Hayırlı olsun yeni bebeğiniz her işte bir hayır vardır mutlaka.Allah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin kızınızıYola çıkan arkadaşlara hayırlı yolculuklaaar, ayy geçen sene çok gezerdik, şimdi gezmeyi özledim valla yaa :)
Benim kız doğmadan oğluşumla gezeyim bari, nasipse bahar ayı gelince kendimi bi dışarı atıcam
Kız moduna iyice girdim ben yaa :)
Canim kızkardeşim ameliyat olacak annemle birlikte gidiyoruz annem ancak müsait oldu ben bir hafta kadar kalıp dönecem annem kalacak 15-20 gun..hem kizim kar görsün kar tatili yapacaz :))Rakibimiz yok gibi cenede topigi tek geciyorum
Geriatri sen nere gidiyisun kis vakti bu neyin tatili
CANIM modesini usutmustur buyuk ihtimalle ek gıda veriyorsan sayet minik bir patates hasla ezip yedir yada pirinç lapasi yedir bizimkide kustuğunda Dr demistiArkafaslar ya oglumun biri hic kusmazdi sabahtan beri yedigini cikariyor mama veriyorum cikariyor emziriyorum cikariyor keyfi de iyi ama baya cikariyor ne yapcam ben ya
Arkafaslar ya oglumun biri hic kusmazdi sabahtan beri yedigini cikariyor mama veriyorum cikariyor emziriyorum cikariyor keyfi de iyi ama baya cikariyor ne yapcam ben ya
Canim ben az suda haslayip blendirla eziyorum zeytin yağı ve cok az kuru nane ekliyorum lezzetli olunca yiyorarkadaşlar meraba hemen konuya dalayım:) oğluşa şimd, yarım havuçla yarım patates haşlıyorum ama bunu nasıl wercem. suyunu süzüp mü ezcem yoksa suyuyla blendırdan mı geçircem?
Arkafaslar ya oglumun biri hic kusmazdi sabahtan beri yedigini cikariyor mama veriyorum cikariyor emziriyorum cikariyor keyfi de iyi ama baya cikariyor ne yapcam ben ya
arkadaşlar meraba hemen konuya dalayım:) oğluşa şimd, yarım havuçla yarım patates haşlıyorum ama bunu nasıl wercem. suyunu süzüp mü ezcem yoksa suyuyla blendırdan mı geçircem?
CANIM kusma devam edersede mutlaka Dr götür bence çünkü ishal ve kusma bebisleri cok yoruyor beslenemedikleri icin cok enerji ve su kaybediyorlar..insallah bir an önce düzelir minnosArkafaslar ya oglumun biri hic kusmazdi sabahtan beri yedigini cikariyor mama veriyorum cikariyor emziriyorum cikariyor keyfi de iyi ama baya cikariyor ne yapcam ben ya
arkadaşlar meraba hemen konuya dalayım:) oğluşa şimd, yarım havuçla yarım patates haşlıyorum ama bunu nasıl wercem. suyunu süzüp mü ezcem yoksa suyuyla blendırdan mı geçircem?
Kırk kere söyleyince olurmuş ya ,hadi bakalım dört gözle bekliyoruz kızçemiziYola çıkan arkadaşlara hayırlı yolculuklaaar, ayy geçen sene çok gezerdik, şimdi gezmeyi özledim valla yaa :)
Benim kız doğmadan oğluşumla gezeyim bari, nasipse bahar ayı gelince kendimi bi dışarı atıcam
Kız moduna iyice girdim ben yaa :)
Geçmiş olsunnnnn...Arkafaslar ya oglumun biri hic kusmazdi sabahtan beri yedigini cikariyor mama veriyorum cikariyor emziriyorum cikariyor keyfi de iyi ama baya cikariyor ne yapcam ben ya
Blender yapmaarkadaşlar meraba hemen konuya dalayım:) oğluşa şimd, yarım havuçla yarım patates haşlıyorum ama bunu nasıl wercem. suyunu süzüp mü ezcem yoksa suyuyla blendırdan mı geçircem?
biz de ilk çorbamıza yarın başlıycaz çok heyecanlıyım bakalım güzel yapabilecek miyim, kızım sevecek mi:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?