2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yola çıkan arkadaşlara hayırlı yolculuklaaar, ayy geçen sene çok gezerdik, şimdi gezmeyi özledim valla yaa :)

Benim kız doğmadan oğluşumla gezeyim bari, nasipse bahar ayı gelince kendimi bi dışarı atıcam
Kız moduna iyice girdim ben yaa :)

2 kayisi 2 incir birazda erikbkompostosunu blender yaptim 2 tatli kasigi verdim fazlami verdim cocuk circcur olmasin.

Hayırlı olsun yeni bebeğiniz her işte bir hayır vardır mutlaka.Allah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin kızınızı

Rakibimiz yok gibi cenede topigi tek geciyorum
Geriatri sen nere gidiyisun kis vakti bu neyin tatili

Arkafaslar ya oglumun biri hic kusmazdi sabahtan beri yedigini cikariyor mama veriyorum cikariyor emziriyorum cikariyor keyfi de iyi ama baya cikariyor ne yapcam ben ya

arkadaşlar meraba hemen konuya dalayım:) oğluşa şimd, yarım havuçla yarım patates haşlıyorum ama bunu nasıl wercem. suyunu süzüp mü ezcem yoksa suyuyla blendırdan mı geçircem?

Arkafaslar ya oglumun biri hic kusmazdi sabahtan beri yedigini cikariyor mama veriyorum cikariyor emziriyorum cikariyor keyfi de iyi ama baya cikariyor ne yapcam ben ya
CANIM modesini usutmustur buyuk ihtimalle ek gıda veriyorsan sayet minik bir patates hasla ezip yedir yada pirinç lapasi yedir bizimkide kustuğunda Dr demisti

bence de canım üşütmüş olabilir mi? yedirdikten sonra biraz yatar pozisyonda tut bakalım, kafası azıcık yüksekte, belki faydası olur. bu aralar çok hareketlendiler o bile etken olabiliyor. inşallah birazdan geçer

arkadaşlar meraba hemen konuya dalayım:) oğluşa şimd, yarım havuçla yarım patates haşlıyorum ama bunu nasıl wercem. suyunu süzüp mü ezcem yoksa suyuyla blendırdan mı geçircem?
Canim ben az suda haslayip blendirla eziyorum zeytin yağı ve cok az kuru nane ekliyorum lezzetli olunca yiyor
sen biraz suyu ile blendirla ez fazla suyu dokme koyu olursa ayırdığın suyundan ekleme yapıp acarsın

canim bizimkiler basindan beri kuskuscu oluyor bazen
nane limon yapip iciriyorum hemen kesiyor
bazen nane limondan sonra da az birsey cikariyor ama kesin cozum oluyor
gecmis olsun pasaya bu arada

suyuyla blendirdan gecirebilirsin ya da yine suyuyla suzgezten gecirebilirsin
afiyet olsun

CANIM kusma devam edersede mutlaka Dr götür bence çünkü ishal ve kusma bebisleri cok yoruyor beslenemedikleri icin cok enerji ve su kaybediyorlar..insallah bir an önce düzelir minnos

yedikten sonra yatırarak oyalamaya çalış canım. şimdi dönmeye çalışmalar, oturmaya çalışmalar hemen midelerini ağızlarına getiriyor. hasta olsa keyifsiz olurdu merak etme.

biz de ilk çorbamıza yarın başlıycaz çok heyecanlıyım bakalım güzel yapabilecek miyim, kızım sevecek mi:18:

Kırk kere söyleyince olurmuş ya ,hadi bakalım dört gözle bekliyoruz kızçemizi

Geçmiş olsunnnnn...

Blender yapma Çatalla ez ,pütürlüye alışsın bıdık...:125:

suyuyla blendrdan geçirdim rengi güzel oldu:) kıvamı da çorbadan koyuca ama püreden suluca oldu:) şimdi biraz ılımasını bekliyorum umarım sever:) bi de daha önce meyve püresi ve yoğurt yedi, ilk defa sebze yicek yoğurtta yaptığım gibi 2 tatlı kaşığı ile m başlamalıyım yoksa yediği kadar yediriyimmi bi de kalanı dolaba koysam yarın da yedirsem olmaz mı? ne çok sordum dimi ama napiim başka sorcak kimse yok:)

biz de ilk çorbamıza yarın başlıycaz çok heyecanlıyım bakalım güzel yapabilecek miyim, kızım sevecek mi:18:

Sever severrrr ,öğlen iyice acıkınca ver ki reddetmesin ...Biz de bugün ikinci kahvaltımızı yaptık ,ben göremedim ama şapır şupur yemiş obur şirinem... :131:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…