2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sorucam unutuyorum eylemcb nıye kustu alıntılarda gordum yazmıs.bıdaha kk ya gırmıcem dıye bı vukuat mı oldu gecen hafta sonu gırememıstım

Sorularıma cevap alamıyorum diye küstü ama ,alınganlık yaptı,kimsenin kimseye bi kastı yok ki ,ya gözden kaçmıştır ya da o konuda bi fikri yoktur...Yazdım ama görmedi sanırım ,gidiş o gidiş yaptı İnşallah geri gelir ...:44:

allah kolaylık versın canım darısı bıze

hımmm anladım
feysbuktan gorusen arkadaslar varsa ıletsınler ya kusmece darılmaca olmasın oyle uzuluruz ama.geri gelsin

kızlar sorucam unutuyorum eylemcb nıye kustu alıntılarda gordum yazmıs.bıdaha kk ya gırmıcem dıye bı vukuat mı oldu gecen hafta sonu gırememıstım

Senin yazını görmeden yazmıştım aynı anda aklımıza gelmiş
Sorularına cevap alamıyor diye alınmış, bazen öyle yazanlar oluyor cok üzülüyorum. Bende cevap alamıyorum bazen ama kasıtlı olmadıgını biliyorum bu konunun.Annelik ve yogunluk bizi alıngan yaptı biraz sanırım

77 kilo ile hamile kaldim 89 kilo dogurdum dogumda 74 e dustum simdi 80.su emzirme isi bitsin bir hafta su icmeyecem bisey yemeycem elma yicem
Ya benim sezeryan olunca gobegim cok kaldi gogusler dersen yerlerde nasil olacak diyetle miyetle duzelmez valla

Ne diyon kız sen şaka mı ? Hayran kaldım valla....Ben işe geliyom ,kazandan bozma bi kupam var onunla bi çay içmeden kendime gelemiyom beee...

yaa nasılda denk gelmıs.ah eylem ah!!!!bak duy sesımızıiiiii

Mesai bitti iriss kaçarrr Çok konuşmayın ha,sabah okumak çok vaktimi alıyo

bu arada kızlar şişdim beni rahatlatın bi ağlamamak için kendimi zor tutuyorum bugün kv bakıyor kıza ewde kızın bişeyi kalmamışdı bugün alıcam(organik dükkanından alıyorum herseyini) ewde hipp in erik püresi wardı kv dedim ki anne bugün öğleden sonra kavonuzun çeyreğini yedirin die sen git sewgili kaynanam bizim kız bir güzel yedi die kavonozun hepsini yedir bir kavonoz yemiş nasıl yedi bnde hayret ettim ama yemiş işde bişe olmaz dimi okadar çok yememesi lazımdı of ya bişe olurmu sizcee ben şimdi aksam çorba werecektim wermesemmi bu durumda offf

ooff of, bi tanesi de laf dinlese verme canım bence. ağır gelmesin yavruya. bak senaysen de diyordu 5ten sonra ek gıda vermeyince hazımsızlık sorunları çözülmüş. geceye kadar sindirsin bari yediğini

Çorba verme canım bugunluk bu kadar yetsin :)

Pepik sizin emme durumu ne oldu canım?

Kapı caldı actım adamın birisi engelliler için yardım topluyormuş. Kapıyı acınca adam anne yada baba var mı dedi Abi ben anneyim dedim Adamda kac defa özür diledi :)
Dünde komsu kandil için halley dagıtıyordu oda annen yok mu diyor :) Beni niye küçük görüyorlar anlamıyorum bir turlu ya :)

ooff of, bi tanesi de laf dinlese verme canım bence. ağır gelmesin yavruya. bak senaysen de diyordu 5ten sonra ek gıda vermeyince hazımsızlık sorunları çözülmüş. geceye kadar sindirsin bari yediğini

ewet wermeyeyim sorma canım bu bana ders oldu artık yiyeceği kadarını wericem sadece gerisini saklıycam ayy inş alerji falan olmaz

Ohhhg afiyet olsun fistigima. Nolmus rahatsiz ederse kusar aglicak ne var didem. Bende ulkerin sutlacini aldim uykuduzluktanmi yoksa begenmedimi ne yemedi. Pasayi pirincler rahatsiz etti pirinci atiyo muhallebiyi yiyo. Bende zorlamadum ama tadi harika neyse o yemese ben yerim

Korkarim yakinda evinkizi diye istemeye gelirler

hiç okadar yemez korktum bişe olurmu die ya rahatladım biraz ama sizler böyle deyince.. ewet ya arta kalan seyleri bende yiyorum bazen güzel oluyor hmm ülkerin sütlacıda aklımda olsun bak tadı güzelse madem ondanda yedirsin kv bir kavonoz

Korkarim yakinda evinkizi diye istemeye gelirler

Evlenip ilk oturdugmuz yerde eşimde öyle diyordu, kendi yüzüğünü bile bana taktırıyordu görsünler diye
Lohusalıkta cok gıcık oluyordum valla. Markete git inanmıyorlar, saglık ocagına git inanmıyor bebek senin mi diye şimdi gecti o sinirim gülüp geciyorum ozaman bozuluyordum:)

Cnm hic bisi olmaz 1 kavonozda mi nacik bisii onlar. Erik puresi cok guzel ayrica
Çorba verme canım bugunluk bu kadar yetsin :)

Pepik sizin emme durumu ne oldu canım?

Daha ne istiyorsun canim istee. Zaman gectikce bu soylenenlere cok memnun olcaksin.
Emmiyor cnm benim ki hala gece bide sabah 1 kere emzirebiliyoru. Uykusu ayilmadigi icin. Ac da biraktim ama yok emmiyor. Agzina sokamiyorum bile.duzelcek die azimle deniyorum ama asiri zorlamiyorum
Sabah beri oku oku daha yeni sona geldim masallah ne kaynattiniz yaaaa. OglAn durmuyorki yetisim size. Ben yemeklerde tam ogune gectim bugun zaten emmiyor. Sabah mama verdim 9 da bu saate kadar biraz meyve piresi biraz corba birazda yogurt yedi bakalim nolcak. Ya ben bu kati gidada cocuk nezaman acikir kestiremiyorum. Dr cok kilo almasin dedi. Ya acsa sorusu kafamda hep. Huzursuz bi cocuk ondan anlayamiyorum.
Bu arada resimler harikaydi hepsine masallah. Mantida gozum kaldi yarin oglen yapim bende firsat bulursam tabi. Baska ne vardi hatirlamiyorum. Haa okeye 4. Olmak istiyorum bende insaat muhendisiyim buro yanina kres tam super olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…