işlere takıldım bi baktım bir sürü bakıcı konusu dönmüş. bakıcı konusu benim uzmanlık alanım ulenn çekilin bakıyım
geçen cumartesi 3 kişiyle görüştük ama olacak gibi değildi. bu haftasonu için de bulmaya çalışacaklar birilerini. umarım doğru dürüst birileri çıkar karşımıza..
zombican değil miydi bu
yaa ama yapma bunu banaaa :125:
canım seni o kadar iyi anlıyorum ki.. işe başlamadan önce bakıcı ararken ayrı durumdaydım ben de, sonra tam buldum bakıcıyı işe başladım düzenimi kurdum pat diye bıraktı kadın.. umarım senin karşına çok çok iyi biri çıkar için senin de ailenin de eşinin ailesinin de içi rahat olur..
ben de az daha darlanırsam işi bırakıcam. daha 7 ay var şimdiden sıkıntısı bastı bana.
Acaba az yapiyorum diyemi olmuyo. Kizada hic yapamamustim. Bide ben carrefourun yarim yaglisindan denedim. Ondanmi acepDeniyorum ama bi yogurt yapmayi beceremiyorum. 2 mama kavanozuna yapayim dedim bakti olmamis su gibi.
Deniyorum ama bi yogurt yapmayi beceremiyorum. 2 mama kavanozuna yapayim dedim bakti olmamis su gibi.
kuzenimin kızına aynı bakıcı neredeyse 2,5 yaşına kadar baktı. sonra ayrıldı. o dönem kuzenim de kreşe mi versem yeni bakıcı mı bulsam çelişkisi yaşadı, hatta bi kreş buldu konuşmaya gitti. müdür demiş ki çok isterseniz alırız ama 2,5 yaş çok tercih etmiyoruz. ideali 3 yaştır. hem hastalıklara karşı bağışıklığının gelişmesi açısından hem de çocuklar 3 yaşına kadar bireysel oyunları tercih eder. genellikle 3 yaşından önceki çocukları biraraya getirsek de her birinin kendi kendine oynadığını, beraber oyun kurmadıklarını görürsünüz demiş. ancak 3 yaşından sonra diğer çocuklarla sosyalleşirlermiş. ama tabi başka şansı olmayanlar için yapacak çok da birşey yok
Deniyorum ama bi yogurt yapmayi beceremiyorum. 2 mama kavanozuna yapayim dedim bakti olmamis su gibi.
Himm anladim ben cok oynattim mutfakt yaptim salona tasidim. Sardim sarmaladim cok sallandi yani. 1 de kavanoza 1 cay kasigi yogurt koydum. Az oldu demek.canım bede ilk seferinde hazırla mayaladım tutmuyordu annemden püf noktalar öğrendim aktarayım hemen ben kavonoz mamasının içinde mayaladım küçük de yani... 1si süt kaynatılır ılıması beklenir serce parmağınla baktığında ne sıcak olacak ne soğuk sütü içine koydun ewin en sıcak yeri (ben peteğin üzerinde yapıyorum) nereyse oraya kalın bir bez koy üzerine kavonozu koy içine 1 tatlı kaşığı yoğurt koyup karıstır ama kavonoza yoğurdu koyunca kesinlikle kavanozu yerinden kımıldatmayacakmıssın karıstırıp kapağını kapat üzerini iyice ört 6 saat beklet çok güzel tutuyor
Himm anladim ben cok oynattim mutfakt yaptim salona tasidim. Sardim sarmaladim cok sallandi yani. 1 de kavanoza 1 cay kasigi yogurt koydum. Az oldu demek.
ben de az daha darlanırsam işi bırakıcam. daha 7 ay var şimdiden sıkıntısı bastı bana.
Çokk zor bir durum keşke imkan olsada 3 yaşına kadar bakabilsek ama işi bırakmakta çözüm değil.anne yada kaynana herhangi birisi bakması için konuşsanız tabiki çok zor yeri aynı evde başkalarıyla yaşamak ama çocuğumuz için kutlanmalıyız bence şahsen ben yabancıya bırakmaktansa kaynananın herşeyine katlanırdım öylede yapıyorum ben yıpranıyorum ama içim rahat oğlumun güvende olduğunu biliyorum çok değil 3 sene sıkın dişinizi kızlar
Bir süredir kavanoz mamalarını araştırıyorum. Ben çorbayı evde yapma taraftarıyım, sonuçta ne kadar korursak koruyalım bir süre sonra bizim yediklerimizi yiyecekler. Kendimiz organik yiyiyorsak sürekli tamam da ama yemiyorsak alışmalı bizim yediğimiz sebze ve meyvelere diye düşünüyorum.
Ancak kavanoz mamaları da çok ilgimi çekiyor, eskiden bu kadar çeşit yoktu. Şimdi boy boy çeşit çeşitler. Özellikle sebze çorbaları, tavuklu karışımlar çok ilgimi çekiyor meyvelerin dışında. Hipp ve milupa üzerinde duruyorum. Yaptığım araştırmalar sonucunda en güvenli mama firmasının (Türkiye'deki) Hipp olduğuna karar verdim. İnanılmaz spekülasyonlar çıkmış geçtiğimiz yıl ve aylarda mama ve sütler konusunda. ama kavanoz mamalar konusunda hiç bir sorun yok. Hipp markasının kavanoz mamasını bir televizyon programında analiz etmişler, bebelere zararlı hiç bir şey çıkmamış içinden. Türkiyedeki tavukların hali de malum olduğu için tavuklu karışımları kullanılabilir mi acaba diye düşünmüyor değilim. Bazı doktorlar arada verilebilir diyorlar, bazıları verilebilir, bazıları hiç vermeyin diyorlar.
Yurtdışında yaşayan bütün arkadaşlarım bunlarla büyüttüler bebelerini. Siz ne düşünüyorsunuz ve neler biliyorsunuz bu konuda, siz de paylaşırsanız bildiklerinizi sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?