bende direk döküyorum suyu. tepesinden ama biraz arkadan dopru, o zaman pek girmiyor kulağaBen bırakmıştım valla , cuma günü iş görüşmesi yaptık 15-20 dakika.Pazartesi de annemle başbaşa bırakıp işe gelmiştim ,annen varsa biraz daha rahat olmalısın bence...
Ben de koymayanlardanım canım...
Var mı valla bilmiyorum ,ben kulaklarını da kapatmıyorum ,sadece dikkat ediyorum ( large anne)
bana da oğlan holştayn diyorBenim de evdeki lakabim sumukcuAgzimda otribebe ile butunlestim
Diger lakaplarim: İnek, sutcu, kokolog, b.kolog
oyy maşallahi sıhhatler olsun damat tıraşı olsunEki Görüntüle 614577 Ilk trasida oldu oglum
amin canımKızlar herkesin kandili mübarek olsun, allah bebişlerimize sağlık sıhhat ve bol uykular versin.
Maşallah diyorum tüm resim yükleyenlere,hepsi çooooook güzel çooook tatlı :)
Ben çok fazla yazamıyorum, gündüzleri çok güzel sohpetler ediliyor, bazen bunları okumak bile sizleri yakın hissetmeme yetiyor
:) olsun annesi, sizin oğlan tasarruf ediyo sonra çıkarcak hepsini birden demekkigüle güle kullansın yenı saclarını göktuğ
bızım kestırebılcek saclarımız bile yok:115::115::115:
amaaan maşallah diyeyim canım ya,Mübarek mevlid gecemiz hepimiz için hayırlara vesile olsun inşallah, zor bir gün geçirdim ve geçiriyorum hala, sabahtan beri 9-4 lük bir tansiyonla ortalıkta dolaşıtım kursta teyzeler tuzlu ayranlar içirdi bir nebze kendime geldim ama öyle bir midem bozulmuş ki, bugün kaybettiğim su oranı yüzünden tam 2 kilo verdim çok halsizim, hala dermanım yok ama en azından tuvalete çıkmam durdu, oğlumu yeterli emziremedim bu gün ama o da ağlamadı herhalde aç olsa ağlardı hastalığım geçmesin diye kendimden uzak tuttum, Allah razı olsun eşimden bugün yeniden kalbimi fethetti :) öğlen kurstan döndüğümde(hasta olduğumu billdiği için) kalkmış evin tüm işlerini yapmış yatak odasını toplamış evi süpürmüş odaları toplamış kuruyan çamaşırları toplamış kirlileri makineye atıp çalıştırmış aynen bulaşıklarıda öyle ki akşamdan öylece bırakmıştım yerleride en son viladalayıp camları yarım açıp evi havalandırmış, meğer ben ne tembelmişim ya bu kadar iş kaldığını hiç farketmemişim hem utandım hem gurur duydum eşimle, eve girince mis gibi bir havayla karşılaştım ikimize yemek için bişeyler hazırlayım derken çocuğuda ayağında sallayıp uyutmuş o esnada :) şimdi işte gece nöbeti vardı Allah razı olsun ondan bu gece ona özel dua edeceğim :)
he tek kusuru şuydu ama makinaya beyazları atmış ama 40 derecede yıkamış olsun o kadar kusur kadı kızındada olur
ehe erken everecekmiş. çok kv gördüm seniEki Görüntüle 614623 Illa sarilacak buyuyunce napcaz erken evericez galiba
canım ben de duymuştum burnu açık ve temiz olan bebekler kolay grip olmazmış.o nedenle sümükcükleri alıyorum ben görünce bende hobi ama kızımda fobi.sümük avcıları...sinemalarda
mama veren anneler-ek gıdaya geçmeden önce mama verdiğinizde su veriyormuydunuz?
canım üstüste gelmiş herşey ama cidden bakıcın edepsizmiş son dk kazığı atmaya çalışan ve yarıyolda bırakan edepsiz bir kadın.allah yardımcın olsun canım
bitirdim geçmişi dün aksam girmedim yoğundum yine.. fotolar çok güzel Allahım bütün bebişleri nazardan korusunkk ilk traşlı erkeğide aramıza katıldı bende kızımın saçına toka takacağım günleri heyecanla bekliyorum aksam annemlerdeydik yemekte bizim kız kıyamet kopardı masadaki herseyi istiyor ilk defa böle yapıyor biz yedikçe kendisi de bişelr çiğniyor ay içim gitti o haline resmen yazık kızıma.. babam piyano almıs dün koyduk önüne wurdukça hosuna gidiyor görseniz biz parmaklarla basınca bir baktım elini koymus kendiside parmaklarıyla basıyor yiyecektm o elleri
Günaydın kızlar geçmişi okuyamayacağım hemen konuya giriyorum...
