2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çalışsam ben de izleyemezdim canım kii senin bebişe kim bakıyodu bu arada branşın neydi? iyi yapmışsın son haftaları hiç sevmezdim ben de bişey yapmıyosun ama gitmek zorundasın neyse sabret tatilde güzelce dinlenirsin...

oyy cicikıza bak sen eteği de pek güzelmiş annesi maşallah :) ben daha etek almaya cesaret edemedim yakışmaz diye ama çok güzel yakışmış yaa bayıldım hemen alayım bende kızıma :))

al bencede canım çok tatlı oluyorlar

ay bu kız bende kafa bırakmıyor alıntı yapmayı gene unutmuşum

aklımda kalanlar tatlişkom kızında oglunda bırbırınden güzeller maşallah allahım yazılarınıda yuzleri gibi güzel yazsın inşallah

bir arkadaş bızım kızlar yuzunden kız yapıcakmış yap tabı şekerim bende sızın paşaları görünce bir benimde paşam gelse diyorum ama sezeryanlıyım doğuramam diye korkuyorum

mama 2 ye başlasam bir sıkıntı olur mu acaba

Hak veriyordur mutlaka ama geleceğiniz için teşvik etmeye çalışıyor oda ne yapsın :)

Sizinkilerde bu hamaratlık falan babadan oğula genetik geçtiğine göre senin oğlanda hamarat olur, kız anneleri kapışın, tükenmeden alın

süt sağıyorummm 100 cc çıktı
Az mı oluyor ki 100cc sağmadıgımdan bilmiyorum ki hemen üzülme canım kac cclerden cogaltanlar oldu sütünü...

Uzun süredir sağmadıgın için oldu galiba sağdıkca alışır göğüslerin bence.Canını sıkma bu konularda en öenmli şey moral biliyorsun

Evet aynen sagdikca daha cok geliyo en azindan az azda olsa birikiyo. Daha cok lazim diye algiladigi icin vucut basiyo sutu. Ama yemeksiz olmuyo bence

Icedaise suanda begene begene son sayfaya yaklasiyo birazdan aramizda olur.

Aynen zor yetiştim valla
Resimlere alıntı yapamadım hemen yorum yapayım :)
Senin oğlanda kızda maşallah ne güzeller kime benziyor kzıın çoook merak ettim sana mı yoksa baba ya Manken gibi maşallah

Tull kızın çoook şık ya artık benim oglum altı ayrı ustu ayrı ne bulursam oyle giyiniyor ilk gunki gibi takım bile giydiremiyorum
Didem minik kızın ve şapkası pek tatlı
Cipskolam sanada kocaman maşallah

Tull kızın çoook şık ya artık benim oglum altı ayrı ustu ayrı ne bulursam oyle giyiniyor ilk gunki gibi takım bile giydiremiyorum

saol canım teşekkür ederiz bizde genelde oyleyız bakma şimdi gezmeye gidicez ondan giyindik

herkesede çok teşekkür ederiz

Kiz babaya benziyo oglanida bana benzetirler. Ozellikle bebekligime cok benziyormus.

teşekkür ettim canım

kızlar hani yemek resimleri eklemiştim ya süslü püslü.onun adresini buldum.Facede Kendin Yap adlı sayfaya girin fotolarda

Kiz babaya benziyo oglanida bana benzetirler. Ozellikle bebekligime cok benziyormus.

benim kız da aynı baba bi arkadaşım demişti, kızlar eninde sonunda babaya benzer diye, haklıymış. kayınvalidem ilk doğduğunda abartısız her gün kime benziyor diye soruyordu, millete fotoğraf yollayıp soruyodu bi de az daha kalınlaşsın kızın kaşları, az daha sümüklü olsun, al anne bak aynı oğlun dicem

süt sağıyorummm 100 cc çıktı

regl döneminde azaldığını sonra geri arttığını keşfettim.

1 çay k nın zararı olmaz veriyim bari.seni de oyuncu kadrosuna aldım filmde canım.

Yagmur dogdugundan beri baba hic degismedi. Gozleri ben cekik biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…