günaydın.siz beni tanımıyorsunuz ama ben nerdeyse hepinizi tanıyorum uzun zamandır takip ediyorum topigi okuyorum yazdıklarınızı ama yazmak kısmet olmadı.bende ağustos annesiyim.5 ağustos doğumlu bir kızım var.burda okuduklarımdan cook faydalandım.bende aranıza katılabilirmiyim ?
Ben de merak ediyordum senin bakıcı işini ama bir türlü yorum yazamamıştım. Bence senin bakıcı başka bir yerde daha yüksek fiyata iş buldu belki de sizin teklifinizi kabul etmeyeceğinizden emin bir şekilde diğer yere evet dedi, siz de fiyatı ayarlayınca vicdan yapmaya kalktı...Baştan sizin maddi açıdan zorlanacağınızı bilmiyordu sanki, numaradan da vicdan yaptı... (çok mu fesatım ne) Bence annen baksın bir süre, sen de bu süre zarfında yeni bir bakıcı ararsın, işten ayrıldığında daha zor olur senin için, baktın annenle de olmuyor o zaman ayrılırsın...
günaydın.siz beni tanımıyorsunuz ama ben nerdeyse hepinizi tanıyorum uzun zamandır takip ediyorum topigi okuyorum yazdıklarınızı ama yazmak kısmet olmadı.bende ağustos annesiyim.5 ağustos doğumlu bir kızım var.burda okuduklarımdan cook faydalandım.bende aranıza katılabilirmiyim ?
Ne güzel işte ,daha ne istiyon ...Büyüyünce "ablan mı ?" diye de sorarlar senin oğlanaKapı caldı actım adamın birisi engelliler için yardım topluyormuş. Kapıyı acınca adam anne yada baba var mı dediAbi ben anneyim dedim Adamda kac defa özür diledi :)
Dünde komsu kandil için halley dagıtıyordu oda annen yok mu diyor :) Beni niye küçük görüyorlar anlamıyorum bir turlu ya :)
Geceniz nasıl geçti ,var mı alerjik bir durum :44:ewet wermeyeyim sorma canım bu bana ders oldu artık yiyeceği kadarını wericem sadece gerisini saklıycamayy inş alerji falan olmaz
Vuhuuu ,kesinlikle anneyebuda benim bitanecik oğluşum RÜZGAR ALİ'm..
Eki Görüntüle 615122
buda oğluşun annesiyle babası :)kime benziyooooo acaba? :)
Eki Görüntüle 615131
Bilet paralarını öderlerse sorun yok ,yolarız kızları hemenAyni anasi. Oglumun kankileri. Bunlar kizlar alacakda sinemaya gidecekler
Kan nasıl geçicekmiş peki ,kendi kendine mi,sağdın mı ?Kızlar memedeki kan için doktorum emzirme kan geçince emzir endişelenme dedi..eve geldim diğeriyle emzirdim rahatım
Ohhhh ne güzel ,ben de yaza doğru diyodum ,bu İstanbul da karda kışta biyerlere gitmek eziyet ...Gunaydiiiin. Bugun pek bir keyifliyim. Cunku tatile cikiyorz. Bugune eristirene sukur :) Ogluslarla evdeyiz 15 gun ins. Tatilde anneolmakzor ve janet ile gorusebiliriz. :) Balikesir agustos anneleri toplantisi. Bebikler de kaynasir. Bu arada telefondan resim yuklenebiliyor mu ben beceremedim de
Bu soğukta Sivas'a mıııı ,sen nerdeydin canım yaaa ,minyatürüm yorulmasın yollarda :44:Dogru soylemissin arkadasim bende böyle bir sorunla karşılaşınca uç dört kayısıyı geceden suya islatiyorum ertesi gun iyice başlayıp pure yapıyorum 5-6 kasik aralıklarla iki uç kere yediriyorum bı kac saate kalmaz ne var ne yok hepsi çıkıyor valla...
simdide günlük çorba iciyor ve çorbadan bı kac saat sonra genelde yapıyor çorba bağırsağını çalıştırıyor..
bu arada guzel anneler biz kizim ve annemle bu gece Sivas'a gidiyoruz bı hafta kızkardeşime misafir olacağız yeğenleri değişip hasret gidereceğiz umarım kizim gidene kadar uyur ve sorun çıkarmaz kizim icin gece gideceğiz...
Yeni bakıcıyı şirket verecekti ,nooldu ki o iş?Herkese günaydıııınnn...
