bence cok normal canim yorgunluk en buyuk etken
ikinci olarak biz artik kendimizi kadin olmaktan ziyade anne olarak goruyoruz ve kimi zaman kendimizi cekici olarak da bulmuyoruz ki adamlara cilve yapalim
agri ve aci ise bence psikolojik , beyninin istemedigi seyi vucudun da fiziksel olarak reddediyor
bence cozum arada kacamak yapmak
hani klasik eski atesi canlandirmak geyikleri vardir ya ondan
bebisi bir gunlugune annene falan birakin ne biliyim bir otele gidin ya evi ozel hale getirin
ve en onemlisi caba harcayin olmuyor diye birakmayin
kesin duzelir tatlim
bir de simdi adamlari erkekten ziyade baba olarak da goruyoruz
eskiden gozumuze batmayanlar simdi batabiliyor
bu da etkiler diye dusunuyorum
yataga anne baba olarak degil kadin erkek olarak girmemiz lazim
Kızlar biliyorum çoğunuz bakıcı , ek gıdalar vs gibi konuların üstünde konuşuyorsunuz ve bende damdan düşer gibi yeni bir konu ve soru çıkarıcam sizin başınızaKonu bizim cinsel yaşamımız , aslında sadece bizim değil bir çok doğum yapan annenin geçtiği bu dönemi merak etmekteyim .. Bu arada ben 21 yaşındayım eşim 27 yaşında ve doğumdan 2 gün öncesine kadar hiç sorunumuz yoktu her şey çok iyiydi .. Fakat doğumla beraber gelen yorgunluk hormonlar derken zaten ilk 1 ay olmadı ve kızım 1 aylıkken tekrardan başladık cinsel birlikteliğe .. Ben istedim hatta .. Neyse 2-3 ay derken dedim ya hormon değişikliği vs o yüzden böyle oldu diye düşünmüştüm hep ama kızım 5 aylık olacak neredeyse hala bende tık yok Sağ olsun eşim çok zorlamıyor ama şaka yoluyla hep dile getiriyor bu durumu ve bende bir istek yok ona karşı sarılsın bana öyle uyuyalım istiyorum hep onun dışında cinsel olarak hiç bir şey hissetmiyorum .. Son zamanlarda da ağrı ve acı var aynı durumu yaşayan var mı ? Ve bunu atlatan ?
çorbalarına cok az tuz koyuyormusunuz?yoksaa yasakmı
aynen öle tadı kötü zeytinyağı koyacağm zatende kimyonla nane rahatsız etmez dimi onuda deniyeyim bari yapmadığım sey kalmıyor zaten bende normalde sebzeleri sewerim de ne bilim tatsız geldi
ya nasil dikkat ediyorsun canim
benimkiler kuvette yuzucek resmen ben suyu dokene kadar 40 kere sekil degisiyor
kizlar bisi sorcam banyoda kulaklarini kapatiyoruz ya su kacmasin diye
onun yerine kulak tikaci gibi seyler var mi bebeler icin ??
heh ben birde dün benimkine ben seni erkek olarak görmüyorum dedimdemeye çalıştığım şey baba olarak görüyorumdu fakat olmadı döndü arkasını küstü
Benimki şu an her yerde uyuyor. Annemlere zate sık geliyoruz, kanepede vs. nereye yatırırsak yatıyor. Ama artık dönüyor, hareketli bayağı da düşer diye korkuyorum. Bir de park yatak oyun parkı da oluyor ya, annem içine koyar işlerini halleder diye düşünüyorum. En azından onun içinden düşme derdi olmaz. Bu yatak da güzelmiş.. Bakayım ben de..canım çok ii yapmıssın bnce bende okuyunca annemlere baktrmakla doğru karar werdiğime inandım rahat oluyor.. ikea mama sandalyesi biraz uyduruk ama dediğin gibi küçük we az yer kaplıyor yani geçici olarak kullanılabilir.. yatak işine gelince bizimki yatağına çok alışdı baska yere gidince kesinlikle uyumuo en fazla 10 dk bir yere alışırsa çok zorlanırım yazın yazlığa gittiğimde 2 3 günlüğüne yatak götür getir falan ne olucak dedim annem benim bekarken yattığım için burda yatsın kzım alma yoksa gerçekten başedemezsin dedi tam 15 gün gündüz uyumadı annemlerde gündüzleri ya ama şimdi çok şükür aştık baska yerlerde de uyumaya basladı.. yani düzeni olsun doğruda her gittiğimiz yere yatak tasıyamayızki.. bizim ki park yatak odasında kendi yatağı war ama besik tarzı almadık büyüyünce ona geçiricez nyse bizim park yatağımız şu Eki Görüntüle 614120
çok çok memnunum içine baby max pamuklu yatak almısdım ii oldu memnunuz yanii ayy ne çok konusudum
Evet işimi çok seviyorum. Çok yoğun, evime çok uzak (ben yenibosnada oturuyorum, işim zincirlikuyuda) ama ortamımız çok iyi, bazen o kadar sıkılıyorum ki, işi gidip bir öğlen yemeğine çıkıp gelsem diye hayal ediyorum:)evet bunu ben de düşündüm. ilk bir iki hafta, hafta sonu da çalışsın ki biraz gözlemleyebileyim. gerçi henüz yeni bir bakıcı adayımız da yok ama..
