ooo bizim kız da çok meraklı tv.a nerde görse affetmiyo salıncağına koyuyorum önündeki koltuğun önüne yastık yığıyorum göremesin diye .. bizim babamız benden daha iyi tanıyo bana anlatıyo bide şu şöyle bu böyle diye hafize hangisiydi ki biz esra hanııııııııııuuuuummm diye herşeyi uzatan bi kadın vardı ona takılıyoruz her konuştuğunda gülüyoruz eşim diyo ki ben bunla aynı evde yaşasam her gün 5 posta döverim diyo :))
bu arada senin branşın neydi sınıfçı mısın? ben de sınıfçıyım
ya kızlar işyerindeyim hala göğsümde sızı oldu biraz elimle alıyım bari sütü dedim yine damla damla kan geliyo yaa... göğüs ucum acımıyor ama baktım çatlak yok sütle geliyor kan... napıcam ben yaa korkuyorum:18:
anaaaaaaaaaaaaaa möhendisler bastu burayı gaçıııınnnn..az daha anlatırsanız akraba çıkcaksınız..
aynennn ohh yan gel yat dizi izle miskin miskin oturdu.şimdi wc bile koştura koştura.bu sıpalar GDO lu mu ya.biz bebekken bu kadar değildik bence
sabret canım bir süre ona çok yakın davran ki bebeğine iyi baksın.işinin hatırı için ayıya dayı demek misali.bebeğin için bir süre sabret
kızlarrrr ben kadın programlarından nefret eden evlendirme programlarına kıl olan ben esra erol izliyorum 2 haftadır.deli gibi bağımlısı oldum.ensari tuğba noldu sevgili oldular mııı evlencekler mi
kızlar 2 numara mamaya başlayayım mı bilgisi olan var mı acaba
iş çıkışı eve uğramadan bi doktora git bence canım yaa bu ne ki şimdi?? inşallah kötü bişey yoktur...
Dr git yada fikir olsun diye kadin dogumcuna sorsanya kızlar işyerindeyim hala göğsümde sızı oldu biraz elimle alıyım bari sütü dedim yine damla damla kan geliyo yaa... göğüs ucum acımıyor ama baktım çatlak yok sütle geliyor kan... napıcam ben yaa korkuyorum:18:
Dr git yada fikir olsun diye kadin dogumcuna sorsan
Kanli emzirilr ama gogusten iltihap gelirse emzirilmezdi. Ama bu dedigim ilk emzirirken yara oluyodu ya o zamandan biliyorum. Ama icten gelince bilmiyorumben de işten çıkınca hemen eve gidip emziririm diyordum ama gitsem mi ki doktora.... kanlı kanlı da emzirilir mi?
slm kızlar nasılsınız bol bol kaynatmışsınız sabahtan beri oku oku bitmedi allah muhabbetinizi arttırsın :)
fotolar çok güzel maşallah hepsine
çok aklımda kalmadı isimleri bilemeyince karışıyo hepsi...
bakıcısı işi bırakan arkadaş (isimleri net bilemiyorum kusura bakmayın lütfen) bence işini bırakma evde daha çok sıkılırsın annen baksın bi süre eee eşinde biraz katlansın canım annene hep bayanlarmı fedakar olacak.(tabi bu benim fikrim ama hep sorumluluk bizde genelde erkekler hep hazırcı oluyo)
birde bi arkadaş sormuştu mama verirken su vermelimiyız diye ben her gün 90 cc veriyorum canım (benim bebekler 33 haftada doğdu ama suyu veriyorum ağzını temizlesin diye)
göktuğ beyede sıhhatler olsun hasta bebişlere acil şifalar en kısa zamanda düzelirler inş.
kızlar benim bebişlerde bu ayın 20 de 5.ayı doldurdular ama ben hiç ek gıda veremıyorum erken doğdukları için verme diyo doktorumuz bende nasıl hevesleniyorum çorbalara meyvelere ama biraz daha beklemem gerekiyo
slm kızlar nasılsınız bol bol kaynatmışsınız sabahtan beri oku oku bitmedi allah muhabbetinizi arttırsın :)
fotolar çok güzel maşallah hepsine
çok aklımda kalmadı isimleri bilemeyince karışıyo hepsi...
bakıcısı işi bırakan arkadaş (isimleri net bilemiyorum kusura bakmayın lütfen) bence işini bırakma evde daha çok sıkılırsın annen baksın bi süre eee eşinde biraz katlansın canım annene hep bayanlarmı fedakar olacak.(tabi bu benim fikrim ama hep sorumluluk bizde genelde erkekler hep hazırcı oluyo)
birde bi arkadaş sormuştu mama verirken su vermelimiyız diye ben her gün 90 cc veriyorum canım (benim bebekler 33 haftada doğdu ama suyu veriyorum ağzını temizlesin diye)
göktuğ beyede sıhhatler olsun hasta bebişlere acil şifalar en kısa zamanda düzelirler inş.
kızlar benim bebişlerde bu ayın 20 de 5.ayı doldurdular ama ben hiç ek gıda veremıyorum erken doğdukları için verme diyo doktorumuz bende nasıl hevesleniyorum çorbalara meyvelere ama biraz daha beklemem gerekiyo
ya kızlar işyerindeyim hala göğsümde sızı oldu biraz elimle alıyım bari sütü dedim yine damla damla kan geliyo yaa... göğüs ucum acımıyor ama baktım çatlak yok sütle geliyor kan... napıcam ben yaa korkuyorum:18:
ben de işten çıkınca hemen eve gidip emziririm diyordum ama gitsem mi ki doktora.... kanlı kanlı da emzirilir mi?
Aman bu sıpadan prens falan olmaz gece beni deli etti yine sıpa
Yoo canım ekgıdaya başlamadım, mamada vermiyorum, çok mu alakasız olduMuffin sormuşta ondan paylaşmıştım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?