Gözleri mi yaşlı onun yaaa,kıyamam ben kuzuya
Bu gezme haliniz yani :) yoksa bizim ev halimiz altı tophane üstü şişhane derler ya öylesaol canım teşekkür ederiz bizde genelde oyleyız bakma şimdi gezmeye gidicez ondan giyindik
herkesede çok teşekkür ederiz
Kiz babaya benziyo oglanida bana benzetirler. Ozellikle bebekligime cok benziyormus.
hosgeldin canm ayyy seminerler insanı deli ediyo bende toplantıya indim geldim aşağıya peyzajcımızın bende haritacıyım
Herşey koştura koştura artık değil mi
Eskiden ne güzel tembellik yapardım ben yayıla yayıla
saol muffincim..işin kötüsü yenisi gelene kadar gelip gidecek olması. sinir olduğum ve bebeğime bakmak istemeyen birine emanet edip çıkıyorum her gün kızımı.. neyse bu günler de geçecek elbet.
ewet canım e bebek e gitmişdik oyuncak reyonunda 1 saate kadr kaldık ordan ayrıldık die ağladı
didem haritaci iriss peyzajci ben de mimarr ee hadi ofis acalimmm
Gunluk sagdiklarinizi nasil muhafaza ediyosunuz
ayy inanmıyorum o kadar anladı mı yaa... sabah da konuşuyorduk büyüyorlar diye ama şok oldum bunu okuyuncakıyamam ben ona oyuncak istermiş
ElhamdulilahBu gezme haliniz yani :) yoksa bizim ev halimiz altı tophane üstü şişhane derler ya öyletabi bizim gezme hallerimizde kızlar kadar şık olmuyor
Hee anladım sizde anne güzel, baba yakışıklı her ihtimalde başarılı Maşallah
sabret canım bir süre ona çok yakın davran ki bebeğine iyi baksın.işinin hatırı için ayıya dayı demek misali.bebeğin için bir süre sabret
kızlarrrr ben kadın programlarından nefret eden evlendirme programlarına kıl olan ben esra erol izliyorum 2 haftadır.deli gibi bağımlısı oldum.ensari tuğba noldu sevgili oldular mııı evlencekler mi
kızlar 2 numara mamaya başlayayım mı bilgisi olan var mı acaba
bir kişi daha alırsanız okeye dörtlü tam olur.ben de öğretmenim geleyim mi :))) çocuklarınıza okuma-yazma öğretirimm.
canım walla öle dene şaşar kalırsın ona elini atıyuor buna atıyor ona bakıyor buna bakıyor beğendiği bişeyin önünde durmazsak ağlıyor aman komik ötesiydi
Hehhh yukleyelim neselenelim.. Oglumun gozu bayram etsin
Masallah fistik bi fistikkk iglan ciglik cigliga vallaa gisteriyorum kizlarinizi diyim yaniiii
Yok cnm bizimki o kadar hanimkoylu degil. Ekeanimi yalamis cidden. Oooo yandi anasigeçen kimdi ,oğlu kız bebek görüp ekranı yalamıştı.o sen miydin canım
Esas kiz basimin taci olur herhaldebak sen kaynanaya..gelinin yandı.gelin adaylarını gösterirsen böyle esas kız ne yapar zavallım.bu arada fovfovun oğlu damadım olacak.senin oğlan da fena sayılmaz annesi yerim ben onu..maşallah hepsineeeeeeeeeeeeee
Yok cnm bizimki o kadar hanimkoylu degil. Ekeanimi yalamis cidden. Oooo yandi anasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?