Emzirmeeeee bi arkafasiminda olmustu allah korusun iltihap icirmis cocugu emzirrim diye
doktorunla görüşmelisin bence olmadı sağlık ocağındaki ebe yi ara sor , ve bence erteleme şimdi ara,birde bizi haberdar et
Bencede doktora bi git yada sor canım ihmal etme içimiz rahat olsun.ya kızlar işyerindeyim hala göğsümde sızı oldu biraz elimle alıyım bari sütü dedim yine damla damla kan geliyo yaa... göğüs ucum acımıyor ama baktım çatlak yok sütle geliyor kan... napıcam ben yaa korkuyorum:18:
Olmadı hemde hiiiç olmadı yaEki Görüntüle 614981 Oldumuki acep
Yok canımcım o anlamda demedim bende :)yok canım alakasız degıl de.sadece anne sutu verıodun bılıodum da ek gıdaya basladınmı doye merak ettım ondan sordum.
ıstedıgını payşlasabılırsın yani
yok emzirmiyorum
doktora yine mesaj attım dönmezse eve giderken sağlık ocağına uğrar ebeye sorarım artık
Ben icemedim 1 bardak bile cok kotu tadi ve kokusu nasil iciyorsun bisuii katiyomusun kokusu icin
Kıyamam yaaa, büyüdüler bu veletler gezme tozma işleri zorlaştıewet canım e bebek e gitmişdik oyuncak reyonunda 1 saate kadr kaldık ordan ayrıldık die ağladı
anaaaaaaaaaaaaaa möhendisler bastu burayı gaçıııınnnn..az daha anlatırsanız akraba çıkcaksınız..
aynennn ohh yan gel yat dizi izle miskin miskin oturdu.şimdi wc bile koştura koştura.bu sıpalar GDO lu mu ya.biz bebekken bu kadar değildik bence
sabret canım bir süre ona çok yakın davran ki bebeğine iyi baksın.işinin hatırı için ayıya dayı demek misali.bebeğin için bir süre sabret
kızlarrrr ben kadın programlarından nefret eden evlendirme programlarına kıl olan ben esra erol izliyorum 2 haftadır.deli gibi bağımlısı oldum.ensari tuğba noldu sevgili oldular mııı evlencekler mi
bir kişi daha alırsanız okeye dörtlü tam olur.ben de öğretmenim geleyim mi :))) çocuklarınıza okuma-yazma öğretirimm.
Maşallah kız pek bakımlısın ,ben ev halinden bir süt model iştehep danamı mı koyuucam bide anasını koyayım dedim
Eki Görüntüle 614935
bugün öğle arasında çekilip sizinle paylaşayım dedim
Ata masal'ı seviyoooooooevet canım bizden biri kızının fotoyu koymuş o arkadaşın oğlu da ekranı yalamış çapkın olcak valla.kimdi yaaaa.merak ettim çıksın ortaya
Genel olarak 6.ayda bi gevşeme oluyomuş herkesteYa dün ne farkettim, ben artık oğlumun kıyafetlerini ütülemiyorum :44:
Toplanma, taşınma, yerleşme derken ütülemeyi bırakmışım.Tam ne zaman bıraktım onuda anlayamadım
"Kolik oldum" fikrni sevdim ,benim herif süt verdiğim sürece lohusayım numarasını yemişti ,bunu da yediririm inşallah ,sütüm kesilir bakkkkkkkkkkkkkkkayy kızlar bişey sorucam sizlerde de oluyo mu?? bende doğumdan sonra gaz problemi olmaya başladı iki akşamdır karnım sancıyo bide zor geçiyo eşim de noldu niye ağrıyo karnın dün de olmuştu diyodu ben de dedim ki galiba kolik oldum hep aynı saatte geliyo beni arabayla filan gezdir :))
Umay da babasının kızı ,tv hiç ilgilenmez ,sadece maç seyrediyo yaaaa küçük alexooo bizim kız da çok meraklı tv.a nerde görse affetmiyo salıncağına koyuyorum önündeki koltuğun önüne yastık yığıyorum göremesin diye .. bizim babamız benden daha iyi tanıyo bana anlatıyo bide şu şöyle bu böyle diye hafize hangisiydi ki biz esra hanııııııııııuuuuummm diye herşeyi uzatan bi kadın vardı ona takılıyoruz her konuştuğunda gülüyoruz eşim diyo ki ben bunla aynı evde yaşasam her gün 5 posta döverim diyo :))
bu arada senin branşın neydi sınıfçı mısın? ben de sınıfçıyım
Bence göğsünü boşaltamadığın için içerde kalanlar onlar,tabii ki bi doktora görün ama öncelikle göğüslerini boşaltman lazım diye düşünüyorum.ya kızlar işyerindeyim hala göğsümde sızı oldu biraz elimle alıyım bari sütü dedim yine damla damla kan geliyo yaa... göğüs ucum acımıyor ama baktım çatlak yok sütle geliyor kan... napıcam ben yaa korkuyorum:18:
Tatlişkommmm ne tarafta oturuyodun sen,akşama geliyom yemeğe :125::125::125:Eki Görüntüle 614981 Oldumuki acep
Bencede doktora bi git yada sor canım ihmal etme içimiz rahat olsun.
Olmadı hemde hiiiç olmadı yaNerden bulacaz biz şimdi mantıyı hemde böylesini Bizim yerimizede yeeeee
Yok canımcım o anlamda demedim bende :)
Biz bi geçen garip yogurt macerası yaşadık, bi kerede eşim elma emdirdi ve agzına 1-2damla mandalina sıktı (verme yasakta dedim ama heycan yapıyor işte) tepkisini görmek için.Onun dısında birsey vermedim.
