ayy okurken ben şişdim senin halini düşenimiyorum sizin bakıcı da pek bi dengesizmiş o baska iş bulmusdur ayak yapıyordur kesinn bunlar böyle.. sen hiç dert etme bence gerçek yüzünü erken görmen ii olmus.. walla canm işden ayrılma olayına bişe diyemem senin bileceğin iş ama bnce yapma çünkü çalışmaya alışınca ilk baslarda çok güzel geliyor ama bir süre sonra farkında olmadan depresyona giriyorsun.. çalışmak iyi bnce herseyi dengeliyor.. annenede katlansın eşin bir süre ne yapsın hepimiz bebelerimiz için nelere katlanıyoruz.. ne iş yapıyosun mesleğin ne yani ayrıldığında baska yerde hemen iş bulabilecekmisin bu arada haddime düşmeden çok müdahale etmiysem kusura bakma
Bu arada biz de bakıcı bulmaktan vazgeçtik. Çok düşündüm, burda yazılan bakıcı sorunlarını da görünce anneme bırakmanın daha iyi olacağına karar verdim. Bakıcıların hepsinde bir sorun var gördüğüm kadarıyla, annem de bakmaya çok heveslendi.. Artık bir süre böyle devam edeceğim. Zaten annemlerin evi ile eşimin muayenehanesi de çok yakın. Gündüz hasta olmayınca o da gelip yardım edebilir. Bir süre deneyeceğiz bakalım, eğer annem yorulur, hasta olur vs. bir aksilik çıkarsa o zaman bakıcı arayacağım tekrar.
Annemlerin evine park yatak ve bir de ikea mama sandalyesi alacağım, burda da düzeni olsun diye. Ikea mama sandalyesi kullanan var mı hiç? Biraz küçük gibi ama annemlerin mutfağına o daha pratik gibi geliyor. Bizim evde chicconun polly magic olanından var, ama büyük, ağır ve pahalı..
Bir de park yatak kullananlar memnun musunuz? Dün biraz baktım da, kraftın modelleri vardı jokerde. 8002 kodlu birşey var, güzel gibi, ama 60x120 cm. annemlerin evi için küçük olması iyi ama çocuk rahat eder mi bilemedim. Son olarak içine nasıl yatak koyuyorsunuz. Jokerde sünger yatak vardı içi için ama bildiğin incecik sünger, hem de 70 tl. yatağın kendisi 190 tl.
Çok haklısın canım, seni çok iyi anlıyorum. Ben de sırf bakıcılara güvenemediğim için anneme bırakmaya karar verdim. Ama annem olmasa da işi bırakmazdım herhalde.. Kayınvalidemi bile çekerdim sanırım.. Sen de belki yeni başlayan bakıcının ilk hafta cumartesi pazar çalışmasını rica edebilirsin. Birlikte 2 gün geçirirsiniz sonra da annenle kalır 1 hafta da.. zaten o kadar zamana az çok tanırsın..canım, karışmak olur mu fikir veriyorsun ne güzel. ama malesef benim yıllık izin alma şansım yok, rapor alırsam da geri dönüşüm olaylı olur işe. ama dediğin gibi bende de evde olmaya alışırsam ev hanımı olma potansiyeli var :) o yüzden şartları zorlamak istiyorum. ama kendini benim yerime koy, hiç tanımadığın yalnızca yarım saat gördüğün birine annenle bile olsa bırakınca için rahat eder mi? sen gözünün önünde olduğu halde nasıl bir örnekle karşılaştın..
bilmiyorum belki ben fazla duygusal davranıyorum ama çok küçük oldukları için biraz da böyle düşünüyorum. azıcık derdini anlatabilseydi belki daha farklı düşünürdüm.
