meraba güzel hanımlarnasılsınız öğleden beri şöyle bir geçmiş yaptım da çok okuyamadm uyanır simdi bizimki malum babadan hayır yok öğleden sonra işyerinde inanılmaz yoğundum katılamadım aranıza neler yaptınız bakim 4 gibi de çıkdım işden kızımın dr kontrolü wardı strese girmişdim 5. ay kontrolümüzüde atlattık çok şükür kısaca anlatayım.. bizim kız kilo almadığı için dr bir sürü tahlil yapmısdı çok sükür hormon testi falan temiz çıkdı çirozluğu genetik galiba dedi 5.200 62 cm di en son 5.500 63 cm olmus dr 1 ayda ilk defa bu kadar kilo aldı ek besinler işe yaramıs dedi sewindim bende tabi.. biraz kansızmıs demir ilacının dozunu arttırdı.. 7 8 aylık olduğunda bir daha bakarız dedi.. gelişimi gayet yerinde dedi diş çıkarma ewresi başlar artık dedi ama ben ilaç yada jel werecekmisiniz demeyi unuttum:18: aşılarını konusduk 6 ayda rota asımızın sonuncusunu olacakmısız bu kadar tabi bizim kız dr görünce bastı yaygarayı sanırım artık tanıyor birde ne kadar soğuk olursa olsun haftada en az 3 kere yıkıyacaksın dedi kulağı we burnu tıkanmıs sebebi az banyo yapması dedi.. şimdilik bu kadar kalkıp kız uyumus iken ewi toplasam ii olacak
Sagol canim gece gece motivasyon tavan yapti.valla beyzadeler emmiyo dogru duzgun.hemen acikiyor sagip vermezsem .daha cok mama vermek zorunda kaliyorum.esim ver gitsin mamayi ugrasma diyor ama yirtiniyorum iste
Goktug su icmeyi sevmiyo azini burusturuyo. Gerci ilik yapinca sut niyetine herhalde iciyo. Mana verilirken suda verilir diye biliyorum ama emin degilim.canım ben de duymuştum burnu açık ve temiz olan bebekler kolay grip olmazmış.o nedenle sümükcükleri alıyorum ben görünce bende hobi ama kızımda fobi.sümük avcıları...sinemalarda
mama veren anneler-ek gıdaya geçmeden önce mama verdiğinizde su veriyormuydunuz?
canım ben de duymuştum burnu açık ve temiz olan bebekler kolay grip olmazmış.o nedenle sümükcükleri alıyorum ben görünce bende hobi ama kızımda fobi.sümük avcıları...sinemalarda
mama veren anneler-ek gıdaya geçmeden önce mama verdiğinizde su veriyormuydunuz?
Bizim kurum daha maasimin calismadigim kismini iade almadi simdi enayi gibi arayip benmi soracam alsinlar paralarini yav.
Ben varım. 2 buçuk yıl :) ücretsiz izindeyim.
Ne kadar sanslisin canim , tek istegim krese baslayana kadar kizima kendim bakabilmekti. Ne guzel krese baslayinca da ise baslarsin kresin parasi da cikar.
