2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar herkesin kandili mübarek olsun, allah bebişlerimize sağlık sıhhat ve bol uykular versin.
Maşallah diyorum tüm resim yükleyenlere, hepsi çooooook güzel çooook tatlı :)
Ben çok fazla yazamıyorum, gündüzleri çok güzel sohpetler ediliyor, bazen bunları okumak bile sizleri yakın hissetmeme yetiyor

canım üstüste gelmiş herşey ama cidden bakıcın edepsizmiş son dk kazığı atmaya çalışan ve yarıyolda bırakan edepsiz bir kadın.allah yardımcın olsun canım

goktug su icmeyi sevmiyo azini burusturuyo. Gerci ilik yapinca sut niyetine herhalde iciyo. Mana verilirken suda verilir diye biliyorum ama emin degilim.

eğer öyleyse dr uma çok kızcam şimdi hiç vermedim ben de o tarz bişey duydum nedeni ne acaba

bizde de ayni hobi ve fobi durumu
Ben kasik mamasina gecene kadar su vermedim hic yani normal biberon mamasi alirken hic vermedim zaten emiyor da. Ama kasik mamalari ve ek gidalardan sonra mutlaka gerekiyor su

sağol canım

maşallah çok şekerrrr

bebiş resimleri ekleyen arkadaşlar

bebişleriniz çok tatlı hepinize maşallah tek tek yazamıyorum kızım çok huysuz diş çıkarcak sanırım kulakları kaşınıyor ve karşıdan dişler yuvanın içinde kabarmış.çok uyku sorunu yaşıyoruz

eğer öyleyse dr uma çok kızcam şimdi hiç vermedim ben de o tarz bişey duydum nedeni ne acaba

bebek.com: İlk 6 ay sadece anne sütü alamadığı için anne sütü ve mamayı bir arada alan ya da sadece mama alan çocuklara su verilmeli midir? Su verilmesi gerekiyorsa bunun miktarı ne olmalıdır?
Dr. Ahmet Özen: Yapay beslenen sağlıklı çocuklara (çocuğun anne sütü alamadığı durumlarda uygulanan beslenme şekli) da dışarıdan su verilmesi gerekmez. Çünkü bebeklere verilen mamalar uygun şekilde hazırlandıklarında büyük oranda su içermekte ve bu da çocuğun su ihtiyacını karşılamaktadır. Ayrıca mama veya anne sütüne ek olarak su verilmesi durumunda çocuğun susama hissi azalacağından mama veya anne sütünü daha az alacak ve bu da yetersiz kalori alımına neden olacaktır. Ancak çok sıcak havalarda aşırı su kaybı olması durumunda veya ishal ve kusma gibi ekstra su kaybına neden olan hastalıkların olduğu durumlarda doktor önerisiyle ek olarak su verilmesi gerekebilir. Ayrıca bu noktada yapılan hatalı bir başka uygulama da annelerin çocuğunun daha iyi besleneceğini düşünerek mamayı daha konsantre hazırlamasıdır. Bu durumda böbreklere osmolar yük artacağından çocuk solüt yükünü atabilmek için idrarla fazla su kaybeder. Çocukta susuzluk hissi ağlamaya neden olur. Annesi tarafından çocuğun acıktığı düşünülerek tekrar mama verilir ve sonuç olarak çocuğun susuzluğu daha da artar. Bu ise tehlikeli sonuçlara yol açabilir. Dolayısıyla mama hazırlanırken kaç ölçek mamaya ne kadar su katılacağı öğrenilmeli ve buna göre mama hazırlanmalıdır.
Bebeklere ne kadar su verilmeli? - bebek.com

