2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende direk döküyorum suyu. tepesinden ama biraz arkadan dopru, o zaman pek girmiyor kulağa

Benim de evdeki lakabim sumukcu Agzimda otribebe ile butunlestim

Diger lakaplarim: İnek, sutcu, kokolog, b.kolog
bana da oğlan holştayn diyor
oyy maşallahi sıhhatler olsun damat tıraşı olsun
amin canım
güle güle kullansın yenı saclarını göktuğ
bızım kestırebılcek saclarımız bile yok:115::115::115:
:) olsun annesi, sizin oğlan tasarruf ediyo sonra çıkarcak hepsini birden demekki
amaaan maşallah diyeyim canım ya, afferim ona

Eki Görüntüle 614623 Illa sarilacak buyuyunce napcaz erken evericez galiba
ehe erken everecekmiş. çok kv gördüm seni

biz ek gıdaya geçmeden önce mama + anne sütü weriyordum dr su wermemizi söyledi siz nasıl dişinizi fırçalıyorsanız bebeklerin ağız bakımıda su dedi anne sütü alırken bile 1 çaykaşığı weriyordum drun önerisiyle ağzını temizlesin die.. ayy sormas bnde aynısıyım artık burnuna yanlışlıkla elim değse bile hemen irkiliyor çocuk yazık:) vizyona girince haber verde gidelim şu sümük avcılarına

bitirdim geçmişi dün aksam girmedim yoğundum yine.. fotolar çok güzel Allahım bütün bebişleri nazardan korusun kk ilk traşlı erkeğide aramıza katıldı bende kızımın saçına toka takacağım günleri heyecanla bekliyorum aksam annemlerdeydik yemekte bizim kız kıyamet kopardı masadaki herseyi istiyor ilk defa böle yapıyor biz yedikçe kendisi de bişelr çiğniyor ay içim gitti o haline resmen yazık kızıma.. babam piyano almıs dün koyduk önüne wurdukça hosuna gidiyor görseniz biz parmaklarla basınca bir baktım elini koymus kendiside parmaklarıyla basıyor yiyecektm o elleri

Günaydın kızlar geçmişi okuyamayacağım hemen konuya giriyorum...

işe başladığımdan beri sabah kalkıp kızımı emzirip işe gidiyordum akşam da erken döndüğüm için eve gider gitmez emziriyordum, ancak dün emziremedim hiç eve saat 22.00 sularında geldiğim için neyse gelir gelmez emzirdim ama pek emmedi ben de sağmadım akşam (salaklığıma doymıyım) sabah te tine emziriyim dedim ama emmedi hiç ben de sağayım bari dedim... hem sütüm 10cc ya var ya yoktu hem de göğsümden kan geldi 2 damla... bir göğsümden pembe süt diğerinden kan geldi... daha önce başına böyle bişey gelen var mı? doktoruma mesaj attım ama henüz dönmedi sütüm mü kesiliyor acaba? yoksa damar mı çatlattım sağarken korktum biraz. ne yapmalıyım sizce???

canım üstüste gelmiş herşey ama cidden bakıcın edepsizmiş son dk kazığı atmaya çalışan ve yarıyolda bırakan edepsiz bir kadın.allah yardımcın olsun canım

saol muffincim..işin kötüsü yenisi gelene kadar gelip gidecek olması. sinir olduğum ve bebeğime bakmak istemeyen birine emanet edip çıkıyorum her gün kızımı.. neyse bu günler de geçecek elbet.

ben de şimdi geçmişi okudum, fotolar çok güzel gerçekten, allah uzun ömürler versin bütün bebişlere didemcim galiba bundan sonra her gün yaptıkları birşeylere şaşırıcaz sevincez, artık her gün yeni bir gelişme gösterecekler. mesela benimki de dün ilk defa ayak parmağını emmeye başladı masada da aynen anlattığın gibi gözü kalıyor yemeklerde. bazen kızım kucağımdayken yemek yiyorum çatalın tabağa gidişini, ordan ağzıma gelişini kafasıyla bir takip ediyor ki sorma. bazen kendi ağzına uzattığımı zannedip ağzını açıyorçok komikler yaa...

