2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne cok mama dokuyoruz ya alti ay oldu cozemedim bu cocuklari 5 saat bisey istemiyorlar sonra saay basi istiyorlar

Hic emziremedim bugun

Üzülme canım, belki dönemsel bişeydir. Sabırla denemeye devam et. Bende geçen ay senin yaşadıklarını yaşadım. Aynını yapıyordu bebeğim. Araştırdım netten. Huzurlu zamanlarını yakalamamız gerekiyormuş. Önce oyala, oynaştır, dikkatini başka yere çek. Sakinken ve mutluyken dene. Bir de omzuna küçük renkli oyuncak tarzı birşey iliştirebilirsin dikkatini çekmek için.

içimi mi okudun aynı şeyi düşünüyodum bugün nede güzel olur

buarada yeni fotolara bayıldım

msoe inşallah hayırlısı ile çözersiniz bakıcı işinizi...

o kadar hızlısınız ki hatunlar ben alıntı yapıp cevaplayana kadar, ooooooooooo sayfalar akıyor bende bişi dicem sizeee, benim paşa 6.ayı dolduruyor ve şu ana kadar anne sütü haricinde bir şey almadı (annesinin bardakla su içirme denemesi dışında , o da başarılı idi ) bende şimdi 6.ayın sonuna ön hazırlık olsun diye suluk ve şu ek gıdalar için kullanılan kaşıklardan alayım istiyorum , hem biraz alışır hem zaman hızlı geçiyor, kimler ne kullanıyor, mennunmudur, birde ben biberon kullanmamı gerektirecek bir durum olucağını düşünmüyorumama öylemidir gerçekten ? biberonla verilmesi gerekli bir gıda varmıdır ?

Oğlum yeni uyudu ama beni deli etti, kucaktan başka bi yerde durmuyo pek bi rahatına düşkün oldu.
Benimde uykum var, ütülerim var, bulaşık mak. boşaltmam lazım ama hangisini yapayım bilemiyorum.
Benim bazen eşim gelene kadar bişey yemediğim oluyo kızlar, sizinde öylemi?
Aparatifle geçiştiriyorum, oda çok az...

İki gundurugrasiyorum cnm zorlamadan sık sık deniyorum keyifli zamanlarinda. Bazen zorluyorumda ama yok yok yok. Uyurken aliyor ama iki cekip emzik moduna geciyor. Gecen ayda oldu ama bu farkli bi durum. Gecen ay boyle direnmiyordu kafasini ceviriyordu sadece.

Sütünde acılık falan varmı canım?

Aparatifi birak su bile icemiyorum bazen.esim suyumu meyvemi yemegimi kolay ulasabilecegim bi yere hazirliyor olmsda kaldim ole

Ben kabullendim artik canim eskisi gibi temizlik yapilmiyor bizim evde eskidi gibi yapimi zor yemekler salatalar yapilmiyor at tencereye pissin tarzinda.carsaflari filanda utulemiyoruz baya yapulacak isleri biraktik anca boyle oluyor baska care yok cocuklar uyur uyumaz hoop bende uyku

Aparatifi birak su bile icemiyorum bazen.esim suyumu meyvemi yemegimi kolay ulasabilecegim bi yere hazirliyor olmsda kaldim ole

En azından eşin hazırlıyor, benim eşim yoğunluktan eve bile zor geliyor, güya 7 gibi evde olacaktı nerdee.
Seneye kafayı yerim 2 çocukla...

Ama hamileyken ben oyle aparatif maparatif kabul etmezdim hersey kitabina uydururdum.etlisinden sutlusune cesit cesit meyve kuruyemis sirasiyla yenirdi. Bilemiyorum sen hamilesin bence dikkat et kendine

En azından eşin hazırlıyor, benim eşim yoğunluktan eve bile zor geliyor, güya 7 gibi evde olacaktı nerdee.
Seneye kafayı yerim 2 çocukla...

Canim benim esim olmasa bende kafayi yerdim herhalde yazik isten filan erken kacip geliyor yalniz kalmayayim diye inanmazsin annem le de baktim cocuklara ama hangisi diye sorarsan esim derim.

Ama hamileyken ben oyle aparatif maparatif kabul etmezdim hersey kitabina uydururdum.etlisinden sutlusune cesit cesit meyve kuruyemis sirasiyla yenirdi. Bilemiyorum sen hamilesin bence dikkat et kendine

Valla oğlumdan pek fırsat bulamıyorum, zaten henüz erken o nedenle çokta dikkat edemiyorum. Oğlumda 2 hafta krakerle bezlendğimi bilirim, tabi o mide bulantısındandı.

Canim benim esim olmasa bende kafayi yerdim herhalde yazik isten filan erken kacip geliyor yalniz kalmayayim diye inanmazsin annem le de baktim cocuklara ama hangisi diye sorarsan esim derim.

Ahh gelince yorgun falan dinlemiyorum hemen ona veriyorum, ama kışları çok yoğun malesef, üstüne bide yalnızlık olunca çok bunalıyorum.

Benimde genel beslenmem çok zayıf valla emzirirken açlıktan midem bulanıyor çoğu zaman :) Ama sen çok iyi beslenmelisin emzirmeye devam ettiğin surece. Tabi sende şimdi keyfimden mi aç kalıyorum diye kızarsın bana :) eşin varken ertesi gün için yemek hazırla bence oncelik olarak artık

Uff en gıcık sorunlardan biride bu Allah sabır versin canım

di mi bende mi başlasam yaa, çok sıkıldım evden. herkesi bırakıp kaçasım var
noldu canım, ne dedi dr?
ay bunlar çok güzel çok beğendim
kaşıkla dene canım. bi de sen diil de babası denesin biberonu, belki onunla alır
canım azbi para diil, ama işte güvenilir biri dediğin için insan emin olamıyor. en iyisi siz karar verin bence. ama istifa etme, 2 sene sonra kreşe gitcek zaten, ozman belki sen iş bulamıycan vs vs. annen de yardımcı olursa en azından başka seçeneklerin de var.
kolay gelsin canım ya, iyi halletmişsiniz. benim gözüm korktu burdan. hiç sevmem zaten ev tamiratlarını
ev almaya karar vermiş de şimdi vermiş di mi sizden para kazancak. e zaten işte çalışmayınca nasıl alcak ki bu evi. tuhaf durum.

Eki Görüntüle 612840
kızım çok hasta teyzoşları :2:
geçmiş olsun, özlemişim güzel kızını, ama çok tatlı ya.
bıngıldağı kapanmışmı da ondan mı büyümemiş. acaba geçen kendisi ölçmedi mi. her ölcen değişik ölçüyor bence. çok panik yapmamaya çalış, umarım bişey çıkmaz.
oy maşallah işallah aşılar problem çıkarmaz da rahat edersiniz

olmuş hem de süper olmuş. çokk güsellll
Poff emmiyor dunden beri oglum. Yatrinca itiyor kendini v yspiyor kacmak icin. Dis dedikde ne kadar zamanda cikar bu dis
geçmiş olsun canım, başka bişiler ver napıcan. zorlayınca bi de sinirleniyolar sanki eziyet ediyomuşsun gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…