üzülme ya çok acıkmıyolar bazen, benimki de bi ara hiç emmiyodu meme yerine elini tercih ediyodu. ama şimdi daa iiHic emziremedim bugun
ben normal tatlı kaşığı kullanıyorum canım, suluk yerine de çay bardağı. plastik vermek istemiyorum zaten dişi yüzünden bütün plastikleri herşeyi kemiriyoo kadar hızlısınız ki hatunlar ben alıntı yapıp cevaplayana kadar, ooooooooooo sayfalar akıyorbende bişi dicem sizeee, benim paşa 6.ayı dolduruyor ve şu ana kadar anne sütü haricinde bir şey almadı (annesinin bardakla su içirme denemesi dışında , o da başarılı idi ) bende şimdi 6.ayın sonuna ön hazırlık olsun diye suluk ve şu ek gıdalar için kullanılan kaşıklardan alayım istiyorum , hem biraz alışır hem zaman hızlı geçiyor, kimler ne kullanıyor, mennunmudur, birde ben biberon kullanmamı gerektirecek bir durum olucağını düşünmüyorumama öylemidir gerçekten ? biberonla verilmesi gerekli bir gıda varmıdır ?
İkinci bebekHayırlısı olsun diyelim,ne diyelimmmm...
Sarıyerin neresindesin yaaa,hemen buluşalımTarabyaüstü-Hacıosman metroya çok yakınım ben ,işyerim Yeniköy'de...Sarıyer Tıp Merkezi-Gülten Şumlu ya gidiyoruz,ilgili bir doktor,memnunuz.Tarabya Tıp Merkezinde de iyi bi doktor varmış,Yeniköy Onkoloji Vakfı da var,orası da iyi.Sağlık Ocağı da Tarabya sahildeki.
ayy sana maasallah o bacaklar ne ole senın poponu ısırırım cok guzel gulmus.kız cocukları kendılerını nasılda sevdırıyor yaaKüçülttüm ama oldu mu bilmem ...
Eki Görüntüle 612908 Eki Görüntüle 612907 Eki Görüntüle 612906 Eki Görüntüle 612909
benim k.peder de avukat canım, hem de sgk işleri uzmanlık alanı. o hesapladı az önce. eğer sürekli yatırırsak 520 tl ara verilirse 600 tlymiş sigortaya ödememiz gereken miktar. bu da demek oluyor ki 1200+600=1800 tl. şimdi 1000 artı sigorta bile dese bize 1600e mal olacak. çok zorlanıcaz ödersek..neyse bu akşam bi şekilde bi karar vericez eşimle de konuşup, yarın haber ederim size.
çok sağolun bu arada kızlar yaa, işin farklı yönlerinden bakmamı sağladınız kararım ne olursa olsun desteğiniz için teşekkürler
ek besındemı almıyo pepıkcımHic emziremedim bugun
kesınlıkle oyle yaa yemek varsa ısıtamadan yıyorum bazen.yoksa bıskuvı meyve falan atıyorum agzımaOğlum yeni uyudu ama beni deli etti, kucaktan başka bi yerde durmuyo pek bi rahatına düşkün oldu.
Benimde uykum var, ütülerim var, bulaşık mak. boşaltmam lazım ama hangisini yapayım bilemiyorum.
Benim bazen eşim gelene kadar bişey yemediğim oluyo kızlar, sizinde öylemi?
Aparatifle geçiştiriyorum, oda çok az...
Hic emziremedim bugun
benim süt gece yetmiyo galiba, eskiden daha iyi uyurdu şimdi zırt pırt uyanıyo. acaba sütten mi? ama şimdi gece de bunu versem ozman karnı tok olduu için gece de emmicek. bu sefer de sütüm iyice bitcek. napsam ya puff.Sonunda aradığım karışık tahıllı mamayı buldum :) Dün milupanın 8 tahıllı ballı mamasını aldım ancak beğenmedim. Bugün markette dolaşırken milupanın 7 tahıllı gece mamasına rastladım, içinde tahıl unları var. Sanırım aradığım mama bu, bunu kahvaltılarda ve akşam yatarken kullanmayı düşünüyorum.
Tahıl vermek önemli arkadaşlar, B vitamini deposu ve sinir sistemini kuvvetlendiriyor.
benim süt gece yetmiyo galiba, eskiden daha iyi uyurdu şimdi zırt pırt uyanıyo. acaba sütten mi? ama şimdi gece de bunu versem ozman karnı tok olduu için gece de emmicek. bu sefer de sütüm iyice bitcek. napsam ya puff.
Aslında aynı kafa karışıklığı bende de var. Şöyle çözdüm olayı. Maksat tahıl alması ya, akşam öğünü bundan yapıp, gece yatarken yine emzirmek. Yani 9'da filan uyuyo benim sıpa saat 7 gibi bu mamayı vermek ve eğer olursa anne sütüyle hazırlamak (Biraz zor tabii benim de çok verimli sayılmaz sütüm) Böylece tahıl alıcak ama çok da doymuycak.. Uff :) Bilgin, alim, çocuk doktoru, hemşire diyetisyen ne varsa oldum yahuu :)
kızlar kuzum hasta çok moralim bozuksabah doktora gitcez merak ettiğiniz bişi varsa sorarım ufacık başıyla öksürüo mzıldayıp duruo hiç keyfi yok
kızlar kuzum hasta çok moralim bozuksabah doktora gitcez merak ettiğiniz bişi varsa sorarım ufacık başıyla öksürüo mzıldayıp duruo hiç keyfi yok
Yavrum benim ya.atesi varmi canim atesine dikkat et moralini bozma zeytinyagi isit sirtini gogsunu ov
Seyi sorsana benim bebeler su icmiyor doktor azda olsa anne sutu aliyorlarsa susamazlar dedi. Dogrumu musait olursan bide sizin doktora soralim
Geçmiş olsun canım önemli birsey değildir hafif atlayır umarım bıdık
ay canım Allah kavuştursun. bence geldiğinde de ayrı yatağa yatırma, 1-2 hafta sonra yap bu değişikliği. zaten ayrı kaldığınız için özlüceksiniz, hepten bebeğin kafası karışmasın bence. ben de gidicem bu baharda 4-5 günlük, bakalım napcam. belki onu da götürürüm, bi de annemi tabi :)
selam, 2 gundur ayriyim oglumdan. dun gece 3 kadar uyumamis. transit ucusum vardi, 2. ye binemedim ve havalimaninda mahsur kaldim. elimde sut sagma aletimde yoktu. elle sagmaya calistim. amma cok zor elektrikliden sonra. tavsiyem eger sut veriyorsan her ihtimale karsin aleti yaninda tut, ben bavula koymustum. bugun aletle sagdim sonra cope doktum. valla icimde gitmedi degil. yazik oldu. yaninda goturmek te mantikli bebegi.ben pasaporta yazdirmaya vaktim kalmadigi icin goturemedim. gerci soguk bir ulkedeyim. onada annemede yazik olurdu :) ay sizler simdi cocuklarinizlasiniz, sizlerde evlatlarinizda ne sansli. o kadar ozledim ki oglumu. korkuyorum beni unutur memeyi birakir diye. annem yazik ne oluyorsa anlatiyor. pipisinin oralara tutmaya calisiyormus. kizarmis azicik. annem kremlemis ama velet iste.ayy koklamak istedim simdi. bitsin su 3 gece daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?