Eki Görüntüle 614859 Ben artik iflah olmam yukler dururum. Yeni resimlerinizi bekliyorum
Geçmiş olsun canım.sanırım dün içtiğim ayrandan kaynaklandı kendim yapıyorum yoğurdu daha 5.gündü ama çok sulanmaıştı bende ayran yaptım 3 bardak içtim öncedende zaten soğuk algınlığım oldu için zaten hastaydım zayıp anımmış o yüzden etkilenmişim eşim öyle diyor :) mideyi bozduk, kursta soba yanıyor dişarısı da soğuk sıcak soğuk dengesizliği yüzünden belimi doğrultamadım bu kış Allahtan evladıma geçmiyor Allaha şükürler olsun...
Eşimde bu durum biraz genetik gibi (yinede her zaman yapmaz tabi :) ) akşam kayınpederimle konuşuyoruz kandil için pilav yaptım anneni bekliyorum diyor o da teyzemizin yanına gitmiş öğlen 2 gibi biz aradığımızdada 6 idi saatpilav soğudu diye kızıyor :) sağolsunlar iyilerdir hepsi :)
Eki Görüntüle 614859 Ben artik iflah olmam yukler dururum. Yeni resimlerinizi bekliyorum
Yaa ben israr etmesem yavrulari giremicez.ayy yükle canım ne güzel böyle baktıkça neşeleniyoruz Allahım nazarlardan saklasın hepsiniküçük beyde maşallah ne güzel poz wermiş dur bende pazar gezmemizi yükleyeyeim
Yaa ben israr etmesem yavrulari giremicez.
ay ılkkez duydum kusura bakma.googledan gorsellere baktım o ne oyleee memişler yere degıyo mubarekholştayn bir süt ineği cinsi
cok tatlı kızınla bırlıkte yokmu tatlıskom.merak ettımdeEki Görüntüle 614859 Ben artik iflah olmam yukler dururum. Yeni resimlerinizi bekliyorum
ayyy soyle cıcı ccıcı gıydırmeyın yaaa....hamıle kalırsam tek sorumlusu bu kız anneleri
Kızlar merhaba,
Bugün biraz yoğun işlerim, biraz geçmiş okuyup geldim..
Benim kızımın gece uykusu 3 gündür çok fena, saat başı uyanıyor. Aslında tam da uyanmıyor, mızırdanıyor, bir yeri ağrıyormuş gibi ah, uh sesler çıkarıyor, eğer kucağıma almazsam uyanıyor, alırsam biraz emip devam ediyor.. Ayrıca eşim kucağına alırsa da deli gibi ağlıyorEşim çok şanslı..
Aç mı kalıyor diye düşündüm önce ama süt var, zaten bir yudum alıp devam ediyor uyumaya, onun derdi kucağa gelmek galiba.. Dişi çıkıyor, bembeyaz olmuş, elimizi sürdüğümüzde iyice hissediyoruz dişi, o yüzden herhalde huysuzluğu..
Ben de 3 gündür doğru düzgün uyuyamadığım için huysuzum tabi..
guzel anneler ve bebisleri hepinizi cok ozledim umarim keyifler yerindedir
biz berbat bir haftasonu gecirdik esimle kavga ettik ben bebeleri alip evden cekip gittim ...
hersey birbirine girdi bakalim bugun insallah donucem evime umarim hersey yoluna girer kizlar dua edin ..
Kizimimi merak ettin anlayamadim ya sekerimay ılkkez duydum kusura bakma.googledan gorsellere baktım o ne oyleee memişler yere degıyo mubarek
cok tatlı kızınla bırlıkte yokmu tatlıskom.merak ettımde
ayyy soyle cıcı ccıcı gıydırmeyın yaaa....hamıle kalırsam tek sorumlusu bu kız anneleri
Kizimimi merak ettin anlayamadim ya sekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?