bu arada sen işini de seviyorsun sanırım, ne güzel..
Teşekkürler canım. Herkes krafttan memnun görünüyor.Annen bakabiliyosa ve evi de yakınsa en güzeli valla...Benim annem burda ama martta gidecek memlekete
Mama sandalyesi almadım,eşimin kuzeninden geldi ama onun da kılıfı yok ,chiccomamma eski bi modeli olduğu için kılıfını bulamıyorum ,sanırım yeni alıcam ama karar veremedim henüz.İkea ile ilgili bayağı olumlu yorumlar var ,al bi dene bence,fiyatı gayet uygun.
Bizde de kraft 820 mi 720 mi ne ondan var - 70 x 100 -,sallanan modelinden ,geceleri iyi oluyo ,mızırdanınca veriyom emziği ağzına,yattığım yerden biriki sallıyorum uyuyor tekrar.İçine e-bebektan sünger aldım ,babyjem oyunparkı yatağı diye geçiyo.Çok kalın değil 5 cm falan.Bir de önemli nokta ; park yatağın iç ölçülerine göre yatak alman lazım ,benim parkyatak 70*100 ama içinin süngeryatağı 65*95 .buna dikkat et canım.
Ben kulaklarını kapatmıyorum hiç:)kizlar bisi sorcam banyoda kulaklarini kapatiyoruz ya su kacmasin diye
onun yerine kulak tikaci gibi seyler var mi bebeler icin ??
Kızlar biliyorum çoğunuz bakıcı , ek gıdalar vs gibi konuların üstünde konuşuyorsunuz ve bende damdan düşer gibi yeni bir konu ve soru çıkarıcam sizin başınızaKonu bizim cinsel yaşamımız , aslında sadece bizim değil bir çok doğum yapan annenin geçtiği bu dönemi merak etmekteyim .. Bu arada ben 21 yaşındayım eşim 27 yaşında ve doğumdan 2 gün öncesine kadar hiç sorunumuz yoktu her şey çok iyiydi .. Fakat doğumla beraber gelen yorgunluk hormonlar derken zaten ilk 1 ay olmadı ve kızım 1 aylıkken tekrardan başladık cinsel birlikteliğe .. Ben istedim hatta .. Neyse 2-3 ay derken dedim ya hormon değişikliği vs o yüzden böyle oldu diye düşünmüştüm hep ama kızım 5 aylık olacak neredeyse hala bende tık yok Sağ olsun eşim çok zorlamıyor ama şaka yoluyla hep dile getiriyor bu durumu ve bende bir istek yok ona karşı sarılsın bana öyle uyuyalım istiyorum hep onun dışında cinsel olarak hiç bir şey hissetmiyorum .. Son zamanlarda da ağrı ve acı var aynı durumu yaşayan var mı ? Ve bunu atlatan ?
