Daha ne istiyorsun canim istee. Zaman gectikce bu soylenenlere cok memnun olcaksin.
Emmiyor cnm benim ki hala gece bide sabah 1 kere emzirebiliyoru. Uykusu ayilmadigi icin. Ac da biraktim ama yok emmiyor. Agzina sokamiyorum bile.duzelcek die azimle deniyorum ama asiri zorlamiyorum
Sabah beri oku oku daha yeni sona geldim masallah ne kaynattiniz yaaaa. OglAn durmuyorki yetisim size. Ben yemeklerde tam ogune gectim bugun zaten emmiyor. Sabah mama verdim 9 da bu saate kadar biraz meyve piresi biraz corba birazda yogurt yedi bakalim nolcak. Ya ben bu kati gidada cocuk nezaman acikir kestiremiyorum. Dr cok kilo almasin dedi. Ya acsa sorusu kafamda hep. Huzursuz bi cocuk ondan anlayamiyorum.
Bu arada resimler harikaydi hepsine masallah. Mantida gozum kaldi yarin oglen yapim bende firsat bulursam tabi. Baska ne vardi hatirlamiyorum. Haa okeye 4. Olmak istiyorum bende insaat muhendisiyim buro yanina kres tam super olurdu.
buda benim bitanecik oğluşum RÜZGAR ALİ'm..
Eki Görüntüle 615122
buda oğluşun annesiyle babası :)kime benziyooooo acaba? :)
Eki Görüntüle 615131
ANNEYEEEEEEEE. Masallah
ANNEYEEEEEEEE. Masallah
Evlenip ilk oturdugmuz yerde eşimde öyle diyordu, kendi yüzüğünü bile bana taktırıyordu görsünler diye
Lohusalıkta cok gıcık oluyordum valla. Markete git inanmıyorlar, saglık ocagına git inanmıyor bebek senin mi diye şimdi gecti o sinirim gülüp geciyorum ozaman bozuluyordum:)
77 kilo ile hamile kaldim 89 kilo dogurdum dogumda 74 e dustum simdi 80.su emzirme isi bitsin bir hafta su icmeyecem bisey yemeycem elma yicem
Ya benim sezeryan olunca gobegim cok kaldi gogusler dersen yerlerde nasil olacak diyetle miyetle duzelmez valla
buda benim bitanecik oğluşum RÜZGAR ALİ'm..
Eki Görüntüle 615122
buda oğluşun annesiyle babası :)kime benziyooooo acaba? :)
Eki Görüntüle 615131
Kızlar memedeki kan için doktorum emzirme kan geçince emzir endişelenme dedi..eve geldim diğeriyle emzirdim rahatım
[/QUOTE]ohh afiyet olsunn
degistiriyorlar walla kizim oglani yoldan cikardi o da bagiriyor artik
canim sagol aramiz duzeldi meger esimin sikildigi ben degil kendi anasiyla babasiymis
dedigin gibi bebe olunca insan ister istemez birbirine sardiriyor
dogru diyorsun canim benim annemler aramadan gelmez gelirse de kesin bir sebebi vardir alisveris yapmislardir birakir 1 saat icinde kalkar giderler
ama bunlar yok sabah 11 de gel aksam 7 ye kadar ee ikimiz de calisiyoruz bir haftasonumuz var ailece
senin kv ye de masallah yahu evli ciftin odasina dan diye girilir mi
ayy o konu bizde de var, hele ilk zamanlar daha da fenaydı, eşim resmen lohusa depresyonuna girmiştiyok sen bana hep yüksek sesle söylüyorsun bebekle ilgili şeyleri, yok ben de onun iyiliğini düşünüyorum, yok bu kız neden bende uyumuyor falan. hala da sana bi farklı gülüyor sanki diye kapris yapıyor kendi bunalımım, evdeki kalabalık,her kafadan bir ses, emzirme sıkıntılarının üstüne bi de kocamın tripleriyle uğraştım durdum ama şimdi iyiyiz çok şükür
ya evet irisi ben de merak ettim, aşıları da yarındı ama.. belki işleri yoğundur kimbilir:44:
Canım burda en gec kaka yapan bebek benimkidir sanirim 13 günleri gördük biz o dediklerin basta olmak üzere denemedigim şey kalmadı amabizimki tamamen keyfi yapmıyordu :) masajlar zeytinyağları tamponlar en son kayısı suyu içirmiştim bir kaç kez o zaman yapmıştı hala 4-5 günde yapıyor. Affınıza siginarak ek gıda almaya başlayan bebeklerinizin kakalarında bir degisiklik farkettiniz mı? Ben 1 haftadır ara ara yoğurt meyve piresi ve tarhana yedirdim dün kaka yaptı ve kıvamı daha yogundu affedersiniz koyu çamur gibiydi rengi normal ama sizin bebekler nasıl yapıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?