji özürlü olunca olmuyor işteSıkıştır diyorum ama sonrasını yapamadım :44:
Geçmiş olsun çin prensesim ,hemen iyileşir inşallah ,iyi haberleri bekliyoruz...bebişine maaşşaaallaah benim kızımda ilkkez bensiz gidecek dr kontrolunecunku akşam olan randevuyu oglene almak zorunda kaldım kucucuk burnu akıyor kızım nezle galibaa...neyse resim kucultmeyi paintten yapabilirsin cnm
Ben Fatih 29 Mayıs Hastanesi'nde doğum yaptım.Doktorumdan çok çokkkkk memnundum ,-ki benim kadar kötü hamilelik geçirene rastlamadım henüz.- Çocuk doktoru da çok iyiydi ama ben Sarıyer'de oturuyorum ,çok uzak.Rutin kontrollere burda bi doktora gidiyoruz.Çok şükür şimdiye kadar bi hastalık durumu da olmadı ,olsaydı oraya gidicektim.Fatih'teki çocuk doktoru ; Süheyla Tekin.Yakınsanız düşünebilrsin.Düşünmeden edemiyor insan. Gelecek aya kadar nasıl beklerim bilmem.En iyi hastane diye doğumunda Acıbadem Sağlık sigortası yaptırmıştık bebeğime o yüzden özellikle onu dedim. Zaten şu çocuk doktorları yüzünden ben de senin gibi düşünmeye başladım. Yoksa kadın doğumcum harikaydı. Evet İstanbul canım.
Evet ayrı ayrı yiyecek,parmağınla hafif ezerek veya çok küçük parçalar halinde verebilirsin dedi.Blender ve bulamaç kesinlikle yasak dedi.Kavanozdakileri çok acil durumlarda ver ama onlar da çok kötü değil dedi.Milupa ve Hipp en iyisi bu konuda dedi.Hipp vermiştim zaten ben ,ondan veririm akşamları süt az olduğu durumlarda.Canım bence hemen telaş yapma, ölçüm hatası da olabilir. Çünkü bizim sağlık ocağı ve özel doktor farklı ölçüyor mesela.. Bu baş çevresi de yarım santim bir santim büyüdüğüne göre, biraz alttan veya üstten ölçmüş olabilirler. Tekrar bir başka doktora götürebilirsin belki.
Biz bahçelievler aile hastanesinde özgür karlıklıya gidiyoruz, çok memnunuz. Aile hastanesini acıbadem aldı, o gruba bağlı yani.
Maşallah canım tosbağana.. Kahvaltı bulamaç olmayacaksa normal bizim yediğimiz gibi ayrı ayrı mı yiyecek yani?
Ben de şu muhallebi ve mama konusunda çok kararsızım. Bir arkadaşımın doktoruda sizinki gibi mamaları önermiş, onlar milüpanın 7 tahıllısını vermişler hep, çocuk şimdi üç yaşında, çok memnun olduğunu söyledi. Bizim doktorumuz direk o tahıllılarla ilgili birşey söylemedi ama ben diğer kavanozdakileri sormuştum, herşeyin doğalı iyi sentetik mamalardan verme dedi.. Prinç unundan muhallebi bana da pek mantıklı gelmiyor, besin değeri de yok zaten. Hem benim hamilelikte şekerim çıkmıştı, o zamandan beri pirince gıcığım var:)
İyi dileklere teşekkürler
Resmi küçültmeyi beceremedim,teknoloji özürlü olunca olmuyor işteSıkıştır diyorum ama sonrasını yapamadım :44:
ben her fırsatta su tıkıyorum kızımın ağzına mamayla besleniyor , ayrıca i.y.enf. ötürü fazla fazla veriyorum dr.demişti...sağol canım dua et bizimki de güzel güzel alışsın ek gıdaya ama mama,su hiçbirini bırakmasın ..deneme yanılma artık çözücem bu işi
iris maaşallah tosbağana bakalım bi sıkıntı olcakmı bize ışık olur takipteyimpiant te yapılıyor resim küçültme..
