şirketten bir kişi bulabildiler, bu paraya zor bulunurmuş!! şimdi kendileri para alamayacak ya işte rica minnet arıyorlar yeni birini.yarın görüşücez o buldukları kişiyle, bu arada biz bi yandan da dışarıdan eş dost yardımıyla arıyoruz ama bi daha dudağınızı uçuklatayım sizin durun.
dün bi tanıdık vasıtasıyla ulaştığımız bir kadını aradım maltepede oturuyor. yeni ayrılmış çalıştığı evden, ordaki çocuk okula başlamış. ne kadar alıyordun orda dedim 1250 tl alıyorum ama size bu paraya gelmem, en az 150 tl de yol parası olur dedi :111: ayrıca ev işi yapmam sadece bebeğin kıyafetlerini ütülerim dedi :84: nasıl?
yeni maceramlarımla her gün sizlerleyim canlarım, yeni bakıcı bulana kadar kafayı yemezsem tabi
yürüteççmiiibenim doktorum 9 aydan once tavsiye etmiyorum dedii ayyyy napacam bendee almak istiyorumm
Korkma aşıdan ,azıcık ateşle atlattık biz çok şükür...Kislaar bugun esim evde hafta sonu tatil oleyy...ama pazartesi asi var
Ben evde konuşuyom ,eşim gülüyo halime...Ee 6 sene yalnız yaşadım diyorum ,normalohh topik kalabalıklaştı o neydi ya sabah kendi kendime konuşur gibiydim
İyi canım sevindim ,eriği sevdi demek ki bıdık ,mide de sağlamherkese meraba ewde olmak güzel ya kızı uyutunca bende uyumusum yeni kalktım şimdi birde kahwaltı keyfi yapabilirsem kız oynuyor iken süper olacakirisscim
yok alerjik bir durum olmadı sadece biraz gazı wardı onada gaz ilacını falan werdim rahatladı
Sana verdiğim şirketten baksana bir de , bi görüşürsün illa işe almak zorunda değilsin heralde di mi ? Bu gidişle burdan bulucaz sana birini zatenşirketten bir kişi bulabildiler, bu paraya zor bulunurmuş!! şimdi kendileri para alamayacak ya işte rica minnet arıyorlar yeni birini.yarın görüşücez o buldukları kişiyle, bu arada biz bi yandan da dışarıdan eş dost yardımıyla arıyoruz ama bi daha dudağınızı uçuklatayım sizin durun.
dün bi tanıdık vasıtasıyla ulaştığımız bir kadını aradım maltepede oturuyor. yeni ayrılmış çalıştığı evden, ordaki çocuk okula başlamış. ne kadar alıyordun orda dedim 1250 tl alıyorum ama size bu paraya gelmem, en az 150 tl de yol parası olur dedi :111: ayrıca ev işi yapmam sadece bebeğin kıyafetlerini ütülerim dedi :84: nasıl?
yeni maceramlarımla her gün sizlerleyim canlarım, yeni bakıcı bulana kadar kafayı yemezsem tabi
Sana verdiğim şirketten baksana bir de , bi görüşürsün illa işe almak zorunda değilsin heralde di mi ? Bu gidişle burdan bulucaz sana birini zatenBeykoz sana uzak olmasaydı ,orda da yengem var o da çok iyi bakar ama uzak işte sana
valla biraz daha düşünsen bana birini bulacan sen hakkaten iriscimtabi işe almak zorunda değilim görüştüğüm kişiyi ama işe alacak olursam ilk ay şirkete de para vereceğim için iki maaş ödemiş olucam. e fiyatlar da malum.. epey zorlar beni. ya dışardan bulup komisyon ödemiycem ya da bekliycem eski şirket doğru düzgün birini bulana kadar:97:
Günaydın kızlar... dün cep telefonundan pek giremedim... pompamı aldım iş yerinde de pompalayacağım bakalım ama sanırım sütüm azalıyor çok az geldi sabah sağdığımda.. kan gelen memeden emzirmiyorum sağıp döküyorum... bakalım inşallah düzelir...
İşi bırakıp gelip ben bakıcam , Umay'la beraber büyürler
Günaydın kızlar... dün cep telefonundan pek giremedim... pompamı aldım iş yerinde de pompalayacağım bakalım ama sanırım sütüm azalıyor çok az geldi sabah sağdığımda.. kan gelen memeden emzirmiyorum sağıp döküyorum... bakalım inşallah düzelir...
