Hic emziremedim bugun
Yaşasın çene çalmakkkkk , ben evde bakamıyorum Umay fırsat vermiyo ,hem de zaten bikaç saat birlikte oluyoruz nete girmek istemiyorum.Burdan çene yapıyorum ,iyi oluyo...Yaza doğru bi buluşma işleri de yaparız gibime geliyo yaaaa di mi,ne güzel olurrrrr...
Üzülme canım, belki dönemsel bişeydir. Sabırla denemeye devam et. Bende geçen ay senin yaşadıklarını yaşadım. Aynını yapıyordu bebeğim. Araştırdım netten. Huzurlu zamanlarını yakalamamız gerekiyormuş. Önce oyala, oynaştır, dikkatini başka yere çek. Sakinken ve mutluyken dene. Bir de omzuna küçük renkli oyuncak tarzı birşey iliştirebilirsin dikkatini çekmek için.
İki gundurugrasiyorum cnm zorlamadan sık sık deniyorum keyifli zamanlarinda. Bazen zorluyorumda ama yok yok yok. Uyurken aliyor ama iki cekip emzik moduna geciyor. Gecen ayda oldu ama bu farkli bi durum. Gecen ay boyle direnmiyordu kafasini ceviriyordu sadece.
Oğlum yeni uyudu ama beni deli etti, kucaktan başka bi yerde durmuyo pek bi rahatına düşkün oldu.
Benimde uykum var, ütülerim var, bulaşık mak. boşaltmam lazım ama hangisini yapayım bilemiyorum.
Benim bazen eşim gelene kadar bişey yemediğim oluyo kızlar, sizinde öylemi?
Aparatifle geçiştiriyorum, oda çok az...
Oğlum yeni uyudu ama beni deli etti, kucaktan başka bi yerde durmuyo pek bi rahatına düşkün oldu.
Benimde uykum var, ütülerim var, bulaşık mak. boşaltmam lazım ama hangisini yapayım bilemiyorum.
Aparatifi birak su bile icemiyorum bazen.esim suyumu meyvemi yemegimi kolay ulasabilecegim bi yere hazirliyor olmsda kaldim ole
En azından eşin hazırlıyor, benim eşim yoğunluktan eve bile zor geliyor, güya 7 gibi evde olacaktı nerdee.
Seneye kafayı yerim 2 çocukla...
Ama hamileyken ben oyle aparatif maparatif kabul etmezdim hersey kitabina uydururdum.etlisinden sutlusune cesit cesit meyve kuruyemis sirasiyla yenirdi. Bilemiyorum sen hamilesin bence dikkat et kendine
Canim benim esim olmasa bende kafayi yerdim herhalde yazik isten filan erken kacip geliyor yalniz kalmayayim diye inanmazsin annem le de baktim cocuklara ama hangisi diye sorarsan esim derim.
Sütünde acılık falan varmı canım?
Yok cnm gayet tatli. Tadina bakmiyor aslina bakarsan. Biraz sagip verdim iciyor
Benimde genel beslenmem çok zayıf valla emzirirken açlıktan midem bulanıyor çoğu zaman :) Ama sen çok iyi beslenmelisin emzirmeye devam ettiğin surece. Tabi sende şimdi keyfimden mi aç kalıyorum diye kızarsın bana :) eşin varken ertesi gün için yemek hazırla bence oncelik olarak artıkOğlum yeni uyudu ama beni deli etti, kucaktan başka bi yerde durmuyo pek bi rahatına düşkün oldu.
İki gundurugrasiyorum cnm zorlamadan sık sık deniyorum keyifli zamanlarinda. Bazen zorluyorumda ama yok yok yok. Uyurken aliyor ama iki cekip emzik moduna geciyor. Gecen ayda oldu ama bu farkli bi durum. Gecen ay boyle direnmiyordu kafasini ceviriyordu sadece.
di mi bende mi başlasam yaa, çok sıkıldım evden. herkesi bırakıp kaçasım varMerhabalar herkeseee , iyi haftalar olsun hepimizeee
Daha geçmişe bakamadım o yüzden inşallah iyisinizdir , bu gün bilgisayar kursuna başladım bebeğimi 4 saat annemle evde bırakıyorumçok özledim onu , ilk defa bu kadar ayrı kaldık kızımla .. Çalışan anneler size sesleniyorum allah kolaylık versin çok zormuş ben daha bu gün salya sümük oldum kızıma kavuşunca :2:
Fakat itiraf etmek gerekirse evden ilk defa bu kadar uzak kalınca iyi hissettim biraz
noldu canım, ne dedi dr?Merhabalar,
2-3 gün önce farkeetim oğluşumun dudaklarının iç kısmı beyazlaşmıştı.ama emmekten oldu diye düşünüp üstünde durmadım.Bugün öğlende çok daha fazlaydı.Üst dudak ve alt dudakta da yarıya kadar nerdeyse beyazdı.Doktorunu aradım hemen.Aftmı diye sordu hayır dedim.Parçalı değil bütün olarak beyazlaşma var deyince kan sayımına bakalım kanı düşük olabilir yarın getir dedi.Bakalım yarın götürücem kan sayımı için.Moralim bozuldu.Aranızda bunu yaşayan var mı ?
