2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben insan kaynakları uzmanıyım canım. daha önceki işlerimden de iş bulmadan ayrıldım ve kısa süre sonra daha iyi ücretle iş buldum. geçmiş tecrübem iyi o açıdan ama tabi memleketin hali belli olmaz bi anda ekonomi alt üst olur kalırım işsiz. sonuçta risk almış olucam ayrılırsam...bakalım.:26:

canım çok ii yapmıssın bnce bende okuyunca annemlere baktrmakla doğru karar werdiğime inandım rahat oluyor.. ikea mama sandalyesi biraz uyduruk ama dediğin gibi küçük we az yer kaplıyor yani geçici olarak kullanılabilir.. yatak işine gelince bizimki yatağına çok alışdı baska yere gidince kesinlikle uyumuo en fazla 10 dk bir yere alışırsa çok zorlanırım yazın yazlığa gittiğimde 2 3 günlüğüne yatak götür getir falan ne olucak dedim annem benim bekarken yattığım için burda yatsın kzım alma yoksa gerçekten başedemezsin dedi tam 15 gün gündüz uyumadı annemlerde gündüzleri ya ama şimdi çok şükür aştık baska yerlerde de uyumaya basladı.. yani düzeni olsun doğruda her gittiğimiz yere yatak tasıyamayızki.. bizim ki park yatak odasında kendi yatağı war ama besik tarzı almadık büyüyünce ona geçiricez nyse bizim park yatağımız şu

çok çok memnunum içine baby max pamuklu yatak almısdım ii oldu memnunuz yanii ayy ne çok konusudum

Çok haklısın canım, seni çok iyi anlıyorum. Ben de sırf bakıcılara güvenemediğim için anneme bırakmaya karar verdim. Ama annem olmasa da işi bırakmazdım herhalde.. Kayınvalidemi bile çekerdim sanırım.. Sen de belki yeni başlayan bakıcının ilk hafta cumartesi pazar çalışmasını rica edebilirsin. Birlikte 2 gün geçirirsiniz sonra da annenle kalır 1 hafta da.. zaten o kadar zamana az çok tanırsın..

Teşekkürler canım. Ben de pamuk yatak yaptırabilirim.

yok canim kabizlik ondan olmaz diye biliyorum :44:

oo ben koyuyorum sonra ya zeytinyagi ya tereyagi koyuyorum az bisi
mesela tarhanaya sarimsak ve nane de katiyorum yoksa icmiyor sipalar
ben yiyince de agzima guzel gelmesi gerek yoksa hicbir seyi yemiyorlar
çorbalarına cok az tuz koyuyormusunuz?yoksaa yasakmı

ayyyy üzüldüm bak yazık bize ya bnde geçen hafta öğlen kızın yanında 5 dk fazla kalabilmek için bir telaşla annemlere gidiyordum öğlen bu arada annemle işyerimi arası 1 km falan yani çok yakın 5 dk da ewdeyim neyse giderken polis durdurdu 5 dk için gerek görmemişdim emniyet kemerim takılı değil die ceza yazdı ben derdimi bile anlatamadım

evet bunu ben de düşündüm. ilk bir iki hafta, hafta sonu da çalışsın ki biraz gözlemleyebileyim. gerçi henüz yeni bir bakıcı adayımız da yok ama..

bu arada sen işini de seviyorsun sanırım, ne güzel..

canım 1 yasından önce tuz ve seker yasak

ayy koyan var koymayan var napacam ben :44:

al işte aynı durum, bi de işe de geç kaldım aheste aheste kestiler cezayı sana da geçmiş olsun canım..

hmm anladım ewet mesleki açıdan bir sıkıntı yok senin iyice düşün tasın bence al eline kağıt kalem klasik belki ama çok işe yarıyor işi bırakmanın + - lerini yaz hangisi ağır basıyorsa onu yap ama duygusal dawranma objektif ol

al işte aynı durum, bi de işe de geç kaldım aheste aheste kestiler cezayı sana da geçmiş olsun canım..

aynen öle bnde güya erken gidecektim zatn 1 saatim war 20 dk mı yediler.. bide eşim laf söyler die bekledim neyse sadece canın saolsun dedi saol canım Allah bidaha yasatmasın hiçbirimize

ayy koyan var koymayan var napacam ben :44:

Ben tuz yerine cay kasığının ucuyla ev yapımı salça koyuyorum hem lezzet hemde renk vermiş oluyor bide kuru yada bir dal taze nane veya maydanoz ekliyorum favori çorbamızda su bir dis sarımsak biraz soğan patates havuç bir dal maydanoz bir dal taze nane ve az salca biraz suda iyice pişirilir blendirla ezilir ve 2 yemek kasigi irmikle 5 dk daha pişirilir altını kapatınca zeytinyağı eklenir buna bayılıyor kizim.irmik yerine mercimek bulgur pirinç sehriye gibi değiştirerek malzemeler kullanabilirsiniz yoğurtla yayla çorbası sehriye çorbası diye değiştirerek çorba yerdiyorum mutlaka bide çorbayı yedikten bir iki saat sonra kakasini yapıyor bağırsaklarını çalıştırıyor yani..ben haftaya kahvaltısında yumurta sarisi vermeyede başlıcam
bu arada biz 6 ay 1 haftalığız o yüzden yediklerimiz diger bebelere ağır gelebilir