canım göğüs ucunu kontrol ettin mi hiç? çatlak falan olabilir mi? kuzenmde vardı çatlak, o da sağarken kanlı geliyordu süt.. başka neden olabilir bilemedim:44:

ewet canım ya şaşırmakla kalmıyor saçma sapan hareketlerde bulunuyoruz biz kız da benim ailem deil galiba diyerek tuhaf tuhaf suratımıza bakıyor ewet ya gelişimlerini izşlemek büyüdklerini hissetmek çok güzel.. Allahım hepsine sağlık wersin.. onu bazen bızım kızda yapıyor resmen lokmamı yutamıyorum boğazımda kalıyor.. ayak parmağımı bizim daha yok öyle seyler yerim ben o ayakları desene artık çoraplarda ıslanacak

Herkese günaydın arkadaşlar ,hızlıca geçmiş yapıp geldim,birazdan da çıkıcam günboyu seminer var.Bugün yokum ,beni özleyin anacımmmmm

Amin canım aminnnnn...Sağlık olsunnnn,gerisi olur bir şekilde....
Gün içinde düşmüş ateşi ,akşama da bişeyi yoktu.Sorunsuz geçti çok şükür,ufak bir ateşle atlattık.Sizinkiler de inşallah sorunsuz geçer canım.

Sıhhatler olsun yakışıklı paşaya ...

bu arada bugün ay dönümümüz kızlar bugün tam 5 aylık olduk
Anammmmmmmm , yıldönümlerine inşallah ,sağlıkla ,keyifle ...

Uzun süre sağmadığın içindir canım panik yapma,ben de uzun süre sağamazsam süt çıkmıyo .Sıcak havluyla kompress yap,ya da ılık bir duş ,sağarken de elinle hafif masaj yaparak sağ ,çıkıcaktır süt.Emzirmeye devammm ...

Benimki epeydir emiyo ayak parmağını ,çok sevimli oluyolar ama değil mi Yemek takip ediyosa iştahlı olucak inşallah ,Umay da öyleydi ...:125::125::125:

Kaçtım ben hatunlar,görüşürüz....

olsun ama o da cok tatlııııııııııııı yaaaaaaaaaa
tessekkur ederız suzansenın mınık prensıde gorecegız ınsallah
hımmm tesekkurler canım.sen ek gıdaya basladınmı??yada mama verıomusun
bana da oğlan holştayn diyor

:) olsun annesi, sizin oğlan tasarruf ediyo sonra çıkarcak hepsini birden demekki
holştayn neymiş nedemek ıstıyor oglusun:44:
evet canım cok sıkı bızımkı tasarruflu olacak.bebek gormeye gelen buyukler para falan taktıgında elıyle sıkı sıkı tutuyodu bırakmıyordu.ozaman da oyle dıolardı bu cok sıkı olacak dıye

gonul istiyor duygus da nasil yapicaz orasi mechul
ne o bulusmamı var kızlaR?

yok canim biberon mamasiyla birlikte su vermiyordum

yok be guzelim mimarim ben
senaysen sen psikolog falan mısın??

uzulme tatlim sabirla sagmaya devam artar hem az da degil 100 cc
süt sağıyorummm 100 cc çıktı

canim sabirla sag o zaman tekrar artar aman azaldi diye vazgecme
kani bilemedim acaba gogus ucun mu catladi ?

irisss nereye gidiyorsun yahu gel burayaaaa

canım göğüs ucunu kontrol ettin mi hiç? çatlak falan olabilir mi? kuzenmde vardı çatlak, o da sağarken kanlı geliyordu süt.. başka neden olabilir bilemedim:44:

çatlak olsaydı acımaz mıydı? acımıyor ki göğüs ucum...

sağol canım biraz rahatladım umarım ciddi değildir eve gidince yapayım bakayım sıcak kompresi...

amin canımm inşallah ayy bütün günmü kaç kız gel arada topiğimiz özler seni

pasa cok tatli masallah hele ayiciga sarildigi fotoya bayildimmm
benimkilere de oyle bir sarilma ve uyku oyuncagi refleksi vermeye calisiyorum ama ne versem sarilacaklarina direk agizlarina goturup yemeye basliyorlar
hic yemek vermiyorum ya sipalaraaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…