işe başladığımdan beri sabah kalkıp kızımı emzirip işe gidiyordum akşam da erken döndüğüm için eve gider gitmez emziriyordum, ancak dün emziremedim hiç eve saat 22.00 sularında geldiğim için neyse gelir gelmez emzirdim ama pek emmedi ben de sağmadım akşam (salaklığıma doymıyım) sabah te tine emziriyim dedim ama emmedi hiç ben de sağayım bari dedim... hem sütüm 10cc ya var ya yoktu hem de göğsümden kan geldi 2 damla... bir göğsümden pembe süt diğerinden kan geldi... daha önce başına böyle bişey gelen var mı? doktoruma mesaj attım ama henüz dönmedi sütüm mü kesiliyor acaba? yoksa damar mı çatlattım sağarken korktum biraz. ne yapmalıyım sizce???
saol muffincim..işin kötüsü yenisi gelene kadar gelip gidecek olması. sinir olduğum ve bebeğime bakmak istemeyen birine emanet edip çıkıyorum her gün kızımı.. neyse bu günler de geçecek elbet.
ben de şimdi geçmişi okudum, fotolar çok güzel gerçekten, allah uzun ömürler versin bütün bebişleredidemcim galiba bundan sonra her gün yaptıkları birşeylere şaşırıcaz sevincez, artık her gün yeni bir gelişme gösterecekler. mesela benimki de dün ilk defa ayak parmağını emmeye başladı masada da aynen anlattığın gibi gözü kalıyor yemeklerde. bazen kızım kucağımdayken yemek yiyorum çatalın tabağa gidişini, ordan ağzıma gelişini kafasıyla bir takip ediyor ki sorma. bazen kendi ağzına uzattığımı zannedip ağzını açıyor çok komikler yaa...
Amin canım aminnnnn...Sağlık olsunnnn,gerisi olur bir şekilde....hanımlarrrrr mevlüt kandiliniz mübarek olsun... hepinizin gönlünde yatan bütün istekleri gerçekleşsin ...yavrularınıza sağlık sıhhat huzur bol uyku versin...bol bol dua edelim....
senaysen bende berayın kulaklarını hiç tıkamadım artık babasıyla yıkıyorum kıpır kıpır durmuyor korkuyorum... başına su dökünce uyuz oluyor onun haricinde seviyor başından suyu döktüğümde el çabukluğu ile kulaklarını ve yüzünü elimle suyunu atıyorum...havluya alınca da tülbentle kulaklarının suyunu kuruluyorum...
iris inşallah buluşabiliriz aslında ortak nokta bulup herkes bebelerle gelecek ama zor gibi görünüyor neyse nasip...bakalım bikaç gün daha seyret seninkinin durumunu aşı huysuzluk vs yapcak mı...bizimki 4.ay aşıda huysuz du bayağı...
Sıhhatler olsun yakışıklı paşaya ...Eki Görüntüle 614577 Ilk trasida oldu oglum
Anammmmmmmm , yıldönümlerine inşallah ,sağlıkla ,keyifle ...bu arada bugün ay dönümümüz kızlar bugün tam 5 aylık olduk
işe başladığımdan beri sabah kalkıp kızımı emzirip işe gidiyordum akşam da erken döndüğüm için eve gider gitmez emziriyordum, ancak dün emziremedim hiç eve saat 22.00 sularında geldiğim için neyse gelir gelmez emzirdim ama pek emmedi ben de sağmadım akşam (salaklığıma doymıyım) sabah te tine emziriyim dedim ama emmedi hiç ben de sağayım bari dedim... hem sütüm 10cc ya var ya yoktu hem de göğsümden kan geldi 2 damla... bir göğsümden pembe süt diğerinden kan geldi... daha önce başına böyle bişey gelen var mı? doktoruma mesaj attım ama henüz dönmedi sütüm mü kesiliyor acaba? yoksa damar mı çatlattım sağarken korktum biraz. ne yapmalıyım sizce???
saol muffincim..işin kötüsü yenisi gelene kadar gelip gidecek olması. sinir olduğum ve bebeğime bakmak istemeyen birine emanet edip çıkıyorum her gün kızımı.. neyse bu günler de geçecek elbet.
ben de şimdi geçmişi okudum, fotolar çok güzel gerçekten, allah uzun ömürler versin bütün bebişleredidemcim galiba bundan sonra her gün yaptıkları birşeylere şaşırıcaz sevincez, artık her gün yeni bir gelişme gösterecekler. mesela benimki de dün ilk defa ayak parmağını emmeye başladı masada da aynen anlattığın gibi gözü kalıyor yemeklerde. bazen kızım kucağımdayken yemek yiyorum çatalın tabağa gidişini, ordan ağzıma gelişini kafasıyla bir takip ediyor ki sorma. bazen kendi ağzına uzattığımı zannedip ağzını açıyor çok komikler yaa...
tessekkur ederız suzanolsun ama o da cok tatlııııııııııııı yaaaaaaaaaa
hımmm tesekkurler canım.sen ek gıdaya basladınmı??yada mama verıomusunbebek.com: İlk 6 ay sadece anne sütü alamadığı için anne sütü ve mamayı bir arada alan ya da sadece mama alan çocuklara su verilmeli midir? Su verilmesi gerekiyorsa bunun miktarı ne olmalıdır?
