2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

heh ben birde dün benimkine ben seni erkek olarak görmüyorum dedim demeye çalıştığım şey baba olarak görüyorumdu fakat olmadı döndü arkasını küstü

Bir tebessüm ettim yazıyı okuyunca Ben hamile olduğumu öğrendikten tam 1 hafta sonra yataklara düştüm ,taa ki 4,5 aylık olana kadar ,tam ayağa kalkacakken doğum kanalına daldı benim minik tekrar hareketsiz günler,sonra doğurduk ,malum haller derken işe başladık,yorgunluk,uykusuzluk .............
İstek var karşılıklı ama enerji yok Toplasan 2 kere ,hatta toplamaya gerek yok ,2 kere denedik ... İlkinde ağrılıydı ,ikincisi fena değildi be
Geçenlerde burda muhabbeti olmuştu da ; ona ayıracak vaktim olsa uyumayı tercih ederim ,çok açık ve net ...:111:

aynen öle tadı kötü zeytinyağı koyacağm zatende kimyonla nane rahatsız etmez dimi onuda deniyeyim bari yapmadığım sey kalmıyor zaten bende normalde sebzeleri sewerim de ne bilim tatsız geldi

Zannetmem canim ben naneyi iciriyorum zaten kimyonds gazini aliyor ben memnunum

ya nasil dikkat ediyorsun canim
benimkiler kuvette yuzucek resmen ben suyu dokene kadar 40 kere sekil degisiyor

Ne bileyim işte,allaha emanet :18: Umay da öyle ,tam kıpırcan ,suya bayılıyo,artık küvete de sığmıyo nerdeyse,banyo baştan aşağı ıslanıyo 10 dakikalık işte...Kafasını en son yıkıyorum ,suyu dökerken biraz dikkat ediyorum o kadar işte,kulaklarını kapatmayı hiç denemedim valla.

heh ben birde dün benimkine ben seni erkek olarak görmüyorum dedim demeye çalıştığım şey baba olarak görüyorumdu fakat olmadı döndü arkasını küstü

Ay biz ikimizde istiyoruz da bebeler iflahimizi okuyor yorgunluktan yigilp kaliyoruz bence iki tarafta bu surecin normal oldugunu ve gececegini bilmeli ve anlayisli olmali

Benimki şu an her yerde uyuyor. Annemlere zate sık geliyoruz, kanepede vs. nereye yatırırsak yatıyor. Ama artık dönüyor, hareketli bayağı da düşer diye korkuyorum. Bir de park yatak oyun parkı da oluyor ya, annem içine koyar işlerini halleder diye düşünüyorum. En azından onun içinden düşme derdi olmaz. Bu yatak da güzelmiş.. Bakayım ben de..
Evet işimi çok seviyorum. Çok yoğun, evime çok uzak (ben yenibosnada oturuyorum, işim zincirlikuyuda) ama ortamımız çok iyi, bazen o kadar sıkılıyorum ki, işi gidip bir öğlen yemeğine çıkıp gelsem diye hayal ediyorum:)
Teşekkürler canım. Herkes krafttan memnun görünüyor.
kizlar bisi sorcam banyoda kulaklarini kapatiyoruz ya su kacmasin diye
onun yerine kulak tikaci gibi seyler var mi bebeler icin ??
Ben kulaklarını kapatmıyorum hiç:)

Okuyunca ben de gülümsedim.. Benim hamileliğimin ilk ayları bulantı vs. yüzünden bayağı kötüydü, sonlarda da şekerim çıktı diye ben depresyona girdim resmen.. Hamileyken de sadece 1 defa oldu anlayacağın. Doğumdan sonra da 3 defa sanırım.. Aynen benim de hiç isteğim yok. Zaten çok yoruluyorum, Ela'da geç yatıyor. O saatten sonra da uyuyorum. Benim eşimde anlayışlı birşey söylemiyor ama ben de bu durumdan çok hoşnut değilim. Ama içimden gelmiyor gerçekten. En son yılbaşında olmuştu, artık dalga geçiyorum, bundan sonra sadece özel günlerde yaparız, en yakın özel gün sevgililer günü, o zamana kadar bekleyelim diye:) Süt verdiğimiz için hormonlar çalışmıyor diye düşünüyorum kendimce ama.. Yorgunluk da çok büyük etken tabi. Uyumak daha cazip geliyor..

