kızlar sorucam unutuyorum eylemcb nıye kustu alıntılarda gordum yazmıs.bıdaha kk ya gırmıcem dıye bı vukuat mı oldu gecen hafta sonu gırememıstım
94 kiloydum hastaneden eve geldiğimde şişlik falan vardı sanırım sonra hiç yatamadım çocuklar küvezdeyken yani hiç lohusalık dönemim olmadı doğumdan 2 gün sonra hastaneden çıktım o günden beri uykusuzluk koşuşturma anlamadım bu kiloya kadar şu an 77 kiloyum diyet yapıyorum bakalım ne kdar gidicek
Sorularıma cevap alamıyorum diye küstü ama ,alınganlık yaptı,kimsenin kimseye bi kastı yok ki ,ya gözden kaçmıştır ya da o konuda bi fikri yoktur...Yazdım ama görmedi sanırım ,gidiş o gidiş yaptıİnşallah geri gelir ...:44:
kızlar sorucam unutuyorum eylemcb nıye kustu alıntılarda gordum yazmıs.bıdaha kk ya gırmıcem dıye bı vukuat mı oldu gecen hafta sonu gırememıstım
94 kiloydum hastaneden eve geldiğimde şişlik falan vardı sanırım sonra hiç yatamadım çocuklar küvezdeyken yani hiç lohusalık dönemim olmadı doğumdan 2 gün sonra hastaneden çıktım o günden beri uykusuzluk koşuşturma anlamadım bu kiloya kadar şu an 77 kiloyum diyet yapıyorum bakalım ne kdar gidicek
ben kokoşdumn eskiden bakımsız gezemem hemen piskolojim yerle bir oluyor doğuma giderken bile 6 da kuaförü açtırıp süslenip gittim:) ama bu halim idare eder ben yöntemi buldum sabah ewden çıkıyoruz bu arada kız ewde babanne ile bugün üstümü giyiyorum her kırmızı ışıkta makyajımın bir kısmını tamamlıyorum böylelikle makyaj işi cepte işe gelip kartımı okutup kuaföre geçiyorum 10 dk da ne yaparsan diye işlem tamamama ewdeyken bu halimden eser yok tam bir paspal we pasaklıyım yani üzerimde salya ksumuk izi falan öyle geçiyor günler
Senin yazını görmeden yazmıştım aynı anda aklımıza gelmiş
Sorularına cevap alamıyor diye alınmış, bazen öyle yazanlar oluyor cok üzülüyorum. Bende cevap alamıyorum bazen ama kasıtlı olmadıgını biliyorum bu konunun.Annelik ve yogunluk bizi alıngan yaptı biraz sanırım
Ne diyon kız sen şaka mı ?Hayran kaldım valla....Ben işe geliyom ,kazandan bozma bi kupam var onunla bi çay içmeden kendime gelemiyom beee...
bu arada kızlar şişdim beni rahatlatın bi ağlamamak için kendimi zor tutuyorum bugün kv bakıyor kıza ewde kızın bişeyi kalmamışdı bugün alıcam(organik dükkanından alıyorum herseyini) ewde hipp in erik püresi wardı kv dedim ki anne bugün öğleden sonra kavonuzun çeyreğini yedirin die sen git sewgili kaynanam bizim kız bir güzel yedi die kavonozun hepsini yedir bir kavonoz yemiş nasıl yedi bnde hayret ettim ama yemiş işdebişe olmaz dimi okadar çok yememesi lazımdı of ya bişe olurmu sizcee ben şimdi aksam çorba werecektim wermesemmi bu durumda offf
bu arada kızlar şişdim beni rahatlatın bi ağlamamak için kendimi zor tutuyorum bugün kv bakıyor kıza ewde kızın bişeyi kalmamışdı bugün alıcam(organik dükkanından alıyorum herseyini) ewde hipp in erik püresi wardı kv dedim ki anne bugün öğleden sonra kavonuzun çeyreğini yedirin die sen git sewgili kaynanam bizim kız bir güzel yedi die kavonozun hepsini yedir bir kavonoz yemiş nasıl yedi bnde hayret ettim ama yemiş işdebişe olmaz dimi okadar çok yememesi lazımdı of ya bişe olurmu sizcee ben şimdi aksam çorba werecektim wermesemmi bu durumda offf
