2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah ikisine de çoook tatlılar:)

Buluşalım yazın, süper olur bebeklerle:)

iriscim,
kızamık aşısı da yapıldı mı umaya? salgın var diye 6 ayıktan itibaren tüm bebeklere yapılıyormuş diye duydum da (normalde 12. ay aşısıymış)

Benim arkadaşımın bebeğine yapmışlar 6. ayda sağlık ocağında. Anadolu yakasında oturuyor.

doktor polivit yazmış saglık ocagını aradım multivitamin kullanmalısın dedi ayy kafam karıştı sizlerden varmı kullanan??
Canım d vit ve Demir damla kullanıyorsan polivit kullanmıyorsun.bazı Dr polivit veriyor bazıları diğerlerini.bana Dr vermişti ama ben damlaları kullanmayı tercih ettim.

Merhaba,

Benim doğumum kısmetse Şubatta olacak ama geçmişi okuduğumda sizin de Medicanada Tamer Hocaya gittiğinizi görmüştüm. Ben 30. haftadan sonra doktorum Yusuf Bey ayrılınca Tamer Beye devam ettim. Doğum konusunda şimdilik akışına bıraktık hatta o tamamen bana bıraktı seçimi. 4 Şubatta bi görelim konuşalım dedi zaten 19 Şubatta 40 haftamız doluyor... sezaryen düşünüyorum ama yine de tedirginim etrafımda Tamer Bey ile doğum yapan hiç kimse yok sonuçta profesör işinin ehlidir diye düşünüyorum ama böyle kimse olmayınca da sanki ilk defa benim doğumuma girecekmiş gibi saçma sapan bir korkuya kapıldım. Sanırım hormonlar bu şekilde başıma bela oldu Siz de doğumu Tamer Bey ile yaptıysanız görüşlerinize ihtiyacım var umarım msjı görüp cevaplayabilirsiniz((

İkinci bebek Hayırlısı olsun diyelim,ne diyelimmmm...
Sarıyerin neresindesin yaaa,hemen buluşalım Tarabyaüstü-Hacıosman metroya çok yakınım ben ,işyerim Yeniköy'de...Sarıyer Tıp Merkezi-Gülten Şumlu ya gidiyoruz,ilgili bir doktor,memnunuz.Tarabya Tıp Merkezinde de iyi bi doktor varmış,Yeniköy Onkoloji Vakfı da var,orası da iyi.Sağlık Ocağı da Tarabya sahildeki.

Emzik almıyor ama nuk biberon almıştı oglum 2defa denediğimizde.Huyları belli olmuyor ki bunların :) Öglene kadarmış hiç olmadı kaşıkla falan idare edersiniz canım mecburen
Arkadaşım 4aylık hamileyken bıraktı emzirmeyi. Doğum doktoru sütün oldugu surece emzir herhangi bir sorun olmaz dedi ama çocuk doktoru artık kes demişti.
yakınlarda dr giden biri sorsa diş jelini iyi olacak ozaman
Bende soracaktım bu ay unuttuk. Bir arkadaşım kullanmış geçici bir rahatlama sağlıyormuş sonra tekrar başlıyorlarmış

En evhamlı anne kim yarışması yapsak sonuclar ne olur acaba Neyse sonuç önemli çok şükür birsey yokmuş fıstıkta
Bu arada bizi bu sekilde kim ağırlayabiilir ki saç baş birbirine girmiş, heryanımız kusmuk, arada sidik, yıkanmaktan kendinden gecmiş eşofmanlarEvceğizim evceğizim sen anlarsın halceğizim
gunaydin guzel anneler ve bebikleri
ee benim zaten canima minnet opustuk koklastik baristik bu bebeler insanda sabir falan birakmiyinca boyle seyler de oluyormus aman diim kizlar biz yasadik siz hiccc yasamayin

Aferin size Birbirinizi üzmeyin birdaha Daha dogrusu o eşine söyle seni üzmesin yoksa biz çok kalabalığız ona göre

doktor polivit yazmış saglık ocagını aradım multivitamin kullanmalısın dedi ayy kafam karıştı sizlerden varmı kullanan??
Kullanmadım ama kan tahlili yapıcaz ,kan oranına göre olmazsa multitabs a başlıycaz ,demir ve d vitamini için...

iriscim,
kızamık aşısı da yapıldı mı umaya? salgın var diye 6 ayıktan itibaren tüm bebeklere yapılıyormuş diye duydum da (normalde 12. ay aşısıymış)
Yapılmadı ,burda salgın durumu yokmuş.Sağlıkocağındaki hemşire doktorunuzla konuşun dedi,yaptırın derse 7.ayda yaparız dedi.Ama 12.aydan önce yaptırmayı uygun görmüyoruz dedi.