0
Cnm ben kraft park yatak kullanıyorum bencede 60 olandan al bizimkinin eni 70 kapıdan gecmio çok pişmanim büyük aldığım icin yatak olarakta pamuk yatak yaptırdım ben icine sünger visco falan saglikli gelmedi bana
bizimki de iz yapmaya başladı bile bizde de fazla ateş olmadı terleme oldu çoğunlukla geceleri sürekli zıbın değiştirdik durduk ince giydirmeme rağmen bu çocuk sıcağı sevmiyo diyoduk sonra bi baktık dişler .. bizde de kabızlık var ondan olabilirmi? kaka yapmayı unuttu resmen en son 6 gün oldu diye fitil koyduk şimdi fitilden beri4.gün bu sefer koymucam
çorbalarına cok az tuz koyuyormusunuz?yoksaa yasakmı
bu arada bunca derdimin arasında bir de öğlen emzirmeden dönerken arabada tel ile konuştuğum için ceza yedim.amacım da iş yerinde öğlene kadar çok tel. ile konuştuğum için ö.sonra göze batmamaktı güya.. olan yine bana oldu:95:
Çok haklısın canım, seni çok iyi anlıyorum. Ben de sırf bakıcılara güvenemediğim için anneme bırakmaya karar verdim. Ama annem olmasa da işi bırakmazdım herhalde.. Kayınvalidemi bile çekerdim sanırım.. Sen de belki yeni başlayan bakıcının ilk hafta cumartesi pazar çalışmasını rica edebilirsin. Birlikte 2 gün geçirirsiniz sonra da annenle kalır 1 hafta da.. zaten o kadar zamana az çok tanırsın..
yok canim kabizlik ondan olmaz diye biliyorum :44:
oo ben koyuyorum sonra ya zeytinyagi ya tereyagi koyuyorum az bisi
mesela tarhanaya sarimsak ve nane de katiyorum yoksa icmiyor sipalar
ben yiyince de agzima guzel gelmesi gerek yoksa hicbir seyi yemiyorlar
canım 1 yasından önce tuz ve seker yasak
ayyyy üzüldüm bakyazık bize ya bnde geçen hafta öğlen kızın yanında 5 dk fazla kalabilmek için bir telaşla annemlere gidiyordum öğlen bu arada annemle işyerimi arası 1 km falan yani çok yakın 5 dk da ewdeyim neyse giderken polis durdurdu 5 dk için gerek görmemişdim emniyet kemerim takılı değil die ceza yazdı ben derdimi bile anlatamadım
ben insan kaynakları uzmanıyım canım. daha önceki işlerimden de iş bulmadan ayrıldım ve kısa süre sonra daha iyi ücretle iş buldum. geçmiş tecrübem iyi o açıdan ama tabi memleketin hali belli olmaz bi anda ekonomi alt üst olur kalırım işsiz. sonuçta risk almış olucam ayrılırsam...bakalım.:26:
al işte aynı durum, bi de işe de geç kaldım aheste aheste kestiler cezayısana da geçmiş olsun canım..
ayy koyan var koymayan var napacam ben :44:
ayy koyan var koymayan var napacam ben :44:
Bu arada biz de bakıcı bulmaktan vazgeçtik. Çok düşündüm, burda yazılan bakıcı sorunlarını da görünce anneme bırakmanın daha iyi olacağına karar verdim. Bakıcıların hepsinde bir sorun var gördüğüm kadarıyla, annem de bakmaya çok heveslendi.. Artık bir süre böyle devam edeceğim. Zaten annemlerin evi ile eşimin muayenehanesi de çok yakın. Gündüz hasta olmayınca o da gelip yardım edebilir. Bir süre deneyeceğiz bakalım, eğer annem yorulur, hasta olur vs. bir aksilik çıkarsa o zaman bakıcı arayacağım tekrar.
Annemlerin evine park yatak ve bir de ikea mama sandalyesi alacağım, burda da düzeni olsun diye. Ikea mama sandalyesi kullanan var mı hiç? Biraz küçük gibi ama annemlerin mutfağına o daha pratik gibi geliyor. Bizim evde chicconun polly magic olanından var, ama büyük, ağır ve pahalı..
Bir de park yatak kullananlar memnun musunuz? Dün biraz baktım da, kraftın modelleri vardı jokerde. 8002 kodlu birşey var, güzel gibi, ama 60x120 cm. annemlerin evi için küçük olması iyi ama çocuk rahat eder mi bilemedim. Son olarak içine nasıl yatak koyuyorsunuz. Jokerde sünger yatak vardı içi için ama bildiğin incecik sünger, hem de 70 tl. yatağın kendisi 190 tl.