Ay biz ikimizde istiyoruz da bebeler iflahimizi okuyor yorgunluktan yigilp kaliyoruz bence iki tarafta bu surecin normal oldugunu ve gececegini bilmeli ve anlayisli olmali

doğru diyorsun canım da aşamadım ben bu durumu .. ee neredeyse 5 ay oldu düzelme yok bende

benim koca isyanlar da biraz ben emzirmiyorum da ne hormonmuş arkadaş .. istersen doktora git filan diyor da ne dicem doktora :26:

Ben isimi sevmiyorum ama mumkun degil birakmam. Birakamam.o kadar okul oku isi bilmeyen idarecilere isi anlatmaya calis .uc bes heyecansiz dosyayla otur.canin sikilsin mesainin bitmesini bekle besten bes bucuga kadar zaman asir gibi gecsin. Ama ozledim beh ne guzel bos bos oturur butun dizileri izletdim. Walking dead noldu dexter dan bi haberim of of

Kandiliniz mübarek olsun Dualarımız da kabul olsun inşallah hanımlar

hatta ben üstten diş gelecek diye beklerken sankim şimdide alttan diğerlerin yanından kabarma başlamış gibi. dişlik dişlemiyoruz bizde malesef

namazı bitirip dibinde bitiveriyorum hatta çoğu zaman yanıbaşında kılıyorum ama tesbihi parmaklarıyla çekmek hiç aklıma gelmemişti bir tesbihi paylaşıyordk çoğu zaman ya da bir ona bir bana ama şimdi senin dediğin gibi yapacağım çok hoşuna gidecek eminim

Valla canim bilemiyorum ki beninkilerde tam corbaci bende seviyordum ondan mi .ben senin soylediklerine ek icine zeytin yagi nane kimyon atiyorum bayada guzel oluyor.kendi sevmediginiz seyi cocuga vermeyin diyorlar dogrudur belki
ya hanımlar benim bebiş sanki sizin yaptığınız gibi yapsam hiç yemeyecek gibime geliyorhem biz yemek yerken bizim yemeklerin suyundan veriyorum bir daha vereyim diye çıldırıyor vermezsem ağlıyor kerata ama şimdi kalkınca sizin gibi vericem çorbayı şimdi yapmaya gidiyorum mutfağa deneyeceğim çok merak ettim
ayy koyan var koymayan var napacam ben :44:

Ben bir süre daha koymama taraftarıyım, 8-9 aya kadar. Sonra az az katıcam, ama şeker vermeyi düşünmüyorum 1.5 hatta iki yaşına kadar.
ben ne dersem diyeyim benim dışımda herkes yani baba dede babanne tatlı bişeyler vermek için çıldırıyor. yok reçel yok bal yok çikolata laftan anlamıyorlar olmuyor. anlayacağınız hayatında da tuz da var şeker de
Al işte aynı beeennn.... ayda bir zorla yani ama erkekleri de düşünmek lazım evde zaten saldık kendimizi en azından çalışanlar mecburi bakımlılardan ben bu ay biraz daha bakımlı gözükmeye çalışıyorum 3-4 kere de birlikte olduk ama bu seferde hamilemiyim diye içim içimi yiyo bir iki gün daha bekleyip test yapcam:18:
ya nasil dikkat ediyorsun canim
benimkiler kuvette yuzucek resmen ben suyu dokene kadar 40 kere sekil degisiyor
benimkisi çok korkuyor banyodan yaa. oyunlar yapıyorum rahat olsun diye falan ama put gibi duruyor garibim
bende sen gibi diyorum canım uykum varrrrr uyumak istiyorummmmm o sırada dokunsa bile acayip patlıyorum zaten arkasını dönüp yatıyor küsüpte

