Kızlar bi akıl verin yaa
Bir gece git bence kırılmasın.Yarında gece huysuzluk yaptı yada sabah eve goturunce huysuzlandı uykusu bolundu dersin ki muhtemelen huysuzlukta yapar
Ahh evde 3 çocuğu ne yapıcaz bilmiyorum :))
Bu gece bir arkadaş yanında yatmaya çağırıyor hiç gidesim yok yaa, önümüzdeki 1 hafta eşi olmayacak beni idare et diyor yaa
Sizce kırmadan nasıl söylemeliyim gitmek istemediğimi?
Oğlum salıncakta uyuyor yatağına yatırıyorum, yukarı çıkınca huysuzluk yapacak, sabah 7'de eşim işe gidiyor, uyurken alıp gelmek zorunda kalıcam.
Bu gecelik neyse ama 1 haftada çok zor olacak yaa.
ben bunların hepsini uyguluyorum elma püresine de başladım 2 gündür günde 1 mama kaşığı z.yağı da veriyorum yarın 1 hafta olucak kaka yapalı geçen hafta da 6 gün oldu diye fitille yaptırmıştımarada ıkınıyo ağlıyo ama yapamıyo sonra unutuyo yine yapmıyo... ne yapayım bekliyim mi daha ben de???????????
Bence açık açık söyle hiç darılmasın sonuçta bebekliyiz her ortamda da durmuyor ve uyumuyorlar ki bebeler...
Bende öyle düşündüm, neticede arkadaş kırmak istemiyorum ama 1 haftada eşimi evde bırakıp kalamam, 2.si oğlum perperişan olur...
Bende öyle düşündüm, neticede arkadaş kırmak istemiyorum ama 1 haftada eşimi evde bırakıp kalamam, 2.si oğlum perperişan olur...
Canım elma püresi değilde armut püresi- dogru hatırlıyorsam deveci armutu özellikle- hazımsızlıga iyi geliyor.
Birde karnına bastırarak masaj yap zaytinyağı sürüp
Hak veriyordur mutlaka ama geleceğiniz için teşvik etmeye çalışıyor oda ne yapsın :)
Sizinkilerde bu hamaratlık falan babadan oğula genetik geçtiğine göre senin oğlanda hamarat olur, kız anneleri kapışın, tükenmeden alın
masaj yapıyorum günde 2 defa filan bana mısın demiyo.. armutu da deniyim bari nereye gidiyo bu yediği elmalar bilmiyom hep çişe dönüşmezki canımm
canım 10 gün yapmasa bile normal diyorlar.ama eğer tüm bunlara rağmen yapmadıysa 2 tane kayısı kurusunu kaynat.bi kaç tatlı kaşığı ver.öyle yapar heralde.yani benim sıpam öyle yapmıştı bi kere.ama yinede bilmiyorum ya.arkadaşların dediği gibi armut iyi gelir belki, ben denemedim.ben bunların hepsini uyguluyorum elma püresine de başladım 2 gündür günde 1 mama kaşığı z.yağı da veriyorum yarın 1 hafta olucak kaka yapalı geçen hafta da 6 gün oldu diye fitille yaptırmıştımarada ıkınıyo ağlıyo ama yapamıyo sonra unutuyo yine yapmıyo... ne yapayım bekliyim mi daha ben de???????????
canım 10 gün yapmasa bile normal diyorlar.ama eğer tüm bunlara rağmen yapmadıysa 2 tane kayısı kurusunu kaynat.bi kaç tatlı kaşığı ver.öyle yapar heralde.yani benim sıpam öyle yapmıştı bi kere.ama yinede bilmiyorum ya.arkadaşların dediği gibi armut iyi gelir belki, ben denemedim.
onu da yaptım 3.gün kusunca elmaya geçtim hala daha yok yarın armut aldırıp bi de onu deniyim sağolun yaa
fatomm kullanıcısından alıntı
canım bence yarın bebişi yatır ve dizlerinin altından bacakalrını tutup karnına doğru hafif hafif bastır bu arada bezini aç.poposu açıkken yap bu hareketleri, 10-20 kere tekrarla.karnına bastır 5e kadar say geri bırak,böyle böyle yaptıktan sonra karnını biraz ov, tekrar hareketleri yap.bak gör nasıl yapacak.fitil filan verme ya!benim oğlumda sorunluydu.3-4 gün yapamazdı.önceleri bende ne yapacağımı şaşırıyordum..ama bu yöntem çok etkili yani en azından benim oğlumda etkili:)
ben bunların hepsini uyguluyorum elma püresine de başladım 2 gündür günde 1 mama kaşığı z.yağı da veriyorum yarın 1 hafta olucak kaka yapalı geçen hafta da 6 gün oldu diye fitille yaptırmıştımarada ıkınıyo ağlıyo ama yapamıyo sonra unutuyo yine yapmıyo... ne yapayım bekliyim mi daha ben de???????????
Dogru soylemissin arkadasim bende böyle bir sorunla karşılaşınca uç dört kayısıyı geceden suya islatiyorum ertesi gun iyice başlayıp pure yapıyorum 5-6 kasik aralıklarla iki uç kere yediriyorum bı kac saate kalmaz ne var ne yok hepsi çıkıyor valla...Benim bildigim kadariyla elma bebeklerde kabizlik yaoabiliyormus. Bir doktora sormuslar kabizlik icin ne onerirsiniz diye elmayi kesin demis. Armut iyi geliyor ayrica kuru kayisiyi kaynatip pure yapip verdim ben de bir iki kes kabizlik yasadigimizda sorunu cozdu.
Sorma canım çok trajikomik bir akşam geçirdik. ama şimdiki durumumuz drama döndü. dün en son asgari ücret üzerinden sigorta yapmaya karar verdik. 1000 tl artı sigorta 1350ye bağlarız diye düşündük, konuştuk, tabi 1 yıl zam yok dedik falan. neyse uzatmıyım, kadın tuttu yok ben sizi zora sokmak istemem, biliyorum sizi maddi olarak çok zorlıycak ben en iyisi ayrılayım dedi. sonra 1 saat senin kalman maddi olarak zorlayacak evet ama gidişin de manevi olarak zolayacak, yeni birine nasıl alıştırıp bırakıcaz kızı falan diye anlattık ama artık sabit fikirli olduğundan mı ardında başka bir neden olduğundan mı bilmem tutturdu yok ben vicdan yaparım diye. ben de dedim ki demek ki senin vicdanın yalnızca gözün görünce çalışıyo, yoksa bırakıp gittiğinde çekeceğimiz zorluğa vicdanın neden sızlamıyor dedim..
sonuç olarak ikna olmadı, yeni biri bulunana kadar kalırım hatta yeni gelenle de bir süre kalırım ücret almadan falan diyorvalla nasıl bir kafa anlamadım gitti
şimdi ben de ya yeni geleni annemle bırakıcam ki annemin bizde yatılı kalması gerekir bu durumda 2-3 hafta kadar. ya da işi bırakıcam yeni gelenle biraz kalıp sonra iş arıycam bi 2-3 ay evde kalıp. şu an işimden de memnun değilim de işte geçerli bir sebeple ayrılmış olurum belki diyorum. ama henüz karar veremedim.
bir dokun bin ah işit oldu amasağol sorduğun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?