Annen bakabiliyosa ve evi de yakınsa en güzeli valla...Benim annem burda ama martta gidecek memlekete
Mama sandalyesi almadım,eşimin kuzeninden geldi ama onun da kılıfı yok ,chiccomamma eski bi modeli olduğu için kılıfını bulamıyorum ,sanırım yeni alıcam ama karar veremedim henüz.İkea ile ilgili bayağı olumlu yorumlar var ,al bi dene bence,fiyatı gayet uygun.
Bizde de kraft 820 mi 720 mi ne ondan var - 70 x 100 -,sallanan modelinden ,geceleri iyi oluyo ,mızırdanınca veriyom emziği ağzına,yattığım yerden biriki sallıyorum uyuyor tekrar.İçine e-bebektan sünger aldım ,babyjem oyunparkı yatağı diye geçiyo.Çok kalın değil 5 cm falan.Bir de önemli nokta ; park yatağın iç ölçülerine göre yatak alman lazım ,benim parkyatak 70*100 ama içinin süngeryatağı 65*95 .buna dikkat et canım.

kizlar bisi sorcam banyoda kulaklarini kapatiyoruz ya su kacmasin diye
onun yerine kulak tikaci gibi seyler var mi bebeler icin ??

Ben bırakmıştım valla , cuma günü iş görüşmesi yaptık 15-20 dakika.Pazartesi de annemle başbaşa bırakıp işe gelmiştim ,annen varsa biraz daha rahat olmalısın bence...

çorbalarına cok az tuz koyuyormusunuz?yoksaa yasakmı
Ben de koymayanlardanım canım...
Var mı valla bilmiyorum ,ben kulaklarını da kapatmıyorum ,sadece dikkat ediyorum ( large anne )

Kızlar biliyorum çoğunuz bakıcı , ek gıdalar vs gibi konuların üstünde konuşuyorsunuz ve bende damdan düşer gibi yeni bir konu ve soru çıkarıcam sizin başınıza Konu bizim cinsel yaşamımız , aslında sadece bizim değil bir çok doğum yapan annenin geçtiği bu dönemi merak etmekteyim .. Bu arada ben 21 yaşındayım eşim 27 yaşında ve doğumdan 2 gün öncesine kadar hiç sorunumuz yoktu her şey çok iyiydi .. Fakat doğumla beraber gelen yorgunluk hormonlar derken zaten ilk 1 ay olmadı ve kızım 1 aylıkken tekrardan başladık cinsel birlikteliğe .. Ben istedim hatta .. Neyse 2-3 ay derken dedim ya hormon değişikliği vs o yüzden böyle oldu diye düşünmüştüm hep ama kızım 5 aylık olacak neredeyse hala bende tık yok Sağ olsun eşim çok zorlamıyor ama şaka yoluyla hep dile getiriyor bu durumu ve bende bir istek yok ona karşı sarılsın bana öyle uyuyalım istiyorum hep onun dışında cinsel olarak hiç bir şey hissetmiyorum .. Son zamanlarda da ağrı ve acı var aynı durumu yaşayan var mı ? Ve bunu atlatan ?

bence cok normal canim yorgunluk en buyuk etken
ikinci olarak biz artik kendimizi kadin olmaktan ziyade anne olarak goruyoruz ve kimi zaman kendimizi cekici olarak da bulmuyoruz ki adamlara cilve yapalim
agri ve aci ise bence psikolojik , beyninin istemedigi seyi vucudun da fiziksel olarak reddediyor
bence cozum arada kacamak yapmak
hani klasik eski atesi canlandirmak geyikleri vardir ya ondan
bebisi bir gunlugune annene falan birakin ne biliyim bir otele gidin ya evi ozel hale getirin
ve en onemlisi caba harcayin olmuyor diye birakmayin
kesin duzelir tatlim
bir de simdi adamlari erkekten ziyade baba olarak da goruyoruz
eskiden gozumuze batmayanlar simdi batabiliyor
bu da etkiler diye dusunuyorum
yataga anne baba olarak degil kadin erkek olarak girmemiz lazim

ayyy ne guzelmıs oyle yerım ben onun tesbıh ceken parmakcıklarını.bende tesbıhatı seslı yapıyorum onunla konusuyorum sanıyo cok hosuna gıdıyo cevap verıo gulucukler sacıyo kuzum.sızınde kandılınız mubarek olsun
canım annem rahatsızdı kulaklarından kullanıyordu ıplıkle baglı ıkı tane plastık tıkaç var.ama bebişlere olurmu buılmem.bende su sapka seklınde olanlardan almak ıstedım ama hıc rahat durmuyo kı dusta.banyo tasını alıyo elımden heryerı ıslatıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…