2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Başta anneliği bana yakıştırmıyorlar mı diye bozuluyordum canım işte lohusalık durumu :)

Ortalama 2hafta suruyor galiba bu durumda, sen sagıyormusun bu dönemde biberonla içiyor demi?
Aç olup olmama durumuda zor ya bende diyorum üşüdüğünü acıktıgını anlatacak yaşa gelse daha mı kolay olur daha mı zor olur diye düşünüp duruyorum :)

Yer elması için erkenmiş daha

4-6aylık beslenme dönemi: yerelması, kereviz ve patlıcan gibi gıdaları fazla nitrat içerikleri sebebiyle bu aylarda kullanmamanızı öneririz.

4 - 6 ay arası bebek beslenmesi \ Anne ve bebek sağlığı \ Sağlık \ Bilgi ara - bilgiara.com

Çocuk doktorumun önerisi üzerine bebeğime kabak yemeği gibi pişirilmiş ya da patates ve havuç gibi sebzelerle birlikte sebze çorbasına bir adet eklenmiş olarak yer elması yediriyorum. Yer elması sekizinci aydan sonra bebeklere ek gıda olarak önerilen bir sebzedir. Bir kaynaktan kabızlığa da iyi geldiğini okudum.
BEBEĞİME YER ELMASI VERİYORUM | Web Bilgi

ayyy bu haftayıda bitirdim çok şükür yarın iş yok rahatım kızımla yayılırz ewim çok pis ama ellemiycem pzrtsi kadın gelecek o yapar nasılsa aksam eltimin oğlu burnuna estetik yaptırdı eşim geçmiş olsuna gidelim dio banane ya estetik için gidilirmi hiçç gidesim yok kızımı çıkarmak istemiyorum dısarı gece gece inş bana bulaşmazda kendi gider sanmıyorum ama bir ümit

Ne güzel işte niye bozuluyorsun çıtır anne :)

Kızlar memedeki kan için doktorum emzirme kan geçince emzir endişelenme dedi..eve geldim diğeriyle emzirdim rahatım

valla yaa sezeryan göbeği midinedir hemen dikişin üstünden bombeli plates filan yapalım bari böle olmucakkk

[/QUOTE]

Eşinle barıştığınıza sevindim, biz de eşimle 2 gün önce tartıştık, oğlumuzun bakımı nedeniydi tartışma konusu sonra da dallandı budaklandı ben de senin gibi kızdım anneme kaçtım. Gerçi zaten anneme kalmaya gelecektim ama bu sefer uzadı biraz, kendisine çok kızgındım ama sonradan geçmeye başladı kızgınlığım sadece hatasını anlasın istiyorum ve eve gitmiyorum. Yarın almaya gelecek bakalım döneriz artık evimize. Oğlumuz olmadan önce de oluyordu tartışmalarımız ama sonrasında daha fazla ve şiddetli olmaya başladı. Sanırım yorgunluk, uykusuzluk nedenlerinden onu ihmal ediyorum ve o da ikinci planda hissediyor kendini. Zaten oğlumuz olmadan önce sen beni bebek olunca unutursun, hep onunla ilgilenirsin derdi.. Anlayacağınız evde iki tane bebek var Ah bu erkekler...

evet bence de eşler giriyor lohusa depresyonuna ben de ne zaman oğlumla ilgili bir şey söylesem hemen "bana durmadan öyle yapma, böyle yap deyip durma" diyor. Bir de oğlum ağladığında ben de kötü oluyor, bazen ağlıyorum o da bana panik yapma diyor, halbuki panik falan değil benim ki.. Annelik işte...

Eşinle barıştığınıza sevindim, biz de eşimle 2 gün önce tartıştık, oğlumuzun bakımı nedeniydi tartışma konusu sonra da dallandı budaklandı ben de senin gibi kızdım anneme kaçtım. Gerçi zaten anneme kalmaya gelecektim ama bu sefer uzadı biraz, kendisine çok kızgındım ama sonradan geçmeye başladı kızgınlığım sadece hatasını anlasın istiyorum ve eve gitmiyorum. Yarın almaya gelecek bakalım döneriz artık evimize. Oğlumuz olmadan önce de oluyordu tartışmalarımız ama sonrasında daha fazla ve şiddetli olmaya başladı. Sanırım yorgunluk, uykusuzluk nedenlerinden onu ihmal ediyorum ve o da ikinci planda hissediyor kendini. Zaten oğlumuz olmadan önce sen beni bebek olunca unutursun, hep onunla ilgilenirsin derdi.. Anlayacağınız evde iki tane bebek var Ah bu erkekler...[/QUOTE]

Ahhh uzaklık, biz tartışınca paşa paşa gece yatağımıza geçiyoruz, gidecek hiçbi yer yok...

Az yoruluyoruz ya birde onlar yorsun tabi bizi
Çocuktan sonraki tartışmaların tümü bizim sabrımız tükendiği için, önceden tahammul ediyorduk tabi şimdi yorgunuz,uykususuz dayanamıyoruz
Aman yarın barışın güzel haberlerinide paylaş burdan :) Çocukla çocuk olma

Ahh evde 3 çocuğu ne yapıcaz bilmiyorum :))

Bu gece bir arkadaş yanında yatmaya çağırıyor hiç gidesim yok yaa, önümüzdeki 1 hafta eşi olmayacak beni idare et diyor yaa
Sizce kırmadan nasıl söylemeliyim gitmek istemediğimi?
Oğlum salıncakta uyuyor yatağına yatırıyorum, yukarı çıkınca huysuzluk yapacak, sabah 7'de eşim işe gidiyor, uyurken alıp gelmek zorunda kalıcam.
Bu gecelik neyse ama 1 haftada çok zor olacak yaa.

fatomm kullanıcısından alıntı
canım bence yarın bebişi yatır ve dizlerinin altından bacakalrını tutup karnına doğru hafif hafif bastır bu arada bezini aç.poposu açıkken yap bu hareketleri, 10-20 kere tekrarla.karnına bastır 5e kadar say geri bırak,böyle böyle yaptıktan sonra karnını biraz ov, tekrar hareketleri yap.bak gör nasıl yapacak.fitil filan verme ya!benim oğlumda sorunluydu.3-4 gün yapamazdı.önceleri bende ne yapacağımı şaşırıyordum..ama bu yöntem çok etkili yani en azından benim oğlumda etkili:)

ben bunların hepsini uyguluyorum elma püresine de başladım 2 gündür günde 1 mama kaşığı z.yağı da veriyorum yarın 1 hafta olucak kaka yapalı geçen hafta da 6 gün oldu diye fitille yaptırmıştım arada ıkınıyo ağlıyo ama yapamıyo sonra unutuyo yine yapmıyo... ne yapayım bekliyim mi daha ben de???????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…