2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Senin adaylar da maşallah çok paragözler canım. Ben bakıcıilan.com ve ilanelookat diye siteler var oralara ilan vermiştim, bir sürü kişi aradı. Öyle sitelere de ilan verip arayabilirsin, ya da ordaki ilanlara bakabilirsin. Belki istediğin gibi biri çıkar.

herkese meraba ewde olmak güzel ya kızı uyutunca bende uyumusum yeni kalktım şimdi birde kahwaltı keyfi yapabilirsem kız oynuyor iken süper olacak irisscim
yok alerjik bir durum olmadı sadece biraz gazı wardı onada gaz ilacını falan werdim rahatladı

yürüteççmiiibenim doktorum 9 aydan once tavsiye etmiyorum dedii ayyyy napacam bendee almak istiyorumm

daha erken, bizimki oda bekliyor. 3-5 dk bindiriyor düddüd diyip indiriyorum. ama 1-2 aya kullanmaya baslıcam kendi oturmaya basladıgında. en azından hoppala yapar ya da hiç olmadı oyuncaklarıyla ilgilenir. sabit durdugu yerde oyun parkından bi farkı yok etrafıyla ilgileniyor, ama bence daha 4-5 aylık bebeklere cok erken.

Kislaar bugun esim evde hafta sonu tatil oleyy...ama pazartesi asi var
Korkma aşıdan ,azıcık ateşle atlattık biz çok şükür...

ohh topik kalabalıklaştı o neydi ya sabah kendi kendime konuşur gibiydim
Ben evde konuşuyom ,eşim gülüyo halime...Ee 6 sene yalnız yaşadım diyorum ,normal

İyi canım sevindim ,eriği sevdi demek ki bıdık ,mide de sağlam

Sana verdiğim şirketten baksana bir de , bi görüşürsün illa işe almak zorunda değilsin heralde di mi ? Bu gidişle burdan bulucaz sana birini zaten Beykoz sana uzak olmasaydı ,orda da yengem var o da çok iyi bakar ama uzak işte sana

valla biraz daha düşünsen bana birini bulacan sen hakkaten iriscim tabi işe almak zorunda değilim görüştüğüm kişiyi ama işe alacak olursam ilk ay şirkete de para vereceğim için iki maaş ödemiş olucam. e fiyatlar da malum.. epey zorlar beni. ya dışardan bulup komisyon ödemiycem ya da bekliycem eski şirket doğru düzgün birini bulana kadar:97:

İşi bırakıp gelip ben bakıcam , Umay'la beraber büyürler

Günaydın kızlar... dün cep telefonundan pek giremedim... pompamı aldım iş yerinde de pompalayacağım bakalım ama sanırım sütüm azalıyor çok az geldi sabah sağdığımda.. kan gelen memeden emzirmiyorum sağıp döküyorum... bakalım inşallah düzelir...

5.Aydan sonra azalıyor süt gerçekten de ,6.ayda katı gıdalara geçince sorun kalmaz canım.Sen yine de ısrarla sağmaya devam et...Kanlı mı geliyo hala sütün?

geçmiş olsun canım.. bir iki gün kür yapsan? ne biliyim kısır, boza, dereotu, rezene, humana falan gibi:44: az da olsa arttırır belki. hem önümüz hafta sonu, biraz uyuyup dinlenebilirsen de artar..

Canım senin göğüs kanalın tıkanmış muhtemelen. Süt fazl gelip boşaltılmadığında oluyor, hatta ilerleyince iltihaplıyor, mastit deniliyor galiba o duruma. Bir ara benim kızım hiç emmedi 2 hafta kadar, o zaman sürekli göğsüm tıkandı. İçinde sert yumru gibi birşey vardı, sağınca da süt gelmiyordu doğru düzgün, 20 cc anca. Kanal tıkandığı için çıkmıyor. Ben böyle olduğunda hemen sıcak su torbası koydum üzerine, sıcak duş ve masaj yaptım. Sonra yavaş yavaş yumuşadı göğsüm ve sağdıkça da süt çıkmaya başladı. O zaman araştırmıştım eğer tıkanıklık devam ederse kan gelmeye başlayabiliyormuş. Göğsün açılması için en iyi yöntem bebeğin emmesi, pompa aynı şeklide açmıyor çünkü. Ama senden kan geldiği için emzirme tabi o göğsünü. Üzerine sıcak su torbası koyup, masaj yap, sürekli de sağ. Bir süre sonra sütün gelmeye başlar. Ordaki iltihaplanma da azalacağı için kan da geçer. Aynı durum arkaşdaşıma da oluyor, kan da galiyor bazen ondan. Onun kızı gece hiç emmiyor, o yüzden sürekli tekrarlıyor. Doktor ilaç da vermiş ama asıl çözüm sağarak göğsü boşaltmak demiş. Bu arada az su içtiğim zaman da oluyor bana.. Süt yoğunlaşıp kanaldan geçemiyor galiba.. Bolca da su iç bence..

