2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydınn larrr..

bişey sorucam bizimde 5 ayımız bıttı..
yuruteç geldi tanıdıktan nezaman kullanmaya başlamalıyım ve ya kullanan varmı aranızda..
ogluşum çok yurumek ıstıyoo :))

günaydın minik prens ve prenses anneleri.
nabersiniz?

gunaydıııınnnn guzel bı kahvaltı ettık geldık oğlusumla yarasın bolbol sut olsun

bende su sac dokulmesi için maya kürü varya onu uygulayacagım fırsat bulursam.baya fayda goren olmus umarım bende gorurum.yoksa oğlum kocam ve ben keltoş keltos gezıcez yakında

canim biz 6. ay bitince basladik
inanilmaz seviyor sipalar alistilar da fink atiyorlar
gunaydınn larrr..

bişey sorucam bizimde 5 ayımız bıttı..
yuruteç geldi tanıdıktan nezaman kullanmaya başlamalıyım ve ya kullanan varmı aranızda..
ogluşum çok yurumek ıstıyoo :))

icin rahat olsun canim muhtemelen tahris olmustur
canım bilmiyorum ki sanmıyorum çatladığını ama kan korkuttu beni çok... inşallah önemli bi durum değildir..

Bebekleri uyuttum maximum kirk dak uyurla r kirk dakiksda en az 20 dak sut sagip kalan zamanda da corba yspmam lazim

Kaçtım geldim ,başka müdürlükteydi seminer ,ihale varmış orda kendi müdürlüğümüze geldik ,dinliyomuş gibi yapıp burda takılabilirimmmmm
Meslektaş sayılırız kızzzz ,peyzaj mimarıyım ben de

amin canımm inşallah ayy bütün günmü kaç kız gel arada topiğimiz özler seni
Geldim anacım geldim ,bırakır mıyım sizi

Bebegine pancar veren varmi ben seviyom da haslayacam simdi tontonlarimada versem
Kırmızı pancar mı ,hani turşusu olan ? Onu nasıl yiyosunuz turşu dışında ?:44:

Bebekleri uyuttum maximum kirk dak uyurla r kirk dakiksda en az 20 dak sut sagip kalan zamanda da corba yspmam lazim

Herşey koştura koştura artık değil mi
Eskiden ne güzel tembellik yapardım ben yayıla yayıla

hosgeldin canm ayyy seminerler insanı deli ediyo bende toplantıya indim geldim aşağıya peyzajcımızın bende haritacıyım

cozduk gibi canim
soyle yapiyorum saat 4 - 5 ten sonra katiyetle kati gida vermiyorum hepsini onceden veriyorum
simdi gece iki kere kaka yapiyorlar ona uyaniyorlar sadece
Gunaydin herkese
Senaysen bebelerin uyku problemi ne oldu bizimkilerde cozutuyor bu aralar

hic bilmiyorum ki :44:
Bebegine pancar veren varmi ben seviyom da haslayacam simdi tontonlarimada versem

yani super anneee

hahh studyo havasindan tanidik geliyormussun canimm
semineri biliyorsundur hem sen bizi yalniz birakmaaa

Gunaydin hanimlar suan sagimdam canli canli yazismaktayim. Oglan uyuyo. Ne kadar uyur bilmem ama her dakikasini degerlendiricem. Sagimdan sonra Temizlik yapasim var

Ha canim o valla ben yavan tatlari seviyorum haslayip yiyom balkabagini da hasladik dun bebislerimlen yedim

Çok seri cevap yazamasam da okuycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…