meraba canım ben de öğretmenim ve ücretsiz izindeyim. benim de 10 günlük bi geri ödemem vardı. yarım günümü aldı halletmem. saolsun müdürüm izne ayrıldığım günden beri git öde yasal faizi olur demişti. ödediğim yasal faizde toplamda 3, 25 TL idi:)
Bizde de ayni hobi ve fobi durumu
ben kasik mamasina gecene kadar su vermedim hic yani normal biberon mamasi alirken hic vermedim zaten emiyor da. Ama kasik mamalari ve ek gidalardan sonra mutlaka gerekiyor su
yaa kızlar daha önce bakıcımızın ssk olayını anlatmıştım ya size. Ben blöf yaptığını düşünüyordum ama dün yine geldi ben ayrılıcam diye. Illa ssk istiyor ve maaşından çok az miktarda keserek yapmamızı istiyor, bu da bizim ekstra 250 tl vermemiz anlamına geliyor. Ki şu an bu bizi çok zorlar. Ben dün akşam işten ayrılmasının onun için iyi olmayacağını tekrar düşünmesini söyledim bakalım bugün ne diycek. Yeni birini nasıl bulurum, bulduğum kişiyle bir arada durmadan nasıl emanet ederim bilmiyorum. Dün gece hiç uyumadım düşünmekten. Annem gelir yanında dururum yeni bakıcının diyor ama sabahın köründe gelemeyeceğine göre benim en az 2 saat onları yanlız bırakmam gerekecek. Bunları düşününce, şu anki bakıcının hem kızımı sevdiği ve iyi baktığı hem de ev işlerini iyi yaptığını da düşününce acaba şartları zorlayıp yapsam mı sigortasını düyorum ama o da içime sinmiyor, daha 2 ay oldu gireli oturup para konuşuyoruz, bir de ssk yaparsam ipleri onun eline vermiş olucam gibi geliyor. Bir akıl verin nolur? Bazen diyorum basayım istifamı oturup bakıyım çocuğuma.. Offf:100:
Bu arada dün iyi bir şey de oldu, kızım dönmeye başladı ve ayaklarını tutmaya.:81: Ne zaman ayaklarını farkedecek diyordum, dün yatarken tutmaya başladıi dönmesini de kolaylaştırdı sanırım bu :111:
günaydın herkese,
yorucu bir haftasonundan sonra kahvemi alıp "kendi evimde" keyif yapmak ne güzelmiş- kısaca özet geçeyim.
Evde hafif bi esinti seziyordum ben, eşim de gitti bi usta getirdi, tüm haftasonumuza mal oldu, tüm pimapenler değişti. Biz de sığındık eş dost arkadaş evlerine kızımla. Yahu ne zormuş bütün gün kotla, artı sürekli diken üstündesin başkasının evinde. çok yakın arkadaşlarıma gitmek istemedim, malum çalışıyorlar bi haftasonları var diye ama inanın insanın kendi evi gibisi yokmuş
Kızımın gözünü sormuşsunuz, teşekkürler. Doktora gittiğime pişman oldum. Ihmal etmeyeyim hemen gideyim dedim ama beklesem de olurmuş, şimdi geçtiçok şükür birşey yokmuş Hatta doktor niye getirdiniz ki gibi bi muameleyle itinayla kapısından geçirdi bizi
Dün de malum o kadar işlemden sonra yardımcımız evdeydi tüm gün. Yorgunluktan da insan ölmez diyerekten tekrar merhaba diyor, kucağınıza salıyorum kendimiii :103:
ssk istemekte haklı tabi, gerçi emeklilik için değil kredi almak için istiyor. Benim kızdığım nokta bunu işe girerken sormama rağmen söylememiş olması, daha üzerinden 2 ay geçti ve hemen sözünden caydı. Eğer başta söylemiş olsaydı ücretini ona göre konuşurduk, kendisine güvendiğimizi hissettiği an istedi sskyı. Bir de zaten şu an 1200 tl veriyoruz, sigorta yapınca (kredi alması için bordrolu olması gerekiyor, isteğe bağlı sigorta da yetmiyor) vergi dahil 450 tl daha ödememiz gerekiyor. 1000 artı sigorta istiyor. Ben de ancak 900 artı sigorta yapabiliriz dedim. Durumumuz da bu kadar iyi değil yani sonuçta maaşla çalışan ay sonunu getirmeye çalışan insanlarız..
Ne faiziymis o ya azcik zamanda hayir hic muhasebeden arayip ode diyende yok
Benim de evdeki lakabim sumukcuAgzimda otribebe ile butunlestim
Diger lakaplarim: İnek, sutcu, kokolog, b.kolog
Ay biz ikimizde istiyoruz da bebeler iflahimizi okuyor yorgunluktan yigilp kaliyoruz bence iki tarafta bu surecin normal oldugunu ve gececegini bilmeli ve anlayisli olmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?