Ya birde ek gıdaya başlayan arkadaşlar 2 sorum var
1-İlla meyve suyu mu verecez? Meyve puresi daha mantıklı değil mi direkt? Ben pure ve yogurtla başlamayı dusunuyorumda
2-Gecenlerde markette yer elması gordum. Yer elması veren oldu mu hiç? Verilir mi acaba?
ben o bebişleri yerim , maşallahhhhh
ha bu arada o mantıyıda yerim , hatta o bebe bisküvilerinide , iştahımda hiç bir azalma yok , tam gaz devam
gülsüm kabartma tozu olmaz sanırım yaa,
uygun ve kaliteli mama sandalyesi peşindeyim , önerilere açığım, aynı şey yürüteç içinde geçerli
şimdi uyuyan paşa nedeni ile yıkanan çamaşırları asma zamanı , çokkkkkkk konuşuyorsunuz dün gece bitirmiştim ben geçmişi yahu :)
ayy yer elmasına bayılırım kıtır kıtır olsa da yesek...ya hamılelıgımde bıle bukadar canım cekmezdi.Bencede doktora bi git yada sor canım ihmal etme içimiz rahat olsun.
Olmadı hemde hiiiç olmadı yaNerden bulacaz biz şimdi mantıyı hemde böylesini Bizim yerimizede yeeeee
Yok canımcım o anlamda demedim bende :)
Biz bi geçen garip yogurt macerası yaşadık, bi kerede eşim elma emdirdi ve agzına 1-2damla mandalina sıktı (verme yasakta dedim ama heycan yapıyor işte) tepkisini görmek için.Onun dısında birsey vermedim.
Ya birde ek gıdaya başlayan arkadaşlar 2 sorum var
1-İlla meyve suyu mu verecez? Meyve puresi daha mantıklı değil mi direkt? Ben pure ve yogurtla başlamayı dusunuyorumda
2-Gecenlerde markette yer elması gordum. Yer elması veren oldu mu hiç? Verilir mi acaba?
ben o bebişleri yerim , maşallahhhhh
ha bu arada o mantıyıda yerim , hatta o bebe bisküvilerinide , iştahımda hiç bir azalma yok , tam gaz devam
gülsüm kabartma tozu olmaz sanırım yaa,
uygun ve kaliteli mama sandalyesi peşindeyim , önerilere açığım, aynı şey yürüteç içinde geçerli
şimdi uyuyan paşa nedeni ile yıkanan çamaşırları asma zamanı , çokkkkkkk konuşuyorsunuz dün gece bitirmiştim ben geçmişi yahu :)
Tatlim bence hic heveslenme ek gida ek is guc bela bir kase corba yap yaparken ezdi suzdu derken onbes kap kirlet sonra da beyler icmesin. Icmemeyle kalsa benimki kasigi aliyo vermiyo. Yaka taksan ne fayda tutmak istiyor eliyle her yerini batiriyor her ek gidade kiyafet degistir
Seninkiler kiz mi di allah bagislasin kuvezde kaldilarmi baya erken dogmuslar allah saglik versin
Maşallah kız pek bakımlısın ,ben ev halinden bir süt model işte
irisin dönüşü
bu arada didemcim hakkaten bakımlısın. ben de iris gibiyim, eşortman giymiyorum, saçımı başımı topluyorum, bir de farklı olarak aynaya bakıyorum o kadar :115:
Ben sana uzak kacarim sekerim. Illada gelcem dersen ucakla adsnaya gel ben seni ordan alirim
benimkilerde erkek kayra 24 gün kaldı küvezde görkemde 1 hafta 33 hafta çok erken evet çok üzüldük ama allaha çok şükür
Kuzenimin kızı 3yasında hala parmak emiyor.Doktora falan gittiler ugrastılar bıraktıramadılar. 4yaşa kadar normalse iyi. Seneye kreşe verecekler muhtemelen ozaman mecbur bırakır :))toplumumuzda nedense hoş karşılanmaz; oysa çocuğun 4 yaşına kadar, hatta kalıcı dişleri çıkana kadar, parmak emmesi son derece normaldir, zaten bu yaştan sonra parmak emmeyi kendi kendine bırakır. Eğer 6 yaşına gelmiş ve hala bırakamamışsa anne babayla ilişkide bir problem yaşanıyor olması gibi başka olumsuz faktörler işin içine karışmış olabilir, o zaman da bu olumsuzluklar üzerinde çalışılmalıdır)
İyiymiş kolikayy kızlar bişey sorucam sizlerde de oluyo mu?? bende doğumdan sonra gaz problemi olmaya başladı iki akşamdır karnım sancıyo bide zor geçiyo eşim de noldu niye ağrıyo karnın dün de olmuştu diyodu ben de dedim ki galiba kolik oldum hep aynı saatte geliyo beni arabayla filan gezdir :))
Fovfov ne zamandır yok mu bana mı öyle geldi?bak sen kaynanaya..gelinin yandı.gelin adaylarını gösterirsen böyle esas kız ne yapar zavallım.bu arada fovfovun oğlu damadım olacak.senin oğlan da fena sayılmaz annesi yerim ben onu..maşallah hepsineeeeeeeeeeeeee
canım o kıloları ne zaman verdın
görunce kendımı cok kotu hıssedıorum ancak nısanda spora baslarımbıde diyet tabı.kk dakı dıyet topıklerıne takılırım mıllet ıyı gaza gelıo baktımda
Bitti seminerrrr,döndümmmm....Pasaklı kontesim diye seviyor herifim beni :111::111::111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?