2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım.
Eki Görüntüle 614858

günaydın teyzecikler biz geç uyuduk o yuzden geç uyandık nasılsınız ?

Eki Görüntüle 614859 Ben artik iflah olmam yukler dururum. Yeni resimlerinizi bekliyorum

Maşallah çook tatlılar bunlar..

Kızlar merhaba,
Bugün biraz yoğun işlerim, biraz geçmiş okuyup geldim..
Benim kızımın gece uykusu 3 gündür çok fena, saat başı uyanıyor. Aslında tam da uyanmıyor, mızırdanıyor, bir yeri ağrıyormuş gibi ah, uh sesler çıkarıyor, eğer kucağıma almazsam uyanıyor, alırsam biraz emip devam ediyor.. Ayrıca eşim kucağına alırsa da deli gibi ağlıyor Eşim çok şanslı..
Aç mı kalıyor diye düşündüm önce ama süt var, zaten bir yudum alıp devam ediyor uyumaya, onun derdi kucağa gelmek galiba.. Dişi çıkıyor, bembeyaz olmuş, elimizi sürdüğümüzde iyice hissediyoruz dişi, o yüzden herhalde huysuzluğu..
Ben de 3 gündür doğru düzgün uyuyamadığım için huysuzum tabi..

holştayn bir süt ineği cinsi
ay ılkkez duydum kusura bakma.googledan gorsellere baktım o ne oyleee memişler yere degıyo mubarek
Eki Görüntüle 614859 Ben artik iflah olmam yukler dururum. Yeni resimlerinizi bekliyorum
cok tatlı kızınla bırlıkte yokmu tatlıskom.merak ettımde
Eki Görüntüle 614858

günaydın teyzecikler biz geç uyuduk o yuzden geç uyandık nasılsınız ?
ayyy soyle cıcı ccıcı gıydırmeyın yaaa....hamıle kalırsam tek sorumlusu bu kız anneleri

Kolay gelsin canım ,tam hatırlayamıyorum ama bu gece mızırdanmalarında sürekli beslersen alışkanlığa dönüşebiliyormuş.su falan verip kandırmayı dene,ya da hiç besleme ...

umarım düzelir sıkıntılar... biz de de sorunlar var düzeltebiliriz umarım...

Kizimimi merak ettin anlayamadim ya sekerim

Herkese günaydın.Fazla giremiyorum nete ama güzel bi yazı okudum(Damla Çeliktaban'ın yazısı) hemen paylaşayım istedim belki ihtiyacı olan anneler vardır.
Sarmısak enfeksiyonlara karşı birebirdir.4 YAŞINDAN BÜYÜK ÇOCUKLAR Ezilmiş sarmısağı yutabilir.Daha küçüklere ise sarmısaklı limonata verilebilir.Tarifi;2 diş samısağı orta boy bir kavanoza koyun üzerine kaynar suyu doldurun.30 dk bekledikten sonra sarmısağı süzerek ayırın.suya 1 limonu sıkın ve balla tatlandırın.
Güzel bi tarif olmuş bizim ufaklık enfeksiyon geçirdiğinde dayadık antibiyotiği,aslında belki de önce böyle doğal yollara başvurmak gerek.Acaba bunun için yaşını beklemeli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…