2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bir " YAŞASIN CUMA " gününe daha kavuşmuş bulunmaktayız ....:119::119::119: Herkese günaydınnnnnnn...
Geçmişe bakıp gelmece

hoşgeldin feyzaden, tabiiki aramızda olman bizi mutlu eder senden 3 gün büyük kızım var benim de. neredensin, azıcık kendini tanıtarak 2. mesajını yazabilirsin bence.. tekrar hoşgeldin

ben de iş bulduğunu düşünüyorum canım, başka türlüsü çok saçma geliyor zaten.
şimdiki planım şöyle, yeni bakıcıyı bulana kadar sinirlerime hakim olup bu kadınla devam edicem. yeni bakıcıyı bulunca bir iki hafta, hafta sonu da gelmesini istiycem gözlemleyebilmek için. hafta içi de annem duracak başında. bir süre böyle idare edicem. dediğin gibi baktım yeni bakıcı bulamıyorum, ya da yenisiyle olmuyor ya da annem zorlanıyor o zaman ayrılıcam işten.

hoşgeldin feyzaden

Ne güzel işte ,daha ne istiyon ...Büyüyünce "ablan mı ?" diye de sorarlar senin oğlana

ewet wermeyeyim sorma canım bu bana ders oldu artık yiyeceği kadarını wericem sadece gerisini saklıycam ayy inş alerji falan olmaz
Geceniz nasıl geçti ,var mı alerjik bir durum :44:

buda benim bitanecik oğluşum RÜZGAR ALİ'm..
Eki Görüntüle 615122

buda oğluşun annesiyle babası :)kime benziyooooo acaba? :)
Eki Görüntüle 615131
Vuhuuu ,kesinlikle anneye

Ayni anasi. Oglumun kankileri. Bunlar kizlar alacakda sinemaya gidecekler
Bilet paralarını öderlerse sorun yok ,yolarız kızları hemen

Kızlar memedeki kan için doktorum emzirme kan geçince emzir endişelenme dedi..eve geldim diğeriyle emzirdim rahatım
Kan nasıl geçicekmiş peki ,kendi kendine mi,sağdın mı ?

Ohhhh ne güzel ,ben de yaza doğru diyodum ,bu İstanbul da karda kışta biyerlere gitmek eziyet ...

Bu soğukta Sivas'a mıııı ,sen nerdeydin canım yaaa ,minyatürüm yorulmasın yollarda :44:

Herkese günaydıııınnn...
Bugün Cuma oleyyy:118: Bakıcı sorunumu hala çözemedim bu hafta sonumu buna ayırdım ama yine de haftasonu geldi ya kızımla tam 2 gün geçiricem ya çok mutluyum:124:
Yeni bakıcıyı şirket verecekti ,nooldu ki o iş?

Hoşgeldinnnnnnnn

Ne güzel, inşallah oğluşlarla çok güzel bir tatil geçirirsin:)

Hoşgeldin:)
Güzel bir plan olmuş canım. İnşallah istediğin gibi birini bulursun da, işten ayrılmana gerek kalmaz.

Ne kodu bu ,nerden çıktı şekerim sabah sabah
Yürüteç mi aldın bu arada ?

malum unnadoya yolumuz düşüyor canım sabah yolda buraya gelirken, bu kodu ödeme sayfasında yazınca %10 civarı düşüyor galiba.
aynı gün 2. siparise de kargo bedava olunca, dedim belki değerlendirmek isteyen çıkar

evet yürüteçimiz vatana millete hayırlı ola, ama onun adı düddüd bi kere

kızlar canım cok sıkkın kızımın ıkı kasının ortasımda kırmızı bıle leke var komsum dogum lekesı dıyo oda buyudukce yayılıruyuyunca cok az gorunuyor cıldıye dr gıttım buyutecla baktı damarsal dedı % 20 gecer dedı ensedekı kırmızılık varsa kalıcı dedı orda yok cok sukur ınternetten arastırdım MELEK OPUCUGU DIYORLARMIS bazen soluyor hamıleyken gul koklamıstım o mu acaba yaa ınsallah kaybolur baktıkca ıcım parcalanıyor

Gunaydin herkeze
Hosgeldin

anaaa benim kızda var ensede. kıpkırmızıydı azaldı. ama geçmedi.
gülden diildir kız o, ben de gül kokladım karanfil kokladım. domates kokladım parfüm kokladım vs. öle olsa çocukların vucudu manav gibi olurdu kız.
boşver olsun nolcak.
o da nazar bonuğu olsun annesi.. buyuyunce fondotenle kapatır

Umay'ın ensesinde var bi küçük leke,demek ki kalıcı...Doktor geçer dediğine göre sıkıntı yapma kendine ,Allah daha büyük bi sorun vermesin üzülme...Hamileyken gül koklayınca mı oluyomuş ,ilk defa duydum :44:

Yeni bakıcıyı şirket verecekti ,nooldu ki o iş?

şirketten bir kişi bulabildiler, bu paraya zor bulunurmuş!! şimdi kendileri para alamayacak ya işte rica minnet arıyorlar yeni birini. yarın görüşücez o buldukları kişiyle, bu arada biz bi yandan da dışarıdan eş dost yardımıyla arıyoruz ama bi daha dudağınızı uçuklatayım sizin durun.
dün bi tanıdık vasıtasıyla ulaştığımız bir kadını aradım maltepede oturuyor. yeni ayrılmış çalıştığı evden, ordaki çocuk okula başlamış. ne kadar alıyordun orda dedim 1250 tl alıyorum ama size bu paraya gelmem, en az 150 tl de yol parası olur dedi :111: ayrıca ev işi yapmam sadece bebeğin kıyafetlerini ütülerim dedi :84: nasıl?

yeni maceramlarımla her gün sizlerleyim canlarım, yeni bakıcı bulana kadar kafayı yemezsem tabi

yürüteççmiiibenim doktorum 9 aydan once tavsiye etmiyorum dedii ayyyy napacam bendee almak istiyorumm

Canim benim oglanin hem alninda hem ensesinde var aglayinca daha da kizariyor.ben pek takmiyorum gecerse gecer gevmezse allah vergisi sagliklari yerinde olsun sonucta canlarini filan acitmiyor. Bence hic uzulme .

Benimkinin de ensesinde var. Fotoğrafta çok belli olmuyor canım ya, üzülme şimdiden. Belki de geçer.. Hem geçmese de bir sürü kapatıcı, fondöten var, onlarla kapatır.

hayırlı olsun düddüdünüz, seviyor mu duruyor mu haber verirsin bize de..

benim kızımda da var biraz daha küçüğü, ensesinde de var, kafasının tepesinde de var, sinirlenince çıkıyor ama küçükken benim de kaşlarımın arasında varmış epey bir süre ağlarken falan çıkmış ama şimdi hiç bi iz yok sıkma canını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…