İnşallah sorunsuz atlatıcaz teyzesi ,gelişmeleri yarın yazarım...
Yavaş yavaş denemelere devam et ,çok ısrar etme ki daralmasın yavru,eninde sonunda alışıcak...
Maden eyvallahı yok ayrılsın gitsin ...Sen bakıcı bulana kadar annen idare etsin madem bakarım diyo ,sen de ona bırakmak istemiyosun ama idare edin bi süre.Bakıcıyı bulunca da 1 hafta -10 gün neyse artık annen kalır onunla,sonra da gelmez hiç.Olmaz mı o şekilde ?
Bu arada ,benim halam da ajansa bağlı olarak bakıcılık yapıyo ,en son ayrılmıştı galiba.Anadolu yakasında olsaydım o bakıcaktı ama malesef ,çok iyidir.Kendisi boşta mı şuan bilmiyorum ,çalışıyosa da tavsiye edeceği birileri vardır belki.Küçükyalıda oturuyo ,yakın size.
Slmmm. Ben Acıbadem özel sigorta itibariyle kabullenıyorum. Yoksa normalde evet pahalı,
Msoe herkesin kafası rahat olmalı. Mümkünse eğer zorla bütçeyi. Önemli olan guvenebılecegın biri. Yoksa ssk sızda bulursun. Bıkacsene sonra krese vereceksiniz değilmi ozamana kadar idare et derim.
ayy o konu bizde de var, hele ilk zamanlar daha da fenaydı, eşim resmen lohusa depresyonuna girmiştiyok sen bana hep yüksek sesle söylüyorsun bebekle ilgili şeyleri, yok ben de onun iyiliğini düşünüyorum, yok bu kız neden bende uyumuyor falan. hala da sana bi farklı gülüyor sanki diye kapris yapıyor kendi bunalımım, evdeki kalabalık,her kafadan bir ses, emzirme sıkıntılarının üstüne bi de kocamın tripleriyle uğraştım durdum ama şimdi iyiyiz çok şükür
ya evet irisi ben de merak ettim, aşıları da yarındı ama.. belki işleri yoğundur kimbilir:44:
bizdende günaydın bu arada...
Eki Görüntüle 612828
kıyamam sana neyın var senın annen senı doktora goturmedı mıııı
Yarınki kontrolümüzü bugüne aldık ,babamızın işleri dolayısıyla...
Önce ölçüler ; 8200 gr - 69 cm olmuş tosbağam...
Aşılar ; biri ağızdan olmak üzere 4 aşı oldu.Diğer aşılarda olduğu gibi iğne vurulurken sadece ağladı ,sonra normal hayatına devam etti.Ateş takibi yapılacak ,şimdilik bişey yok...
Yeme - içme işleri ; kahvaltıya başlayın dedi doktorumuz .Yumurta sarısı ( 1/8 artırarak 1 hafta tam sarı )+ tuzsuz peynir + pekmez.Kesinlikle bulamaç yapılmıycak,sebze çorbaları blenderdan geçirilmiycek dedi.Akşamları süt yetersizse tahıllı sütlü pirinçli mamalardan ver dedi ,pirinç unuyla muhallebi yapma dedi,hiçbir faydası yok,mamalar daha besleyisi ,tahıllar hem tok tura hem de sindirimi kolaydır dedi.
Demir damlası ; kan tahlili yapıcaz, değerler iyiyse sadece pekmez yeterli olur dedi...
Şimdilik bu kadar ,son halimizin fotoğrafları var ama boyutu büyük diye yükleyemiyorum,nasıl küçültebilirim fikri olan var mı :44:
ayy şişdim hafta sonu eşimle tarısmısdık bizde bende sinirlendim annemlere gittim kıızda alıp yarım saat komsu görmüş ağlıyordu falan die babamda hemen anlamıs tabi bağırdı falan bana kızı da üzüyorsunuz die benimle koınsmuyor şimdi baya içime battıbu arada eşimle o anlıkdı sonra düzeldi ama babam çok üzülmüş
Teşekkür ederim canım, gelecek ayı beklemeden olmazsa bir de O' na götürelim. İnşallah bişey çıkmaz.Kozyatağı acıbadem hastanesinden Dr. Meryem Necafi var canım. bizim doktorumuz kendi olmadığında yönlendirmişti ona. memnun kaldık biz iyi bir kadın.