Ay biz ikimizde istiyoruz da bebeler iflahimizi okuyor yorgunluktan yigilp kaliyoruz bence iki tarafta bu surecin normal oldugunu ve gececegini bilmeli ve anlayisli olmali
Benimki şu an her yerde uyuyor. Annemlere zate sık geliyoruz, kanepede vs. nereye yatırırsak yatıyor. Ama artık dönüyor, hareketli bayağı da düşer diye korkuyorum. Bir de park yatak oyun parkı da oluyor ya, annem içine koyar işlerini halleder diye düşünüyorum. En azından onun içinden düşme derdi olmaz. Bu yatak da güzelmiş.. Bakayım ben de..
Evet işimi çok seviyorum. Çok yoğun, evime çok uzak (ben yenibosnada oturuyorum, işim zincirlikuyuda) ama ortamımız çok iyi, bazen o kadar sıkılıyorum ki, işi gidip bir öğlen yemeğine çıkıp gelsem diye hayal ediyorum:)
Teşekkürler canım. Herkes krafttan memnun görünüyor.
Ben kulaklarını kapatmıyorum hiç:)
Okuyunca ben de gülümsedim.. Benim hamileliğimin ilk ayları bulantı vs. yüzünden bayağı kötüydü, sonlarda da şekerim çıktı diye ben depresyona girdim resmen.. Hamileyken de sadece 1 defa oldu anlayacağın. Doğumdan sonra da 3 defa sanırım.. Aynen benim de hiç isteğim yok. Zaten çok yoruluyorum, Ela'da geç yatıyor. O saatten sonra da uyuyorum. Benim eşimde anlayışlı birşey söylemiyor ama ben de bu durumdan çok hoşnut değilim. Ama içimden gelmiyor gerçekten. En son yılbaşında olmuştu, artık dalga geçiyorum, bundan sonra sadece özel günlerde yaparız, en yakın özel gün sevgililer günü, o zamana kadar bekleyelim diye:) Süt verdiğimiz için hormonlar çalışmıyor diye düşünüyorum kendimce ama.. Yorgunluk da çok büyük etken tabi. Uyumak daha cazip geliyor..
Benimki şu an her yerde uyuyor. Annemlere zate sık geliyoruz, kanepede vs. nereye yatırırsak yatıyor. Ama artık dönüyor, hareketli bayağı da düşer diye korkuyorum. Bir de park yatak oyun parkı da oluyor ya, annem içine koyar işlerini halleder diye düşünüyorum. En azından onun içinden düşme derdi olmaz. Bu yatak da güzelmiş.. Bakayım ben de..
Evet işimi çok seviyorum. Çok yoğun, evime çok uzak (ben yenibosnada oturuyorum, işim zincirlikuyuda) ama ortamımız çok iyi, bazen o kadar sıkılıyorum ki, işi gidip bir öğlen yemeğine çıkıp gelsem diye hayal ediyorum:)
Teşekkürler canım. Herkes krafttan memnun görünüyor.
Ben kulaklarını kapatmıyorum hiç:)
Okuyunca ben de gülümsedim.. Benim hamileliğimin ilk ayları bulantı vs. yüzünden bayağı kötüydü, sonlarda da şekerim çıktı diye ben depresyona girdim resmen.. Hamileyken de sadece 1 defa oldu anlayacağın. Doğumdan sonra da 3 defa sanırım.. Aynen benim de hiç isteğim yok. Zaten çok yoruluyorum, Ela'da geç yatıyor. O saatten sonra da uyuyorum. Benim eşimde anlayışlı birşey söylemiyor ama ben de bu durumdan çok hoşnut değilim. Ama içimden gelmiyor gerçekten. En son yılbaşında olmuştu, artık dalga geçiyorum, bundan sonra sadece özel günlerde yaparız, en yakın özel gün sevgililer günü, o zamana kadar bekleyelim diye:) Süt verdiğimiz için hormonlar çalışmıyor diye düşünüyorum kendimce ama.. Yorgunluk da çok büyük etken tabi. Uyumak daha cazip geliyor..
