iriscim bi sorabilsen ne güzel olur.. akşama kadar karar vermeye çalışıyorum, iyi birini bulabileceğimi bilsem ben de kesin konuşucam ama şu an yemiyor rest çekmek :18:
valla bilemedim canım, hala düşünüyorum cebimize harcamak üzere kalacak son paramız sayılır, bugün kazan yarın ye şeklinde yaşıyoruz zaten kenara para koyabildiğimiz yok
Başka bi doktora git canım yaa, o ne öyle yanlış yanlış ölçüyolarYanlış ölçtüğü kesin. Baş çevresinde milimetrenin bile çok önemi var. 40,2 ölçtü önce. İzlem kitapçığına ölçümleri yazıp, geçmiş aylara baktı. Geçen ayın 40,4 olduğunu görünce tekrar ölçtü ve yazdığını düzeltti, bize yorum yapmadan. Şimdi hangisine inanalım gelişme geriliği çok daha kötü. Offffff.:18::18::18:
iris
İnşallah sorunsuz atlatıcaz teyzesi ,gelişmeleri yarın yazarım...
Yavaş yavaş denemelere devam et ,çok ısrar etme ki daralmasın yavru,eninde sonunda alışıcak...
Yerim onu bennnn...Heves ettim kız ,alayım ben de hemen bir suluk,tutsun da içsin kıpırcanım
Konuştum canım ,ama bulmuş hemen caddebostan'da bi yavruya bakıyomuş ama ajansının adresini aldım,çok iyi bakıcılar olduğunu söyledi,sağlam biyermiş ara istersen ; http://www.yoncabakici.net/...İnşallah iyi birini bulursun...
iriscim çok sağol canım. halan olsa çok iyi olacaktı. ama şirketten olacaksa şimdiki bakıcıyı bulduğum şirket 2 ay içerisinde işten ayrıldığı için bedelsiz yeni birini bulmak zorunda bana. o yüzden öncelikle orayı denerim yine. ama olmazsa bu şirket de iyi gözüküyor internet sitesine bakınca.
merhabalar herkeseeeee:126: sabahtan bilgisayar kursuna gidip geliyorum ne çok yazıyorsunuz yahugeçmişe çok bakamadan hepinize güzel günler diliyorummm
Yaşasın çene çalmakkkkk , ben evde bakamıyorum Umay fırsat vermiyo ,hem de zaten bikaç saat birlikte oluyoruz nete girmek istemiyorum.Burdan çene yapıyorum ,iyi oluyo...Yaza doğru bi buluşma işleri de yaparız gibime geliyo yaaaa di mi,ne güzel olurrrrr...
valla buluşma çokkk güzel olurrama çoğunluk istanbul da anca istanbul olur o buluşma
Sanırım o gelen ikinci bebek bende :18:gerçi gecen ayda halam geç gelmişti 35 gündeallah iyiliğini versinzambaktan sonra ikinci bebek de geliyor sandım
eşimde doğanşarlı hiç gitmedim ama kesin giderizkoyulhisar canım tokata daha yakın :)
ben olsam bende daha oğluma doyamadımki neden başka bir bebeğe bölünsün ilgi derdim tabi bende durum ne daha belli değilBenim oğlum emiyo ama sütüm çok az canım, yani sadece gece bide arada huysuzlanınca emiyor, kes diyorlar ama kıyamıyorum canımı çok acıtıyo bu durum. Ufaklığı kontrole gitmedim, zaten değer çok düşük çıktı 1000'lerde falan kalp atışı duyuluyormuş, o zamanı beklicem, Nefsime o kadar ağır geliyorki bu bebek, alışmak çok zor, ama şuda varki oğluma daha çok bağlandım, daha çok öpüp kokluyorum onu...
Yarınki kontrolümüzü bugüne aldık ,babamızın işleri dolayısıyla...
Önce ölçüler ; 8200 gr - 69 cm olmuş tosbağam...
Aşılar ; biri ağızdan olmak üzere 4 aşı oldu.Diğer aşılarda olduğu gibi iğne vurulurken sadece ağladı ,sonra normal hayatına devam etti.Ateş takibi yapılacak ,şimdilik bişey yok...
Yeme - içme işleri ; kahvaltıya başlayın dedi doktorumuz .Yumurta sarısı ( 1/8 artırarak 1 hafta tam sarı )+ tuzsuz peynir + pekmez.Kesinlikle bulamaç yapılmıycak,sebze çorbaları blenderdan geçirilmiycek dedi.Akşamları süt yetersizse tahıllı sütlü pirinçli mamalardan ver dedi ,pirinç unuyla muhallebi yapma dedi,hiçbir faydası yok,mamalar daha besleyisi ,tahıllar hem tok tura hem de sindirimi kolaydır dedi.
Demir damlası ; kan tahlili yapıcaz, değerler iyiyse sadece pekmez yeterli olur dedi...
Şimdilik bu kadar ,son halimizin fotoğrafları var ama boyutu büyük diye yükleyemiyorum,nasıl küçültebilirim fikri olan var mı :44:
iriss sarıyerde hangi doktora gidiyorsunuz? bende sarıyerdeyim de ve ben bebeğimi öyle düzenli bir şekilde takibe götürmüyorum doğdu doğalı iki kere hastaneeye gittik onda da hasta oldu diye yani. 2 haftalıkken gittiğimiz doktor her ay geleceksin dedi ama ben hastane ortamına sağlıklı bebişi sokmak istemiyorum. gerisini sağlık ocağında aşı zamanları kilo boy vs bakıyoruzGeçmiş olsun çin prensesim ,hemen iyileşir inşallah ,iyi haberleri bekliyoruz...
Ben Fatih 29 Mayıs Hastanesi'nde doğum yaptım.Doktorumdan çok çokkkkk memnundum ,-ki benim kadar kötü hamilelik geçirene rastlamadım henüz.- Çocuk doktoru da çok iyiydi ama ben Sarıyer'de oturuyorum ,çok uzak.Rutin kontrollere burda bi doktora gidiyoruz.Çok şükür şimdiye kadar bi hastalık durumu da olmadı ,olsaydı oraya gidicektim.Fatih'teki çocuk doktoru ; Süheyla Tekin.Yakınsanız düşünebilrsin.
Evet ayrı ayrı yiyecek,parmağınla hafif ezerek veya çok küçük parçalar halinde verebilirsin dedi.Blender ve bulamaç kesinlikle yasak dedi.Kavanozdakileri çok acil durumlarda ver ama onlar da çok kötü değil dedi.Milupa ve Hipp en iyisi bu konuda dedi.Hipp vermiştim zaten ben ,ondan veririm akşamları süt az olduğu durumlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?