holştayn neymiş nedemek ıstıyor oglusun:44:
evet canım cok sıkı bızımkı tasarruflu olacak.bebek gormeye gelen buyukler para falan taktıgında elıyle sıkı sıkı tutuyodu bırakmıyordu.ozaman da oyle dıolardı bu cok sıkı olacak dıye
Herşey koştura koştura artık değil mi
Eskiden ne güzel tembellik yapardım ben yayıla yayıla
Gunluk sagdiklarinizi nasil muhafaza ediyosunuz
Ben varım...didem haritaci iriss peyzajci ben de mimarr ee hadi ofis acalimmm
Buzdolabında ,kapağında değil ama...Gunluk sagdiklarinizi nasil muhafaza ediyosunuz
Gunluk sagdiklarinizi nasil muhafaza ediyosunuz
Neyin icinde demek istedim.Buzdolabinda saklardim ah ahh sutum varkenn 24 saat icinde de bitirirdim
biz de gece sefası yaptık bi uyandı 1 de ehehe. sonra uyutacam derken ben sızmışım, o da ağznıda memeyle uyumuş ama on kere de kalkılır mı bıktım ya.ben de gunaydin demeden atlamisim konuya direk
sana da gunaydin canim iyiyiz uykusuzsuz siz nasilsiniz ?
siz en azından birbirinize uyarsınız kız. bizde herkeste saç var bi bende kalmıcak.gunaydıııınnnn guzel bı kahvaltı ettık geldık oğlusumla yarasın bolbol sut olsun
bende su sac dokulmesi için maya kürü varya onu uygulayacagım fırsat bulursam.baya fayda goren olmus umarım bende gorurum.yoksa oğlum kocam ve ben keltoş keltos gezıcez yakında
Neyin icinde demek istedim.
Eki Görüntüle 614845 severek yaptım goruntusude guzel umarım dadıda guzel olur fırında:|
Belediyede misin sen de yoksa ?
Neyin icinde demek istedim.
Eki Görüntüle 614845 severek yaptım goruntusude guzel umarım dadıda guzel olur fırında:|
ewet canım belediyedeyim sendemi
didem haritaci iriss peyzajci ben de mimarr ee hadi ofis acalimmm
ewet canım belediyedeyim sendemi
yoksa yoksa oda arkasimisinizzz
Evet canım,SarıyerSen Adana dasın değil mi ,merkezde mi ilçede mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?