Bugün Cuma oleyyy:118: Bakıcı sorunumu hala çözemedim bu hafta sonumu buna ayırdım ama yine de haftasonu geldi ya kızımla tam 2 gün geçiricem ya çok mutluyum:124:
Hoşgeldinnnnnnnngünaydın.siz beni tanımıyorsunuz ama ben nerdeyse hepinizi tanıyorum uzun zamandır takip ediyorum topigi okuyorum yazdıklarınızı ama yazmak kısmet olmadı.bende ağustos annesiyim.5 ağustos doğumlu bir kızım var.burda okuduklarımdan cook faydalandım.bende aranıza katılabilirmiyim ?
Ne güzel, inşallah oğluşlarla çok güzel bir tatil geçirirsin:)Gunaydiiiin. Bugun pek bir keyifliyim. Cunku tatile cikiyorz. Bugune eristirene sukur :) Ogluslarla evdeyiz 15 gun ins. Tatilde anneolmakzor ve janet ile gorusebiliriz. :) Balikesir agustos anneleri toplantisi. Bebikler de kaynasir. Bu arada telefondan resim yuklenebiliyor mu ben beceremedim de
Hoşgeldin:)günaydın.siz beni tanımıyorsunuz ama ben nerdeyse hepinizi tanıyorum uzun zamandır takip ediyorum topigi okuyorum yazdıklarınızı ama yazmak kısmet olmadı.bende ağustos annesiyim.5 ağustos doğumlu bir kızım var.burda okuduklarımdan cook faydalandım.bende aranıza katılabilirmiyim ?
Güzel bir plan olmuş canım. İnşallah istediğin gibi birini bulursun da, işten ayrılmana gerek kalmaz.ben de iş bulduğunu düşünüyorum canım, başka türlüsü çok saçma geliyor zaten.
şimdiki planım şöyle, yeni bakıcıyı bulana kadar sinirlerime hakim olup bu kadınla devam edicem. yeni bakıcıyı bulunca bir iki hafta, hafta sonu da gelmesini istiycem gözlemleyebilmek için. hafta içi de annem duracak başında. bir süre böyle idare edicem. dediğin gibi baktım yeni bakıcı bulamıyorum, ya da yenisiyle olmuyor ya da annem zorlanıyor o zaman ayrılıcam işten.
unnado'dan alışveriş yapacaklar, indirim kodunuz: T14Z63HS
öptüm
Ne kodu bu ,nerden çıktı şekerim sabah sabah
Yürüteç mi aldın bu arada ?
Eki Görüntüle 615776 kızlar canım cok sıkkın kızımın ıkı kasının ortasımda kırmızı bıle leke var komsum dogum lekesı dıyooda buyudukce yayılıruyuyunca cok az gorunuyor cıldıye dr gıttım buyutecla baktı damarsal dedı % 20 gecer dedı ensedekı kırmızılık varsa kalıcı dedı orda yok cok sukur ınternetten arastırdım MELEK OPUCUGU DIYORLARMIS bazen soluyor hamıleyken gul koklamıstım o mu acaba yaa ınsallah kaybolur baktıkca ıcım parcalanıyor
Eki Görüntüle 615776 kızlar canım cok sıkkın kızımın ıkı kasının ortasımda kırmızı bıle leke var komsum dogum lekesı dıyooda buyudukce yayılıruyuyunca cok az gorunuyor cıldıye dr gıttım buyutecla baktı damarsal dedı % 20 gecer dedı ensedekı kırmızılık varsa kalıcı dedı orda yok cok sukur ınternetten arastırdım MELEK OPUCUGU DIYORLARMIS bazen soluyor hamıleyken gul koklamıstım o mu acaba yaa ınsallah kaybolur baktıkca ıcım parcalanıyor
Yeni bakıcıyı şirket verecekti ,nooldu ki o iş?
malum unnadoya yolumuz düşüyor canım sabah yolda buraya gelirken, bu kodu ödeme sayfasında yazınca %10 civarı düşüyor galiba.
aynı gün 2. siparise de kargo bedava olunca, dedim belki değerlendirmek isteyen çıkar
evet yürüteçimiz vatana millete hayırlı ola, ama onun adı düddüd bi kere
malum unnadoya yolumuz düşüyor canım sabah yolda buraya gelirken, bu kodu ödeme sayfasında yazınca %10 civarı düşüyor galiba.
aynı gün 2. siparise de kargo bedava olunca, dedim belki değerlendirmek isteyen çıkar
evet yürüteçimiz vatana millete hayırlı ola, ama onun adı düddüd bi kere
anaaa benim kızda var ensede. kıpkırmızıydı azaldı. ama geçmedi.
gülden diildir kız o, ben de gül kokladım karanfil kokladım. domates kokladım parfüm kokladım vs. öle olsa çocukların vucudu manav gibi olurdu kız.
boşver olsun nolcak.
o da nazar bonuğu olsun annesi.. buyuyunce fondotenle kapatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?