Blender yapmaÇatalla ez ,pütürlüye alışsın bıdık...:125:
suyuyla blendrdan geçirdim rengi güzel oldu:) kıvamı da çorbadan koyuca ama püreden suluca oldu:) şimdi biraz ılımasını bekliyorum umarım sever:) bi de daha önce meyve püresi ve yoğurt yedi, ilk defa sebze yicek yoğurtta yaptığım gibi 2 tatlı kaşığı ile m başlamalıyım yoksa yediği kadar yediriyimmi bi de kalanı dolaba koysam yarın da yedirsem olmaz mı? ne çok sordum dimi ama napiim başka sorcak kimse yok:)
artık çok geç iriss blendırdan geçirdim bile
Gecmis olsun cnm. Cocuga dikkat et.Canim kızkardeşim ameliyat olacak annemle birlikte gidiyoruz annem ancak müsait oldu ben bir hafta kadar kalıp dönecem annem kalacak 15-20 gun..hem kizim kar görsün kar tatili yapacaz :))
artık çok geç iriss blendırdan geçirdim bile
suyuyla blendrdan geçirdim rengi güzel oldu:) kıvamı da çorbadan koyuca ama püreden suluca oldu:) şimdi biraz ılımasını bekliyorum umarım sever:) bi de daha önce meyve püresi ve yoğurt yedi, ilk defa sebze yicek yoğurtta yaptığım gibi 2 tatlı kaşığı ile m başlamalıyım yoksa yediği kadar yediriyimmi bi de kalanı dolaba koysam yarın da yedirsem olmaz mı? ne çok sordum dimi ama napiim başka sorcak kimse yok:)
Hamile olduğun kesinleşti mi? Doktora gittin mi? Kese, kalp atışı... Geçen seneki günlerim aklıma geldi şimdi:)Yola çıkan arkadaşlara hayırlı yolculuklaaar, ayy geçen sene çok gezerdik, şimdi gezmeyi özledim valla yaa :)
Benim kız doğmadan oğluşumla gezeyim bari, nasipse bahar ayı gelince kendimi bi dışarı atıcam
Kız moduna iyice girdim ben yaa :)
Arkafaslar ya oglumun biri hic kusmazdi sabahtan beri yedigini cikariyor mama veriyorum cikariyor emziriyorum cikariyor keyfi de iyi ama baya cikariyor ne yapcam ben ya
yarın ısıtırken tabağını sıcak suya koy, ocakta ısıtınca yeniden pişirmiş gibi oluyormuşsun, doktor önermedi.
Hamile olduğun kesinleşti mi? Doktora gittin mi? Kese, kalp atışı... Geçen seneki günlerim aklıma geldi şimdi:)
Endişelenme canım ya, üşütmüştür ya da yediği fazla gelmiştir. Benimki doğduğundan beri kusuyor...
Sever severrrr ,öğlen iyice acıkınca ver ki reddetmesin ...Biz de bugün ikinci kahvaltımızı yaptık ,ben göremedim ama şapır şupur yemiş obur şirinem... :131:
kızlar ben patates, havuç ve elma, azda irmik katıyorum, kıvamlı oluyor. oğlum çok seviyor.
Peynir ne veriyosunuz ?Ben tuzsuz peynir bulamadım markette...Doktor da 7.aya kadar labne ver dedi ,sonra suda bekletilmiş beyaz peynir verirsin dedi...:44:
Elmayı çorbaya mı katıyosun canım?
Ben labne veriyorum şu sıralar. Ancak 7-8. aydan sonra tuzsuz beyaz peynir olabilir. Şimdilik yumuşak yumuşak :)
Arkadaşlar ne güzel sohbet ediyorsunuz özeniyorum valla,ben anca geçmişi okuyabiliyorum o da yarım yamalak yazmaya hiç vaktim olmuyor.Hazır yazmaya başlamışken biraz uzun olacak ama hepsini toparlayayım bi içimi dökeyim:)Fotoğraf yükleyen herkese bi teşekkür etmek istiyorum gözümüz gönlümüz açılıyor valla.Hekes kendinden bahsettikçe sanki hepinizi tanıyor evinize misafir geliyor gibi oluyorum.Çalışmaya alışmış hele de sağlıkçı olarak sürekli insanlarla iletişim halinde olmaya alışmış biri olarak aylardır evde olmak annem ve eşim dışında doğru düzgün kimseyle oturup sohbet edememek beni çok yıprattı bu süreçte.Tek tesellim oğluma istediğim gibi kendim bakabilmek.1yaşına kadar da birlikteyiz sonra anneme emanet edeceğim.Bu forum bana okadar iyi geliyor ki bu zamanlarda tek eğlencem oldu diyebiirim.Kadınlar kulübünü daha önce de takip ediyordum ama forumların çoğu birbirine laf atan tartışmaya gelmiş kişiler sivri sivri tipler tarfından yazılıyordu sanki.Ama bu forum gerçekten samimi iyi niyetli,o yüzden inşallah bozulmaz yıllarca bu sohbet:))
Dün akşam bi ara gözüm eşimin izlediği basketbol maçına takıldı.Kadının biri en fazla 3-4 aylık olan bebeğini getirmiş maça kulaklarında sesten etkilenmesin!! diye kocaman bir kulaklık,saat olmuş 10!,ne işi var dedim o bebeğin okadar gürültülü bir yerde üstelik uyku vaktinde.Çok üzüldüm dünden beri aklımdan çıkmıyor o görüntü.Bi yakınımız vardı,evlenir evlenmez hamile kaldı,evliliğin tadını çıkaramadan bebek olunca her gittikleri yere götürürlerdi,gece kulübüne bile!!Tamam zor evet ama anne olmak fedakarlık gerektirmmez mi,BEN olgusu çok mu kuvvetli bu kişilerin önce ben mutlu olayım benim keyfim olsun diyorlar.Yanlış mı düşünüyorum?
Peynir ne veriyosunuz ?Ben tuzsuz peynir bulamadım markette...Doktor da 7.aya kadar labne ver dedi ,sonra suda bekletilmiş beyaz peynir verirsin dedi...:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?