bizim ilk dişimiz 4,5 ay dolmadan geldi ondan 1 hafta sonrada yanındaki patladı yani 4.5 aylıkken alttan iki incimiz oldu herşeye saldırıyoruz parmaklar çeneler incilerden nasibini alıyor biz ayyyyy ayyyyy dedikçe daha çok yapıyor çok hoşuna gidiyor bizi dişlemeye çalışmak ve bizim tepkilerimiz
aa sizin de baya erken gelmiş.. aynen çok hoşuna gidiyo aldığımız dişlikler fazla dikkatini çekiyo nerde parmak bulsa saldırıyo :)
namazı bitirip dibinde bitiveriyorum hatta çoğu zaman yanıbaşında kılıyorum ama tesbihi parmaklarıyla çekmek hiç aklıma gelmemişti bir tesbihi paylaşıyordk çoğu zaman ya da bir ona bir bana ama şimdi senin dediğin gibi yapacağım çok hoşuna gidecek eminimKANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN KIZLARR BEBİŞLER İÇİN BOL BOL DUA EDELİM :) (vakit bırakırlarsa) :) olsun ben bazen namazı zorla kılıyorum biraz mızıklıyo emzirirken ya da oynarken tesbihi onun parmaklarıyla çekiyorum :)) ortam bulunabilir yani her türlü :)))
ya hanımlar benim bebiş sanki sizin yaptığınız gibi yapsam hiç yemeyecek gibime geliyorhem biz yemek yerken bizim yemeklerin suyundan veriyorum bir daha vereyim diye çıldırıyor vermezsem ağlıyor kerata ama şimdi kalkınca sizin gibi vericem çorbayı şimdi yapmaya gidiyorum mutfağa deneyeceğim çok merak ettimValla canim bilemiyorum ki beninkilerde tam corbaci bende seviyordum ondan mi .ben senin soylediklerine ek icine zeytin yagi nane kimyon atiyorum bayada guzel oluyor.kendi sevmediginiz seyi cocuga vermeyin diyorlar dogrudur belki
ayy koyan var koymayan var napacam ben :44:
ben ne dersem diyeyim benim dışımda herkes yani baba dede babanne tatlı bişeyler vermek için çıldırıyor. yok reçel yok bal yok çikolata laftan anlamıyorlar olmuyor. anlayacağınız hayatında da tuz da var şeker deBen bir süre daha koymama taraftarıyım, 8-9 aya kadar. Sonra az az katıcam, ama şeker vermeyi düşünmüyorum 1.5 hatta iki yaşına kadar.
Al işte aynı beeennn.... ayda bir zorla yani ama erkekleri de düşünmek lazım evde zaten saldık kendimizi en azından çalışanlar mecburi bakımlılardan ben bu ay biraz daha bakımlı gözükmeye çalışıyorum 3-4 kere de birlikte olduk ama bu seferde hamilemiyim diye içim içimi yiyo bir iki gün daha bekleyip test yapcam:18:Kızlar biliyorum çoğunuz bakıcı , ek gıdalar vs gibi konuların üstünde konuşuyorsunuz ve bende damdan düşer gibi yeni bir konu ve soru çıkarıcam sizin başınızaKonu bizim cinsel yaşamımız , aslında sadece bizim değil bir çok doğum yapan annenin geçtiği bu dönemi merak etmekteyim .. Bu arada ben 21 yaşındayım eşim 27 yaşında ve doğumdan 2 gün öncesine kadar hiç sorunumuz yoktu her şey çok iyiydi .. Fakat doğumla beraber gelen yorgunluk hormonlar derken zaten ilk 1 ay olmadı ve kızım 1 aylıkken tekrardan başladık cinsel birlikteliğe .. Ben istedim hatta .. Neyse 2-3 ay derken dedim ya hormon değişikliği vs o yüzden böyle oldu diye düşünmüştüm hep ama kızım 5 aylık olacak neredeyse hala bende tık yok Sağ olsun eşim çok zorlamıyor ama şaka yoluyla hep dile getiriyor bu durumu ve bende bir istek yok ona karşı sarılsın bana öyle uyuyalım istiyorum hep onun dışında cinsel olarak hiç bir şey hissetmiyorum .. Son zamanlarda da ağrı ve acı var aynı durumu yaşayan var mı ? Ve bunu atlatan ?