Küçülttüm ama oldu mu bilmem ...
Eki Görüntüle 612908 Eki Görüntüle 612907 Eki Görüntüle 612906 Eki Görüntüle 612909
Kıyamam babacığına yaaa...Benimki de çok hassas ,bizden çok etkilenirayy şişdim hafta sonu eşimle tarısmısdık bizde bende sinirlendim annemlere gittim kıızda alıp yarım saat komsu görmüş ağlıyordu falan die babamda hemen anlamıs tabi bağırdı falan bana kızı da üzüyorsunuz die benimle koınsmuyor şimdi baya içime battıbu arada eşimle o anlıkdı sonra düzeldi ama babam çok üzülmüş
Hemen arıyorum canım ,birazdan yazarım...Belki kendisi boştadır,ne güzel olur vallairiscim bi sorabilsen ne güzel olur.. akşama kadar karar vermeye çalışıyorum, iyi birini bulabileceğimi bilsem ben de kesin konuşucam ama şu an yemiyor rest çekmek :18:
valla bilemedim canım, hala düşünüyorum cebimize harcamak üzere kalacak son paramız sayılır, bugün kazan yarın ye şeklinde yaşıyoruz zaten kenara para koyabildiğimiz yok
Umay içiyo valla lıkır lıkır ...kizlar biz gece problemimizi cozduk sayilir
meger cocuklarin sindiriminde sorun varmis
bebeler cok su icmeye basladi bagirsaklari bir calismaya basladi
durmadan kaka yapiyoruz gece kakaya uyaniyoruz ama
en azindan mizirdanmamiz azaldi
ek gidaya gecen teyzoslar bool boool su iteleyin kankilere
Nasıl bişey aldın,ben biberondan veriyorum ama geçmek istiyorum suluk muluk işlerine...hatunlar dun bebelere suluk almistim oglum ask yasiyor resmen sulukla inanilmaz bisi ayiramiyoruz elindenn cigligi basiyorr
Eki Görüntüle 612908 Eki Görüntüle 612907 Eki Görüntüle 612906 Eki Görüntüle 612909
hatunlar dun bebelere suluk almistim oglum ask yasiyor resmen sulukla inanilmaz bisi ayiramiyoruz elindenn cigligi basiyorr
Canım bence hemen telaş yapma, ölçüm hatası da olabilir. Çünkü bizim sağlık ocağı ve özel doktor farklı ölçüyor mesela.. Bu baş çevresi de yarım santim bir santim büyüdüğüne göre, biraz alttan veya üstten ölçmüş olabilirler. Tekrar bir başka doktora götürebilirsin belki.
Biz bahçelievler aile hastanesinde özgür karlıklıya gidiyoruz, çok memnunuz. Aile hastanesini acıbadem aldı, o gruba bağlı yani.
işte çok para verdiğimiz için fazlasını isteyince delleniyorum ya zatenbiz bu bakıcıyı şirket vasıtasıyla bulmuştuk,şirket de ücretleri yükseltiyor tabi kendileri komisyon alacakları için tanıdık vasıtasıyla bulunanlar daha ucuz oluyor. bu kız lise mezunu, çocuk gelişim sertifikası var bir kurstan aldığı. kendisinin de 3 yaşında kızı var yeni geçmiş bu dönemlerden o yüzden hoşuma gitmişti. yatılı değil canım yatılılar 2000 tl.den başlıyor
ayy demek bu haftasonunda bisi varmis
artik venus mu ters gitti mars mi duz gitti neyse
canim cok sevindim esinle baristigina off zaten gidince de sorun cozulmuyor ya
senin mutlu oldugunu gorunce baban da unutur canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?