kızlar bana yardım edin ya kızım sebze çorbasını içmiyor kesinlike en fazla 3 kasık ben şöyle yapıyorum patates havu ve pirinci haslayıp iyice püre yapıyorum ama malesef beğenmiyor tadı çok kötü gerçekten ama tuz falan atamam ki siz nasıl içiriyorsunuz tadını güzelleştirmem için ne yapmam gerekiyor fikir werin bana dün biraz pekmez ekledim tatlansın die onuda içmedi meyse sularını sewerek alıyor ama sebze problemli
Hakkaten pek trajikomik olmuş ...Bence vicdan falan yaptığı yok ,kesinlikle başka bir iş bulmuştur o ,sizin de fiyatını yükseltmeyi kabul etmeyeceğinizi düşünerek ssk falan istemiş .Sorma canım çok trajikomik bir akşam geçirdik. ama şimdiki durumumuz drama döndü. dün en son asgari ücret üzerinden sigorta yapmaya karar verdik. 1000 tl artı sigorta 1350ye bağlarız diye düşündük, konuştuk, tabi 1 yıl zam yok dedik falan. neyse uzatmıyım, kadın tuttu yok ben sizi zora sokmak istemem, biliyorum sizi maddi olarak çok zorlıycak ben en iyisi ayrılayım dedi. sonra 1 saat senin kalman maddi olarak zorlayacak evet ama gidişin de manevi olarak zolayacak, yeni birine nasıl alıştırıp bırakıcaz kızı falan diye anlattık ama artık sabit fikirli olduğundan mı ardında başka bir neden olduğundan mı bilmem tutturdu yok ben vicdan yaparım diye. ben de dedim ki demek ki senin vicdanın yalnızca gözün görünce çalışıyo, yoksa bırakıp gittiğinde çekeceğimiz zorluğa vicdanın neden sızlamıyor dedim..
sonuç olarak ikna olmadı, yeni biri bulunana kadar kalırım hatta yeni gelenle de bir süre kalırım ücret almadan falan diyorvalla nasıl bir kafa anlamadım gitti
şimdi ben de ya yeni geleni annemle bırakıcam ki annemin bizde yatılı kalması gerekir bu durumda 2-3 hafta kadar. ya da işi bırakıcam yeni gelenle biraz kalıp sonra iş arıycam bi 2-3 ay evde kalıp. şu an işimden de memnun değilim de işte geçerli bir sebeple ayrılmış olurum belki diyorum. ama henüz karar veremedim.
bir dokun bin ah işit oldu amasağol sorduğun için
Hakkaten pek trajikomik olmuş ...Bence vicdan falan yaptığı yok ,kesinlikle başka bir iş bulmuştur o ,sizin de fiyatını yükseltmeyi kabul etmeyeceğinizi düşünerek ssk falan istemiş .
Annene neden bu kadar karşı çıkıyosun ya ,ben 1 ay kv katlandım ,bi şekilde geçiyo zaman.2-3 hafta sabretseniz :44: İşten ayrılmak,yeni bir iş bulmak zor işler...İşinden memnun olmadığın için bu yolu düşünüyosun ama bakıcı olayını hallet ,iş aramaya da devam et ,bulunca ayrılırsın.
Sorma canım çok trajikomik bir akşam geçirdik. ama şimdiki durumumuz drama döndü. dün en son asgari ücret üzerinden sigorta yapmaya karar verdik. 1000 tl artı sigorta 1350ye bağlarız diye düşündük, konuştuk, tabi 1 yıl zam yok dedik falan. neyse uzatmıyım, kadın tuttu yok ben sizi zora sokmak istemem, biliyorum sizi maddi olarak çok zorlıycak ben en iyisi ayrılayım dedi. sonra 1 saat senin kalman maddi olarak zorlayacak evet ama gidişin de manevi olarak zolayacak, yeni birine nasıl alıştırıp bırakıcaz kızı falan diye anlattık ama artık sabit fikirli olduğundan mı ardında başka bir neden olduğundan mı bilmem tutturdu yok ben vicdan yaparım diye. ben de dedim ki demek ki senin vicdanın yalnızca gözün görünce çalışıyo, yoksa bırakıp gittiğinde çekeceğimiz zorluğa vicdanın neden sızlamıyor dedim..
sonuç olarak ikna olmadı, yeni biri bulunana kadar kalırım hatta yeni gelenle de bir süre kalırım ücret almadan falan diyorvalla nasıl bir kafa anlamadım gitti
şimdi ben de ya yeni geleni annemle bırakıcam ki annemin bizde yatılı kalması gerekir bu durumda 2-3 hafta kadar. ya da işi bırakıcam yeni gelenle biraz kalıp sonra iş arıycam bi 2-3 ay evde kalıp. şu an işimden de memnun değilim de işte geçerli bir sebeple ayrılmış olurum belki diyorum. ama henüz karar veremedim.