CANIM ben mersindeyim deli gibi sıcak memleketten en soğuk memlekete gidiyorum :))Bu soğukta Sivas'a mıııı ,sen nerdeydin canım yaaa ,minyatürüm yorulmasın yollarda :44:
Hayirli yolculuklar iyi tatiller. Yazisma konusunda direk gecmissiz konuya dalarsin 15 gunde 15000 atlar bizde bu cene varken.bız allahın ıznıyle oglen 1 de yola cıkıyoruz.tatılde fırsat buldukca gırmeye calısacagım sızde fazla yazısmayın anacım
15gune 15sayfa
yola cıkacak herkese hayırlı kazasız belasız yolculuklar tatıller dılıyorum
hepiniz öpüyoruz
yavru canavarlara cok ıyı bakın
İyi tatillerGunaydiiiin. Bugun pek bir keyifliyim. Cunku tatile cikiyorz. Bugune eristirene sukur :) Ogluslarla evdeyiz 15 gun ins. Tatilde anneolmakzor ve janet ile gorusebiliriz. :) Balikesir agustos anneleri toplantisi. Bebikler de kaynasir. Bu arada telefondan resim yuklenebiliyor mu ben beceremedim de
Hoşgeldingünaydın.siz beni tanımıyorsunuz ama ben nerdeyse hepinizi tanıyorum uzun zamandır takip ediyorum topigi okuyorum yazdıklarınızı ama yazmak kısmet olmadı.bende ağustos annesiyim.5 ağustos doğumlu bir kızım var.burda okuduklarımdan cook faydalandım.bende aranıza katılabilirmiyim ?
Eşim yardım için aldıgım kitabı gördü ona anlattım, biraz buyuyunce cocukla cıkarsın anneniz nerde derler, bebe şüpheye düşer senden diyor.Zaten herkes aynı babası annesine hiç benzemiyor diyor çok hosuna gidiyorNe güzel işte ,daha ne istiyon ...Büyüyünce "ablan mı ?" diye de sorarlar senin oğlana
Alemsin sen yaanaaa benim kızda var ensede. kıpkırmızıydı azaldı. ama geçmedi.
gülden diildir kız o, ben de gül kokladım karanfil kokladım. domates kokladım parfüm kokladım vs. öle olsa çocukların vucudu manav gibi olurdu kız.
Millet boşa okumuş, asıl para bu işteymiş geç anladıkne kadar alıyordun orda dedim 1250 tl alıyorum ama size bu paraya gelmem, en az 150 tl de yol parası olur dedi :111: ayrıca ev işi yapmam sadece bebeğin kıyafetlerini ütülerim dedi :84: nasıl?
Geçmiş olsun canım, önerilerdeki gibi sağ ve masaj yap en kısa surede atlatırsın inşallah.Günaydın kızlar... dün cep telefonundan pek giremedim... pompamı aldım iş yerinde de pompalayacağım bakalım ama sanırım sütüm azalıyor çok az geldi sabah sağdığımda.. kan gelen memeden emzirmiyorum sağıp döküyorum... bakalım inşallah düzelir...
Hay maşallah
bız allahın ıznıyle oglen 1 de yola cıkıyoruz.tatılde fırsat buldukca gırmeye calısacagım sızde fazla yazısmayın anacım
15gune 15sayfa
yola cıkacak herkese hayırlı kazasız belasız yolculuklar tatıller dılıyorum
hepiniz öpüyoruz
yavru canavarlara cok ıyı bakın
İkinizede şimdiden iyi yolculuklar, gulsun sen keloglana iyi bakCANIM ben mersindeyim deli gibi sıcak memleketten en soğuk memlekete gidiyorum :))
otogara esim götürecek zaten ordanda eniştem alacak iner inmez evde kaloriferli bide kömür yanıyor hamam oluyor evin ici resmen tek sıkıntı 7-8 saatlik yol kizim uzun yola çıkmadı en uzak gittiğimiz yer Adana annemin yaniydi.bu yüzden gece gitmeyi tercih ettik en azından gidene kadar uyur zaten gece 1 kere uyanıyor oda emerken gei uyuyor.arabadada hep uyur yani sıkıntı olacağını düşünmüyorum..yazarım gelişmeleri
opuldunuz anacim simdi hazırlık yapmam lazım benim...
umayimi Mincikla benim icin
Slm kızlaar nasılsınız, dün gece arkadaşa çıktık ama oğlum yüzünden geri indik.
Etrafa bakıp bakıp dudaklarını büzdü ağladı, resmen evini aradı yavrum yaa, içim gitti, 10dk sakinleştiremedim, göğsüme koydu başını ağladı, yastığa yatmadı.
Baktım olacak gibi değil, ben aşağı ineyim dedim, eve gelince yüzünde güller açtı beyimizin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?