Ben bırakmıştım valla , cuma günü iş görüşmesi yaptık 15-20 dakika.Pazartesi de annemle başbaşa bırakıp işe gelmiştim ,annen varsa biraz daha rahat olmalısın bence...canım, karışmak olur mu fikir veriyorsun ne güzel. ama malesef benim yıllık izin alma şansım yok, rapor alırsam da geri dönüşüm olaylı olur işe. ama dediğin gibi bende de evde olmaya alışırsam ev hanımı olma potansiyeli var :) o yüzden şartları zorlamak istiyorum. ama kendini benim yerime koy, hiç tanımadığın yalnızca yarım saat gördüğün birine annenle bile olsa bırakınca için rahat eder mi? sen gözünün önünde olduğu halde nasıl bir örnekle karşılaştın..
bilmiyorum belki ben fazla duygusal davranıyorum ama çok küçük oldukları için biraz da böyle düşünüyorum. azıcık derdini anlatabilseydi belki daha farklı düşünürdüm.
Ben de koymayanlardanım canım...çorbalarına cok az tuz koyuyormusunuz?yoksaa yasakmı
Var mı valla bilmiyorum ,ben kulaklarını da kapatmıyorum ,sadece dikkat ediyorum ( large annekizlar bisi sorcam banyoda kulaklarini kapatiyoruz ya su kacmasin diye
onun yerine kulak tikaci gibi seyler var mi bebeler icin ??
Kızlar biliyorum çoğunuz bakıcı , ek gıdalar vs gibi konuların üstünde konuşuyorsunuz ve bende damdan düşer gibi yeni bir konu ve soru çıkarıcam sizin başınızaKonu bizim cinsel yaşamımız , aslında sadece bizim değil bir çok doğum yapan annenin geçtiği bu dönemi merak etmekteyim .. Bu arada ben 21 yaşındayım eşim 27 yaşında ve doğumdan 2 gün öncesine kadar hiç sorunumuz yoktu her şey çok iyiydi .. Fakat doğumla beraber gelen yorgunluk hormonlar derken zaten ilk 1 ay olmadı ve kızım 1 aylıkken tekrardan başladık cinsel birlikteliğe .. Ben istedim hatta .. Neyse 2-3 ay derken dedim ya hormon değişikliği vs o yüzden böyle oldu diye düşünmüştüm hep ama kızım 5 aylık olacak neredeyse hala bende tık yok Sağ olsun eşim çok zorlamıyor ama şaka yoluyla hep dile getiriyor bu durumu ve bende bir istek yok ona karşı sarılsın bana öyle uyuyalım istiyorum hep onun dışında cinsel olarak hiç bir şey hissetmiyorum .. Son zamanlarda da ağrı ve acı var aynı durumu yaşayan var mı ? Ve bunu atlatan ?
Var mı valla bilmiyorum ,ben kulaklarını da kapatmıyorum ,sadece dikkat ediyorum ( large anne)
ayyy ne guzelmıs oyle yerım ben onun tesbıh ceken parmakcıklarını.bende tesbıhatı seslı yapıyorum onunla konusuyorum sanıyo cok hosuna gıdıyo cevap verıo gulucukler sacıyo kuzum.sızınde kandılınız mubarek olsunKANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN KIZLARR BEBİŞLER İÇİN BOL BOL DUA EDELİM :) (vakit bırakırlarsa) :) olsun ben bazen namazı zorla kılıyorum biraz mızıklıyo emzirirken ya da oynarken tesbihi onun parmaklarıyla çekiyorum :)) ortam bulunabilir yani her türlü :)))
canım annem rahatsızdı kulaklarından kullanıyordu ıplıkle baglı ıkı tane plastık tıkaç var.ama bebişlere olurmu buılmem.bende su sapka seklınde olanlardan almak ıstedım ama hıc rahat durmuyo kı dusta.banyo tasını alıyo elımden heryerı ıslatıyokizlar bisi sorcam banyoda kulaklarini kapatiyoruz ya su kacmasin diye
onun yerine kulak tikaci gibi seyler var mi bebeler icin ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?