2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bir gece git bence kırılmasın.Yarında gece huysuzluk yaptı yada sabah eve goturunce huysuzlandı uykusu bolundu dersin ki muhtemelen huysuzlukta yapar

Bende öyle düşündüm, neticede arkadaş kırmak istemiyorum ama 1 haftada eşimi evde bırakıp kalamam, 2.si oğlum perperişan olur...

Bence açık açık söyle hiç darılmasın sonuçta bebekliyiz her ortamda da durmuyor ve uyumuyorlar ki bebeler...

Canım elma püresi değilde armut püresi- dogru hatırlıyorsam deveci armutu özellikle- hazımsızlıga iyi geliyor.
Birde karnına bastırarak masaj yap zaytinyağı sürüp

Bence açık açık söyle hiç darılmasın sonuçta bebekliyiz her ortamda da durmuyor ve uyumuyorlar ki bebeler...

Birazda emrivaki hoşuma gitmiyor, ya sen yada bir arkadaş idare edecek diyor, bu gece kalıp kibar bir dille anlatıcam, neticede eşi her zaman yalnız bırakacak, alışması lazım.
Aynı durumda belki bende olabilirdim ama bu kadar ısrarcı olmazdım sanırım.

Bende öyle düşündüm, neticede arkadaş kırmak istemiyorum ama 1 haftada eşimi evde bırakıp kalamam, 2.si oğlum perperişan olur...

1haftada olmaz canım. Sohbet aralarında cıtlatırsın gittiğinde ufak tefek seyler..
Gece bile kac defa seviyor eşim oglumuzu bakıp bakıp gece baska yerde yatsa deli olur :) Akşama kadar işteler sonucta.

Canım elma püresi değilde armut püresi- dogru hatırlıyorsam deveci armutu özellikle- hazımsızlıga iyi geliyor.
Birde karnına bastırarak masaj yap zaytinyağı sürüp

masaj yapıyorum günde 2 defa filan bana mısın demiyo.. armutu da deniyim bari nereye gidiyo bu yediği elmalar bilmiyom hep çişe dönüşmezki canımm

Mutlaka öyle yetiştireceğim evladımı :) benim gelinim yaşadı burdan tüm kız annelerine duyurulur aslan görünümlü başak içtenliğinde bir oğlum var

tabi çokta iyi kaynana olurum

masaj yapıyorum günde 2 defa filan bana mısın demiyo.. armutu da deniyim bari nereye gidiyo bu yediği elmalar bilmiyom hep çişe dönüşmezki canımm

armut iyi gelir canım kayısı suyuda ver armutta ver, benim armut verdiğim gün genelde yapıyor 3 gündür vermedim mesela bizde tık yok şuan yarın vereceğim ben de niye düzene girmiyor ya

canım 10 gün yapmasa bile normal diyorlar.ama eğer tüm bunlara rağmen yapmadıysa 2 tane kayısı kurusunu kaynat.bi kaç tatlı kaşığı ver.öyle yapar heralde.yani benim sıpam öyle yapmıştı bi kere.ama yinede bilmiyorum ya.arkadaşların dediği gibi armut iyi gelir belki, ben denemedim.

ben dün mercimek çorbası yapmıştım.metede ağlayıp duruyo yemek yerken elime ağzıma bakıp duruyor, dayanamadım bi 5-6 tatlı kaşığı çorba verdim.hemde naneli filan:)valla benimki çorbayı yedi,dünden beri 4-5 kez kaka yaptı.ishal değil ama normal.bide mercimek gaz yapar demişlerdi.alakası yokmuş:)denedim gördüm

onu da yaptım 3.gün kusunca elmaya geçtim hala daha yok yarın armut aldırıp bi de onu deniyim sağolun yaa

Günaydınlar, kızım iki gündür kaka yapamıyordu, dün ek gıdayı kestim sadece anne sütü ve gün boyunca aralıklarla bir armut yedirdim, gece kakadan uyuyamadı garibim, bu sabahta gözünden yaşlar aktı yapana kadar ama bir yaptı pir yaptı banyo ettirmek durumunda kaldık
Ek gıda veriyorsan bir gün yedirmeden sadece armut vermeye çalış, olmadı doktora gidin bence.

onu da yaptım 3.gün kusunca elmaya geçtim hala daha yok yarın armut aldırıp bi de onu deniyim sağolun yaa

Benim bildigim kadariyla elma bebeklerde kabizlik yaoabiliyormus. Bir doktora sormuslar kabizlik icin ne onerirsiniz diye elmayi kesin demis. Armut iyi geliyor ayrica kuru kayisiyi kaynatip pure yapip verdim ben de bir iki kes kabizlik yasadigimizda sorunu cozdu.

Gunaydiiiin. Bugun pek bir keyifliyim. Cunku tatile cikiyorz. Bugune eristirene sukur :) Ogluslarla evdeyiz 15 gun ins. Tatilde anneolmakzor ve janet ile gorusebiliriz. :) Balikesir agustos anneleri toplantisi. Bebikler de kaynasir. Bu arada telefondan resim yuklenebiliyor mu ben beceremedim de

Dogru soylemissin arkadasim bende böyle bir sorunla karşılaşınca uç dört kayısıyı geceden suya islatiyorum ertesi gun iyice başlayıp pure yapıyorum 5-6 kasik aralıklarla iki uç kere yediriyorum bı kac saate kalmaz ne var ne yok hepsi çıkıyor valla...
simdide günlük çorba iciyor ve çorbadan bı kac saat sonra genelde yapıyor çorba bağırsağını çalıştırıyor..
bu arada guzel anneler biz kizim ve annemle bu gece Sivas'a gidiyoruz bı hafta kızkardeşime misafir olacağız yeğenleri değişip hasret gidereceğiz umarım kizim gidene kadar uyur ve sorun çıkarmaz kizim icin gece gideceğiz...

Herkese günaydıııınnn...
Bugün Cuma oleyyy:118: Bakıcı sorunumu hala çözemedim bu hafta sonumu buna ayırdım ama yine de haftasonu geldi ya kızımla tam 2 gün geçiricem ya çok mutluyum:124:

Ben de merak ediyordum senin bakıcı işini ama bir türlü yorum yazamamıştım. Bence senin bakıcı başka bir yerde daha yüksek fiyata iş buldu belki de sizin teklifinizi kabul etmeyeceğinizden emin bir şekilde diğer yere evet dedi, siz de fiyatı ayarlayınca vicdan yapmaya kalktı...Baştan sizin maddi açıdan zorlanacağınızı bilmiyordu sanki, numaradan da vicdan yaptı... (çok mu fesatım ne) Bence annen baksın bir süre, sen de bu süre zarfında yeni bir bakıcı ararsın, işten ayrıldığında daha zor olur senin için, baktın annenle de olmuyor o zaman ayrılırsın...

günaydın.siz beni tanımıyorsunuz ama ben nerdeyse hepinizi tanıyorum uzun zamandır takip ediyorum topigi okuyorum yazdıklarınızı ama yazmak kısmet olmadı.bende ağustos annesiyim.5 ağustos doğumlu bir kızım var.burda okuduklarımdan cook faydalandım.bende aranıza katılabilirmiyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…