Aman bu sıpadan prens falan olmaz gece beni deli etti yine sıpa
Yoo canım ekgıdaya başlamadım, mamada vermiyorum, çok mu alakasız olduMuffin sormuşta ondan paylaşmıştım :)
Kiz guzelligini kimden aldigi bellihep danamı mı koyuucam bide anasını koyayım dedim
Eki Görüntüle 614935
bugün öğle arasında çekilip sizinle paylaşayım dedim
Yok cnm bizimki o kadar hanimkoylu degil. Ekeanimi yalamis cidden. Oooo yandi anasi
Artik olemi deriz. Yoksa bu kiz analari kizlardan daha nazli olacak. Birbirimizw gireriz gibi geliyo banacanım biraz daha büyüsünler dizersin kızları seç oğlum die.. bak aklıma ne geldi bizim çocuklar büyürmüş biz burdan hala görüşürmüşüz topiğin kızlarla erkeklerine tanısma partisi düzenleyip basgöz edermişizayy ne güldüm
Eki Görüntüle 614859 Ben artik iflah olmam yukler dururum. Yeni resimlerinizi bekliyorum
hep danamı mı koyuucam bide anasını koyayım dedim
Eki Görüntüle 614935
bugün öğle arasında çekilip sizinle paylaşayım dedim
neyi sordum hatlar karıştı ben de canım?bir son sayfa bir önceki sayfalar daha ortaya gelemedim oku oku bitmedi
Eki Görüntüle 614891 Eki Görüntüle 614892 Buda prensesim gozumun bebegi
Amin tesekkur ederim.Maşallah oğlumun yakışıklı ama kızın daha güzel bahtında kendi gibi güzel olsun inşallah
anaaaaaaaaaaaaaa möhendisler bastu burayı gaçıııınnnn..az daha anlatırsanız akraba çıkcaksınız..
aynennn ohh yan gel yat dizi izle miskin miskin oturdu.şimdi wc bile koştura koştura.bu sıpalar GDO lu mu ya.biz bebekken bu kadar değildik bence
sabret canım bir süre ona çok yakın davran ki bebeğine iyi baksın.işinin hatırı için ayıya dayı demek misali.bebeğin için bir süre sabret
kızlarrrr ben kadın programlarından nefret eden evlendirme programlarına kıl olan ben esra erol izliyorum 2 haftadır.deli gibi bağımlısı oldum.ensari tuğba noldu sevgili oldular mııı evlencekler mi
ayy ben de takılıyorum bazen bırakamıyoruuummgeçenyıl eşime kızardım benden önce eve gelir hemen açar izlerdi
:) kızım bile izliyor oyun halısına koyuyorum ben de yanındayım.tv ye arkası dönük.kafayı çevirip izlemeye çalışıyor.ben de eşim varken kızım seni ensariye talip yollıycam diyorum babası kızıyo :) bu arada babamızı da bağladık o da izliyor arada.dün mutfaktan beni çağırıyor gel gel hafizeye talip gelmiş diye
Bende dogum zamani 3,5 ay annemde kaldim eve dondugumde esimde esra erol izlemeye baslamisti. Allahtan dondum yani herhalde oda birine talip olacakti yakinda:18:ayy ben de takılıyorum bazen bırakamıyoruuummgeçenyıl eşime kızardım benden önce eve gelir hemen açar izlerdi
Kiz guzelligini kimden aldigi bellianasinada masallahhhh
Artik olemi deriz. Yoksa bu kiz analari kizlardan daha nazli olacak. Birbirimizw gireriz gibi geliyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?