2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım teşekkür ederiz bizde genelde oyleyız bakma şimdi gezmeye gidicez ondan giyindik

herkesede çok teşekkür ederiz
Bu gezme haliniz yani :) yoksa bizim ev halimiz altı tophane üstü şişhane derler ya öyle tabi bizim gezme hallerimizde kızlar kadar şık olmuyor
Kiz babaya benziyo oglanida bana benzetirler. Ozellikle bebekligime cok benziyormus.

Hee anladım sizde anne güzel, baba yakışıklı her ihtimalde başarılı Maşallah

Son düzenleme:
hosgeldin canm ayyy seminerler insanı deli ediyo bende toplantıya indim geldim aşağıya peyzajcımızın bende haritacıyım

anaaaaaaaaaaaaaa möhendisler bastu burayı gaçıııınnnn.. az daha anlatırsanız akraba çıkcaksınız..
Herşey koştura koştura artık değil mi
Eskiden ne güzel tembellik yapardım ben yayıla yayıla

aynennn ohh yan gel yat dizi izle miskin miskin oturdu.şimdi wc bile koştura koştura.bu sıpalar GDO lu mu ya.biz bebekken bu kadar değildik bence

saol muffincim..işin kötüsü yenisi gelene kadar gelip gidecek olması. sinir olduğum ve bebeğime bakmak istemeyen birine emanet edip çıkıyorum her gün kızımı.. neyse bu günler de geçecek elbet.

sabret canım bir süre ona çok yakın davran ki bebeğine iyi baksın.işinin hatırı için ayıya dayı demek misali.bebeğin için bir süre sabret

kızlarrrr ben kadın programlarından nefret eden evlendirme programlarına kıl olan ben esra erol izliyorum 2 haftadır.deli gibi bağımlısı oldum.ensari tuğba noldu sevgili oldular mııı evlencekler mi

kızlar 2 numara mamaya başlayayım mı bilgisi olan var mı acaba

Gunluk sagdiklarinizi nasil muhafaza ediyosunuz

rafa koymadan buzdolabında.akşam 21.00 ve gece 03.00 da sağıp ikisini birleştirip gün içinde öğünlere bölerek veriyorum.normalde 1 öğünde verilmesi gereken bende 1 günde çıkıyor olsun buna şükür.önceden 80 cc çıkardı en fazla.toplamda.

ayy inanmıyorum o kadar anladı mı yaa... sabah da konuşuyorduk büyüyorlar diye ama şok oldum bunu okuyuncakıyamam ben ona oyuncak istermiş

canım walla öle dene şaşar kalırsın ona elini atıyuor buna atıyor ona bakıyor buna bakıyor beğendiği bişeyin önünde durmazsak ağlıyor aman komik ötesiydi

sürekli ya sabır diyorum zaten içimden. öğlen gittiğimde gerildik de biraz, ukalalık yaptı sinir oldum :113:

yaa o programlar gerçekten insanın içine işliyor. doğum iznindeyken ben de kaptırmıştım bi ara çok fena çok:111:

kızlar 2 numara mamaya başlayayım mı bilgisi olan var mı acaba

milupanın kapısını aşındıran bir anne olarak cevaplayım.kız bana 6 aya girsin birkaç gün geçsin öyle verin dedi.yani girer girmez değil.1-2 hafta geçsin bence.bu arada aradaki farkı sordum 2 daha doyurucuymuş.ama bebeler 1 i severmiş tadından dolayı.bebiş istemezse 2 yi 1 i verin diyoruz dedi kadın

canım walla öle dene şaşar kalırsın ona elini atıyuor buna atıyor ona bakıyor buna bakıyor beğendiği bişeyin önünde durmazsak ağlıyor aman komik ötesiydi

valla ilk fırsatta deniycem. şu ara oyuncak seçmeye başladı aslında. eline tutuşturduğumuz oyuncağı istemiyorsa atıyor. istediğini bulana kadar böyle sonra istediği oyuncağı alınca direk ağzına

Masallah fistik bi fistikkk iglan ciglik cigliga vallaa gisteriyorum kizlarinizi diyim yaniiii

bak sen kaynanaya..gelinin yandı.gelin adaylarını gösterirsen böyle esas kız ne yapar zavallım.bu arada fovfovun oğlu damadım olacak.senin oğlan da fena sayılmaz annesi yerim ben onu..maşallah hepsineeeeeeeeeeeeee

bak sen kaynanaya..gelinin yandı.gelin adaylarını gösterirsen böyle esas kız ne yapar zavallım.bu arada fovfovun oğlu damadım olacak.senin oğlan da fena sayılmaz annesi yerim ben onu..maşallah hepsineeeeeeeeeeeeee
Esas kiz basimin taci olur herhalde

hep danamı mı koyuucam bide anasını koyayım dedim

bugün öğle arasında çekilip sizinle paylaşayım dedim

Yok cnm bizimki o kadar hanimkoylu degil. Ekeanimi yalamis cidden. Oooo yandi anasi

canım biraz daha büyüsünler dizersin kızları seç oğlum die.. bak aklıma ne geldi bizim çocuklar büyürmüş biz burdan hala görüşürmüşüz topiğin kızlarla erkeklerine tanısma partisi düzenleyip basgöz edermişiz ayy ne güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…