avakado veriyordu bir arkaadaş ben migros uzak diye alamamıştım:)
kuru meyve olarak kayısıyı suda haşla komposto gibi ver aynı şeymiş
sebzeyle meyveyi (ikiside aynı demişlerdi) değiştirip ver yoğurt zaten verebilirsin
Offf diyorum sana. Bide icine dereotu limon ayyy ne guzel olur ekmege sur yee. Cocuga olmaz herhalde cok kendime musluman gordum kendimi.Avakado cok faydali zeytin yagiyla pure guzel olur. Yoggurtla da
Offf diyorum sana. Bide icine dereotu limon ayyy ne guzel olur ekmege sur yee. Cocuga olmaz herhalde cok kendime musluman gordum kendimi.
Bu arada biz de bakıcı bulmaktan vazgeçtik. Çok düşündüm, burda yazılan bakıcı sorunlarını da görünce anneme bırakmanın daha iyi olacağına karar verdim. Bakıcıların hepsinde bir sorun var gördüğüm kadarıyla, annem de bakmaya çok heveslendi.. Artık bir süre böyle devam edeceğim. Zaten annemlerin evi ile eşimin muayenehanesi de çok yakın. Gündüz hasta olmayınca o da gelip yardım edebilir. Bir süre deneyeceğiz bakalım, eğer annem yorulur, hasta olur vs. bir aksilik çıkarsa o zaman bakıcı arayacağım tekrar.
Annemlerin evine park yatak ve bir de ikea mama sandalyesi alacağım, burda da düzeni olsun diye. Ikea mama sandalyesi kullanan var mı hiç? Biraz küçük gibi ama annemlerin mutfağına o daha pratik gibi geliyor. Bizim evde chicconun polly magic olanından var, ama büyük, ağır ve pahalı..
Bir de park yatak kullananlar memnun musunuz? Dün biraz baktım da, kraftın modelleri vardı jokerde. 8002 kodlu birşey var, güzel gibi, ama 60x120 cm. annemlerin evi için küçük olması iyi ama çocuk rahat eder mi bilemedim. Son olarak içine nasıl yatak koyuyorsunuz. Jokerde sünger yatak vardı içi için ama bildiğin incecik sünger, hem de 70 tl. yatağın kendisi 190 tl.
Senin bakıcıda acayipmiş gerçekten.. Yeni iş bulmadan işi bırakma bence ya.. Bir arkadaşım öyle yaptı benim, işi bıraktı, birkaç ay sonra yeni iş bulurum diye, sonradan küçük çocuğu var diye özel sektörde iş de bulamadı, bir yerden sonra evde çocukla olmaya da alıştı ve artık çalışmıyor, ev hanımı oldu.. Annen bir iki hafta idare eder belki.. Ya da ne bileyim, rapor, yıllık izin filan alırsın sen ya da eşin 1 haftalığına. Ben de çok karıştım galiba da:) çocuk yüzünden işi bırakma fikri çok ters geliyor bana..
avakado veriyordu bir arkaadaş ben migros uzak diye alamamıştım:)
kuru meyve olarak kayısıyı suda haşla komposto gibi ver aynı şeymiş
sebzeyle meyveyi (ikiside aynı demişlerdi) değiştirip ver yoğurt zaten verebilirsin
Sorma canım çok trajikomik bir akşam geçirdik. ama şimdiki durumumuz drama döndü. dün en son asgari ücret üzerinden sigorta yapmaya karar verdik. 1000 tl artı sigorta 1350ye bağlarız diye düşündük, konuştuk, tabi 1 yıl zam yok dedik falan. neyse uzatmıyım, kadın tuttu yok ben sizi zora sokmak istemem, biliyorum sizi maddi olarak çok zorlıycak ben en iyisi ayrılayım dedi. sonra 1 saat senin kalman maddi olarak zorlayacak evet ama gidişin de manevi olarak zolayacak, yeni birine nasıl alıştırıp bırakıcaz kızı falan diye anlattık ama artık sabit fikirli olduğundan mı ardında başka bir neden olduğundan mı bilmem tutturdu yok ben vicdan yaparım diye. ben de dedim ki demek ki senin vicdanın yalnızca gözün görünce çalışıyo, yoksa bırakıp gittiğinde çekeceğimiz zorluğa vicdanın neden sızlamıyor dedim..
Valla canim bilemiyorum ki beninkilerde tam corbaci bende seviyordum ondan mi .ben senin soylediklerine ek icine zeytin yagi nane kimyon atiyorum bayada guzel oluyor.kendi sevmediginiz seyi cocuga vermeyin diyorlar dogrudur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?