Maşallah ikisine de çoook tatlılar:)

Buluşalım yazın, süper olur bebeklerle:)

Değil mi yaaa,yayarız çayıra çimene yavruları...Yaz gelmeden de olur,biz kızımla pek gezentiyiz ,hertürlü daveti kabul ederiz ,ya da gelmek isteyeni kabul ederiz

Birde bayanlarda oturup çene yapıyor bir yardım edeyim mi diye soran olmuyor. Bir taraftan bebe acıkıyor emzirmek gerek, bir taraftan çayları bitiyor.Ortadan kaybolunmuyor

Eki Görüntüle 612840

kızım çok hasta teyzoşları :2:

hamilemisiinnnnn

benim kızımda hasta yaa geçmiş olsuun minnoşaa

Geçmiş olsun...

Ben fiyatları yanlış hesaplamışım biraz önce.. Sigorta ile 1450 olacaksa çok çok fazla bence.. Ne kadar iyi olursa olsun, parayı da yoldan toplamıyorsun sonuçta. Ataşehir diğer yerlere göre biraz pahalı olabilir ama yine de çok geldi bana. Üniversite mezunları o kadar para kazanamıyor. Hem sonradan sigorta istemesi de kötü.. Zor bir karar senin için ama ben olsam kabul etmezdim herhalde. Senin annende benimki gibiymiş biraz galiba ama yine de bir süre idare edebilirsin herhalde..

benim k.peder de avukat canım, hem de sgk işleri uzmanlık alanı. o hesapladı az önce. eğer sürekli yatırırsak 520 tl ara verilirse 600 tlymiş sigortaya ödememiz gereken miktar. bu da demek oluyor ki 1200+600=1800 tl. şimdi 1000 artı sigorta bile dese bize 1600e mal olacak. çok zorlanıcaz ödersek..neyse bu akşam bi şekilde bi karar vericez eşimle de konuşup, yarın haber ederim size.

çok sağolun bu arada kızlar yaa, işin farklı yönlerinden bakmamı sağladınız kararım ne olursa olsun desteğiniz için teşekkürler

Bu daha da fazla.. Sigortayı asgari ücret üzerinden yapmanızı kabul etmez mi acaba? o zaman 350 tl ödeniyor diye hatırlıyorum..
Ben de burayı çok seviyorum gerçekten, birbirimizi tanımıyoruz ama her konuda destek olabiliyoruz:)
İnşallah sizin için en doğru kararı verebilirsiniz..

Kızlar iki bebeyle hızınıza yetişemiyor valla geçmişi okumaya çalışıyorum ama yetişemiyorum
Waybaby kızının iyi olmasına sevindim
Senaysen hepimizde oluyor gerginlikler sonra taşıya bağlanıyor hep bu bebeler yüzünden
Hasta olan kuzulara geçmiş olsun aman anneleri iyi bakın yavrulara

abartısız sabahtan eri geçmişi okuyorumm anca bitti. biz de 1 aydır istanbulda ananemizin yanındayık pazar günü dödük yuwamıza:) dün 5. ay kontrolümüz ve rota aşımız wardı. 7800 gr 67 cm olmuşuz. 500 gr almış 1 ayda. bu arada burnumuz akıyo ve boğazımızda hırıltımız war ama doktor önemsemedi pek. bugün yoğurt mayaladım ve demin 2 tatlı kaşığı yedik allaha şükür sewdi oğlum yoğurdu. bugün sütaşın cam şişeindeki sütle mayaladım ama yarın açık sütle yapçam inşş..

polivit nedir ne için kullanılır kızlar ya

Multivitamin canım, istersen damla istersen polivit kullanırsın. Bir de multitabs var o da iyi polivit yerine tercih edilebilir.

Çoook tatlılar çoook. Maşallah onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…