Dr. Ahmet Özen: Yapay beslenen sağlıklı çocuklara (çocuğun anne sütü alamadığı durumlarda uygulanan beslenme şekli) da dışarıdan su verilmesi gerekmez. Çünkü bebeklere verilen mamalar uygun şekilde hazırlandıklarında büyük oranda su içermekte ve bu da çocuğun su ihtiyacını karşılamaktadır. Ayrıca mama veya anne sütüne ek olarak su verilmesi durumunda çocuğun susama hissi azalacağından mama veya anne sütünü daha az alacak ve bu da yetersiz kalori alımına neden olacaktır. Ancak çok sıcak havalarda aşırı su kaybı olması durumunda veya ishal ve kusma gibi ekstra su kaybına neden olan hastalıkların olduğu durumlarda doktor önerisiyle ek olarak su verilmesi gerekebilir. Ayrıca bu noktada yapılan hatalı bir başka uygulama da annelerin çocuğunun daha iyi besleneceğini düşünerek mamayı daha konsantre hazırlamasıdır. Bu durumda böbreklere osmolar yük artacağından çocuk solüt yükünü atabilmek için idrarla fazla su kaybeder. Çocukta susuzluk hissi ağlamaya neden olur. Annesi tarafından çocuğun acıktığı düşünülerek tekrar mama verilir ve sonuç olarak çocuğun susuzluğu daha da artar. Bu ise tehlikeli sonuçlara yol açabilir. Dolayısıyla mama hazırlanırken kaç ölçek mamaya ne kadar su katılacağı öğrenilmeli ve buna göre mama hazırlanmalıdır.
Bebeklere ne kadar su verilmeli? - bebek.com
holştayn neymiş nedemek ıstıyor oglusun:44:bana da oğlan holştayn diyor
:) olsun annesi, sizin oğlan tasarruf ediyo sonra çıkarcak hepsini birden demekki
ne o bulusmamı var kızlaR?
canım ben de duymuştum burnu açık ve temiz olan bebekler kolay grip olmazmış.o nedenle sümükcükleri alıyorum ben görünce bende hobi ama kızımda fobi.sümük avcıları...sinemalarda
mama veren anneler-ek gıdaya geçmeden önce mama verdiğinizde su veriyormuydunuz?
senaysen sen psikolog falan mısın??
süt sağıyorummm 100 cc çıktı
canım göğüs ucunu kontrol ettin mi hiç? çatlak falan olabilir mi? kuzenmde vardı çatlak, o da sağarken kanlı geliyordu süt.. başka neden olabilir bilemedim:44:
Herkese günaydın arkadaşlar ,hızlıca geçmiş yapıp geldim,birazdan da çıkıcam günboyu seminer var.Bugün yokum ,beni özleyin anacımmmmm
Amin canım aminnnnn...Sağlık olsunnnn,gerisi olur bir şekilde....
Gün içinde düşmüş ateşi ,akşama da bişeyi yoktu.Sorunsuz geçti çok şükür,ufak bir ateşle atlattık.Sizinkiler de inşallah sorunsuz geçer canım.
Sıhhatler olsun yakışıklı paşaya ...
Anammmmmmmm , yıldönümlerine inşallah ,sağlıkla ,keyifle ...
Uzun süre sağmadığın içindir canım panik yapma,ben de uzun süre sağamazsam süt çıkmıyo .Sıcak havluyla kompress yap,ya da ılık bir duş ,sağarken de elinle hafif masaj yaparak sağ ,çıkıcaktır süt.Emzirmeye devammm ...
Herkese günaydın arkadaşlar ,hızlıca geçmiş yapıp geldim,birazdan da çıkıcam günboyu seminer var.Bugün yokum ,beni özleyin anacımmmmm
Amin canım aminnnnn...Sağlık olsunnnn,gerisi olur bir şekilde....
Gün içinde düşmüş ateşi ,akşama da bişeyi yoktu.Sorunsuz geçti çok şükür,ufak bir ateşle atlattık.Sizinkiler de inşallah sorunsuz geçer canım.
Sıhhatler olsun yakışıklı paşaya ...
Anammmmmmmm , yıldönümlerine inşallah ,sağlıkla ,keyifle ...
Uzun süre sağmadığın içindir canım panik yapma,ben de uzun süre sağamazsam süt çıkmıyo .Sıcak havluyla kompress yap,ya da ılık bir duş ,sağarken de elinle hafif masaj yaparak sağ ,çıkıcaktır süt.Emzirmeye devammm ...
günaydın minik prens ve prenses anneleri.
nabersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?