ooff of, bi tanesi de laf dinleseverme canım bence. ağır gelmesin yavruya. bak senaysen de diyordu 5ten sonra ek gıda vermeyince hazımsızlık sorunları çözülmüş. geceye kadar sindirsin bari yediğini
Ohhhg afiyet olsun fistigima. Nolmus rahatsiz ederse kusar aglicak ne var didem. Bende ulkerin sutlacini aldim uykuduzluktanmi yoksa begenmedimi ne yemedi. Pasayi pirincler rahatsiz etti pirinci atiyo muhallebiyi yiyo. Bende zorlamadum ama tadi harika neyse o yemese ben yerimbu arada kızlar şişdim beni rahatlatın bi ağlamamak için kendimi zor tutuyorum bugün kv bakıyor kıza ewde kızın bişeyi kalmamışdı bugün alıcam(organik dükkanından alıyorum herseyini) ewde hipp in erik püresi wardı kv dedim ki anne bugün öğleden sonra kavonuzun çeyreğini yedirin die sen git sewgili kaynanam bizim kız bir güzel yedi die kavonozun hepsini yedir bir kavonoz yemiş nasıl yedi bnde hayret ettim ama yemiş işdebişe olmaz dimi okadar çok yememesi lazımdı of ya bişe olurmu sizcee ben şimdi aksam çorba werecektim wermesemmi bu durumda offf
Korkarim yakinda evinkizi diye istemeye gelirlerKapı caldı actım adamın birisi engelliler için yardım topluyormuş. Kapıyı acınca adam anne yada baba var mı dediAbi ben anneyim dedim Adamda kac defa özür diledi :)
Dünde komsu kandil için halley dagıtıyordu oda annen yok mu diyor :) Beni niye küçük görüyorlar anlamıyorum bir turlu ya :)
Ohhhg afiyet olsun fistigima. Nolmus rahatsiz ederse kusar aglicak ne var didem. Bende ulkerin sutlacini aldim uykuduzluktanmi yoksa begenmedimi ne yemedi. Pasayi pirincler rahatsiz etti pirinci atiyo muhallebiyi yiyo. Bende zorlamadum ama tadi harika neyse o yemese ben yerim
Evet ya bugun hepimiz demekki eylemi dusunduk. Bende soracaktim hem is yapiyorum hem arada yaziyorum diye unuttum demekyaa nasılda denk gelmıs.ah eylem ah!!!!bak duy sesımızıiiiii
Korkarim yakinda evinkizi diye istemeye gelirler
Cnm hic bisi olmaz 1 kavonozda mi nacik bisii onlar. Erik puresi cok guzel ayricabu arada kızlar şişdim beni rahatlatın bi ağlamamak için kendimi zor tutuyorum bugün kv bakıyor kıza ewde kızın bişeyi kalmamışdı bugün alıcam(organik dükkanından alıyorum herseyini) ewde hipp in erik püresi wardı kv dedim ki anne bugün öğleden sonra kavonuzun çeyreğini yedirin die sen git sewgili kaynanam bizim kız bir güzel yedi die kavonozun hepsini yedir bir kavonoz yemiş nasıl yedi bnde hayret ettim ama yemiş işdebişe olmaz dimi okadar çok yememesi lazımdı of ya bişe olurmu sizcee ben şimdi aksam çorba werecektim wermesemmi bu durumda offf
Çorba verme canım bugunluk bu kadar yetsin :)
Pepik sizin emme durumu ne oldu canım?
Kapı caldı actım adamın birisi engelliler için yardım topluyormuş. Kapıyı acınca adam anne yada baba var mı dediAbi ben anneyim dedim Adamda kac defa özür diledi :)
Dünde komsu kandil için halley dagıtıyordu oda annen yok mu diyor :) Beni niye küçük görüyorlar anlamıyorum bir turlu ya :)
Evlenip ilk oturdugmuz yerde eşimde öyle diyordu, kendi yüzüğünü bile bana taktırıyordu görsünler diye
Lohusalıkta cok gıcık oluyordum valla. Markete git inanmıyorlar, saglık ocagına git inanmıyor bebek senin mi diye şimdi gecti o sinirim gülüp geciyorum ozaman bozuluyordum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?