Eki Görüntüle 614859 Ben artik iflah olmam yukler dururum. Yeni resimlerinizi bekliyorum
Eki Görüntüle 614891 Eki Görüntüle 614892 Buda prensesim gozumun bebegi
Evet evet izledim ben de hatta ilk banyolarını onun gibi yaptırdım oğlumun, tabii sıcaktı uzuuun uzuuun duruyordu ama şimdi çok kısa sürüyor banyosu. Ben başından su döküyorum maşallah rahatsız olmuyor, seviyor da suyu sıpacım
Ay ben bir filmi tam seyretmeyeli aylar oldu :) Bugün artık son hafta diye sekizinci sınıflar ders yapmak istemedi ben de onlara film açtım, aylardan beri ilk defa oturdum biraz izledim ama uykusuzluktan başım düşmeye başladı öne, karizmayı çizmemek için telefonu çıkarıp kk okumaya başladım :)
Evet valla alcak gonulluluk yapamicam cok guzeldir kizim insallah sansuda bahtida guzel olur.hay maaasşaaaallllaaahhhh
ne kadar güzellllll.....allah nazarlardan saklasın minik manken valla saçlara gülüşe bak
umarım düzelir sıkıntılar... biz de de sorunlar var düzeltebiliriz umarım...
oyy cicikıza bak sen eteği de pek güzelmiş annesi maşallah :) ben daha etek almaya cesaret edemedim yakışmaz diye ama çok güzel yakışmış yaa bayıldım hemen alayım bende kızıma :))
evet canım sonrada gelip bana söyledi ben kk ya haber verdim diyeama bazen kızıyor özellikle şu zamanla sınavlar yaklaşıyor ve ben pc başında oturdukça deli oluyor ama çok bunaldım ben bu sınavlardan ya, geçen akşam çoğuğu sallıyorum ayağımda uyutmak için, o esnada tabi canım sıkılıyor ve telden buraları okuyorum, yine telefonunu istedim kk ya girmek için tamam dedi gitti ders kitaplarımdan birini getirdi bu can sıkıntını alır dedi bir de :) tabi aynı sayfayı kaç kez okuduğumu bile hatırlamıyorum :)
Az mı oluyor ki 100cc sağmadıgımdan bilmiyorum ki hemen üzülme canım kac cclerden cogaltanlar oldu sütünü...süt sağıyorummm 100 cc çıktı
Günaydın kızlar geçmişi okuyamayacağım hemen konuya giriyorum...
işe başladığımdan beri sabah kalkıp kızımı emzirip işe gidiyordum akşam da erken döndüğüm için eve gider gitmez emziriyordum, ancak dün emziremedim hiç eve saat 22.00 sularında geldiğim için neyse gelir gelmez emzirdim ama pek emmedi ben de sağmadım akşam (salaklığıma doymıyım) sabah te tine emziriyim dedim ama emmedi hiç ben de sağayım bari dedim... hem sütüm 10cc ya var ya yoktu hem de göğsümden kan geldi 2 damla... bir göğsümden pembe süt diğerinden kan geldi... daha önce başına böyle bişey gelen var mı? doktoruma mesaj attım ama henüz dönmedi sütüm mü kesiliyor acaba? yoksa damar mı çatlattım sağarken korktum biraz. ne yapmalıyım sizce???
Aman bu sıpadan prens falan olmaz gece beni deli etti yine sıpagünaydın minik prens ve prenses anneleri.
nabersiniz?
hımmm tesekkurler canım.sen ek gıdaya basladınmı??yada mama verıomusun
Icedaise suanda begene begene son sayfaya yaklasiyo birazdan aramizda olur.
