Küçülttüm ama oldu mu bilmem ...
Eki Görüntüle 612908 Eki Görüntüle 612907 Eki Görüntüle 612906 Eki Görüntüle 612909
Maşallah ikisine de çoook tatlılar:)
Yaşasın çene çalmakkkkk , ben evde bakamıyorum Umay fırsat vermiyo ,hem de zaten bikaç saat birlikte oluyoruz nete girmek istemiyorum.Burdan çene yapıyorum ,iyi oluyo...Yaza doğru bi buluşma işleri de yaparız gibime geliyo yaaaa di mi,ne güzel olurrrrr...
iriscim,
kızamık aşısı da yapıldı mı umaya? salgın var diye 6 ayıktan itibaren tüm bebeklere yapılıyormuş diye duydum da (normalde 12. ay aşısıymış)
Canım d vit ve Demir damla kullanıyorsan polivit kullanmıyorsun.bazı Dr polivit veriyor bazıları diğerlerini.bana Dr vermişti ama ben damlaları kullanmayı tercih ettim.doktor polivit yazmış saglık ocagını aradım multivitamin kullanmalısın dedi ayy kafam karıştı sizlerden varmı kullanan??
Slm güzel annecikler
Uzun zamandır giremiyorum.Oğluşum 26.07.2012 de dünyaya geldi çok şükür.Epidural sezeryan olduk.Çok şükür herşey çok güzeldi.Doğum ve sonrası hiç korktuğum gibi geçmedi.Doğum da zaten hiç ağrı falan hissedilmiyor.Sonrasında da öyle zorlanmadım.Bebebğimin altını bile ben değiştirdim hep.Zaten ameliyathanede bebeğimin yüzünü görünce herşeyi unuttum:)) Allahım tüm isteyenlere bu duyguyu tattırsın inşallah.Tüm doğuran arkadaşları tebrik ediyorum doğuracak olanlara da kolay doğumlar diliyorum.Doğum bekleyen arkadaşlar sakın korkmayın herşey evladınızı kucağınıza alana kadar ondan sonra zaten aşık oluyosunuz kuzunuza:)) Hepinize sevgiler
Sanırım o gelen ikinci bebek bende :18:gerçi gecen ayda halam geç gelmişti 35 gündebu ayda da gelsin artık diye kafayı yiyeceğim 34 oldu tmm ikinci bebek fikri hoş ama zambak gibi düşünmeye başladım oğluma deli gibi sarılıyorm ona haksızlık etmiş gibi hissediyoum
eşimde doğanşarlı hiç gitmedim ama kesin gideriz
ben olsam bende daha oğluma doyamadımki neden başka bir bebeğe bölünsün ilgi derdim tabi bende durum ne daha belli değilama aklımdan her geçisinde oğlumu koklaya koklaya sarıla sarıla öpüyorum
iriss sarıyerde hangi doktora gidiyorsunuz? bende sarıyerdeyim de ve ben bebeğimi öyle düzenli bir şekilde takibe götürmüyorum doğdu doğalı iki kere hastaneeye gittik onda da hasta oldu diye yani. 2 haftalıkken gittiğimiz doktor her ay geleceksin dedi ama ben hastane ortamına sağlıklı bebişi sokmak istemiyorum. gerisini sağlık ocağında aşı zamanları kilo boy vs bakıyoruz
Emzik almıyor ama nuk biberon almıştı oglum 2defa denediğimizde.Huyları belli olmuyor ki bunların :) Öglene kadarmış hiç olmadı kaşıkla falan idare edersiniz canım mecburenArkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var!!!
Kızım sadece anne sütüyle besleniyor, biberon almıyor. Önümüzdeki haftadan itibaren hafta içi üç gün öğlene kadar babasıyla birlikte kalacak. O yüzden biberona alıştırmaya çalışıyorum ama pek sevmedi. Ne yapmalıyım? Fikirlerinize ihtiyacım var...
Arkadaşım 4aylık hamileyken bıraktı emzirmeyi. Doğum doktoru sütün oldugu surece emzir herhangi bir sorun olmaz dedi ama çocuk doktoru artık kes demişti.Benim oğlum emiyo ama sütüm çok az canım, yani sadece gece bide arada huysuzlanınca emiyor, kes diyorlar ama kıyamıyorum canımı çok acıtıyo bu durum. Ufaklığı kontrole gitmedim, zaten değer çok düşük çıktı 1000'lerde falan kalp atışı duyuluyormuş, o zamanı beklicem, Nefsime o kadar ağır geliyorki bu bebek, alışmak çok zor, ama şuda varki oğluma daha çok bağlandım, daha çok öpüp kokluyorum onu...