Son düzenleme:
Kamuda çalışmakta değişik.. Boş boş oturmak, iş yerindeyken dizi izlemek benim için o kadar uzak ki. Bazen tuvalete gidecek vaktim bile olmuyor işteyken. Ama bizde de hergün bir heyecan, aksiyon, yeni şeyler öğrenme var tabi. Özelin de kamunun da kendine göre artıları eksileri var.. Ama tabi o kadar sene hukuk okuduktan sonra kamu olsun, özel olsun çalışmamayı düşünmek olmaz gerçekten..

hay masallah be guzelim sen de adama direk bel alti calismissin

walla ben tirsiyorum kapatmamaya :18::18:

Ayyy biz kapatmiyoruz valla sakur sukur dokuyoz suyu bak endiselendim simdi zar a r etmesin iltap filan

of aynen biz
bir de bebelerde sensor var yeni uyumus olsunlar daha uykulari olsun
yakinlastik mi basliyorlar bir avaza

gecen tv de ayşe öner miydi neydi o kadın vardı iştehamile mi doğum mu bişi koçu işte. bebek banyosunu anlatıyordu ilk günden itibaren resmen yüzdürün dedi kafasını resmen suya gömdü burunu kaldı azcık havada. kulak yapıları farklı bizim gibi değil dedi kapamanıza gerek yok dedi.

ilk yavan çorba tecrübemi paylaşıyorum havuç patates biraz tel şehriye zeytinyağı. pirinç yoktu da
tadını ben bile begendim ama bebiş bir kaç kaşık aldı bıraktı istemedi. yarın bi daha denicem

walking dead tatile girdi merak etme :) biz kaçırmadan izliyoruz valla eşim sen izlemezsen izleme ben izlicem diyo dayanamıyorum meraktan oturuyorum yanına bebiş uyanırsa oturma odasında sallıyoruz

Evet evet izledim ben de hatta ilk banyolarını onun gibi yaptırdım oğlumun, tabii sıcaktı uzuuun uzuuun duruyordu ama şimdi çok kısa sürüyor banyosu. Ben başından su döküyorum maşallah rahatsız olmuyor, seviyor da suyu sıpacım

walking dead tatile girdi merak etme :) biz kaçırmadan izliyoruz valla eşim sen izlemezsen izleme ben izlicem diyo dayanamıyorum meraktan oturuyorum yanına bebiş uyanırsa oturma odasında sallıyoruz

Ay ben bir filmi tam seyretmeyeli aylar oldu :) Bugün artık son hafta diye sekizinci sınıflar ders yapmak istemedi ben de onlara film açtım, aylardan beri ilk defa oturdum biraz izledim ama uykusuzluktan başım düşmeye başladı öne, karizmayı çizmemek için telefonu çıkarıp kk okumaya başladım :)

hanımlarrrrr mevlüt kandiliniz mübarek olsun... hepinizin gönlünde yatan bütün istekleri gerçekleşsin ...yavrularınıza sağlık sıhhat huzur bol uyku versin...bol bol dua edelim....

senaysen bende berayın kulaklarını hiç tıkamadım artık babasıyla yıkıyorum kıpır kıpır durmuyor korkuyorum... başına su dökünce uyuz oluyor onun haricinde seviyor başından suyu döktüğümde el çabukluğu ile kulaklarını ve yüzünü elimle suyunu atıyorum...havluya alınca da tülbentle kulaklarının suyunu kuruluyorum...

iris inşallah buluşabiliriz aslında ortak nokta bulup herkes bebelerle gelecek ama zor gibi görünüyor neyse nasip...bakalım bikaç gün daha seyret seninkinin durumunu aşı huysuzluk vs yapcak mı...bizimki 4.ay aşıda huysuz du bayağı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…