ay bunlar çok güzel çok beğendimay acıktım valla.tahıl bağırsaklara da iyi gelir sanırım lifli ya.bal alerji yapmıyor mu sanki 8 aylık içindi o ballı kaşık maması.anlamadım valla.1 yaşa kadar vermeyin diyorlardı.hadi hayırlısı az büyüsün ben bunlardan yapcam
Eki Görüntüle 612238 Eki Görüntüle 612239 Eki Görüntüle 612240 Eki Görüntüle 612241 Eki Görüntüle 612242 Eki Görüntüle 612243 Eki Görüntüle 612244 Eki Görüntüle 612245
kaşıkla dene canım. bi de sen diil de babası denesin biberonu, belki onunla alırArkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var!!!
Kızım sadece anne sütüyle besleniyor, biberon almıyor. Önümüzdeki haftadan itibaren hafta içi üç gün öğlene kadar babasıyla birlikte kalacak. O yüzden biberona alıştırmaya çalışıyorum ama pek sevmedi. Ne yapmalıyım? Fikirlerinize ihtiyacım var...
canım azbi para diil, ama işte güvenilir biri dediğin için insan emin olamıyor. en iyisi siz karar verin bence. ama istifa etme, 2 sene sonra kreşe gitcek zaten, ozman belki sen iş bulamıycan vs vs. annen de yardımcı olursa en azından başka seçeneklerin de var.yaa kızlar daha önce bakıcımızın ssk olayını anlatmıştım ya size. ben blöf yaptığını düşünüyordum ama dün yine geldi ben ayrılıcam diye. illa ssk istiyor ve maaşından çok az miktarda keserek yapmamızı istiyor, bu da bizim ekstra 250 tl vermemiz anlamına geliyor. ki şu an bu bizi çok zorlar. ben dün akşam işten ayrılmasının onun için iyi olmayacağını tekrar düşünmesini söyledim bakalım bugün ne diycek. yeni birini nasıl bulurum, bulduğum kişiyle bir arada durmadan nasıl emanet ederim bilmiyorum. dün gece hiç uyumadım düşünmekten. annem gelir yanında dururum yeni bakıcının diyor ama sabahın köründe gelemeyeceğine göre benim en az 2 saat onları yanlız bırakmam gerekecek. bunları düşününce, şu anki bakıcının hem kızımı sevdiği ve iyi baktığı hem de ev işlerini iyi yaptığını da düşününce acaba şartları zorlayıp yapsam mı sigortasını düyorum ama o da içime sinmiyor, daha 2 ay oldu gireli oturup para konuşuyoruz, bir de ssk yaparsam ipleri onun eline vermiş olucam gibi geliyor. bir akıl verin nolur? bazen diyorum basayım istifamı oturup bakıyım çocuğuma.. offf:100:
bu arada dün iyi bir şey de oldu, kızım dönmeye başladı ve ayaklarını tutmaya.:81: ne zaman ayaklarını farkedecek diyordum, dün yatarken tutmaya başladıi dönmesini de kolaylaştırdı sanırım bu :111:
kolay gelsin canım ya, iyi halletmişsiniz. benim gözüm korktu burdan. hiç sevmem zaten ev tamiratlarınıgünaydın herkese,
yorucu bir haftasonundan sonra kahvemi alıp "kendi evimde" keyif yapmak ne güzelmiş- kısaca özet geçeyim.