bız allahın ıznıyle oglen 1 de yola cıkıyoruz.tatılde fırsat buldukca gırmeye calısacagım sızde fazla yazısmayın anacım
15gune 15sayfa
yola cıkacak herkese hayırlı kazasız belasız yolculuklar tatıller dılıyorum
hepiniz öpüyoruz
yavru canavarlara cok ıyı bakın

Bu soğukta Sivas'a mıııı ,sen nerdeydin canım yaaa ,minyatürüm yorulmasın yollarda :44:
CANIM ben mersindeyim deli gibi sıcak memleketten en soğuk memlekete gidiyorum :))
otogara esim götürecek zaten ordanda eniştem alacak iner inmez evde kaloriferli bide kömür yanıyor hamam oluyor evin ici resmen tek sıkıntı 7-8 saatlik yol kizim uzun yola çıkmadı en uzak gittiğimiz yer Adana annemin yaniydi.bu yüzden gece gitmeyi tercih ettik en azından gidene kadar uyur zaten gece 1 kere uyanıyor oda emerken gei uyuyor.arabadada hep uyur yani sıkıntı olacağını düşünmüyorum..yazarım gelişmeleri
opuldunuz anacim simdi hazırlık yapmam lazım benim...
umayimi Mincikla benim icin

Gunaydinnn benim oglanda o kavanoz mamalar yuzunden kabiz. 2 sise yedi daha vermicem. Kayisi vercem kaynatip

Hayirli yolculuklar iyi tatiller. Yazisma konusunda direk gecmissiz konuya dalarsin 15 gunde 15000 atlar bizde bu cene varken.

Slm kızlaar nasılsınız, dün gece arkadaşa çıktık ama oğlum yüzünden geri indik.
Etrafa bakıp bakıp dudaklarını büzdü ağladı, resmen evini aradı yavrum yaa, içim gitti, 10dk sakinleştiremedim, göğsüme koydu başını ağladı, yastığa yatmadı.
Baktım olacak gibi değil, ben aşağı ineyim dedim, eve gelince yüzünde güller açtı beyimizin :)

İyi tatiller
Hoşgeldin
Ne güzel işte ,daha ne istiyon ...Büyüyünce "ablan mı ?" diye de sorarlar senin oğlana
Eşim yardım için aldıgım kitabı gördü ona anlattım, biraz buyuyunce cocukla cıkarsın anneniz nerde derler, bebe şüpheye düşer senden diyor.Zaten herkes aynı babası annesine hiç benzemiyor diyor çok hosuna gidiyor
Alemsin sen ya
ne kadar alıyordun orda dedim 1250 tl alıyorum ama size bu paraya gelmem, en az 150 tl de yol parası olur dedi :111: ayrıca ev işi yapmam sadece bebeğin kıyafetlerini ütülerim dedi :84: nasıl?
Millet boşa okumuş, asıl para bu işteymiş geç anladık

Geçmiş olsun canım, önerilerdeki gibi sağ ve masaj yap en kısa surede atlatırsın inşallah.
Hay maşallah

İkinizede şimdiden iyi yolculuklar, gulsun sen keloglana iyi bak geriatri sende minik tosbaaya iyi bak
Gülegüle gidin gülegüle gelin,arada bize selam verin. Hayırlı,rahat yolculuklar

Aferin ona, bak kaç kişinin çözemediği işi o çözdü hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…