Aynen zor yetiştim valla
Resimlere alıntı yapamadım hemen yorum yapayım :)
Senin oğlanda kızda maşallah ne güzeller kime benziyor kzıın çoook merak ettim sana mıyoksa baba ya Manken gibi maşallah
Tull kızın çoook şık ya artık benim oglum altı ayrı ustu ayrı ne bulursam oyle giyiniyor ilk gunki gibi takım bile giydiremiyorum
Kiz babaya benziyo oglanida bana benzetirler. Ozellikle bebekligime cok benziyormus.Aynen zor yetiştim valla
Resimlere alıntı yapamadım hemen yorum yapayım :)
Senin oğlanda kızda maşallah ne güzeller kime benziyor kzıın çoook merak ettim sana mıyoksa baba ya Manken gibi maşallah
Tull kızın çoook şık ya artık benim oglum altı ayrı ustu ayrı ne bulursam oyle giyiniyor ilk gunki gibi takım bile giydiremiyorum
Didem minik kızın ve şapkası pek tatlı
Cipskolamsanada kocaman maşallah
bebek.com: İlk 6 ay sadece anne sütü alamadığı için anne sütü ve mamayı bir arada alan ya da sadece mama alan çocuklara su verilmeli midir? Su verilmesi gerekiyorsa bunun miktarı ne olmalıdır?
Dr. Ahmet Özen: Yapay beslenen sağlıklı çocuklara (çocuğun anne sütü alamadığı durumlarda uygulanan beslenme şekli) da dışarıdan su verilmesi gerekmez. Çünkü bebeklere verilen mamalar uygun şekilde hazırlandıklarında büyük oranda su içermekte ve bu da çocuğun su ihtiyacını karşılamaktadır. Ayrıca mama veya anne sütüne ek olarak su verilmesi durumunda çocuğun susama hissi azalacağından mama veya anne sütünü daha az alacak ve bu da yetersiz kalori alımına neden olacaktır. Ancak çok sıcak havalarda aşırı su kaybı olması durumunda veya ishal ve kusma gibi ekstra su kaybına neden olan hastalıkların olduğu durumlarda doktor önerisiyle ek olarak su verilmesi gerekebilir. Ayrıca bu noktada yapılan hatalı bir başka uygulama da annelerin çocuğunun daha iyi besleneceğini düşünerek mamayı daha konsantre hazırlamasıdır. Bu durumda böbreklere osmolar yük artacağından çocuk solüt yükünü atabilmek için idrarla fazla su kaybeder. Çocukta susuzluk hissi ağlamaya neden olur. Annesi tarafından çocuğun acıktığı düşünülerek tekrar mama verilir ve sonuç olarak çocuğun susuzluğu daha da artar. Bu ise tehlikeli sonuçlara yol açabilir. Dolayısıyla mama hazırlanırken kaç ölçek mamaya ne kadar su katılacağı öğrenilmeli ve buna göre mama hazırlanmalıdır.
Bebeklere ne kadar su verilmeli? - bebek.com
Kiz babaya benziyo oglanida bana benzetirler. Ozellikle bebekligime cok benziyormus.
süt sağıyorummm 100 cc çıktı
biz ek gıdaya geçmeden önce mama + anne sütü weriyordum dr su wermemizi söyledi siz nasıl dişinizi fırçalıyorsanız bebeklerin ağız bakımıda su dedi anne sütü alırken bile 1 çaykaşığı weriyordum drun önerisiyle ağzını temizlesin die.. ayy sormas bnde aynısıyım artık burnuna yanlışlıkla elim değse bile hemen irkiliyor çocuk yazık:) vizyona girince haber verde gidelim şu sümük avcılarına
Yagmur dogdugundan beri baba hic degismedi. Gozleri ben cekik biraz.benim kız da aynı bababi arkadaşım demişti, kızlar eninde sonunda babaya benzer diye, haklıymış. kayınvalidem ilk doğduğunda abartısız her gün kime benziyor diye soruyordu, millete fotoğraf yollayıp soruyodu bi de az daha kalınlaşsın kızın kaşları, az daha sümüklü olsun, al anne bak aynı oğlun dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?