2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hic emziremedim bugun
üzülme ya çok acıkmıyolar bazen, benimki de bi ara hiç emmiyodu meme yerine elini tercih ediyodu. ama şimdi daa ii
ben normal tatlı kaşığı kullanıyorum canım, suluk yerine de çay bardağı. plastik vermek istemiyorum zaten dişi yüzünden bütün plastikleri herşeyi kemiriyo

yok daha bugün 34 teyim gecen ay 35 de oldu bu ay 36yı görmem lazım henüz kesin bişey yok yani..
bende Derbent teyim evdeyim çalışmıyorum bebişle kv ve kp ile takılıyoruz bütün gün

ayy sana maasallah o bacaklar ne ole senın poponu ısırırım cok guzel gulmus.kız cocukları kendılerını nasılda sevdırıyor yaa

bende ıstıfa edıyorum.cocuk bakacagım bundan sonra.1800-1600tlhem okuloncesı ogretmenıyım musterım cok olurohhh sefam olsun
Hic emziremedim bugun
ek besındemı almıyo pepıkcım
kesınlıkle oyle yaa yemek varsa ısıtamadan yıyorum bazen.yoksa bıskuvı meyve falan atıyorum agzıma.esım gelene kadar kazım kazım kazınıyo mıdem

Hic emziremedim bugun

Bu dönemlerde emzirme konusunda çok sorun çıkarırmış bebeler, bir arkadaşım söyledi geçenlerde zorlamak gerekirmiş almaları için zaten bu dönemleri atlatırsak emmeye devam ederlermiş, bir çok bebe de bu dönemde bırakırmış emmeyi. Sütün varsa zorla bence küçük beyi. İlk oğlum 6 ayda bıraktı memeyi zorlamak aklıma gelmedi o dönemde sütüm yok herhalde dedim. Bu sıpa da bazen yapıyor zorla sokuyorum ağzına memeyi sonra da bırakmıyor cork cork emiyor :)

Sonunda aradığım karışık tahıllı mamayı buldum :) Dün milupanın 8 tahıllı ballı mamasını aldım ancak beğenmedim. Bugün markette dolaşırken milupanın 7 tahıllı gece mamasına rastladım, içinde tahıl unları var. Sanırım aradığım mama bu, bunu kahvaltılarda ve akşam yatarken kullanmayı düşünüyorum.
Tahıl vermek önemli arkadaşlar, B vitamini deposu ve sinir sistemini kuvvetlendiriyor.

çok şükür uyanmazsa uyuttum süt sağmaya çalışıyorum 30 bile çıkmadı ya hergeçen gün dahada azalıyor

benim süt gece yetmiyo galiba, eskiden daha iyi uyurdu şimdi zırt pırt uyanıyo. acaba sütten mi? ama şimdi gece de bunu versem ozman karnı tok olduu için gece de emmicek. bu sefer de sütüm iyice bitcek. napsam ya puff.

Aslında aynı kafa karışıklığı bende de var. Şöyle çözdüm olayı. Maksat tahıl alması ya, akşam öğünü bundan yapıp, gece yatarken yine emzirmek. Yani 9'da filan uyuyo benim sıpa saat 7 gibi bu mamayı vermek ve eğer olursa anne sütüyle hazırlamak (Biraz zor tabii benim de çok verimli sayılmaz sütüm) Böylece tahıl alıcak ama çok da doymuycak.. Uff :) Bilgin, alim, çocuk doktoru, hemşire diyetisyen ne varsa oldum yahuu :)

Son düzenleme:

Bende alacam 7 tahildan doktorumuz safece tahillardan alin verin dedi tatli olan kasik mamalarini onermiyoruz dedi.simdi onu verince kslkmayacaklar mi hayatta inanmam inanmam

kızlar kuzum hasta çok moralim bozuk sabah doktora gitcez merak ettiğiniz bişi varsa sorarım ufacık başıyla öksürüo mzıldayıp duruo hiç keyfi yok

Benimde esim pek bi merakli bu hszir mamalara gecen gitmis markete kucuk kucuk kavanoz almis nir suru muhallebi seftali filan sonra kutuda hazir mamslardan almis sutlu pirincli muzlu filan .ben pek vermek istemedim ama bebeler mamayi amayinca icine azcik o sutlu pirincliden koymus sapur supur ictiler.kavanozlarida kendim yedim icine yogurt mayaliyom cok guzel tutuyor

kızlar kuzum hasta çok moralim bozuk sabah doktora gitcez merak ettiğiniz bişi varsa sorarım ufacık başıyla öksürüo mzıldayıp duruo hiç keyfi yok

Yavrum benim ya.atesi varmi canim atesine dikkat et moralini bozma zeytinyagi isit sirtini gogsunu ov

Seyi sorsana benim bebeler su icmiyor doktor azda olsa anne sutu aliyorlarsa susamazlar dedi. Dogrumu musait olursan bide sizin doktora soralim

Seyi sorsana benim bebeler su icmiyor doktor azda olsa anne sutu aliyorlarsa susamazlar dedi. Dogrumu musait olursan bide sizin doktora soralim

sorarım canım ama doktorun haklı bence benimkide öleydi mamaya dönünce nasıl su içmeye başladı

Geçmiş olsun canım önemli birsey değildir hafif atlayır umarım bıdık

saol canım ya inşallah bu aralar hep salgın gibi bizim doktor yaşadığım yerden başka bi ilçede hadi bi sağlık ocağına götüreyim dedim önemli bişi yok dedi öksürük şurubu falan verdi pek önerilmio öksürük şurubu güvenemedim kullanmayı o yüzdeen yarın sabah gitcez doktorumuza

Gunaydin guzel anneler
Eliselis allah sabir versin.
Bu arada benim ufakliklara hic ek gida vermedim dun misil misil uyudular.biraz agirdan almak lazim bebisler kucuk daha.azcik corna verecem baska bisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…