2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla canim bilemiyorum ki beninkilerde tam corbaci bende seviyordum ondan mi .ben senin soylediklerine ek icine zeytin yagi nane kimyon atiyorum bayada guzel oluyor.kendi sevmediginiz seyi cocuga vermeyin diyorlar dogrudur belki

Hakkaten pek trajikomik olmuş ...Bence vicdan falan yaptığı yok ,kesinlikle başka bir iş bulmuştur o ,sizin de fiyatını yükseltmeyi kabul etmeyeceğinizi düşünerek ssk falan istemiş .
Annene neden bu kadar karşı çıkıyosun ya ,ben 1 ay kv katlandım ,bi şekilde geçiyo zaman.2-3 hafta sabretseniz :44: İşten ayrılmak,yeni bir iş bulmak zor işler...İşinden memnun olmadığın için bu yolu düşünüyosun ama bakıcı olayını hallet ,iş aramaya da devam et ,bulunca ayrılırsın.

yani kendisinden çok beni düşünen bir bakıcı anneme çok da karşı değlim de eşim biraz hassas bu konuda. evde ikimizden başka birini istemiyor.. bir de bende bir hastalık var illa kendim bulunucam başında başka türlü annem de olsa, ki en çok güvendiğim insandır, gene de rahat etmem.. bakalım önümüzdeki bikaç gün ne gösterecek bize..

Senin bakıcıda acayipmiş gerçekten.. Yeni iş bulmadan işi bırakma bence ya.. Bir arkadaşım öyle yaptı benim, işi bıraktı, birkaç ay sonra yeni iş bulurum diye, sonradan küçük çocuğu var diye özel sektörde iş de bulamadı, bir yerden sonra evde çocukla olmaya da alıştı ve artık çalışmıyor, ev hanımı oldu.. Annen bir iki hafta idare eder belki.. Ya da ne bileyim, rapor, yıllık izin filan alırsın sen ya da eşin 1 haftalığına. Ben de çok karıştım galiba da:) çocuk yüzünden işi bırakma fikri çok ters geliyor bana..

Bu arada biz de bakıcı bulmaktan vazgeçtik. Çok düşündüm, burda yazılan bakıcı sorunlarını da görünce anneme bırakmanın daha iyi olacağına karar verdim. Bakıcıların hepsinde bir sorun var gördüğüm kadarıyla, annem de bakmaya çok heveslendi.. Artık bir süre böyle devam edeceğim. Zaten annemlerin evi ile eşimin muayenehanesi de çok yakın. Gündüz hasta olmayınca o da gelip yardım edebilir. Bir süre deneyeceğiz bakalım, eğer annem yorulur, hasta olur vs. bir aksilik çıkarsa o zaman bakıcı arayacağım tekrar.

Annemlerin evine park yatak ve bir de ikea mama sandalyesi alacağım, burda da düzeni olsun diye. Ikea mama sandalyesi kullanan var mı hiç? Biraz küçük gibi ama annemlerin mutfağına o daha pratik gibi geliyor. Bizim evde chicconun polly magic olanından var, ama büyük, ağır ve pahalı..
Bir de park yatak kullananlar memnun musunuz? Dün biraz baktım da, kraftın modelleri vardı jokerde. 8002 kodlu birşey var, güzel gibi, ama 60x120 cm. annemlerin evi için küçük olması iyi ama çocuk rahat eder mi bilemedim. Son olarak içine nasıl yatak koyuyorsunuz. Jokerde sünger yatak vardı içi için ama bildiğin incecik sünger, hem de 70 tl. yatağın kendisi 190 tl.

Bizim kurum daha maasimin calismadigim kismini iade almadi simdi enayi gibi arayip benmi soracam alsinlar paralarini yav.

Avakado cok faydali zeytin yagiyla pure guzel olur. Yoggurtla da

İnat ettim okucayağım diye ama ı ıh yok anacım okunmuyor bu geçmiş hasta bebişlere geçmiş olsun yeni hamişlerehayırlı olsun sanki öyle biişiler var fotoğrafları koyulan bebeleri allahım nazarlardan saklasın ve herkesin kandili mubarek olsun , B. kursundan geldim aldım kızımı öptüm oynadım uyuttum ama çok açım biişiler hazırlayıp geleyim hemen

0
Cnm ben kraft park yatak kullanıyorum bencede 60 olandan al bizimkinin eni 70 kapıdan gecmio çok pişmanim büyük aldığım icin yatak olarakta pamuk yatak yaptırdım ben icine sünger visco falan saglikli gelmedi bana

canım, karışmak olur mu fikir veriyorsun ne güzel. ama malesef benim yıllık izin alma şansım yok, rapor alırsam da geri dönüşüm olaylı olur işe. ama dediğin gibi bende de evde olmaya alışırsam ev hanımı olma potansiyeli var :) o yüzden şartları zorlamak istiyorum. ama kendini benim yerime koy, hiç tanımadığın yalnızca yarım saat gördüğün birine annenle bile olsa bırakınca için rahat eder mi? sen gözünün önünde olduğu halde nasıl bir örnekle karşılaştın..
bilmiyorum belki ben fazla duygusal davranıyorum ama çok küçük oldukları için biraz da böyle düşünüyorum. azıcık derdini anlatabilseydi belki daha farklı düşünürdüm.

bu arada bunca derdimin arasında bir de öğlen emzirmeden dönerken arabada tel ile konuştuğum için ceza yedim. amacım da iş yerinde öğlene kadar çok tel. ile konuştuğum için ö.sonra göze batmamaktı güya.. olan yine bana oldu:95:

bide onu wereyim bakalım ne yapıcak yarın biraz yoğurt deneyimi yasayalım barii

ayy okurken ben şişdim senin halini düşenimiyorum sizin bakıcı da pek bi dengesizmiş o baska iş bulmusdur ayak yapıyordur kesinn bunlar böyle.. sen hiç dert etme bence gerçek yüzünü erken görmen ii olmus.. walla canm işden ayrılma olayına bişe diyemem senin bileceğin iş ama bnce yapma çünkü çalışmaya alışınca ilk baslarda çok güzel geliyor ama bir süre sonra farkında olmadan depresyona giriyorsun.. çalışmak iyi bnce herseyi dengeliyor.. annenede katlansın eşin bir süre ne yapsın hepimiz bebelerimiz için nelere katlanıyoruz.. ne iş yapıyosun mesleğin ne yani ayrıldığında baska yerde hemen iş bulabilecekmisin bu arada haddime düşmeden çok müdahale etmiysem kusura bakma

Valla canim bilemiyorum ki beninkilerde tam corbaci bende seviyordum ondan mi .ben senin soylediklerine ek icine zeytin yagi nane kimyon atiyorum bayada guzel oluyor.kendi sevmediginiz seyi cocuga vermeyin diyorlar dogrudur belki

aynen öle tadı kötü zeytinyağı koyacağm zatende kimyonla nane rahatsız etmez dimi onuda deniyeyim bari yapmadığım sey kalmıyor zaten bende normalde sebzeleri sewerim de ne bilim tatsız geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…