benimkisi çok korkuyor banyodan yaa. oyunlar yapıyorum rahat olsun diye falan ama put gibi duruyor garibimya nasil dikkat ediyorsun canim
benimkiler kuvette yuzucek resmen ben suyu dokene kadar 40 kere sekil degisiyor
bende sen gibi diyorum canım uykum varrrrr uyumak istiyorummmmm o sırada dokunsa bile acayip patlıyorum zaten arkasını dönüp yatıyor küsüpteBir tebessüm ettim yazıyı okuyuncaBen hamile olduğumu öğrendikten tam 1 hafta sonra yataklara düştüm ,taa ki 4,5 aylık olana kadar ,tam ayağa kalkacakken doğum kanalına daldı benim minik tekrar hareketsiz günler,sonra doğurduk ,malum haller derken işe başladık,yorgunluk,uykusuzluk .............
İstek var karşılıklı ama enerji yokToplasan 2 kere ,hatta toplamaya gerek yok ,2 kere denedik ... İlkinde ağrılıydı ,ikincisi fena değildi be
Geçenlerde burda muhabbeti olmuştu da ; ona ayıracak vaktim olsa uyumayı tercih ederim ,çok açık ve net ...:111:
doğru diyorsun canım da aşamadım ben bu durumu .. ee neredeyse 5 ay oldu düzelme yok bende
Kamuda çalışmakta değişik.. Boş boş oturmak, iş yerindeyken dizi izlemek benim için o kadar uzak ki. Bazen tuvalete gidecek vaktim bile olmuyor işteyken. Ama bizde de hergün bir heyecan, aksiyon, yeni şeyler öğrenme var tabi. Özelin de kamunun da kendine göre artıları eksileri var.. Ama tabi o kadar sene hukuk okuduktan sonra kamu olsun, özel olsun çalışmamayı düşünmek olmaz gerçekten..Ben isimi sevmiyorum ama mumkun degil birakmam. Birakamam.o kadar okul oku isi bilmeyen idarecilere isi anlatmaya calis .uc bes heyecansiz dosyayla otur.canin sikilsin mesainin bitmesini bekle besten bes bucuga kadar zaman asir gibi gecsin. Ama ozledim beh ne guzel bos bos oturur butun dizileri izletdim. Walking dead noldu dexter dan bi haberim of of
heh ben birde dün benimkine ben seni erkek olarak görmüyorum dedimdemeye çalıştığım şey baba olarak görüyorumdu fakat olmadı döndü arkasını küstü
Ne bileyim işte,allaha emanet :18: Umay da öyle ,tam kıpırcan ,suya bayılıyo,artık küvete de sığmıyo nerdeyse,banyo baştan aşağı ıslanıyo 10 dakikalık işte...Kafasını en son yıkıyorum ,suyu dökerken biraz dikkat ediyorum o kadar işte,kulaklarını kapatmayı hiç denemedim valla.
Ayyy biz kapatmiyoruz valla sakur sukur dokuyoz suyu bak endiselendim simdi zar a r etmesin iltap filan
Ay biz ikimizde istiyoruz da bebeler iflahimizi okuyor yorgunluktan yigilp kaliyoruz bence iki tarafta bu surecin normal oldugunu ve gececegini bilmeli ve anlayisli olmali
Ben isimi sevmiyorum ama mumkun degil birakmam. Birakamam.o kadar okul oku isi bilmeyen idarecilere isi anlatmaya calis .uc bes heyecansiz dosyayla otur.canin sikilsin mesainin bitmesini bekle besten bes bucuga kadar zaman asir gibi gecsin. Ama ozledim beh ne guzel bos bos oturur butun dizileri izletdim. Walking dead noldu dexter dan bi haberim of of
gecen tv de ayşe öner miydi neydi o kadın vardı iştehamile mi doğum mu bişi koçu işte. bebek banyosunu anlatıyordu ilk günden itibaren resmen yüzdürün dedi kafasını resmen suya gömdü burunu kaldı azcık havada. kulak yapıları farklı bizim gibi değil dedi kapamanıza gerek yok dedi.
walking dead tatile girdi merak etme :) biz kaçırmadan izliyoruz valla eşim sen izlemezsen izleme ben izlicem diyo dayanamıyorum meraktan oturuyorum yanına bebiş uyanırsa oturma odasında sallıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?