evde hafif bi esinti seziyordum ben, eşim de gitti bi usta getirdi, tüm haftasonumuza mal oldu, tüm pimapenler değişti. biz de sığındık eş dost arkadaş evlerine kızımla. yahu ne zormuş bütün gün kotla, artı sürekli diken üstündesin başkasının evinde. çok yakın arkadaşlarıma gitmek istemedim, malum çalışıyorlar bi haftasonları var diye ama inanın insanın kendi evi gibisi yokmuş
kızımın gözünü sormuşsunuz, teşekkürler. doktora gittiğime pişman oldum. ihmal etmeyeyim hemen gideyim dedim ama beklesem de olurmuş, şimdi geçtiçok şükür birşey yokmuş hatta doktor niye getirdiniz ki gibi bi muameleyle itinayla kapısından geçirdi bizi
dün de malum o kadar işlemden sonra yardımcımız evdeydi tüm gün. yorgunluktan da insan ölmez diyerekten tekrar merhaba diyor, kucağınıza salıyorum kendimiii :103:
ev almaya karar vermiş de şimdi vermiş di mi sizden para kazancak. e zaten işte çalışmayınca nasıl alcak ki bu evi. tuhaf durum.ssk istemekte haklı tabi, gerçi emeklilik için değil kredi almak için istiyor. benim kızdığım nokta bunu işe girerken sormama rağmen söylememiş olması, daha üzerinden 2 ay geçti ve hemen sözünden caydı. eğer başta söylemiş olsaydı ücretini ona göre konuşurduk, kendisine güvendiğimizi hissettiği an istedi sskyı. bir de zaten şu an 1200 tl veriyoruz, sigorta yapınca (kredi alması için bordrolu olması gerekiyor, isteğe bağlı sigorta da yetmiyor) vergi dahil 450 tl daha ödememiz gerekiyor. 1000 artı sigorta istiyor. ben de ancak 900 artı sigorta yapabiliriz dedim. durumumuz da bu kadar iyi değil yani sonuçta maaşla çalışan ay sonunu getirmeye çalışan insanlarız..
geçmiş olsun, özlemişim güzel kızını, ama çok tatlı ya.
bıngıldağı kapanmışmı da ondan mı büyümemiş. acaba geçen kendisi ölçmedi mi. her ölcen değişik ölçüyor bence. çok panik yapmamaya çalış, umarım bişey çıkmaz.Selam kızlar,
Şimdi doktordan geldik, bebeğimin 5. ay kontrolü vardı. Bebeğimin baş çevresi geçen aydan bu yana hiç büyümemiş. 40,4 cm. Zaten en alt sınırdaydı. Çok endişeliyim. Doktor 2 ay üst üste duraklarsa o zaman problem var diyoruz dedi ama ben o adama hiç güvenmiyorum. Bu durumla daha önce karşılaşan oldu mu? Başka bir doktora daha götüreyim mi fikrini almak için ne dersiniz?
Bir de İstanbul Acıbadem hastanelerinin herhangi birinde önerebileceğiniz çocuk doktoru var mı? Adam baş çevresinin beyin gelişimiyle hiç alakası yok dedi
oy maşallah işallah aşılar problem çıkarmaz da rahat edersinizYarınki kontrolümüzü bugüne aldık ,babamızın işleri dolayısıyla...
Önce ölçüler ; 8200 gr - 69 cm olmuş tosbağam...
Aşılar ; biri ağızdan olmak üzere 4 aşı oldu.Diğer aşılarda olduğu gibi iğne vurulurken sadece ağladı ,sonra normal hayatına devam etti.Ateş takibi yapılacak ,şimdilik bişey yok...
Yeme - içme işleri ; kahvaltıya başlayın dedi doktorumuz .Yumurta sarısı ( 1/8 artırarak 1 hafta tam sarı )+ tuzsuz peynir + pekmez.Kesinlikle bulamaç yapılmıycak,sebze çorbaları blenderdan geçirilmiycek dedi.Akşamları süt yetersizse tahıllı sütlü pirinçli mamalardan ver dedi ,pirinç unuyla muhallebi yapma dedi,hiçbir faydası yok,mamalar daha besleyisi ,tahıllar hem tok tura hem de sindirimi kolaydır dedi.
Demir damlası ; kan tahlili yapıcaz, değerler iyiyse sadece pekmez yeterli olur dedi...
Şimdilik bu kadar ,son halimizin fotoğrafları var ama boyutu büyük diye yükleyemiyorum,nasıl küçültebilirim fikri olan var mı :44:
olmuş hem de süper olmuş. çokk güsellllKüçülttüm ama oldu mu bilmem ...
Eki Görüntüle 612908 Eki Görüntüle 612907 Eki Görüntüle 612906 Eki Görüntüle 612909
geçmiş olsun canım, başka bişiler ver napıcan. zorlayınca bi de sinirleniyolar sanki eziyet ediyomuşsun gibi.Poff emmiyor dunden beri oglum. Yatrinca itiyor kendini v yspiyor kacmak icin. Dis dedikde ne kadar zamanda cikar bu dis
O zaman seninki ablamın kızı gibi biraz tembel, ablamın kızı ne yaptıysak emmedi, 6 aya kadar hep sağıp verdi biberonla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?