Mübarek mevlid gecemiz hepimiz için hayırlara vesile olsun inşallah, zor bir gün geçirdim ve geçiriyorum hala, sabahtan beri 9-4 lük bir tansiyonla ortalıkta dolaşıtım kursta teyzeler tuzlu ayranlar içirdi bir nebze kendime geldim ama öyle bir midem bozulmuş ki, bugün kaybettiğim su oranı yüzünden tam 2 kilo verdim çok halsizim, hala dermanım yok ama en azından tuvalete çıkmam durdu, oğlumu yeterli emziremedim bu gün ama o da ağlamadı herhalde aç olsa ağlardı hastalığım geçmesin diye kendimden uzak tuttum, Allah razı olsun eşimden bugün yeniden kalbimi fethetti :) öğlen kurstan döndüğümde(hasta olduğumu billdiği için) kalkmış evin tüm işlerini yapmış yatak odasını toplamış evi süpürmüş odaları toplamış kuruyan çamaşırları toplamış kirlileri makineye atıp çalıştırmış aynen bulaşıklarıda öyle ki akşamdan öylece bırakmıştım yerleride en son viladalayıp camları yarım açıp evi havalandırmış, meğer ben ne tembelmişim ya bu kadar iş kaldığını hiç farketmemişim hem utandım hem gurur duydum eşimle, eve girince mis gibi bir havayla karşılaştım ikimize yemek için bişeyler hazırlayım derken çocuğuda ayağında sallayıp uyutmuş o esnada :) şimdi işte gece nöbeti vardı Allah razı olsun ondan bu gece ona özel dua edeceğim :)

he tek kusuru şuydu ama makinaya beyazları atmış ama 40 derecede yıkamış olsun o kadar kusur kadı kızındada olur

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 614623 Illa sarilacak buyuyunce napcaz erken evericez galiba
Uvv bu oğlan pek tatlı, kızım olsa verirdim

Geçmiş olsun canım. Nerden çıktı ki bu hastalık. Bugun kandil için kimle konussam hastaydı cesitli şehirlerde
Ayrıca eşin forumdaki tüm bayanların kalbini fethedecek şeyler yapmış maşallah ona bizden becerikli ha

Herkese hayırlı kandiller :)

sanırım dün içtiğim ayrandan kaynaklandı kendim yapıyorum yoğurdu daha 5.gündü ama çok sulanmaıştı bende ayran yaptım 3 bardak içtim öncedende zaten soğuk algınlığım oldu için zaten hastaydım zayıp anımmış o yüzden etkilenmişim eşim öyle diyor :) mideyi bozduk, kursta soba yanıyor dişarısı da soğuk sıcak soğuk dengesizliği yüzünden belimi doğrultamadım bu kış Allahtan evladıma geçmiyor Allaha şükürler olsun...

Eşimde bu durum biraz genetik gibi (yinede her zaman yapmaz tabi :) ) akşam kayınpederimle konuşuyoruz kandil için pilav yaptım anneni bekliyorum diyor o da teyzemizin yanına gitmiş öğlen 2 gibi biz aradığımızdada 6 idi saat pilav soğudu diye kızıyor :) sağolsunlar iyilerdir hepsi :)

Maşallah diyelimde nazar falan değmesin aman hiçbirine
Böyle erkekler hep masallarda var sanırdım ben
Senin eşin foruma girip dogumuda haber vermişti çok duygulanmıştım ozaman :))

Maşallah diyelimde nazar falan değmesin aman hiçbirine
Böyle erkekler hep masallarda var sanırdım ben
Senin eşin foruma girip dogumuda haber vermişti çok duygulanmıştım ozaman :))

evet canım sonrada gelip bana söyledi ben kk ya haber verdim diye ama bazen kızıyor özellikle şu zamanla sınavlar yaklaşıyor ve ben pc başında oturdukça deli oluyor ama çok bunaldım ben bu sınavlardan ya, geçen akşam çoğuğu sallıyorum ayağımda uyutmak için, o esnada tabi canım sıkılıyor ve telden buraları okuyorum, yine telefonunu istedim kk ya girmek için tamam dedi gitti ders kitaplarımdan birini getirdi bu can sıkıntını alır dedi bir de :) tabi aynı sayfayı kaç kez okuduğumu bile hatırlamıyorum :)

senaysen sen psikolog falan mısın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…