2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Konuştum canım ,ama bulmuş hemen caddebostan'da bi yavruya bakıyomuş ama ajansının adresini aldım,çok iyi bakıcılar olduğunu söyledi,sağlam biyermiş ara istersen ; http://www.yoncabakici.net/...İnşallah iyi birini bulursun...

Başka bi doktora git canım yaa, o ne öyle yanlış yanlış ölçüyolar

iris

İnşallah sorunsuz atlatıcaz teyzesi ,gelişmeleri yarın yazarım...
Yavaş yavaş denemelere devam et ,çok ısrar etme ki daralmasın yavru,eninde sonunda alışıcak...

inşallah bir sorun çıkmaz teyzesi yesin onu yok zaten daraltmadan üstüne gitmeden yavaş yavaş denemeler bizimki seçmiyor çok şükür zaten sadece beslenme alışkanlığı bozuluyor mama su içmiyor derdim buydu...

ataşehir pahalı bir semt ne bilim fiyat abartı gelince çok özellik aradım galiba bu arada bana yakınsan tam karşında çamlık/ümr.de oturuyorum...orası için benim söylediğim şey çok zor gibi görünüyor Allah yardımcın olsun benim kapı komşumda o tarafda bebek bakıyordu acep ne alıyordu merak ettim:44::44:

bu arada kızlar misafir konusunda ben pek rahatım sanırım kim olursa olsun aramadan gelemiyor bende eşime sorayım diyorum topu ona atıyorum müsaitsek alıyoruz son söz bende yine misafir olunca da önce kızım başka hiçbişeye bakmıyorum kusura bakmayın diyorum yavrumla ilgileniyorum uyuttuğumda misafirle ilgileniyorum veya bişey yapcaksam direk gelenin kucağına veriyorum ikram konusundada burası bebekli ev aranmaz öyle özel şeyler yemek falan misafir umduğunu değil bulduğunu diyorum ne varsa onu koyuyorum evladım ,eşim önce gelir...[/QUOTE]
Hah işte böyle olmak lazım ,hem bebekli eve gel,hem hizmet bekle ,olllldddduuuuuu...Biz kabul etmedik bile ilk aylarda ,gelen olsa da kendisi getirdi zaten...Sağolsun bizim etrafta pek anlayışsız kimse çıkmadı...

Yerim onu bennnn...Heves ettim kız ,alayım ben de hemen bir suluk,tutsun da içsin kıpırcanım

iriscim çok sağol canım. halan olsa çok iyi olacaktı. ama şirketten olacaksa şimdiki bakıcıyı bulduğum şirket 2 ay içerisinde işten ayrıldığı için bedelsiz yeni birini bulmak zorunda bana. o yüzden öncelikle orayı denerim yine. ama olmazsa bu şirket de iyi gözüküyor internet sitesine bakınca.

merhabalar herkeseeeee:126: sabahtan bilgisayar kursuna gidip geliyorum ne çok yazıyorsunuz yahu geçmişe çok bakamadan hepinize güzel günler diliyorummm

Ne demek canım ...Madem öyle bulsunlar birini,sen eskisiyle ilgili şikayetlerini de söyle ,yeni biyere gönderirken ona göre davransınlar elemanlarına...İnşallah sıkıntı yaşamazsın canım ,olursa da burası aklında olsun...

merhabalar herkeseeeee:126: sabahtan bilgisayar kursuna gidip geliyorum ne çok yazıyorsunuz yahu geçmişe çok bakamadan hepinize güzel günler diliyorummm

Yaşasın çene çalmakkkkk , ben evde bakamıyorum Umay fırsat vermiyo ,hem de zaten bikaç saat birlikte oluyoruz nete girmek istemiyorum.Burdan çene yapıyorum ,iyi oluyo...Yaza doğru bi buluşma işleri de yaparız gibime geliyo yaaaa di mi,ne güzel olurrrrr...

Bende dün kıpadan 13 den 7 tl Ye dusmustu aldım mavisi.yeni alısıyor daha çok dış kasımak için kullanıyo

Devletşah'ı biliyosunuzdur mutlaka ,bebeklerle ilgili tarifleri var burda ; Devletşah | Bebek Yemekleri...
Umay yokken bakıyodum ben bu siteye ,bayağı güzel tarifleri var ,bebek yemeklerini hiç denemedim ama deniycem...

valla buluşma çokkk güzel olurr ama çoğunluk istanbul da anca istanbul olur o buluşma

valla buluşma çokkk güzel olurr ama çoğunluk istanbul da anca istanbul olur o buluşma

İstanbul dışından gelenleri de ağırlarız evimizde yaaa,gelsinler yeter ki,başımızın üstünde yerleri hazır .:119::119::119:

Anammmm ,eğitim varmış bee, yarım saate geliyom

Poff emmiyor dunden beri oglum. Yatrinca itiyor kendini v yspiyor kacmak icin. Dis dedikde ne kadar zamanda cikar bu dis

allah iyiliğini versin zambaktan sonra ikinci bebek de geliyor sandım
Sanırım o gelen ikinci bebek bende :18:gerçi gecen ayda halam geç gelmişti 35 günde bu ayda da gelsin artık diye kafayı yiyeceğim 34 oldu tmm ikinci bebek fikri hoş ama zambak gibi düşünmeye başladım oğluma deli gibi sarılıyorm ona haksızlık etmiş gibi hissediyoum
koyulhisar canım tokata daha yakın :)
eşimde doğanşarlı hiç gitmedim ama kesin gideriz
ben olsam bende daha oğluma doyamadımki neden başka bir bebeğe bölünsün ilgi derdim tabi bende durum ne daha belli değil ama aklımdan her geçisinde oğlumu koklaya koklaya sarıla sarıla öpüyorum

iriss sarıyerde hangi doktora gidiyorsunuz? bende sarıyerdeyim de ve ben bebeğimi öyle düzenli bir şekilde takibe götürmüyorum doğdu doğalı iki kere hastaneeye gittik onda da hasta oldu diye yani. 2 haftalıkken gittiğimiz doktor her ay geleceksin dedi ama ben hastane ortamına sağlıklı bebişi sokmak istemiyorum. gerisini sağlık ocağında aşı zamanları kilo boy vs bakıyoruz

doktor polivit yazmış saglık ocagını aradım multivitamin kullanmalısın dedi ayy kafam karıştı sizlerden varmı kullanan??

iriscim,
kızamık aşısı da yapıldı mı umaya? salgın var diye 6 ayıktan itibaren tüm bebeklere yapılıyormuş diye duydum da (normalde 12. ay aşısıymış)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…