Bende soracaktım bu ay unuttuk. Bir arkadaşım kullanmış geçici bir rahatlama sağlıyormuş sonra tekrar başlıyorlarmışyakınlarda dr giden biri sorsa diş jelini iyi olacak ozaman
günaydın herkese,
kızımın gözünü sormuşsunuz, teşekkürler. doktora gittiğime pişman oldum. ihmal etmeyeyim hemen gideyim dedim ama beklesem de olurmuş, şimdi geçtiçok şükür birşey yokmuş hatta doktor niye getirdiniz ki gibi bi muameleyle itinayla kapısından geçirdi bizi
dün de malum o kadar işlemden sonra yardımcımız evdeydi tüm gün. yorgunluktan da insan ölmez diyerekten tekrar merhaba diyor, kucağınıza salıyorum kendimiii :103:
gunaydin guzel anneler ve bebikleri
ee benim zaten canima minnet opustuk koklastik baristikbu bebeler insanda sabir falan birakmiyinca boyle seyler de oluyormus aman diim kizlar biz yasadik siz hiccc yasamayin
Kullanmadım ama kan tahlili yapıcaz ,kan oranına göre olmazsa multitabs a başlıycaz ,demir ve d vitamini için...doktor polivit yazmış saglık ocagını aradım multivitamin kullanmalısın dedi ayy kafam karıştı sizlerden varmı kullanan??
Yapılmadı ,burda salgın durumu yokmuş.Sağlıkocağındaki hemşire doktorunuzla konuşun dedi,yaptırın derse 7.ayda yaparız dedi.Ama 12.aydan önce yaptırmayı uygun görmüyoruz dedi.iriscim,
kızamık aşısı da yapıldı mı umaya? salgın var diye 6 ayıktan itibaren tüm bebeklere yapılıyormuş diye duydum da (normalde 12. ay aşısıymış)
Maşallah ikisine de çoook tatlılar:)
Buluşalım yazın, süper olur bebeklerle:)
Birde bayanlarda oturup çene yapıyor bir yardım edeyim mi diye soran olmuyor. Bir taraftan bebe acıkıyor emzirmek gerek, bir taraftan çayları bitiyor.Ortadan kaybolunmuyory
ayy bazen ınsanlar ne kadar bencıl oluyorlar ya sırf gezmek eglenmek ıcın bana oturmaya bebek gormeye gelenler oldugunu dusunuorum.cok sınır oluyorum.aynı anda cay servısı yap bebek kucakta arada emzır hangısını yapacaksam.cok kızdım onlaracok da dolmusum
hamilemisiinnnnn
benim kızımda hasta yaageçmiş olsuun minnoşaa
iriscim çok sağol canım. halan olsa çok iyi olacaktı. ama şirketten olacaksa şimdiki bakıcıyı bulduğum şirket 2 ay içerisinde işten ayrıldığı için bedelsiz yeni birini bulmak zorunda bana. o yüzden öncelikle orayı denerim yine. ama olmazsa bu şirket de iyi gözüküyor internet sitesine bakınca.
Ben fiyatları yanlış hesaplamışım biraz önce.. Sigorta ile 1450 olacaksa çok çok fazla bence.. Ne kadar iyi olursa olsun, parayı da yoldan toplamıyorsun sonuçta. Ataşehir diğer yerlere göre biraz pahalı olabilir ama yine de çok geldi bana. Üniversite mezunları o kadar para kazanamıyor. Hem sonradan sigorta istemesi de kötü.. Zor bir karar senin için ama ben olsam kabul etmezdim herhalde. Senin annende benimki gibiymiş biraz galiba ama yine de bir süre idare edebilirsin herhalde..
benim k.peder de avukat canım, hem de sgk işleri uzmanlık alanı. o hesapladı az önce. eğer sürekli yatırırsak 520 tl ara verilirse 600 tlymiş sigortaya ödememiz gereken miktar. bu da demek oluyor ki 1200+600=1800 tl. şimdi 1000 artı sigorta bile dese bize 1600e mal olacak. çok zorlanıcaz ödersek..neyse bu akşam bi şekilde bi karar vericez eşimle de konuşup, yarın haber ederim size.
çok sağolun bu arada kızlar yaa, işin farklı yönlerinden bakmamı sağladınız kararım ne olursa olsun desteğiniz için teşekkürler
Eki Görüntüle 612908 Eki Görüntüle 612907 Eki Görüntüle 612906 Eki Görüntüle 612909
polivit nedir ne için kullanılır kızlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?